|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Fatimo nevěř tomu že to bylo naposled 
Zase příjde, a zase tě bude oplácávat. Je to typ člověka, kterému nic nedochází. Musíš ji to říct do očí, a pokud jí to nechceš říct sama mezi čtyřma očima, tak to klidně řekni před ostatními, možná to bude pro tebe jednodušší. Řekni jí, že ti to není příjemné, každý soudný člověk to musí pochopit.
Jinak si pod halenku nalep ježka, třeba už víckrát nepříjde 
Není tady
Ferda napsal(a):
no to je situace pro me..ja bych si to poradne uzila..ehhe ...
no jdi do toho....je to neco co udelat muzes...a jak s oblibou rikam
"nestezuj si,je to neco co muzes zmenit a nic pro to nedelas"..to muj manza slysi denne hehe a dnes i ty
to zvladnes!!!! VIM TO
Dík za podporu
jdu si namazat svaly 
Není tady
tak povidej..zvladlas to?
doufejme!!!
vzdyt jde prece o Tebe...ne o kolegyni!
Není tady
Ferda napsal(a):
tak povidej..zvladlas to?
doufejme!!!vzdyt jde prece o Tebe...ne o kolegyni!
Ferdo, tys změnila avatar, žejo? Gratuluju k pět dnům nekouření a držím pěsti, aby ti vůle vydržela!
Fatimo, ty na to máš!

Tak kolegyně Fatimu uhladila
nebo ji snad Fatima dala na budku 
Není tady
bohuzel zmenila....par lidi..dle meho nazoru ...na me vyjelo .... kvuli necemu ,co me vubec nenapadlo kdyz jsem si ten starej avatar davala..a to tim,ze to nekomu muze delat tak spatne...no budiz.....prasatko..s tim aspon ladim..jinak dikec k gratulacim 

Tak Fatimo??Dej nam vedet jak vse vypada..jsme baby zvedave 
Není tady
doufejme ze ta budka 
Není tady
FATIMÓÓÓÓ, jsi OK ??????
Čekáme!!!
Není tady
Ferda napsal(a):
bohuzel zmenila....par lidi..dle meho nazoru ...na me vyjelo .... kvuli necemu ,co me vubec nenapadlo kdyz jsem si ten starej avatar davala..a to tim,ze to nekomu muze delat tak spatne...no budiz.....prasatko..s tim aspon ladim..jinak dikec k gratulacim
Tak Fatimo??Dej nam vedet jak vse vypada..jsme baby zvedave
Ferdo, já jsem sice "nevyjela", to je každého věc, ať tam má co chce, ale můžu ti říct, že jsem móóóóóóóóc ráda, že tam už nemáš toho po*ného pavúčika 
Není tady
Pardóón děvčata, když ono není o čem referovat. Prostě já jsem se neodholala o tom mluvit, no... včerejěí silácké řeči mně přešly. Nicméně se s kolegyní nebavím - nějak nemám chuť
- ona se snaží komunikovat, občas se "lepí", ale myslím, že jí to přestává bavit a brzo mezi námi zavládne čistě profesionální vztah 
No jo, asi jsem vás holky zklamala...
Ale moc díky za podporu 
Ferdo - pavouček byl náhodou super
ale prasátko taky není špatné 
Není tady
Taky me napadlo, ze se ti treba tym dotykanim snazi dat najevo svou nadrazenost. Nekde jsem to cetla. Me takhle oplacaval smradlavy kolega:usch: Docela jsem z toho mela nervy a ani se mi nechtelo do prace. Potom ho preradili na jinou praci, tak se skoro nevidame. No delal to vsem zenskym ve firme. A nikdo mu taky nerekl, ze je to neprijemne.
Není tady
muzzle napsal(a):
Taky me napadlo, ze se ti treba tym dotykanim snazi dat najevo svou nadrazenost. Nekde jsem to cetla. Me takhle oplacaval smradlavy kolega:usch: Docela jsem z toho mela nervy a ani se mi nechtelo do prace. Potom ho preradili na jinou praci, tak se skoro nevidame. No delal to vsem zenskym ve firme. A nikdo mu taky nerekl, ze je to neprijemne.
no jo, prostě není nad mezilidské vztahy na pracovišti, že? 
Není tady
jmeno zminovat nebudu...od jedne osubky jsem to ja osobne brala jako utok..a to k veci o ktere by me nikdy nenapadlo ze by nekomu tak mohla vadit..dalo se to rict i jinak..to je jedno..pokud toho pavouka chtit budu tak si ho tam dam a ptat se nebudu
janica napsal(a):
Ferda napsal(a):
Tak Fatimo??Dej nam vedet jak vse vypada..jsme baby zvedaveFerdo, já jsem sice "nevyjela", to je každého věc, ať tam má co chce, ale můžu ti říct, že jsem móóóóóóóóc ráda, že tam už nemáš toho po*ného pavúčika
Není tady
dik Fatimo....uz mam i naladu se na Babinet vy...t....co je komu do meho avataru???
no kazdopadne si nejakou mluvu pripravuj,neprijde mi jako by se kolegyne pokousela prestat.....uz sis to nechala libit moc dlouho ...tak proc by nemela pokracovat..v to ze prestane bych byt tebou nedoufala....drz se !!!
Není tady
Ferda napsal(a):
dik Fatimo....uz mam i naladu se na Babinet vy...t....co je komu do meho avataru???
no kazdopadne si nejakou mluvu pripravuj,neprijde mi jako by se kolegyne pokousela prestat.....uz sis to nechala libit moc dlouho ...tak proc by nemela pokracovat..v to ze prestane bych byt tebou nedoufala....drz se !!!
Já myslela, že si děláš srandu s tím avatarem, že ti třeba někdo napsal, že to není zrovna hezké... ale až tak, jo? No jo,někteří lidé mají fakt zvláštní starosti... tak si tam dej zpátky pavoučka a buď v klidu
A nebo si tam dej pavoučky dva

Jinak tu větu H...., prosím nesahej na mně, není mi to příjemné si denně zkouším v několika variantách v různých modluacích hlasu, ale jak to tak vypadá, použiju ji jenom v případě největšího nas.ání a to pak bude spíš něco jako ku.va, dej tu pazouru pryč, nebo ti ji přerazím
omlouvám se za tak vulgární slova, ale to víte, člověk má jen jedny nervy.
No je vidět, že toho mám pro dnešek tak akorát.. pa
Není tady
Fatimo, možná, že ta druhá věta by zabrala spíš, zvlášť když to normálně není tvůj styl. Jó, když koťátko zařve hlasem tygra, to se pak dějou věci...
Není tady
Fatimko..tak jak jsi nakonec dopadla? snad je to vsechno mnohem lepsi a snad i lepe se pracuje 
Není tady
Fakt vím jak se cítíš
já nesnáším ani když stojí někdo blízko mne
prostě mám tu svou osobní bublinu nastavenou dosti velkou
a pouštím do ní jen někoho
a někdy
Cestování veřejnými prostředky je pro mě noční můra. Zvykla jsem si to lidem říkat narovinu a věř mi že to v 99% berou a neuráží se, prostě jim vysvětlím že mi nedělá fyzický kontakt dobře, mi naskočí i husí kůže takže jim to názorně i ukážu

Není tady