19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Oprauju toto staré téma, chodí sem jetě někdo z Vás, kdo se tomu věnuje? Ty katastrofy, co mě stíhají po období klidu, to je síla. Chtěla bych vědět, jestli u konečně budu mít klid?
Upravil(a) eva4444 (23. 2. 2016 17:09)
Není tady
Simona Janouková napsal(a):
Věříte jí? Vychází Vám?
Mě chybí v datu narození čísla 4-5-6 to je rovina saturnu, teda nic dobrého, zvraty k horímu (jak jsem pochopila z popisu roviny saturnu dostávám ivotní lekce a dokud se z chyby nepoučím, budu lekce dostávat.) Moc mě to nepotěilo, myslela jsem si do 25 let, e jsem dítě těstněny, ale u jsem dostala od dvou numeroloek varování, e jsem se skoro začala bát, e cokoliv začnu, to se pokazí.
Je pravda, e ivotní lekci u jsem dostala a byla bych i ráda, kdyby byla poslední.
Asi bych teď ráda slyela, e numerologie je blbost, a patnému proroctví vůbec nevěřím.
Nebo bych ráda slyela, e je tu mezi vámi spousta astných lidí, jejich datum narození taky neobsahuje 4,5,6.
Ale teď Váně, zajímá mě Vá názor a zkuenosti, ne jen to, co bych ráda slyela.
numerologie stejně jako astrologie nic neznamená. je to jen hra čísel.
kdo si chce hrát, najde v tom jistě zalíbení, ale pro praktický ivot jsou tyto " vědy" nezajímavé. vycházejí větinou 50/50 , stejně jako v ivotě má dvě monosti, buď a nebo...
vycházej ze svýho srdce a spoj je s rozumem, který ti pomůe najit řeení .
Není tady
Ja si naopak myslím, e slová, čísla aj obrazy majú vežkú moc a skrytý význam - ale je otázka, na čo ich človek chce alebo potrebuje poui.
Na tvojom mieste by som skôr začala pátra, ČO ti tie katastrofy chcú poveda, akú majú rolu v tvojom ivote a celkovo čo s nimi... odpoveď by mohla prís aj vo sne alebo v podobe znamenia, nemusí to by len numerológ alebo iný cudzí človek, ktorý ti to prezradí. Niekedy veža prezrádzajú aj telesné akosti alebo opakované choroby, nehody, apod.
Není tady
A pravdu dí, hoku. Energie nic neznamenají - jen to jen hra..................é..................energií?
Sáhni do svého organismu, pohlédni na ně......je to pade na pade
Pro Simonu: numerologie není ani věda, ani orákulum - je to umění a hlavně - je to jen a jen pomůcka.
Můe tě popostrčit, leccos ti osvětlit - ale není to pan falář, kterého slovo je svátost.
V tom má Luděk pravdu.
Nakonec. těstí je otázkou úhlu pohledu - ničeho jiného; numerologie, astrologie, tarot a podobné záleitosti popisují pouze něco, čemu staří říkali "kvalita času"... tomu člověk nemá vzdorovat a vzdoruje-li, patně dopadne.
Jako kdy se čte terén, třeba.
To je celý - a na to, e "číst terén" se holt taky musí umět.
Není tady
Má zkuenost s numerolokou je ryze negativní. Mlela jen obecné věci a čekala, na co zareaguji a podle toho mlela dál.. U dvou lidí, na které jsem se ptala, byla vedle jak ta jedle. Nepoznala ani, e jeden z nich je po smrti.
No, tak 300 Kčv vyletělo komínem, no, přila jsem v ivotě o víc.
A tak na numerologii já u nikdy více, ta numeroloka, u které jsem byla,byla podle mě podvodnice vydělávající na důvěře lidí.
Není tady
Umřel mi manel a dosti podivně, ádné varování nepřilo. Prostě mi přijde, e kdy mám pocit v ivotě těstí, tak přijde katastrofa, vlastně v porovnání s touto, tamto nebyly katastrofy, katastrofa přila a nyní se smrtí manela. A chtěla bych, aby to byla katastrofa poslední.
On měl mít podle numerologie rok, kdy měl projít "zkoukou"
Manel byl ten stejný, o kterém jsem tu před 10 lety psala jako o novém příteli. Vzali jsem se, přily 2 děti..., moje první dítko přijal za svoje, normální rodinka jsme byli.
Tehdy mi amba dobře psala do mailu, u ty vzkazy nemohu najít. Amba u sem nechodí. Psala něco o zvratu, e vechno bude jinak, tak toto je to jinak, to by mě zajímalo tedy?
Upravil(a) eva4444 (22. 2. 2016 17:55)
Není tady
No ale - veď vetci mali pravdu... zail skúku (ktorá je bohuiaž zároveň skúkou aj pre jeho blízkych) a priiel aj "zvrat" - myslím, e sa to dá takto chápa. Bohuiaž, skúka aj zvrat boli z toho smutnejieho konca, ale s tým sa nič nedá robi... len sa teraz sústredi na deti a pozera dopredu.
Není tady
Nejsem numeroloka, Evi, ale myslím si, e by ti to stejně ádná (dobrá) neřekla. Zvrat můe být cokoli - prostě kdy je takové období, musí dávat velký pozor - na souvislosti, kobrtnutí, směry - a být opatrná. Na vechno. Protoe to nelze (podle mě) vidět - co přesně bude ten zvrat - jen prostě je období, které je k tomu náchylné.
Jako kdy jede na řeku a sleduje stavy vody a počasí - tak nějak.
Co se týče toho tvého "kdy mám těstí, je vykoupeno katastrofou" za to nemůou ani energie sluneční soustavy, ani energie čísel.....to je nějakej nechutnej skřítek v tvojí hlavě. Skoro vichni máme nějakého takového sviňáka a jen my ho můeme zlikvidovat.
Zkrátka - v hloubi due jsi zřejmě přesvědčená, e si nic pěkného buď nezaslouí, nebo ti doma říkali "moc se netě" "moc se neraduj", případně "stejně to nakonec skončí katastrofou".
Není tady
Doma mi nic takového neříkali. Toho bubáka mám v hlavě a na základě zkuenosti.
Není tady
Evi, přijmi prosím upřímnou soustrast.....
Ví, jako kdybys hledala záchytný bod. Něco, na co se dá spolehnout, podle čeho se dá orientovat. Ale to nenajde, nedá Ti to ani numerologie. V tom úplně souhlasím s Lupinou, resp. s Luďkem. Evi, ty bys opravdu chtěla dopředu vechno vědět? Není to lepí takhle - mít monost se rozhodnout, nebýt omezená tím, e ví, e bude to a to....
A to, e v přicházejí zvraty - to je přece normální v ivotě kadého člověka. Vdy se střídá období lepí a horí. A navíc - kolikrát si člověk myslí, e to, co proívá je hrozné, a teprve budoucnost ukáe, e to na jeho cestě bylo vlastně dobré (v ádném případě teď nemyslím na nic konkrétního - např. smrt Tvého manela!)
Přeji Ti, aby Ti bylo lépe. Bez ohledu na numerologii a podobné záleitosti. Ale e by Ti bylo dobře a do konce ivota, e Tě nic patného u nepotká - to Ti nikdo nezaručí a snad ani Ty tomu věřit nemůe. Zase příjdou období lepí a horí. Takový je ivot.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Vdycky je to přece na základě zkuenosti - a u z dětství, nebo pozdějí.
Důleitý na tom je, e:
-učiní zkuenost
-na tom základě předpokládá = stane se to
-zkuenost se potvrdí.
A u má zacykleno.
Já chápu, e to nebude řeit teď - nech si čas, nech to přebolet vdy se ti stalo něco hroznýho.
Nechtěj to po sobě - nech to chvíli plynout, a bude líp, dá se k tomu vrátit.
I odpovědi závisejí na tom, jak se cítí, fakt e jo.
Není tady
eva4444 napsal(a):
nestálo by zato ho vyhnat ? ty zkuenosti byly třeba proto, abys ádnýho bubáka nevymyslela a jen pochopila, e bez nich to někdy prostě nejde. ( pokud se nejedná o katastrofy ...)
Upravil(a) luděk (22. 2. 2016 21:28)
Není tady
Tak je to příli čerstvé, tedy pro mě těké. Nějaký pevný bod by se hodil.
Není tady
-učiní zkuenost... -na tom základě předpokládá = stane se to... -zkuenost se potvrdí... A u má zacykleno.
Ďábelský na tom je, e kdy "se ne/stane", bejvá to přehlídnutý a v úvahu je bráno pouze to, co "zkuenost potvrdí"... aneb pokud cestou do práce mi přes cestu přeběhne černá kočka, následně se poleju kafem, seřve mě éf a doma najdu vyteklou lednici - je to jasný .
Jestlie den proběhne jako obvykle, na nějakou potvoru černou ani nevzdechnu...
Není tady
eva4444 napsal(a):
No mně to právě přilo , e hledá nějaký záchytný bod. Ale Evo - "Nejjistějí místo, kde naleznete pomocnou ruku, je na konci vaeho ramene"..... Já bych to jetě rozířila na nejblií rodinu. Ale tyhle berličky okolo - např. numerologie, by Ti mohly v době, kdy jsi tak rozjitřená, moná i ublíit - moc by ses na to upnula. Ale pozor i na různá náboenská společenství apod.
Prostě to budete muset s dětmi zvládnout, práce a kadodenní starosti i radosti kolem nich budou nejlepím lékem. To, e u bude dobře, ti opravdu nikdo nezaručí. Naopak - jak píe Hela - numerolog z tebe vycítí, e není ve v pořádku a hodí to do těch cifer - e má těké období, jetě něco k tomu přihodí a ty se na to upne a ve tomu bude podřizovat. Viz helina černá kočka.
Není tady
eva4444 napsal(a):
jestli se trápí pro někoho , kdo ti umřel , tak to nedělej. ten člověk tě neopustil, neodeel . jen tělo přestalo fungovat. v tvým srdci a duchu bude dál s tebou, kdy vzpomene a jednou se stejně potkáte.
to platí co lidstvo existuje.
Upravil(a) luděk (23. 2. 2016 11:10)
Není tady
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
nestálo by zato ho vyhnat ? ty zkuenosti byly třeba proto, abys ádnýho bubáka nevymyslela a jen pochopila, e bez nich to někdy prostě nejde. ( pokud se nejedná o katastrofy ...)
Smr manela podža mňa to tejto kategórie nespadá, to teda prepáč, Luďku.
Není tady
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
jestli se trápí pro někoho , kdo ti umřel , tak to nedělej. ten člověk tě neopustil, neodeel . jen tělo přestalo fungovat. v tvým srdci a duchu bude dál s tebou, kdy vzpomene a jednou se stejně potkáte.
Tak ako - veobecne a teoreticky má pravdu, ale keď zostane matka sama s demi bez mua/otca, tak jej mono len duchovné spojenie a tak nepomôe....
Není tady
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Jak jako neopustil? Jakoe není, to je věc jistá. Tato rada by byla moná pouitelná, kdyby odeel za 40 let a ne ve 40-ti, kdy tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.
Není tady
Evo, lehké to teda rozhodně nebude. Moc drím palce, abys to zvládla. Mohou Ti aspoň troku pomoct rodiče?
Není tady
eva4444 napsal(a):
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
to platí co lidstvo existuje.Jak jako neopustil? Jakoe není, to je věc jistá. Tato rada by byla moná pouitelná, kdyby odeel za 40 let a ne ve 40-ti, kdy tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.
neopustil , neutekl , nenechal tě v tom a el za jinou, neprchl za penězi do ameriky nebo německa. byl ti důstojným partnerem a do konce. zaleí jen na tobě , jak to bude vnímat. já ti jen řekl alternativu, jak vyplnit tu "mezeru" v dui.
Není tady
Rodiče pomáhají, bez nich bych to nedala, tak 1-2 dny v týdnu hlídají, manela to nenahradí. Děti furt nemocné s virozami. (Kadá jejich horečka pro mě znamená ílený stres, jestli neumírají, protoe stejně jako chřipka vypadala ráno manelova nemoc a večer u byl v koma. I ten stres tedy s kadou dalí jejich horečkou není tak straný, zvykám si.)
Zaměstnám chůvu. Zaměstnám někoho, kdo bude sekat trávu atd. Take zase bude nutnost hodně vydělávat, tím budu méně s dětmi, je to zatracený kolotoč. Prostě ve 2 by se to táhlo líp.
Luďku, já vím, e to myslí dobře, stejně jako ostatní tady.
Není tady
Jetě k té numerologii, tak manel zrovna tu mříku měl celkem pěknou, to jenom já mám tu rovinu s chybějícími čísly 4-5-6, take v numerologii asi odpověď fakt těko najdu.
U jsem četla i o okultismu a doufala, e uvidím znamení, e je manel s námi, kde nic, tu nic, ani sny, vůbec nic.
Moná by se mi ilo líp, kdybych byla křesanka věřící v boské dobro. Jene jsem skeptik a připadá mi, e jsme jako rybičky v akvárku, pokusné myky, pro nějakého boha, na kterého se momentálně zlobím.
Určitou naději snad dávají knihy Moodyho, ivot po ivotě.
Není tady
Brrrr, docela mrazivé tápání... To spí dopadne blbě...
Kdy jsem se jednou v zoufale, opravdu zoufale situaci ptala kamaráda, co mám dělat (s podtextem, e není východiska), s klidem mi odpověděl: ... Co mas dělat? No miluj decka a buď na ne hodná... ♥
Není tady
Dorka napsal(a):
Brrrr, docela mrazivé tápání... To spí dopadne blbě...
Kdy jsem se jednou v zoufale, opravdu zoufale situaci ptala kamaráda, co mám dělat (s podtextem, e není východiska), s klidem mi odpověděl: ... Co mas dělat? No miluj decka a buď na ne hodná... ♥
Tak to teda ne! Tápání v takovéto situaci je snad naprosto normální. Ne si Eva uvědomí, e ivot jde dál (musí, u kvůli dětem) a e to vlastně nějak funguje. Zpočátku asi pojede jak stroj,za chvilku najde i něco, co jí udělá nějakou radost - zpočátku maličkou....chce to hodně času, nepůjde to rychle.
Kamarádce, která těce onemocněla, pomáhá pobyt v kostele, i kdy nevěří. Mně zase pobyt v přírodě. Někomu zas něco jiného. Ale okultismus, sekty apod., to ne, tomu se prosím Evo vyhýbej, jsi příli zranitelná a snadná obě.
Není tady