6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Díky za tip, kdo jste mě na tuto knihu upozornil!!!
Odpověděla mi na spoustu otázek včetně mého nevyjasněného pocitu, proč se cítím tak nespoutaná a neklidná, born to be wild;)
Prosím, pokuď jste někdo ve fázi, kdy jste pochopili, e je potřeba něco v sobě změnit, a jetě nechápete, co to ve vás hoří za oheň, přečtěte si tuto knihu, stojí za to mít ji u postele!!! Je ta řečeno tolik a tak krásně a jednodue....
Upravil(a) Regina (4. 9. 2006 8:40)
Není tady
Regi, autor?
Clarissa Pinkola Estés, vydavatelství Pragma Holeovičky 1992 www.pragma.cz. Teď jsem si ji objednala domů, jinak jsem ji měla vypůjčenou z knihovny.Fakt to za to stojí, Lvice, ty jsi zrovna ta, kterou to osloví.
Vyjadřuje se prostřednictvím pohádek a příběhů, které pak autorka rozebere a velice čitelným apochopitelným způsobem interpretuje tak, e máte pocit, e mluví zrovna o vás, a není stránky, kde by mě něco nesolovilo nebo neupoutalo.
Nelekni se tlouky, čte se jedním dechem, ale jde se v ní listovat a vracet se...Opravdu neotřelý způsob, jakým mluví o eně a jejích pocitech.
Není tady
U jsem o této knize tady hodně četla.V naí knihovně jí nemají , tak odpoledne vyráím do knihkupectví.U se těím.
Není tady
O téhle kníce tady kadý tak pochvalně píe a mě ne a ne pořád chytnou.
Mám jí u postele rozečtenou u několik týdnů, sem tam kousek přečtu, chvíli se mi to líbí, chvíli mě to rozčiluje. Někdy mám pocit, e je autorka skvělá enské, jindy, e je to úplná kráva.
Omlouvám se za ten výraz, ale mě to tak opravdu někdy přijde.
Asi na tu kníku jetě nejsem zralá...
Není tady
Čau Bubli, co ty tady??? A kdy vyráí definitivně pryč???
Není tady
Fatimo, vypadá to na závislost na internetu
Byla jsem vyřídit maily a mrkla na babinet.
Vyráím a 14 září, budu v Praze, nezajdem zas na kafčo?
Kdytak napi mailíka, sem tam si zaskočím na internet.
Není tady
bublinka napsal(a):
Fatimo, vypadá to na závislost na internetu
Byla jsem vyřídit maily a mrkla na babinet.
Vyráím a 14 září, budu v Praze, nezajdem zas na kafčo?
Kdytak napi mailíka, sem tam si zaskočím na internet.
No jasně, jsem si říkala, jestli bude mít dost času před odletem, tak kafčo určitě dáme
Ale bude nám tady chybět, popkud nebude docházet dostatečně často na internet
Není tady
Regi, jsem úplně slepá, ale na tom odkazu tu kníku nevidím :butter. Dnes jdu do knihovny, tak si jí půjčím, jestli ji budou mít.
Bubli, tak na kávu jo, to není fér, e nejsem z Prahy, já se chci taky připojit Jo a první víkendový seminář čaker je o měsíc posunut, tak nejdřív sfouknu Modrou Alfu .
lvice napsal(a):
Regi, jsem úplně slepá, ale na tom odkazu tu kníku nevidím :butter. Dnes jdu do knihovny, tak si jí půjčím, jestli ji budou mít.
Bubli, tak na kávu jo, to není fér, e nejsem z Prahy, já se chci taky připojit Jo a první víkendový seminář čaker je o měsíc posunut, tak nejdřív sfouknu Modrou Alfu .
Lvice, tak dojeď za náma na to kafe... na obrátku
Není tady
Fati, je to krapánek z ruky .
lvice napsal(a):
Fati, je to krapánek z ruky .
Hele, nevymlouvej se
Není tady
Bubli, kadá jsme nějak "jetá"- jde o to, jak a jsi tolerantní ke způsobu výkladu- tobě třeba bude vyhovota korektní a suchý styl Klimee (Partneři a rozchody), já mám ráda barvitý a obrazný způsob, troku jako ehrezáda nebo Ezop- na příkladu vysvětlit, proč něco funguje a proč ne.
Od toho je lepí si knihu v knihovně objednat a zkusit jako housku na krámě.Můj názor je subjektivní, před dvěma lety bych tu knihu ani neotevřela.
Není tady
Regino, mě právě asi vadí, jak ona tam rozebírá příběhy, pohádky a mýty.
Lebka je symbol toho, panenka onoho, občas mi to připadá přitaené za vlasy.
Ne e bych neměla ráda mýty a pohádky, ale tím, jak to rozebere, tak zničí kouzlo toho příběhu. To je jako kdyby mi někdo u hudby, která se mi líbí, začal vysvětlovat, co který nástroj hraje, v které tónině a kdesi cosi..
Ty pasáe, kde ale tohle nedělá, se mi líbí. Víc by mi sedělo, kdyby tam dala nějaký příběh ze ivota, na něm to vysvětlila a na závěr jako třeinku by dala nějakou pohádku
Lvice, kdyby jsi po té knize touila a nemohla jí sehnat, tak Ti jí polu
U jí asi před odjezdem stejně číst nebudu.
A nebo přijeď do Prahy na kafe a přivezu Ti jí
Není tady
Bubli, jedu tam 15. 9. a to u bude pryč . Ale poli mi ji, v knihovně jsem ji nesehnala . Na jak dlouho do Anglie jede?
Čau Bubli, nezapomeň napsat, a bude v naí stověaté matičce, abych na tebe aspoň udělala tfuj tfuj tfuj pro těstí... i kdy teď jsem tě moná odradila
To Lvice: Bublinka by mi tu kníku mohla nechat a já bych ti jí v praze mohla předat... i kdy teď mi to nezní jednodueji, kdy jsem to napsala (původně se mi zdálo, e by to mohlo být méně komplikované, ne to posílat potou kde má furt člověk brát balící papír, e )
Není tady
Fatimo, tak to je dobrej nápad, kníku vezmu do Prahy, předám Ti ji a dá ji lvici.
Souhlas?
Není tady
bublinka napsal(a):
Fatimo, tak to je dobrej nápad, kníku vezmu do Prahy, předám Ti ji a dá ji lvici.
Souhlas?
Souhlas
Není tady
Regina napsal(a):
Clarissa Pinkola Estés, vydavatelství Pragma Holeovičky 1992 www.pragma.czOmegle Chat. Teď jsem si ji objednala domů, jinak jsem ji měla vypůjčenou z knihovny.Fakt to za to stojí, Lvice, ty jsi zrovna ta, kterou to osloví.
Vyjadřuje se prostřednictvím pohádek a příběhů, které pak autorka rozebere a velice čitelným apochopitelným způsobem interpretuje tak, e máte pocit, e mluví zrovna o vás, a není stránky, kde by mě něco nesolovilo nebo neupoutalo.
Nelekni se tlouky, čte se jedním dechem, ale jde se v ní listovat a vracet se...Opravdu neotřelý způsob, jakým mluví o eně a jejích pocitech.
takový pěkný tip! Myslím, e bych si to taky měla přečíst.
Není tady