|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Oxi napsal(a):
Oooo zenske, ved ste ma (az na vynimky) nikdy nevideli. A vobec ma nepoznate. Urcite by sa naslo milion veci ktore by vam na mojich klonoch vadili. A to ste ma (ani tie co ma uz videli) nevideli ked som rozzureny. Nestava sa to sice casto ale ked to pride ... asi by ste nechceli stat predo nou. A takto by som mohol pokracovat este velmi dlho. Kazdy clovek ma nieco, na co velmi pysny byt nemoze ... aj Dakota (ale ta to pravdepodobne prave teraz v zapale zamilovanosti skryva hehe
) Dakoto, nic proti tebe, prajem ti to, nech ti to vydrzi a hlavne bez sklamani ...l
Oxi, osobně Tě vážně neznám, ale pro tvůj přístup k rodině atd., který jsem tady četla, jsi v tomhle jednička
(neboj, nejsem učitelka
).
Není tady
Siso, to je utopie!!!!Mně taky vedle mého muže něco schází- a taky nehledám milence, já se z toho vykecávám tady ;-).Doufám, že příští úterý dorazíš!!!
Není tady
Oxi napsal(a):
faf napsal(a):
Ja sa napriklad bez mucenia priznavam, ze by som s jednym chlapom cely zivot nevydrzala. Teda myslim, jedinym sexualnym partnerom. Zvedavost bola silnejsia, no....
Teda faf
teraz som s teba smutny ... a mam zasa o jednu platonicku lasku menej .. fnuk
To hadam nie, uaaaaaa

Precoo?
Není tady
Sisa....byla jsem vdaná 8 let
Není tady
Lelylo, přestaň už kopat okolo sebe a zkus se na sebe podívat jinýma očima! Ty jsi velmi nešťastná, i když tvrdíš opak!! Sem , na tohle téma nikdo "v poho " nejde jen tak...
Není tady
lelyla napsal(a):
Sisa....byla jsem vdaná 8 let
... a proč už nejsi?
Není tady
faf, asi preto, ze stale verim na taku tu kniznu lasku ... vies, do smrti v dobrom i zlom 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Jeee Sisa
ak v utorok neprides tak 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
................ale bohužel i se mnou v jejich budoucím obýváku, za štěkání jejích pejsků.......
no takže kdo by měl dostat ránu od života.......určitě on a né ona, ona s tebou nespala v budoucím obýváku, .......ona za to nemohla.........a taky by jsi měla dostat ránu od života ty...........promiň nepřeji Ti nic zlého ale já se v tom teď plácám čerstvý měsíc a jsem na jakékoliv zmínky o nevěře a milenkách a milencích trochu více háklivá...........slovo věrnost jsem stavěla hodně vysoko v žebříčku, ale bohužel život mi dal ránu.............je mi zle z toho když si představím, že můj manžel spal s někým jiným, šahal na někoho jiného, trávil intimní chvilky, které měli být jen naše s někým jiným než se mnou, rozséval sémě jinde a my se přitom snažili o miminko, .........nenávidím ho za to ale miluji ho........vím, že ona milenka za to nemůže, že je to jen problém mého manžela..........ale v současné době bych každou ukamenovala, protože i každá milenka, která ví že jde o ženatého má od něj dát ruce pryč...........nikdy bych nechtěla být ta druhá, ta milenka, taková si sebe neváží, nikdy bych se nechtěla smířit s tím, že pro mne si krade jenom letmé chvilky, ktežto se ženou je stále, že já bych musela být ta která čeká, kdy si udělá volno, zdrhne z domu, já bych se musela dívat jak se po dvou hodinách obléká a vrací se k manželce, ...........to by mi teda hodně vadilo a do toho bych nešla
Není tady
Oxi napsal(a):
faf, asi preto, ze stale verim na taku tu kniznu lasku ... vies, do smrti v dobrom i zlom
Vsak aj ja, aj ja, ale zalezi na tom, odkedy do smrti, nie? 
Není tady
Dakota: Nejsem spokojena sama se sebou.....tak jako většina z Vás a proto sem občas chodím....A netvrdila jsem, že jsem šťastná.....takového hříchu bych se nemohla dopustit
Není tady
Regina napsal(a):
Siso, to je utopie!!!!Mně taky vedle mého muže něco schází- a taky nehledám milence, já se z toho vykecávám tady ;-).Doufám, že příští úterý dorazíš!!!
Regi, v úterý dorazím zcela jistě! .....Jenže mně přijde, že chlapi do tohoj dou s tím, že se do toho citově moc nezamotaj, že se vlastně zas tak moc neděje a že si jednom zvednou sebevědomí (no někdy se to trochu vymkne:)) My ženský jsme holt jiný nátury a jdem do toho po hlavě a hned boříme mosty. Asi se k tomu potřebujeme zamilovat. Teda aspoň já jo 
Není tady
................ale bohužel i se mnou v jejich budoucím obýváku, za štěkání jejích pejsků.......
lelylo ... asi tě spravedlivě naštvalo, že to není teď TVůJ obávák a že tě vyšoupl že života ...... jo jo, přijít o barák, to jednoho rozhodí 
Není tady
faf napsal(a):
Oxi napsal(a):
No predsa od zaciatku
Ako sa hovori co oko nevidi .. Neviem, ja asi na toto niesom. Nemyslim ze by som niekedy mal manzelku aj milenku ... Ale clovek nikdy nevie a mozno som len naivny a mozno len tak blby a mozno len kratko zenaty 
Ado: chápu tě musí to být hnusný pocit....chápu i to, že nenávidíš milenky.... ale osobně si myslím, že milenky a manželky se mezi sebou hádají a muži jsou vysmátí....
Sisa: rozvedla jsem se....měla jsem doma chlapa, co byl pořád pryč a když přijel tak spěchal do hospody, odhodlávala jsem se k rozvodu pět let, a poslední bylo, když vzáhl ruku na mě a malého a málem o půlnoci vylomil dveře pokoje, kde jsem se zamkla s malým....jsem šťatsně rozvedená... a v tomto případě řící štěstí není hřích
Není tady
lelyla napsal(a):
nešťastná, nebyla jsem nešťastná znovu opakuji....nemělo by se žít v omylu
Tak jsem sáhla k začátku : nebyla jsem nešťastná je pro mě byla jsem šťastná...!
Není tady
Oxi napsal(a):
faf napsal(a):
Oxi napsal(a):
No predsa od zaciatku
![]()
Ako sa hovori co oko nevidi .. Neviem, ja asi na toto niesom. Nemyslim ze by som niekedy mal manzelku aj milenku ... Ale clovek nikdy nevie a mozno som len naivny a mozno len tak blby a mozno len kratko zenaty
No ale vsak ja som netestovala inych popri vztahu...... Akurat som sa rozisla s tym prvym... A jednym z dovodov bola aj ta zvedavost, co uz so mnou.... 
Není tady
BB....no nevím jak ty, ale mě dům a to co má chlap v portmonce moc nezajímalo, nezajímá a ani zajímat nebude....ale chápu tvůj pohled....někdo na penězích umí stavět svůj život...nevíš jak se to dělá...mě to nějak nejde:-(
Není tady
faf napsal(a):
Oxi napsal(a):
faf napsal(a):
Vsak aj ja, aj ja, ale zalezi na tom, odkedy do smrti, nie?No predsa od zaciatku
![]()
Ako sa hovori co oko nevidi .. Neviem, ja asi na toto niesom. Nemyslim ze by som niekedy mal manzelku aj milenku ... Ale clovek nikdy nevie a mozno som len naivny a mozno len tak blby a mozno len kratko zenatyNo ale vsak ja som netestovala inych popri vztahu...... Akurat som sa rozisla s tym prvym... A jednym z dovodov bola aj ta zvedavost, co uz so mnou....
OK, tak to beriem, tak zostavas mojou platonickou laskou
aj ked ... s tebou to teda pre chlapa vyzera tak, ze "do smrti" jedine vtedy ak ho zabijes, lebo po case ho aj tak vymenis
alebo sa mylim?
Dakoto....se slovem štěstí by se nemělo plýtvat, opravdu si myslíš, že existuje jen štěstí a neštěstí....svět není černobílý
Není tady
lelyla napsal(a):
"Vše jsou jen krásný slova......Většina z Vás si mylsela, jaký má nadherný a zdravím kypící manželství...a pak jako blesk z čistého nebe Vám manžel zahnul....ve většině případů muži zahýbají, protože jim doma něco chybí...tak proč jim to nedáte?"
Leylo, kdyby tvoje teorie byla pravdivá, tak tvůj exmilenec si tě v tom případě nabrnknul jen proto, že jsi nejspíš pravý opak jeho fajn ženy. Asi prostě byla tak v pohodě, že si musel střihnout tenhle slepičí úlet (myslím úlet s tebou), protože jinak by jeho život byl příliš perfektní a v nerovnováze...
Není tady
Tak to nevím Angi.....jeho manželku neznám....ale když to ŘÍKÁŠ TY tak to bude jistě tak a ne jinak:-)
Není tady
lelyla napsal(a):
Ado: chápu tě musí to být hnusný pocit....chápu i to, že nenávidíš milenky.... ale osobně si myslím, že milenky a manželky se mezi sebou hádají a muži jsou vysmátí....
Sisa: rozvedla jsem se....měla jsem doma chlapa, co byl pořád pryč a když přijel tak spěchal do hospody, odhodlávala jsem se k rozvodu pět let, a poslední bylo, když vzáhl ruku na mě a malého a málem o půlnoci vylomil dveře pokoje, kde jsem se zamkla s malým....jsem šťatsně rozvedená... a v tomto případě řící štěstí není hřích
Leylo, ty sis myslela, že se kvůli tobě ženáč rozvede a vytvoří s tebou novou rodinu ?
Není tady
Oxi napsal(a):
faf napsal(a):
Oxi napsal(a):
No predsa od zaciatku![]()
Ako sa hovori co oko nevidi .. Neviem, ja asi na toto niesom. Nemyslim ze by som niekedy mal manzelku aj milenku ... Ale clovek nikdy nevie a mozno som len naivny a mozno len tak blby a mozno len kratko zenatyNo ale vsak ja som netestovala inych popri vztahu...... Akurat som sa rozisla s tym prvym... A jednym z dovodov bola aj ta zvedavost, co uz so mnou....
OK, tak to beriem, tak zostavas mojou platonickou laskou
aj ked ... s tebou to teda pre chlapa vyzera tak, ze "do smrti" jedine vtedy ak ho zabijes, lebo po case ho aj tak vymenis
alebo sa mylim?
Huraaaa, tak nie som zavrhnutá.

Ale nieee, ja som citliva dusicka a nerada druhym ublizujem ( obcas hadzem papucami a tak, ale inak som mierumilovne stvorenie ). Mne sa nevera a hlavne klamanie s nou spojene hnusi, vzdy ma ucili, ze klamstvo je zle a skor alebo neskor bude odhalene. A toho co mam teraz mam naozaj rada a viem si to predstavit ..."do smrti smrtouci", aj ked to spolu nemame lahke.
Je to boj, ale kazde vitazstvo stoji za to ( nie vitazstvo jedneho nad druhym, ale nase spolocne vitazstvo nad problemami )
Není tady
Sisa: myslíš, že tohle se v životě neděje?
A odpověď na tvou otázku...nemyslela.
Není tady