6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám silikonové formy na mufiny, ale žádné odkazy na kdejaké blbiny tu dávat nebudu - jsou všeho plné obchody...
Není tady
Ja davam prednost nromalne hlinikove forme na babovky, poridila jsem ted i babicce krasnou formu na vanoce jako darek z kuliny.
Není tady
Já mám teda silikonovou formu na bábovku od Zgastro, jsem maximálně spokojená, nemusím ji vymazávat a pěkne ji vyklopím.
Není tady
Radkka napsal(a):
Já mám teda silikonovou formu na bábovku od Zgastro, jsem maximálně spokojená, nemusím ji vymazávat a pěkne ji vyklopím.
osobo,
nechceš to vyklopit všechno jedním vrzem, - klidně i do jednoho vlákna , kdo to má hledat po všech čertech co máš všecko SUUUPER .... doma - ať to máme dřív z krku ?
o titanovém prdu a bábovičce už víme , tak povídej ....
Není tady
ivca napsal(a):
Jednoho dne se nějaká žena ocitla před Nebeskou bránou. Anděl se jí zeptal na jediné: "Zusai, proč jsi nebyla Zusai?"
asi jsem momentálně zaostalá, nerozumím .... SOS
Schválně jsem se vrátila dočíst celé vlákno, je docela fajne.
Přispěl dokonce i Oxi
Teď přispěju i já:
Citovaný příspěvek mě pobavil, ale taky "jsem asi momentálně zaostalá" a nerozumím
K tématu - když vidím v obchodě ty silikonové zázraky, hned se osypu a mám dojem že budou zlobit stejně jako umělá prsa u některých bab.
Jinak fakt milé počteníčko. 😁
Není tady
gemi napsal(a):
...
osobo,
...
Ta osoba tady jen plevelí i s jejíma klonama, nevím, proč ještě nemá zákaz!
Není tady
rina napsal(a):
ivca napsal(a):
Jednoho dne se nějaká žena ocitla před Nebeskou bránou. Anděl se jí zeptal na jediné: "Zusai, proč jsi nebyla Zusai?"
asi jsem momentálně zaostalá, nerozumím .... SOSSchválně jsem se vrátila dočíst celé vlákno, je docela fajne.
Přispěl dokonce i Oxi
Teď přispěju i já:
Citovaný příspěvek mě pobavil, ale taky "jsem asi momentálně zaostalá" a nerozumím
K tématu - když vidím v obchodě ty silikonové zázraky, hned se osypu a mám dojem že budou zlobit stejně jako umělá prsa u některých bab.
Jinak fakt milé počteníčko. 😁
jestli se jí ten anděl neptal,
proč nebyla SAMA SEBOU ?
Není tady
No to by mohlo být..., ale proč se to ocitlo ve vlákně o bábovkách, a hlavně, proč se taková věc, i když jen imaginárně, řešila???
Vím, že je to blbost, ale vrtá mi to hlavou...
Jako když se v Bibli řeší, "... kdo jsi bez viny, hoď kamenem", to je jasné, ale ono proč někdo není sám sebou...
Není tady