Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 2. 2016 16:05

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Re: Numerologie

Oprašuju toto staré téma, chodí sem ještě někdo z Vás, kdo se tomu věnuje? Ty katastrofy, co mě stíhají po období klidu, to je síla. Chtěla bych vědět, jestli už konečně budu mít klid?

Upravil(a) eva4444 (23. 2. 2016 17:09)

Není tady

#27 22. 2. 2016 16:28

luděk
♥♥♥♥♥♥-

Simona Janoušková napsal(a):

Věříte jí? Vychází Vám?
Mě chybí v datu narození čísla 4-5-6 to je rovina saturnu, teda nic dobrého, zvraty k horšímu (jak jsem pochopila z popisu roviny saturnu dostávám životní lekce a dokud se z chyby nepoučím, budu lekce dostávat.) Moc mě to nepotěšilo, myslela jsem si do 25 let, že jsem dítě štěstněny, ale už jsem dostala od dvou numeroložek varování, že jsem se skoro začala bát, že cokoliv začnu, to se pokazí.
Je pravda, že životní lekci už jsem dostala a byla bych i ráda, kdyby byla poslední.
Asi bych teď ráda slyšela, že numerologie je blbost, ať špatnému proroctví vůbec nevěřím.
Nebo bych ráda slyšela, že je tu mezi vámi spousta šťastných lidí, jejichž datum narození taky neobsahuje 4,5,6.
Ale teď Vážně, zajímá mě Váš názor a zkušenosti, ne jen to, co bych ráda slyšela.

numerologie stejně jako astrologie nic neznamená. je to jen hra čísel.
kdo si chce hrát,  najde v tom jistě zalíbení, ale pro praktický život jsou tyto " vědy" nezajímavé. vycházejí většinou 50/50 , stejně jako v životě máš dvě možnosti, buď a nebo...
vycházej ze svýho srdce a spoj je s rozumem, který ti pomůže najit řešení .

s blbci není radno diskutovat. udělaj z tebe blbce

Není tady

#28 22. 2. 2016 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja si naopak myslím, že slová, čísla aj obrazy majú veľkú moc a skrytý význam - ale je otázka, na čo ich človek chce alebo potrebuje použiť.
Na tvojom mieste by som skôr začala pátrať, ČO ti tie katastrofy chcú povedať, akú majú rolu v tvojom živote a celkovo čo s nimi... odpoveď by mohla prísť aj vo sne alebo v podobe znamenia, nemusí to byť len numerológ alebo iný cudzí človek, ktorý ti to prezradí. Niekedy veľa prezrádzajú aj telesné ťažkosti alebo opakované choroby, nehody, apod.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 22. 2. 2016 16:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A pravdu díš, hošku. Energie nic neznamenají - jen to jen hra..................é..................energií?
Sáhni do svého organismu, pohlédni na ně......je to pade na pade cool

Pro Simonu: numerologie není ani věda, ani orákulum - je to umění a hlavně - je to jen a jen pomůcka.
Může tě popostrčit, leccos ti osvětlit - ale není to pan falář, kteréhož slovo je svátost.
V tom má Luděk pravdu.
Nakonec. štěstí je otázkou úhlu pohledu - ničeho jiného; numerologie, astrologie, tarot a podobné záležitosti popisují pouze něco, čemu staří říkali "kvalita času"... tomu člověk nemá vzdorovat a vzdoruje-li, špatně dopadne.
Jako když se čte terén, třeba.
To je celý - až na to, že "číst terén" se holt taky musí umět.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#30 22. 2. 2016 17:41

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Má zkušenost s numeroložkou je ryze negativní. Mlela jen obecné věci a čekala, na co zareaguji a podle toho mlela dál.. U dvou lidí, na které jsem se ptala, byla vedle jak ta jedle. Nepoznala ani, že jeden z nich je po smrti.
No, tak 300 Kčv vyletělo komínem, no, přišla jsem v životě o víc.
A tak na numerologii já už nikdy více, ta numeroložka, u které jsem byla,byla podle mě podvodnice vydělávající na důvěře lidí. dumbom kapitulation

Není tady

#31 22. 2. 2016 17:41

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

Umřel mi manžel a dosti podivně, žádné varování nepřišlo. Prostě mi přijde, že když mám pocit v životě štěstí, tak přijde katastrofa, vlastně v porovnání s touto, tamto nebyly katastrofy, katastrofa přišla až nyní se smrtí manžela. A chtěla bych, aby to byla katastrofa poslední.
On měl mít podle numerologie rok, kdy měl projít "zkouškou"
Manžel byl ten stejný, o kterém jsem tu před 10 lety psala jako o novém příteli. Vzali jsem se, přišly 2 děti..., moje první dítko přijal za svoje, normální rodinka jsme byli.
Tehdy mi amba dobře psala do mailu, už ty vzkazy nemohu najít. Amba už sem nechodí. Psala něco o zvratu, že všechno bude jinak, tak toto je to jinak, to by mě zajímalo tedy?

Upravil(a) eva4444 (22. 2. 2016 17:55)

Není tady

#32 22. 2. 2016 19:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No ale - veď všetci mali pravdu... zažil skúšku (ktorá je bohužiaľ zároveň skúškou aj pre jeho blízkych) a prišiel aj "zvrat" - myslím, že sa to dá takto chápať. Bohužiaľ, skúška aj zvrat boli z toho smutnejšieho konca, ale s tým sa nič nedá robiť...  len sa teraz sústrediť na deti a pozerať dopredu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 22. 2. 2016 19:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nejsem numeroložka, Evi, ale myslím si, že by ti to stejně žádná (dobrá) neřekla. Zvrat může být cokoli - prostě když je takové období, musíš dávat velký pozor - na souvislosti, škobrtnutí, směry - a být opatrná. Na všechno. Protože to nelze (podle mě) vidět - co přesně bude ten zvrat - jen prostě je období, které je k tomu náchylné.
Jako když jedeš na řeku a sleduješ stavy vody a počasí - tak nějak.
Co se týče toho tvého "když mám štěstí, je vykoupeno katastrofou" za to nemůžou ani energie sluneční soustavy, ani energie čísel.....to je nějakej nechutnej skřítek v tvojí hlavě. Skoro všichni máme nějakého takového sviňáka a jen my ho můžeme zlikvidovat.
Zkrátka - v hloubi duše jsi zřejmě přesvědčená, že si nic pěkného buď nezasloužíš, nebo ti doma říkali "moc se netěš" "moc se neraduj", případně "stejně to nakonec skončí katastrofou".

Není tady

#34 22. 2. 2016 20:52

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

Doma mi nic takového neříkali. Toho bubáka mám v hlavě až na základě zkušenosti.

Není tady

#35 22. 2. 2016 21:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Evi, přijmi prosím upřímnou soustrast.....

Víš, jako kdybys hledala záchytný bod. Něco, na co se dá spolehnout, podle čeho se dá orientovat. Ale to nenajdeš, nedá Ti to ani numerologie. V tom  úplně souhlasím  s Lupinou, resp. s Luďkem. Evi, ty bys opravdu chtěla dopředu všechno vědět? Není to lepší takhle - mít možnost se rozhodnout, nebýt omezená tím, že víš, že bude to a to....

A to, že v přicházejí zvraty - to je přece normální v životě každého člověka. Vždy se střídá období lepší a horší. A navíc - kolikrát si člověk myslí, že to, co prožívá je hrozné, a teprve budoucnost ukáže, že to na jeho cestě bylo vlastně dobré (v žádném případě teď nemyslím na nic konkrétního - např. smrt Tvého manžela!)
Přeji Ti, aby Ti bylo lépe. Bez ohledu na numerologii a podobné záležitosti. Ale že by Ti bylo dobře až do konce života, že Tě nic špatného už nepotká - to Ti nikdo nezaručí a snad ani Ty tomu věřit nemůžeš. Zase příjdou období lepší a horší. Takový je život.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#36 22. 2. 2016 21:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

eva4444 napsal(a):

Doma mi nic takového neříkali. Toho bubáka mám v hlavě až na základě zkušenosti.

Vždycky je to přece na základě zkušenosti - ať už z dětství, nebo pozdější.
Důležitý na tom je, že:
-učiníš zkušenost
-na tom základě předpokládáš = stane se to
-zkušenost se potvrdí.
A už máš zacykleno.
Já chápu, že to nebudeš řešit teď - nech si čas, nech to přebolet pussa vždyť se ti stalo něco hroznýho.
Nechtěj to po sobě - nech to chvíli plynout, až bude líp, dá se k tomu vrátit.
I odpovědi závisejí na tom, jak se cítíš, fakt že jo.

Není tady

#37 22. 2. 2016 21:27

luděk
♥♥♥♥♥♥-

eva4444 napsal(a):

nestálo by zato ho vyhnat ?  ty zkušenosti byly třeba proto, abys žádnýho bubáka nevymyslela a jen pochopila, že bez nich to někdy prostě nejde. ( pokud se nejedná o katastrofy ...)

Upravil(a) luděk (22. 2. 2016 21:28)

Není tady

#38 22. 2. 2016 21:59

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

Tak je to příliš čerstvé, tedy pro mě těžké. Nějaký pevný bod by se hodil.

Není tady

#39 23. 2. 2016 7:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

-učiníš zkušenost... -na tom základě předpokládáš = stane se to... -zkušenost se potvrdí... A už máš zacykleno.
Ďábelský na tom je, že když "se ne/stane", bejvá to přehlídnutý a v úvahu je bráno pouze to, co "zkušenost potvrdí"... aneb pokud cestou do práce mi přes cestu přeběhne černá kočka, následně se poleju kafem, seřve mě šéf a doma najdu vyteklou lednici - je to jasný http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png.
Jestliže den proběhne jako obvykle, na nějakou potvoru černou ani nevzdechnu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#40 23. 2. 2016 8:25

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

eva4444 napsal(a):

No mně to právě přišlo , že hledáš nějaký záchytný bod. Ale Evo - "Nejjistější místo, kde naleznete pomocnou ruku, je na konci vašeho ramene"..... Já bych to ještě rozšířila na nejbližší rodinu. Ale tyhle berličky okolo - např. numerologie, by Ti mohly v době, kdy jsi tak rozjitřená, možná i ublížit - moc by ses na to upnula. Ale pozor i na různá náboženská společenství apod.
Prostě to budete muset s dětmi zvládnout, práce a každodenní starosti i radosti kolem nich budou nejlepším lékem. To, že už bude dobře, ti opravdu nikdo nezaručí. Naopak - jak píše Hela - numerolog z tebe vycítí, že není vše v pořádku a hodí to do těch cifer - že máš těžké období, ještě něco k tomu přihodí a ty se na to upneš a vše tomu budeš podřizovat. Viz helina černá kočka.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#41 23. 2. 2016 11:09

luděk
♥♥♥♥♥♥-

eva4444 napsal(a):

jestli se trápíš pro někoho , kdo ti umřel , tak to nedělej. ten člověk tě neopustil, neodešel . jen tělo přestalo fungovat.  v tvým srdci a duchu bude dál s tebou, když vzpomeneš  a jednou se stejně potkáte.
to platí co lidstvo existuje.

Upravil(a) luděk (23. 2. 2016 11:10)

Není tady

#42 23. 2. 2016 13:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

luděk napsal(a):

eva4444 napsal(a):

nestálo by zato ho vyhnat ?  ty zkušenosti byly třeba proto, abys žádnýho bubáka nevymyslela a jen pochopila, že bez nich to někdy prostě nejde. ( pokud se nejedná o katastrofy ...)

Smrť manžela podľa mňa to tejto kategórie nespadá, to teda prepáč, Luďku.

Brita

Není tady

#43 23. 2. 2016 13:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

luděk napsal(a):

eva4444 napsal(a):

jestli se trápíš pro někoho , kdo ti umřel , tak to nedělej. ten člověk tě neopustil, neodešel . jen tělo přestalo fungovat.  v tvým srdci a duchu bude dál s tebou, když vzpomeneš  a jednou se stejně potkáte.

Tak ako - všeobecne a teoreticky máš pravdu, ale keď zostane matka sama s deťmi bez muža/otca, tak jej možno len duchovné spojenie až tak nepomôže....

Brita

Není tady

#44 23. 2. 2016 14:24

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

luděk napsal(a):

eva4444 napsal(a):

Jak jako neopustil? Jakože není, to je věc jistá. Tato rada by byla možná použitelná, kdyby odešel za 40 let a ne ve 40-ti, když tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.

Není tady

#45 23. 2. 2016 14:54

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Evo, lehké to teda rozhodně nebude. Moc držím palce, abys to zvládla. Mohou Ti aspoň trošku pomoct rodiče?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#46 23. 2. 2016 15:00

luděk
♥♥♥♥♥♥-

eva4444 napsal(a):

luděk napsal(a):

eva4444 napsal(a):

Jak jako neopustil? Jakože není, to je věc jistá. Tato rada by byla možná použitelná, kdyby odešel za 40 let a ne ve 40-ti, když tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.

neopustil , neutekl , nenechal tě v tom a šel za jinou, neprchl za penězi do ameriky nebo německa. byl ti důstojným partnerem až do konce.  zaleží jen na tobě , jak to budeš vnímat. já ti jen řekl alternativu, jak vyplnit tu "mezeru" v duši.

Není tady

#47 23. 2. 2016 15:36

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

Rodiče pomáhají, bez nich bych to nedala, tak 1-2 dny v týdnu hlídají, manžela to nenahradí. Děti furt nemocné s virozami. (Každá jejich horečka pro mě znamená šílený stres, jestli neumírají, protože stejně jako chřipka vypadala ráno manželova nemoc a večer už byl v koma. I ten stres tedy s každou další jejich horečkou není tak strašný, zvykám si.)

Zaměstnám chůvu. Zaměstnám někoho, kdo bude sekat trávu atd. Takže zase bude nutnost hodně vydělávat, tím budu méně s dětmi, je to zatracený kolotoč. Prostě ve  2 by se to táhlo líp.

Luďku, já vím, že to myslíš dobře, stejně jako ostatní tady.

Není tady

#48 23. 2. 2016 17:15

eva4444
♥♥♥♥♥♥-

Ještě k té numerologii, tak manžel zrovna tu mřížku měl celkem pěknou, to jenom já mám tu rovinu s chybějícími čísly 4-5-6, takže v numerologii asi odpověď fakt těžko najdu.

Už jsem četla i o okultismu a doufala, že uvidím znamení, že je manžel s námi, kde nic, tu nic, ani sny, vůbec nic.

Možná by se mi žilo líp, kdybych byla křesťanka věřící v božské dobro. Jenže jsem skeptik a připadá mi, že jsme jako rybičky v akvárku, pokusné myšky, pro nějakého boha, na kterého se momentálně zlobím.

Určitou naději snad dávají knihy Moodyho, Život po životě.

Není tady

#49 23. 2. 2016 17:55

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Brrrr, docela mrazivé tápání... To spíš dopadne blbě...
Když jsem se jednou v zoufale, opravdu zoufale situaci ptala kamaráda, co mám dělat (s podtextem, že není východiska), s klidem mi odpověděl: ... Co mas dělat? No miluj decka a buď na ne hodná... ♥

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#50 23. 2. 2016 22:35

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Brrrr, docela mrazivé tápání... To spíš dopadne blbě...
Když jsem se jednou v zoufale, opravdu zoufale situaci ptala kamaráda, co mám dělat (s podtextem, že není východiska), s klidem mi odpověděl: ... Co mas dělat? No miluj decka a buď na ne hodná... ♥

Tak to teda ne! Tápání v takovéto situaci je snad naprosto normální. Než si Eva uvědomí, že život jde dál (musí, už kvůli dětem) a že to vlastně nějak funguje. Zpočátku asi pojede jak stroj,za chvilku najde i něco, co jí udělá nějakou radost - zpočátku maličkou....chce to hodně času, nepůjde to rychle.
Kamarádce, která těžce onemocněla, pomáhá pobyt v kostele, i když nevěří. Mně zase pobyt v přírodě. Někomu zas něco jiného. Ale okultismus, sekty apod., to ne, tomu se prosím Evo vyhýbej, jsi příliš zranitelná a  snadná oběť.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí