Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 6. 9. 2006 13:32

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

lelyla napsal(a):

Dakoto....se slovem štěstí by se nemělo plýtvat, opravdu si myslíš, že existuje jen štěstí a neštěstí....svět není černobílý

Ale vůbec ne, štěstí je pro mne duševní pohoda , kterou jsem, když jsem šťastná schopná dávat dál!! A snažím se VŽDY, za všech okolností NEUBLIŽOVAT, ani kdyby mi to mělo přinést určitou satisfakci. NIKDY!! Je mi 44 let a věř mi, že mám dost za sebou ale vím, že se můžu KAŽDÝMU , co se mnou kdy měl co do činění, podívat zpříma do očí a že moje svědomí je čistý!!! Svět NENÍ černobílý, ale náádherně barevný!!

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#177 6. 9. 2006 13:34

Angie
♥♥♥♥♥--

lelyla napsal(a):

Tak to nevím Angi.....jeho manželku neznám....ale když to ŘÍKÁŠ TY tak to bude jistě tak a ne jinak:-)

Vycházela jsem z tvé teorie o tom, že by měl hledat něco co doma nemá.

Ji neznám, tebe neznám. Ale to málo cos tu napsala, mi stačí k tomu, abych si tě zaškatulkovala.

Teď jen nemám jasno v tom, jestli jsi mrcha (v tom případě špatná, protože kromě zloby nedisponuješ jinými potřebnými atributy), anebo jsi nešťastná a chtěla jsi udělat nešťastným někoho dalšího (manželka milence který tě odkopl je, věřím,  vděčný terč), případně kombinace obojího....

Není tady

#178 6. 9. 2006 13:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

faf napsal(a):

Huraaaa, tak nie som zavrhnutá. big_smile hjarta

Ale nieee, ja som citliva dusicka a nerada druhym ublizujem ( obcas hadzem papucami a tak, ale inak som mierumilovne stvorenie ). Mne sa nevera a hlavne klamanie s nou spojene hnusi, vzdy ma ucili, ze klamstvo je zle a skor alebo neskor bude odhalene.  A toho co mam teraz mam naozaj rada a viem si to predstavit ..."do smrti smrtouci", aj ked to spolu nemame lahke. smile

Je to boj, ale kazde vitazstvo stoji za to ( nie vitazstvo jedneho nad druhym, ale nase spolocne vitazstvo nad problemami )

rodna

No vidis, takto sa mi to od teba paci ... a nie kecy o vymienani chlapov koli novym zazitkom v sexe smile
Ja sice teraz nikoho nemam a niejak pozitivne to v tejto oblasti zatial nevyzera ... co uz ... ale nejak mi to v poslednej dobe nevadi ... mozem si zatial uzivat smile ,ak nieco pride bude to tu, ale presne to, co si pisala by som chcel "do smrti smrtouci, aj ked to spolu nemame lahke" - len ja k tomu este pridavam "mas ma jedine spolu s mojou dcerou a pokial ju mienis odstrkovat na vedlajsiu kolaj tak tahaj ..."

No a nemozem si odpustit jeden vtip co som dnes cital, Regi pride mi podobne dobry ako ten o 15. vyroci sobasa smile
(ktorej z vas sa nebude pacit mozete si prehodit pohlavia ucinkujucich smile )
Leží muž na smrteľnej posteli a pri ňom sedí manželka. Muž hovorí:
Bola si pri mne, keď som bol chorý, bola si pri mne, keď nám ukradli auto, bola si pri mne aj keď nám do tla zhorel dom, aj teraz si tu pri mne... Tak si tak hovorím, či mi ty, krava, nenosíš smolu?!

Upravil(a) Oxi (6. 9. 2006 13:41)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#179 6. 9. 2006 13:39

Áda1
♥♥♥♥---

LELY :..........ale osobně si myslím, že milenky a manželky se mezi sebou hádají a muži jsou vysmátí.... .....

na tom asi něco bude v tom máš pravdu........já jsem nešťastná, že mi manžel zahýbá, milenka je nešťastná, že ten její má manželku a nechce se rozvést s ní si jenom užívá (teda zatím horší bude až manžel přijde s tím, že ji miluje)..........no a manžel je v pohodě, doma skoro nic dělat nemusí, stará se o své koníčky, manželka navaří, vypere, zasouloží..........milenka zasouloží ..........a chlap je v naprosté pohodě a žíly mu to netrhá..........někdy bych se chtěla narodit jako chlap abych to takhle měla srovnaný............jako ženská se dost utrápím

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#180 6. 9. 2006 13:41

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

Angi: Nevím, zda je důležité, že se nemůžeš rozhodnout co přesně jsem.....Myslím, že v tuhle chvíli je to nepodstatné....mnozí již rozhodli co jsem....A pokud vím napsala jsem , co doma neměl:-)Ale nebudu se s tebou přít o slovíčka:-)

Dakota: Mě je o něco míň než tobě, asi toho mám za sebou taky dost....ale nejsem ta co ji muž podvedl, zneuctil a odkopl...proto jsem ta špatná....opravdu Dakoto, myslím si stále a po tom dnešku ještě více, že je to tady černé a bílé....I když ty jako jedna z mála kolem sebe vyzařuješ to fajn náladu a nechceš slovně ubližovat, škoda že neumím být alespoň podobná...

Není tady

#181 6. 9. 2006 13:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Áda1 napsal(a):

LELY :..........ale osobně si myslím, že milenky a manželky se mezi sebou hádají a muži jsou vysmátí.... .....

na tom asi něco bude v tom máš pravdu........já jsem nešťastná, že mi manžel zahýbá, milenka je nešťastná, že ten její má manželku a nechce se rozvést s ní si jenom užívá (teda zatím horší bude až manžel přijde s tím, že ji miluje)..........no a manžel je v pohodě, doma skoro nic dělat nemusí, stará se o své koníčky, manželka navaří, vypere, zasouloží..........milenka zasouloží ..........a chlap je v naprosté pohodě a žíly mu to netrhá..........někdy bych se chtěla narodit jako chlap abych to takhle měla srovnaný............jako ženská se dost utrápím

Ado, zas je skvělý, že máš smysl pro humor...černej..tummenupptummenupp

Není tady

#182 6. 9. 2006 13:44

lelyla
♥♥♥----

Ada: chlapi to mají v životě více srovnané než-li my...čím to bude? Občas si myslím, že nejlepší je chovat se jako oni, nezatahovat do ničeho city, nic neřešit, ono se to nějak vyřeší samo, zbytečně nemluvit o "hloupostech", být v poho a nad věcí....asi by bylo lépe, ale to bychom pak jako ženské ztratily to proč ženské jsme.....:-(

Není tady

#183 6. 9. 2006 13:46

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ja by som teda zensku co by sa chovala ako chlap nechcel smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#184 6. 9. 2006 13:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla fakt si myslis ze chlapi netahaju do nicoho city, nic neriesia? Mas snad 10 rokov? Alebo IQ tykve? Tymto ma dost urazas

Upravil(a) Oxi (6. 9. 2006 13:49)

Není tady

#185 6. 9. 2006 13:48

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

ano - je to řešení - nezatahovat city, jenže je to to co chceš? protože pokud ty nebudeš dávat city tak je nemůžeš ani dostávat wink
a černé a bílé to tu fakt neni
jen jsi začala oponovat lidem, který si prošli bolestnou zkušeností a spoustu věcí si v hlavě srovnali a přerovnali jinak

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#186 6. 9. 2006 13:49

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla: Proč tady okolo sebe mlátíš ?
V každý tvojí odpovědi je buď ironie, nebo zloba. Tady ti nikdo přece neublížil a ani to nemá v úmyslu.....hmm

Není tady

#187 6. 9. 2006 13:53

Angie
♥♥♥♥♥--

lelyla napsal(a):

Angi: Nevím, zda je důležité, že se nemůžeš rozhodnout co přesně jsem.....Myslím, že v tuhle chvíli je to nepodstatné....mnozí již rozhodli co jsem....A pokud vím napsala jsem , co doma neměl:-)Ale nebudu se s tebou přít o slovíčka:-)

No to se teda se mnou prosím tě PŘI...! protože nevím cos měla na mysli. Šlo ti jen o opravení časů?

Není tady

#188 6. 9. 2006 13:59

anetka1
♥♥♥----

Málokterý člověk si váží toho co má, vždy toží po něčem lepším, jiném.A proto si važme sami sebe a druhých.Na každém se dá najít chyba, kyždého si můžete zprotivit, ale proč s postupem času přestáváme vidět to krásné, ty krásné stránky našeho milovaného po čase?

Není tady

#189 6. 9. 2006 14:00

lelyla
♥♥♥----

Oxi: nechtěla jsem dát všechny do jednoho pytle.....neurážím tě, spíše ty mě, ale jak říkám, zde je to normální....

Choi: já myslela, že "mlácení kolem sebe" vypadá úplně jinak, ale ty to vidíš z jiného pohledu, snažím se odpovídat ve stejném duchu jako ostatní píšou mě...Nikomu na tomto foru neubližuji, kdyby jsi opravdu přečetla o čem jsem psala, spíše některé ženy tady obdivuji, jak se dokázali zachovat, ale opět svůj názor sis utvořilo, co ti víc mám na to napsat?

Jája: každý si něco bolestivého prožil i já i ty i jiní

Když mě tak stavíte na tu špatnou stranu...co myslíte, co je horší když Vás chlap týrá a bije nebo když Vám zahne? Každé je špatné..... tak mě nestavte jen do jedné pozice...

Není tady

#190 6. 9. 2006 14:02

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Lelylo, myslím, že do pozice ve které Tě teď tady vidí ostatní jsi se postavila jen a pouze ty sama. A ne jen tím dopisem, ale následně i tvými reakcemi a názory. sad

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#191 6. 9. 2006 14:03

lelyla
♥♥♥----

Angi: pokud se chceš přít najdi si na to někoho jiného:-) Vždyť takových "záporáků" jako jsem já je tady hodně....

Není tady

#192 6. 9. 2006 14:04

anetka1
♥♥♥----

Vždyť to jde i s těma dobrýma stránkama, ne? Myšlenku si můžeme zvolit. Na co myslíme to přitahujeme.Myslete na své manželky a druhy či družky s láskou, vrátí se Vám to. Akce-reakce.

Není tady

#193 6. 9. 2006 14:05

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lelyla napsal(a):

Dakota: Mě je o něco míň než tobě, asi toho mám za sebou taky dost....ale nejsem ta co ji muž podvedl, zneuctil a odkopl...proto jsem ta špatná....opravdu Dakoto, myslím si stále a po tom dnešku ještě více, že je to tady černé a bílé....I když ty jako jedna z mála kolem sebe vyzařuješ to fajn náladu a nechceš slovně ubližovat, škoda že neumím být alespoň podobná...

Lelylo, pro holky tady musíš zákonitě být "ta špatná", já je úplně chápu!! Ale černobílé to tu rozhodně není!!. I já jsem právě tady našla pevnou půdu pod nohama, v kombinaci s vůlí, jiného pohledu sama na sebe a podpory cizích. Ale taky jsem si dokázala přiznat, že JSEM NA DNĚ a nechtěla jsem tam zůstat. Teď jsem tam kde jsem, ale věř, že v dubnu bych si se slovníkem nedělala hlavu! ..když tedy nejsi "odkopnutá, co tě sem přivádí? Poučení se ?? Jestli ano, tak opatrně važ slova, protože jinak se ti ho nedostane!! Je tu příliš křehký led!!!

Není tady

#194 6. 9. 2006 14:05

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla napsal(a):

Choi: já myslela, že "mlácení kolem sebe" vypadá úplně jinak, ale ty to vidíš z jiného pohledu, snažím se odpovídat ve stejném duchu jako ostatní píšou mě...Nikomu na tomto foru neubližuji, kdyby jsi opravdu přečetla o čem jsem psala, spíše některé ženy tady obdivuji, jak se dokázali zachovat, ale opět svůj názor sis utvořilo, co ti víc mám na to napsat?

Já jsem nepsala, že tady někomu ubližuješ....
Jen reaguješ trochu tvrdě. hmm

Není tady

#195 6. 9. 2006 14:05

lelyla
♥♥♥----

Daniela: Vidíte jen to co chcete a nic jiného kolem Vás nezajímá.....ale to je normální reakce....

Není tady

#196 6. 9. 2006 14:06

Vanda
Host

Lelylo,

Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 21:56)

#197 6. 9. 2006 14:07

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla napsal(a):

Daniela: Vidíte jen to co chcete a nic jiného kolem Vás nezajímá.....ale to je normální reakce....

přesně tak jako ty wink

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#198 6. 9. 2006 14:08

lelyla
♥♥♥----

Choi: a jak si představuješ nereagovat tvrdě....?

Není tady

#199 6. 9. 2006 14:08

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

lelyla napsal(a):

Jája: každý si něco bolestivého prožil i já i ty i jiní

to důležité v mym příspěvku byla ta druhá část wink 
my jsme něco prožili a snažíme se s tim srovnat a vyrovnat a změnit to, co jsme dělali špatně.
A co ty?

Není tady

#200 6. 9. 2006 14:09

lelyla
♥♥♥----

Jája napsal(a):

lelyla napsal(a):

přesně tak jako ty wink

Jistě Jájo...proto jsem napsala, že je to normální:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí