Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 6. 9. 2006 14:10

Angie
♥♥♥♥♥--

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

lelyla napsal(a):

Angi: pokud se chceš přít najdi si na to někoho jiného:-) Vždyť takových "záporáků" jako jsem já je tady hodně....

Ne, já se přít s nikým nepotřebuji, vytížená jsem až dost. Jen jsem si chtěla upřesnit jestli obě mluvíme o tomtéž, protože mi to tak nepřišlo.

Není tady

#202 6. 9. 2006 14:10

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

Co myslíš Jájo....taky se snažím, psala jsem o tom....někde na x té stránce.....

Není tady

#203 6. 9. 2006 14:15

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla napsal(a):

Choi: a jak si představuješ nereagovat tvrdě....?

Nejde o to, jak já si to představuju. Ale tady si holky dost pomáhaj a proto sem nepříjemný odpovědi a reakce nepatřej. Pokud se tady chce někdo dohadovat, tak narazí.
Což vidíš.
A i když s něčím nesouhlasíš, dá se to napsat bez tý ironie. Nikomu to není příjemný......přece ani tobě?

Není tady

#204 6. 9. 2006 14:17

lelyla
♥♥♥----

Cho: To co jsem psala nebylo ironicky

Není tady

#205 6. 9. 2006 14:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla napsal(a):

Cho: To co jsem psala nebylo ironicky

Tak to je potom ale smutný sad

Není tady

#206 6. 9. 2006 14:23

Áda1
♥♥♥♥---

Když mě tak stavíte na tu špatnou stranu...co myslíte, co je horší když Vás chlap týrá a bije nebo když Vám zahne? Každé je špatné..... tak mě nestavte jen do jedné pozice...

Lely :
myslím, že kdyby jsi tady o sobě napsala více, možná by se holky zamyslely a psaly by něco jiného..............horší určitě je, když chlap týrá a bije, to si vůbec neumím představit, vezmeš si chlapa kterého miluješ, věříš jak život bude krásný o on tě mlátí, tobě zůstávají modřiny, musíš chránit dítě, teda nikdy jsem to nezažila ani o nikom nevím, snad jen z televize........ale já být v té pozici, okamžitě uteču, nečekala bych 5 let zdrhla bych hned, chlap tě nemá co mlátit

...........a slaboch je chlap, který sáhne na ženu, a která před ním musí bránit dítě........čí ji bije ještě těhotnou...........takového pověsit za koule do průvanu

..........jenže holka tady jsi na diskuzi o nevěře a první věc, kterou jsi sem napsala byla nevěra a napsaný dopis manželce, tak se nediv co ti tady píší..........až na xté straně zmínka o tom, že manžel tě bil a jsi rozvedená, bohužel mezi holkama teď převládá nevěra nad týráním..........možná kdyby jsi napsala prvně, že tě manžel bil několik let a ty jsi nešťastná našla milence nebo jak tvůj příběh zní........možná by se na tebe dívali jinak...........nezlob se na ně oni neznají tvůj příběh, ty neznáš jejich, a všechny tady znás řešíme nevěru a milenky

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#207 6. 9. 2006 14:31

Sofi1
♥♥♥----

Teda, to je tady dneska doslova smršť.
Lelylo, určitě nejsi špatný člověk, ostatně to snad není v jádru nikdo, ale na mne působíš jako velmi nevyzrála. Ještě Tě v životě čeká hodně zkoušek, kterými až projdeš tak pochopíš na čem je skutečný vztah založen.  A hlavně každý si musíme zamést především před vlastním prahem. Pokud už jsi něco chtěla "udělat", tak jsi to měla "udělat" jemu a né ženě, která s tím neměla nic společného. Věřím, že dneska to už víš, Každý z nás je určitým způsobem sobec a máme někdy touhu ublížit, ale když už k tomu dojde, tak by jsme měli vědět, že vše se vrací a zpravidla tehdy kdy to nejméně čekáme a třeba v úplně jiné podobě.

Není tady

#208 6. 9. 2006 14:34

x62358
Host

Ádo to, že neznáme její příběh přeci nic nezmění. Je mi jí líto, že ji manžel bil, ale proč on ubližuje svým dopisem někomu jinému. To tady vyvolalo vlnu nevole, dokonce i u milenek. A vzhledem k tomu, že ona si odmítá připustit, že to nebylo správně a téměř se tím tady chlubí a obhajuje to, tak chápu, že nemá smysl v této diskuzi pokračovat. Už jenom z toho důvodu, jak moc posměšným způsobem a opět ubližujícím tu píše všem těm podváděným ženským - hihi tak se nediv že tě podváděl, když ty s ním nechceš spát když on chce.
Z toho mi je opravdu blivno. Emoční íqé opravdu tykve.
Každá sem chodí, aby si něco odnesla, minimálně názor druhým, ponaučení, jiný cesty, jiný řešení. NIKDO se sem nechodí posmívat.

#209 6. 9. 2006 14:36

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Sofi1 napsal(a):

Lelylo, určitě nejsi špatný člověk, ostatně to snad není v jádru nikdo, ale na mne působíš jako velmi nevyzrála. Ještě Tě v životě čeká hodně zkoušek, kterými až projdeš tak pochopíš na čem je skutečný vztah založen.  A hlavně každý si musíme zamést především před vlastním prahem. Pokud už jsi něco chtěla "udělat", tak jsi to měla "udělat" jemu a né ženě, která s tím neměla nic společného. Věřím, že dneska to už víš, Každý z nás je určitým způsobem sobec a máme někdy touhu ublížit, ale když už k tomu dojde, tak by jsme měli vědět, že vše se vrací a zpravidla tehdy kdy to nejméně čekáme a třeba v úplně jiné podobě.

Sofi, někdy je lepší to projímadlo, že jo smile A té správné osobě dumbom

Není tady

#210 6. 9. 2006 14:38

x21365
Host

aeva1 napsal(a):

Sofi1 napsal(a):

Sofi, někdy je lepší to projímadlo, že jo smile A té správné osobě dumbom

tummenupptummenupptummenupppussa

#211 6. 9. 2006 14:41

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Tohle už se nedá vydržet a taky musím reagovat.
Lelylo, měla by ses nad sebou zamyslet a to pořádně. Pokud jsi s tím, cos udělala spokojená, tak asi něco není v pořádku. A chceš vědět jak to vidím já. Lžeš! Lžeš a to sama sobě. Ze začátku jsi tvrdila, že jsi to udělala, aby žena nežila ve lži. Že jsi ublížit nechtěla. Pak jsi přiznala, že jsi to udělala, abys ublížila jemu. Lžeš si, protože víš že to bylo hnusné a ty se hnusně chováš, a tak se to asi takhle snažíš omluvit. Bohužel na tohle omluva není. A ať tohle řekneš komukoli, tak každý zareaguje stejně. "HNUS." A kde je ta chyba?
Promiň, ale na ženu jako jsi ty nemám slov. A můžu říct, že tady spoustě ženám nesaháš ani po jejich kotníky (a snad proto se tak chováš).

Není tady

#212 6. 9. 2006 14:41

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Míšo, BM si dnes koupil už ledničku, pěknou.  To jsou věci.

Není tady

#213 6. 9. 2006 14:43

x21365
Host

aeva1 napsal(a):

Míšo, BM si dnes koupil už ledničku, pěknou.  To jsou věci.

To je hezké, aspon vidíš, že láska prochází žaludkem ........lollollol

#214 6. 9. 2006 14:44

Áda1
♥♥♥♥---

FFFy vím, že to nic nezmění, ale záleží jak se to napíše, jak se to zaobalí, jak se to podá a pak určitě i reakce je jiná

každej někomu ubližujeme, někdo ubližuje manželce, někdo manželovi, někdo ubližuje dětem, zvířatům, někdo sám sobě..........lely má špatný den a tak kolem sebe kope..........každá kolem sebe kopeme..........já jsem taky kopala...........každej děláme chyby takové nebo makové..........a každej je od sebe hážeme pryč svádíme je na druhého.............ale opravdu se nemá milenkám psát dopis po dvou letech, to je opravdu hnusný,.........někomu tím spadl kámen ze srdce, druhému se tam pořádně zavrtal

Není tady

#215 6. 9. 2006 14:45

Vanda
Host

Jo jo Ffly, asi každá z nás měla chuť ublížit, potrestat tu způsobenou bolest, ale vnímáme to jako něco, co nás nešlechtí, na co nejsme moc pyšné - a to je to, co mi chybí u Lelyly, jak to selhání trochu hloupě obhajuje.

#216 6. 9. 2006 14:45

lelyla
♥♥♥----

- nikomu se neposmívám...v tomto jsi opravdu ffly přestřelila
-nechci aby jste mě litovali, že mě manžel bil apod., proto jsem to nepsala...
- nepíšu ironicky ani posměšně
- není mým cílem ublížit podváděným ženám, protože moc dobře vím, že to samé se může stát i mě
- chtěla jsem jen upozornit, že někteří muži nejsou tím, čím se jeví
- nejsem slepice, nejsem 10ti leté dítě, nemám IQ tykve apod.

S tímto to celé končí....neslibuji Vám, že přestanu chodit na Babinet, budu zde stále a budu psát občas dál....Jsem jaká jsem a nezměním se, lidé se nemění jen přizpůsobují situacím....

Není tady

#217 6. 9. 2006 14:47

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Kuřátko napsal(a):

Tohle už se nedá vydržet a taky musím reagovat.
Lelylo, měla by ses nad sebou zamyslet a to pořádně. Pokud jsi s tím, cos udělala spokojená, tak asi něco není v pořádku. A chceš vědět jak to vidím já. Lžeš! Lžeš a to sama sobě. Ze začátku jsi tvrdila, že jsi to udělala, aby žena nežila ve lži. Že jsi ublížit nechtěla. Pak jsi přiznala, že jsi to udělala, abys ublížila jemu. Lžeš si, protože víš že to bylo hnusné a ty se hnusně chováš, a tak se to asi takhle snažíš omluvit. Bohužel na tohle omluva není. A ať tohle řekneš komukoli, tak každý zareaguje stejně. "HNUS." A kde je ta chyba?
Promiň, ale na ženu jako jsi ty nemám slov. A můžu říct, že tady spoustě ženám nesaháš ani po jejich kotníky (a snad proto se tak chováš).

Kuřátko!!! Mám z tebe radost!!!pussa že by se nám klubala labuť????hjartahjarta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#218 6. 9. 2006 14:54

Áda1
♥♥♥♥---

chtěla jsem jen upozornit, že někteří muži nejsou tím, čím se jeví

ani některé ženy nejsou tím, čím se jeví.............kdo je bez viny nechť hodí kamenem..................zajímavý žádnýkámen neslyším

Není tady

#219 6. 9. 2006 14:54

x62358
Host

Lelyla - můj dojem je že tvé psaní je psané velmi emotivně a velmi negativně a posměšně. A věř, že to není jen můj dojem. Proto se ozvalo tolik - pro tebe - potrefených hus. Děláš z nich totiž ještě větší husy.
Ony udělaly chyby ve svém manželství, ale mají tolik sebereflexe, že vstanou a bija s v prsa řeknou: ano já dělala v našem manželství chyby. U tebe moje milá, jsem ještě za celou tu dobu co si psala, jsem nezaznamenala to, že by si napsala, ano tohle byla chyba. Mrzí mě to a budu se to ho snažit vyvarovat.
Pokora - je krásná věc.

#220 6. 9. 2006 14:56

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

dakota napsal(a):

lelyla napsal(a):

Dakoto....se slovem štěstí by se nemělo plýtvat, opravdu si myslíš, že existuje jen štěstí a neštěstí....svět není černobílý

Ale vůbec ne, štěstí je pro mne duševní pohoda , kterou jsem, když jsem šťastná schopná dávat dál!! A snažím se VŽDY, za všech okolností NEUBLIŽOVAT, ani kdyby mi to mělo přinést určitou satisfakci. NIKDY!! Je mi 44 let a věř mi, že mám dost za sebou ale vím, že se můžu KAŽDÝMU , co se mnou kdy měl co do činění, podívat zpříma do očí a že moje svědomí je čistý!!! Svět NENÍ černobílý, ale náádherně barevný!!

Dakoto, strasne moc ti to preju, skoda,ze takovych lidi , jako jsi ty neni vice.

Není tady

#221 6. 9. 2006 14:57

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Lelyla, nepsala jsi někde, že ti nerozumí i tvůj zaměstnavatel ? Možná jenom nemáš prostě dobrý rok, zkus přemýšlet víc nad sebou, než nad okolím. Chápu, že mě pošleš asi někam, tak jdu dělat něco užitečnějšího

Není tady

#222 6. 9. 2006 14:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lelyla napsal(a):

Klarko...nebyl to typický proutník....

Mě nevadí, že mě ukamenují, zatím mi nikdo nenadává škaredými slovy, já jsem Vám holky hlavně chtěla sdělit, že i když máte muže a myslíte si, že ho máte jistého nikdy za to nemůžete dát ruku do ohně....chce se mi nad tím brečet, protože tohle , co potkalo Vás může potkat i mě....

Kolika Vám mu zahnul, protože jste se s ním často nemilovala, kolik z Vás se vymlouvá na bolení hlavy, aby se nemuseli milovat....Fakt v tom máte čistě svědomí?

Napocitala jsem do deseti, takze: Je uzasne, kolik uslechtilych duvodu dokaze jedna zhrzena zena snest, aby ospravedlnila svuj mrzky cin! A to, co jsi ty udelala, to byl velmi MRZKY a ZAVRZENIHODNY cin. A je docela tragedie, ze se za nej nestydis. Tvoje tragedie.... Hodila jsi totiz do prostoru zlo. Zlo promyslene, naplanovane, vykonanen s odstupem casu a bez toho, abys se musela branit. Ono se ti vrati. A skutecne se boj, protoze se vrati natolik zmnozene, ze az na tebe dopadne, mozna se z toho po...

A bude to pro tebe velmi tezka a hlavne ZASLOUZENA lekce! Protoze ty sama otravena jedem, nelecis se, ale otravujes prameny cistych vod tech ostatnich. A to je hodne podle. A je to naprosto neomluvitelne. Neni nic, cim bys tohle mrzke chovani mohla omluvit, byt bys byla sebevic bita, tyrana a podvadena.... A bohuzel, s takovouhle jeste hodne budes.... Tedy pokud se ze sve chyby nepoucis a nenarovnas sama sebe. Protoze jsi pokrivena a je uuuuplne jedno, jak se to napise. Tohle se totiz nijak zabalit neda, to muzes jen lecit. A musis predevsim chtit!
Drzim ti palce, abys to dokazala a ten cerny mrak, co jsi na sebe privolala a ktery se vznasi nad tebou, se tak mohl rozpadnout na bile krasne mracky driv, nez na tebe plnou silou dopadne.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#223 6. 9. 2006 14:59

x62358
Host

Pan dík, že si to zformulovala tak, jak to cítím i já.

Upravil(a) ffly (6. 9. 2006 15:00)

#224 6. 9. 2006 15:01

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Áda1 napsal(a):

LELY :..........ale osobně si myslím, že milenky a manželky se mezi sebou hádají a muži jsou vysmátí.... .....

na tom asi něco bude v tom máš pravdu........já jsem nešťastná, že mi manžel zahýbá, milenka je nešťastná, že ten její má manželku a nechce se rozvést s ní si jenom užívá (teda zatím horší bude až manžel přijde s tím, že ji miluje)..........no a manžel je v pohodě, doma skoro nic dělat nemusí, stará se o své koníčky, manželka navaří, vypere, zasouloží..........milenka zasouloží ..........a chlap je v naprosté pohodě a žíly mu to netrhá..........někdy bych se chtěla narodit jako chlap abych to takhle měla srovnaný............jako ženská se dost utrápím

Tak to je uplne presny, maji to dobre vymysleny.

Není tady

#225 6. 9. 2006 15:01

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Pan dík, že si to zformulovala tak, jak to cítím i já.

Jak to cítí nás víc..........

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí