Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 15. 9. 2006 10:17

Me
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 1041

Re: Jak si vybrat správného partnera?

DarkAngel napsal(a):

Me napsal(a):

....na všech jsem viděla nejaké nedostatky,neseděli mi atd.Když jsem se konečně do někoho zabouchla,byl to nějaký hajzlík,co střídal holky jak ponožky,já jsem to věděla,takže jsem ho sice chtěla,ale nedala jsem mu najevo,že k němu něco cítím,bála jsem se, že bych dopadla špatně..

..hmmříkala jsem si,že mám život před sebou a určitě poznám ještě spoustu takových kluků, ted vidím,že je to t잚í, než jsem si představovala...připadá mi, že tak 90% chlapů kolem je prostě úplně mimo můj zájem, škaredí,hloupí,hrubí,nevychovaní,nevěrní...a nebo jsou zadaní...jsou to jen postavy tvořící okolí kolem mě, které mě nijak zvlášt nezajímají...

To je presne ono. Chtela jste prince a princ se na Vas vybodnul a jeste Vas ponizoval podvadenim, ale co, na tu chvilku, stejne to stalo za to. Odpovezte nam vsem na par otazek, prosim. Co je to skaredy ? Ze nevypada jako Brad Pitt, nebo je to primo hnus?, ale takovych tu neni 90 % Jine zeny je vidi jinak :-) Kdo je hloupy ? Ten, ktery nema alespon 2 vysoke skoly ? Nevychovani a hruby, neverni - to nestoji za komentar, jsou to paka. Pokud nevypadate jako miss a nemate naprosto dokonale telo, nenajdete si borce, ktery je hezky. Pokud nemate IQ alespon 130, nenajdete si borce, ktery je bystry. A pokud jste i chytra a hezka jako obrazek, mate drobet sanci, ale pokud muz pozna, co je ve vasem zivote nejvyssi prioritou a on to pozna, skoncite na smetisti dejin. Jedna pravda je jista: Zena hleda prince az do uplneho konce zivota :-) A nektere z nich umiraji dokonce jako "slecny".

Hezky vecer, Vas Dark Angel

pochopila jste mě špatně smile..já s těma klukama,co střídali holky,nikdy nechodila,a to dokonce ani když oni se mnou chodit chtěli...byla jsem do nich zabouchlá,myslela jsem na ně pořád, ale věděla jsem ,že bych s takovým hajzlíkem být neměla,že by mě podváděl tak jako ty holky přede mnou/nejsem naivní/ prostě srdce či jiné orgány říkaly ANO,rozum NE..a chodila jsem s klukama, kteří byli sice možná hodní,ale nepřitahovali mě,a často jsme měli i názory na svět obecně atd.,takže to zkončilo po pár měsících...po pár těchto vztazích jsem si ujasnila jednu věc:už nechci chodit s chlapem,co mě nebude fyzicky přitahovat a nebudu čekat jako doposud,že TO přijde..nepřijde to, už to vím.Bud TO tam je,nebo NE..

co se týče těch"slečen"-co je lepší?Být ve čtyřiceti sama, nebo s chlapem, kterého nemiluju, už k němu nic necítím,nebo jen velmi málo,život s ním není to,co jsem si představovala,co chci  atd.??Vím,že spousta žen volí možnost za B,aby nebyla sama, já to chápu,byla jsem taky taková, ale ted si opravdu myslím,že je lepší být sama,než s někým,kdo vám nesedí...že jsem náročná,je můj problém...samozřejmě by byla nejlepší možnost za C,tj.žít s někým,koho budu milovat,i když se ta láska postupem času změní,hlavně je důležité být partáci a rozumět si..a proto by mě právě stejně jako ostatní zajímalo,jak takového člověka najít bez zbytečné újmy na zdraví smile,proto píšu sem...

co se týče té dominantnosti,mám nejradši,když je to fifty fifty-jednou já,jednou ty, nechci nějakého super dominantního chlapa,ale ani nějakého ušlápnutého podpantofláka.Takový zlatý střed.Třeba zrovna v tomhle je můj současný partner ideální smile

Není tady

 

#77 15. 9. 2006 13:04

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek
Registrovaný: 6. 9. 2006
Příspěvky: 2892

Re: Jak si vybrat správného partnera?

Me napsal(a):

pochopila jste mě špatně smile..

Vzhledem k neustalemu boji s mistem v DB necituji cely prispevek, ale jako by se stalo. Souhlas, napsala jste to krasne, nicmene, nedostalo se mi odpovedi na moje otazky.

Vas Dark Angel

Upravil(a) DarkAngel (16. 9. 2006 14:44)


Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

 

#78 19. 9. 2006 23:42

destinn
♥♥♥----
Místo: Praha
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 157

Re: Jak si vybrat správného partnera?

Ahoj,
tak s tím blondákem se sházím dál, je mi s ním hezky, ale jak psala Marky_23 někdy se chovám zbytečně dost odtažitě a odměřeně, což je mi pak zpětně líto.


Mám sestru, která je už spoustu let štastně vdaná (36let) . Tuhle jsme se bavili o vztazích a její manžel mi říkal, že už od začátku, zhruba od první či druhé schůzky věděl, že moje sestra je ta pravá, kterou chce. Ona ho zase brala jen jako kamaráda, rozuměli si, líbil se jí, ale nedokázala si ho představit jako kluka na chození, měla představu kluka aspon o pár let staršího než ona... Po roce a půl se vzali a postupem času si prý začala uvědomovat,že ho má pořád víc ráda a je do něj i po patnácti letech zamilovaná. Je na ně krásný pohled. Jsou tak štastní spolu.


Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů