|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chci se zeptat. Nosím gelové nehty s permanentní francouzskou manikúrou. Vadí mi jak to dost rychle odrůstá, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nejde udělat tím gelem jenom ty bílé konce? Máte to někdo takhle? Díky:reta:
Není tady
Dělají se přímo jen nehty, že se lepí špičky ( už je to rovnou francouzská, špičky jsou bílé ) , ale ty špičky nejsou gelové, ale myslím pryskyřicové ;-) ale je to dražší
Není tady
Sestra i dcera si je nechaly udělat a oběma se odloupaly po pár dnech (a to moje sestra na takových věcech opravdu nešetří). Teď maji obě nehty jako kdyby měly nějakou nemoc
))))) vykašli se na to je to ztráta peněz...
)))
Upravil(a) jsem.sva (6. 9. 2006 16:56)
Není tady
jsem.sva napsal(a):
Sestra i dcera si je nechaly udělat a oběma se odloupaly po pár dnech (a to moje sestra na takových věcech opravdu nešetří). Teď maji obě nechty jako kdyby měly nějakou nemoc
)))
Děkuji za odpovědi. Já jsem s nima moc spokojená, skvěle drží a vypadají fakt skvěle, ale nebaví mě jen utrácet za to doplňování.
Není tady
If napsal(a):
jsem.sva napsal(a):
Sestra i dcera si je nechaly udělat a oběma se odloupaly po pár dnech (a to moje sestra na takových věcech opravdu nešetří). Teď maji obě nechty jako kdyby měly nějakou nemoc
)))
Děkuji za odpovědi. Já jsem s nima moc spokojená, skvěle drží a vypadají fakt skvěle, ale nebaví mě jen utrácet za to doplňování.
Já jsem taky s něma byla velice spokojená i lak na nich držel skvěle,ale je otrava s tim doplňováním.Hodně záleží na metodě a zda jsou pryskyřicové,gelové či porcelánové.Nevíte někdo, kde seženu gel na nehty za studena?Nemohu ho sehnat už delší dobu.
Pravda je, že moje známá chytla jednou plíseň a chudák se toho dlouho nemohla zbavit.
Není tady
Ja je nosila taky par let. (porcelanove) Pak jsem chtela BM prastit, on mi nastavil loket, nehet z prostrednicku ulit i s mym vlastnim, ja se zakousla do kuchynske linky a jeste vecer sli pilnike vsechny dolu. od te doby na sve vlastni nehty nedam dopustit 

Není tady
me nahadu doplnovani nevadilo..mela jsem manikerku ktera se mnou byla hotova za pul hodiny,supr sme si pokecaly a nehty kvalitni!!
Byla jsem i u manikerek na par hodin a silene..nikdy vic...chce to jen najit manikerku presne pro tebe:D
Není tady
Přesně tak, když člověk narazí na někoho, kdo to umí, není problém. Já jsem měla porcelánové nehty rok a potom, když jsem si je nechala sundat, tak jsem svoje nehty neměla vůbec zničené, absolutně nebylo poznat, že na nich něco bylo. ;-)
A kamarádka je měla půl roku a má doteď zdeformované nehtové lůžky, že už svoje nehty nebude mít nikdy pěkné :-(
Není tady