Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 9. 2006 20:38

Simona Janoušková
♥♥♥♥---

Numerologie

Věříte jí? Vychází Vám?
Mě chybí v datu narození čísla 4-5-6 to je rovina saturnu, teda nic dobrého, zvraty k horšímu (jak jsem pochopila z popisu roviny saturnu dostávám životní lekce a dokud se z chyby nepoučím, budu lekce dostávat.) Moc mě to nepotěšilo, myslela jsem si do 25 let, že jsem dítě štěstněny, ale už jsem dostala od dvou numeroložek varování, že jsem se skoro začala bát, že cokoliv začnu, to se pokazí.
Je pravda, že životní lekci už jsem dostala a byla bych i ráda, kdyby byla poslední.
Asi bych teď ráda slyšela, že numerologie je blbost, ať špatnému proroctví vůbec nevěřím.
Nebo bych ráda slyšela, že je tu mezi vámi spousta šťastných lidí, jejichž datum narození taky neobsahuje 4,5,6.
Ale teď Vážně, zajímá mě Váš názor a zkušenosti, ne jen to, co bych ráda slyšela.

Není tady

#2 4. 9. 2006 20:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Numerologie

Simono,
ty jsi ale prece dostala POUZE varovani a ZAROVEN navod, jak s tim mas pracovat...tot vse! Proc to tedy beres tak fatalisticky??? To ja bych se pak mohla jit se svym datem narozeni a predevsim horoskopem ve znameni Strelce s ascendentem ve Stiru /ohen a voda k sobe taky moc nejdou/ hned picnout sad A vidis, ziju uz pres pul stoleti a cim dal tim lip,. protoze VIM, kdo jsem, proc se mi veci deji a co delat, aby se mi dely tak, jak ja chci a mohu zvladnout smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#3 4. 9. 2006 20:59

Simona Janoušková
♥♥♥♥---

Snažím se to nebrat fatalisticky. Taky jsem střelec. Moje dítě je štír, tak doufám, že se z toho nepicnu :-)
Taky mě napadlo, že je numerologie blbost, to by se nemohlo např. v letošním roce narodit žádné dítě s touto rovinou saturnu, stějně tak např. v r. 1975 a všichni by byli šťastní až do smrti...
Ale stejně mě zajímají vaše názory na numerologii.

Není tady

#4 4. 9. 2006 21:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

..... s touto rovinou saturnu.....
Hmmmm... premyslej: detem das do ruky pastelky....nektere si zacnou kostrbate malovat, jine si s nimi div navypichnou oko, dalsi si je ulozi na jindy, dalsi s nimi po sobe budou hazet a nekteri, spis nektere s nimi namaluje krasny obraz...... a porad to jsou tytez pastelky, totez drivko, tytez barvy.....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#5 4. 9. 2006 23:23

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Pár let se numerologií zabývám. Můj otec měl rovinu saturnu a umřel v 55 letech na následky Parkinsonovy nemoci, jeho druhá žena, která na něj celý život čekala a pak s ním žila jen 13 let a tu hrůzu jeho úpadku inteligence prožívala naplno, i ona měla tuto rovinu. Má nevlastní dcera, které umřela matka na následky nadměrného pití, ji měla též.....Nicméně já sama jsem dospěla k tomuto přesvědčení...Čím více člověk chápe duchovní principy, čím více žije v souladu se zákony, které jsou nad rámec těch našich pozemských, čím více je v souladu s "plánem vlastní duše", tím méně se ho dotýkají, respektive tím méně ho ovlivňuje jeho vlastní "vzorec", kterým je datum narození. Ten je především "varováním", že se něco může dít a pro moudrého jedince může být nasměrováním na cestu k duchovnímu poznávání...

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#6 5. 9. 2006 7:07

lvice
Host

x.caro, souhlas. Rovinu Saturnu má i moje bývalá kamarádka, ale ta je bohužel nepoučitelná. Rochní si spokojeně ve svém duchovním bahně a není jí pomoci. Škoda.
Numerologií se zabývám už také nějaký ten pátek, vystihuje mou podstatu. Na druhou stranu, jen já mohu na sobě pracovat, a zabránit působení negativních vlivů určitých čísel. Zná-li člověk postatu karmických zákonů a dá-li se na cestu poznání a pochopí hluboké duchovní souvislosti, pak není čeho se bát. Já jsem lev s ascendentem kozoroha, což je nejproblémovější ascendent, který je těžce zatížen karmou minulých životů. Málem jsem se kvůli tomu picla wink, ale naštěstí jsem vyvázla a mohu tak pracovat na vyrovnání karmických dluhů z minulosti a řídit svůj život se souladem záměru duše, jak už výše popsala x.caro.

#7 5. 9. 2006 8:58

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Simonko, Pandora má pravdu. Numerologie je jen nástroj. DOzvěděla jsi se něco užitečného. Nepodceňuj tedy události tvého života. Nauč se jim předcházet, vždyť už o tom riziku víš. Numerologický rozbor ti nenalajnoval život, ten si ovlivňuješ sama.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#8 5. 9. 2006 11:01

Simona Janoušková
♥♥♥♥---

Mně se stávali v životě zvlášní věci. Občas jsem dost nebezpečně cestovala stopem a nic se nestalo. U maturity jsem si 3 otázky ze 4 vytáhla přesně takové, jaké jsem si přála.
Vzali mě i na VŠ, pak i na stipendium do ciziny a i tam jsem se pohybovala i v noci sama a nic se nestalo. Dokonce i svoje zaměstnání jsem dostala tak, že mi zavolali z firmy, ve které jsem byla před pár lety na měsíční praxi, jestli bych nechtěla u nich pracovat. A já zrovna chtěla. Minuly mě stresující pohovory.
Před lety jsem šla k jednomu zubaři (řeklo by se bezpečná akce) a ten mě málem znásilnil. Schválně si mě objednal jako poslední, když už tam sestry nebyly. (Teď chodím radši k zubařce).
Měla jsem celý život štěstí, až na lásku. Teď mám hodného přítele, ten dokonce, než se o mě začal víc snažit zašel k numeroložce a ta mu vyložila, že by nám to mohlo klapat a od ní (přes přítele) vím o tom saturnu. Další rozbor nechala dělat moje mamka, něco jsem vyčetla z internetu, ale sama jsem u numeroložky odbornice nebyla. Moc saturnu prý můžu zmírnit např. nošením tmavě modré (ta je zrovna moje oblíbená).
Moje životní lekce zatím spočívá v tom, že jsem se spoléhala, že všechno nějak samo dobře dopadne (jen s mým malým přičiněním) a byla jsem naivní (nebo ještě jsem). Navíc neposlouchám svoji intuici, která  mě často varuje. Tak mám dítě za svobodna a bývalý přítel odjel do světa. Teď bych hlavně chtěla dobře vychovat dítě. Řeším teď spoustu otázek, jestli mám jít do práce, když jsou dítěti 2, kdy pořídit dítěti sourozence, jestli se vdát a jestli je můj současný přítel ten pravý na celý život.

Upravil(a) Simona Janoušková (3. 10. 2006 21:05)

Není tady

#9 5. 9. 2006 13:22

amba
♥♥♥♥♥--

Simčo, jestli chceš, písni mi na soukromý mejl, mám ti co říct.

Není tady

#10 5. 9. 2006 16:35

Simona Janoušková
♥♥♥♥---

Ambo, napsala jsem Ti přes ten odkaz na babinetu. Snad to funguje.

Není tady

#11 5. 9. 2006 16:39

amba
♥♥♥♥♥--

Ano, už jsem odepsala.

Není tady

#12 6. 9. 2006 11:40

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Simona napsala:
Nebo bych ráda slyšela, že je tu mezi vámi spousta šťastných lidí, jejichž datum narození taky neobsahuje 4,5,6.
Ale teď Vážně, zajímá mě Váš názor a zkušenosti, ne jen to, co bych ráda slyšela.

No mě taky chybí 4,5,6, tak to jako mám taky tu rovinu Saturnu?  yikes big_smile
Tak to Tě potěším, jsem teď štastný člověk. big_smile   
Ale trvalo mi to moooc mooooc dlouho než jsem to pochopila, musela jsem se prohrabat pěknýma depresema, pokusem o sebevraždu, alkoholem, drogama a pak jsem se konečně probrala   dumbom   dumbom 

A došlo mi, že jsem si vlastně všechny problémy způsobovala sama, že jenom na mě je, jestli se celý život budu trápit nebo s tím něco udělám a budu se ze života radovat.  hjarta

Numerologii moc nerozumím, ale všimla jsem si, že člověka určitá čísla jakoby pronásledují. Ve škole jsem vždycky měla pořadové číslo jako můj datum narození, na autě jsem měla taky datum narození, ale v opačném pořadí a takových případů bylo víc. Zajímavé...

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#13 6. 9. 2006 13:20

Fatima
♥♥♥♥♥--

bublinka napsal(a):

Simona napsala:

No mě taky chybí 4,5,6, tak to jako mám taky tu rovinu Saturnu?  yikes big_smile
Ale trvalo mi to moooc mooooc dlouho než jsem to pochopila, musela jsem se prohrabat pěknýma depresema, pokusem o sebevraždu, alkoholem, drogama a pak jsem se konečně probrala   dumbom   dumbom 

A došlo mi, že jsem si vlastně všechny problémy způsobovala sama, že jenom na mě je, jestli se celý život budu trápit nebo s tím něco udělám a budu se ze života radovat.  hjarta

Numerologii moc nerozumím, ale všimla jsem si, že člověka určitá čísla jakoby pronásledují. Ve škole jsem vždycky měla pořadové číslo jako můj datum narození, na autě jsem měla taky datum narození, ale v opačném pořadí a takových případů bylo víc. Zajímavé...

No mně nikdy žádné číslo nepronásledovalo... jen mi přijde vtipné, že já jsem jednou měla kamarádku, která měla narozeniny 28.7 (já 28.6) a já svátek 15.9, ona 5.9... ale nijak zvlášť nás tento fakt nesblížil wink

Není tady

#14 6. 9. 2006 13:59

tora
♥♥♥♥---

bublinka napsal(a):

Simona napsala:

tak mě takhle pronásledují 9 a 6
dokonce i na hřbitově máme hrob ve skupině 96, což mne vážně pobavilo. Ale možná mi ta 9 a 6 patří, neb když na ně koukám, jsou úplně stejný, jen obrácený a já jako blíženec funguju úplně stejně .... jeden den taková, druhej den maková .....

Není tady

#15 6. 9. 2006 14:15

Pedro
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina

Z Numerologie, ani z Astrologie strach neměj, Simono.  Ani z žádných jiných metod schopných zmapovat naše nitro. Prázdné roviny v mřížce, ani kvadratůry v horoskopu - sami o sobě - vůbec nic neznamenají!

Všechno se vyvíjí - Hvězdy, planety, čísla i naše osudy. Všechno je tvárné a všechno souvisí se vším.Navíc, svobodnou vůli člověka - pokud je kontrolována srdcem - nemohou spoutat žádné gravitace, ani moci čísel, ani žádné jiné symboly...

Pokud tedy tyto metody a nauky mají být pro nás v něčem přínosné - pak jedině v tom, jak nás lépe naučit vnímat srdcem.

PS. Pro přesný numerologický výklad je třeba znát nejen datum, ale také přesný čas narození - stajně jako v Astrologii smile

Není tady

#16 6. 9. 2006 14:53

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Prosím, víte o někom, kdo je schopný podle data mého narození říct, co mně čeká, nebo na co si mám dát pozor?

Není tady

#17 7. 9. 2006 9:55

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Simona Janoušková napsal(a):

Mně se stávali v životě zvlášní věci. Občas jsem dost nebezpečně cestovala stopem a nic se nestalo. U maturity jsem si 3 otázky ze 4 vytáhla přesně takové, jaké jsem si přála.
Vzali mě i na VŠ, pak i na stipendium do ciziny a i tam jsem se pohybovala i v noci sama a nic se nestalo. Dokonce i svoje zaměstnání jsem dostala tak, že mi zavolali z firmy, ve které jsem byla před pár lety na měsíční praxi, jestli bych nechtěla u nich pracovat. A já zrovna chtěla. Minuly mě stresující pohovory.
Před lety jsem šla k jednomu zubaři (řeklo by se bezpečná akce) a ten mě málem znásilnil. Schválně si mě objednal jako poslední, když už tam sestry nebyly. (Teď chodím radši k zubařce).
Měla jsem celý život štěstí, až na lásku. Teď mám hodného přítele, ten dokonce, než se o mě začal víc snažit zašel k numeroložce a ta mu vyložila, že by nám to mohlo klapat a od ní (přes přítele) vím o tom saturnu. Další rozbor nechala dělat moje mamka, něco jsem vyčetla z internetu, ale sama jsem u numeroložky odbornice nebyla. Moc saturnu prý můžu zmírnit např. nošením tmavě modré (ta je zrovna moje oblíbená).
Moje životní lekce zatím spočívá v tom, že jsem se spoléhala, že všechno nějak samo dobře dopadne (jen s mým malým přičiněním) a byla jsem naivní (nebo ještě jsem). Navíc neposlouchám svoji intuici, která  mě často varuje. Tak mám dítě za svobodna a bývalý přítel odjel do světa. Teď bych hlavně chtěla dobře vychovat dítě. Řeším teď spoustu otázek, jestli mám jít do práce, když jsou dítěti 2, kdy pořídit dítěti sourozence, jestli se vdát a jestli je můj současný přítel ten pravý na celý život.
X.caro, prosím pěkně, řekla bys mi ty, co si myslíš, o mém datu narození? Kdy mám třeba lepší a horší roky? (To mi ještě nikdo neřekl). Narodila jsem se 20. 12. 1977
(To datum časem vymažu, aby mě tu někdo zneodhalil.)
Moje dítě je 31.10.2004, má rovinu oddanosti a rovinu myšlení, to je myslím docela dobrá kombinace, snad bude šťastný.

Myslím, že pro tebe je nejdulezitejsi vubec ta informace, ze bys mela zodpovedne zit, pracovat na sobe a nespolehat na zazraky nebo nahody... Nema smysl rikat ti, jake mas lepsi ci horsi roky, nebude ti to k nicemu. Doporucuji ti, nech si udelat dobry astrologicky rozbor, protoze z nej se dozvis mnohem vice, nez z numerologie. Mimo jine se take dozvis zamer sve duse, tedy to, kam mas svuj zivot smerovat.

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#18 7. 9. 2006 10:51

lvice
Host

Káčo, perfektní astrologický výklad by Ti udělal Salvátor, ale dělá ho za osobní účasti dotyčného. Doporučuji.

#19 9. 1. 2008 21:47

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Našla jsem si tady vlákénko o numerologii, ale nevím přesně, jestli se jí moje otázka týká kapitulation "Pronásleduje" mě číslo 111 nebo prostě tři jedničky vedle sebe. Nejdřív jsem se se 111 setkávala u všeho významného v mém životě (čísla domů, pokojů,... a čím dál častěji i u obyčejnějších věcí (ale je pravda, že v souvislosti s něčím důležitým) jako u čísel stránek, v telefonních číslech, několikrát se mi stalo, že člověk mně milý a důležitý bydlí č.p. 111,... je toho víc hmm
Kdysi mi někdo říkal, že když se nějaké číslo často opakuje, měl by si toho člověk všímat. A protože mi to začíná být čím dál víc divné, zkouším pátrat. Mám se tím vůbec zabývat? Řešili jste někdy někdo něco takového? dudlik

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#20 9. 1. 2008 22:24

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Někde jsem narazila na opakující se kombinace čísel a výklad významu, jen si ani za zlaté prase nevzpomenu, kde. Ale určitě to není náhodné, něco se ti tím chce říct. Zkusím pokopat a možná najdu.

Není tady

#21 10. 1. 2008 8:08

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Když to takhle čtu, tak mi došlo, že zase mně se často stává, když se večer kouknu na digitální budík často je na něm zrovna čas 22:22 lol Heluš, mohla bych taky poprosit když tak? gloria

A aby toho nebylo málo, tak s tímto příspěvkem jich mám koukám 1222 va

Upravil(a) Andromeda (10. 1. 2008 8:09)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#22 10. 1. 2008 8:13

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tady jsou významy opakujících se čísel

http://evamarvanova.sblog.cz/cisla/

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#23 10. 1. 2008 8:20

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Lúthien napsal(a):

Našla jsem si tady vlákénko o numerologii, ale nevím přesně, jestli se jí moje otázka týká kapitulation "Pronásleduje" mě číslo 111 nebo prostě tři jedničky vedle sebe. Nejdřív jsem se se 111 setkávala u všeho významného v mém životě (čísla domů, pokojů,... a čím dál častěji i u obyčejnějších věcí (ale je pravda, že v souvislosti s něčím důležitým) jako u čísel stránek, v telefonních číslech, několikrát se mi stalo, že člověk mně milý a důležitý bydlí č.p. 111,... je toho víc hmm
Kdysi mi někdo říkal, že když se nějaké číslo často opakuje, měl by si toho člověk všímat. A protože mi to začíná být čím dál víc divné, zkouším pátrat. Mám se tím vůbec zabývat? Řešili jste někdy někdo něco takového? dudlik

Tak buď něco významného spojuje všechny ty události/osoby, u nichž to číslo bylo
anébo je něčím zvláštním pro tebe významné specielně toto číslo...
každopádně je to zajímavé.

Není tady

#24 10. 1. 2008 8:59

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Díky za rady storstark Jojo, o těch andělských číselných kombinacích už jsem taky něco četla. Vypadá to zajímavě, ale budu asi hledat dál... Na číslech opravdu může něco být tummenupp
Doubravko, to taky není vůbec názor k zahození, musím to vypozorovat!!! hjarta

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#25 10. 1. 2008 10:37

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Někde v časopise jsem odchytila jen ukázky toho, co nabídla Jája, nic víc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí