Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 6. 9. 2006 12:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

Myslis faf? Neviem, nebol to cely zivot, ale cely cas co som zil s manzelkou som chcel len ju. A potom, ked odmietala sex ... nikdy ma nenapadlo hladat si milenku, praveze som rozmyslal preco ... (hehe ale nenapadlo ma ze to je preto ze si vysukava s niekym inym smile )

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#127 6. 9. 2006 12:21

Áda1
♥♥♥♥---

Už jen tím, že žiju přítomností, ne minulostí.

SPRÁVNĚ REGI

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#128 6. 9. 2006 12:21

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

Áda1 napsal(a):

Ada: a jak ti to vysvětlil on? Co chtěl po milence?

Víš, já na některé lidi, co mě nějak zaujaly nezapomínám....ať v dobrém či ve špatném....chtěla jsem ublížit jemu.....a nejjednodušší to bylo přes ni....a pokud by si se mnou chtěla promluvit z očí do očí nebránila bych se....

On...........ten parchant mi řekl, že chtěl jenom sex, že to bylo bez citu, že miluje jenom mě, ať se neobviňuji, že nic z toho není moje chyba, že chce být se mnou a jestli můžu ať mu to odpustím a pohřbím to hluboko............o té dotyčné nevím nic jestli je hezčí, jestli je štíhlejší, jestli je zábavnější, jestli má větší kozy, já možná měla větší kozy, já mám jenom dvojky, nebo že by měla větší dírku do těla.............nic víc mi neřekl

vím, že jsi chtěla ublížit jemu, ale ublížila jsi..........chlap se z toho otřepe jestli tě chtěl na sex a nemiloval tě, po těch dvou letech si na tebe možná ani nevzpoměl, užíval si šťastné rodinky, milované manželky..........a ty pošleš dopis manželce, co když mu to ani neřekla, že nějaký dopis přišel, co když ho zkrátka roztrhala a hodila za hlavu a její milovanej manžílek o ničem neví, myslíš, že pak jsi mu ublížila???........myslím, že jsi nevsadila na toho pravého koně,.....mě kdyby přišel dopis po dvou letech od milenky a náš život byl šťastný bez mráčku a já věděla, že nikoho nemá.........neukázala bych mu ten dopis a nedala to na sobě znát...hodila to za hlavu

Ne neotřepal se, ukázala mu to, ale až po nějaké době (asi jeden měsíc) předpokládám, že tomu nemohla uvěřit...On jí zahnul dvakrát v životě, před svatbou a pak se mnou....Je to ten muž, kterého všichni považují za někoho, kdo by se po jiné neohlédl, milujícího tatínka, toho kdo postavil pro rodinu barák, makal na něm od rána do večera, ale bohužel i se mnou v jejich budoucím obýváku, za štěkání jejích pejsků....

Není tady

#129 6. 9. 2006 12:22

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

kklarkaa napsal(a):

Danielko, moc ti to přejua držím pěsti, aby to všechno už klapalo jen tak, jak má...život je složitý..člověk nikdy neví, co ho potká..navíc každá jsem jiná..každý muž je jiný..pamatuju si přesně tvůj příběh...nevěřila jsem, že by to dopadlo takhle..překvapil..měla jsi pravdu...mě by trochu vadilo, že je tak nerozhodný..ale jak jsem psala..každá jsme jiná..HODNĚ ŠTĚSTÍ..:-))

Moc děkuji.. pussa

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#130 6. 9. 2006 12:23

lelyla
♥♥♥----

Regi....pokud to umíš, máš můj upřímný obdiv....někomu to prostě nejde....jsem jen člověk

Není tady

#131 6. 9. 2006 12:24

lelyla
♥♥♥----

Aeva1.....někdo zase umí jen urážet, ale jo beru to, ty asi taky žiješ ještě minulostí...je mi to líto...život není lehký

Není tady

#132 6. 9. 2006 12:27

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Myslis faf? Neviem, nebol to cely zivot, ale cely cas co som zil s manzelkou som chcel len ju. A potom, ked odmietala sex ... nikdy ma nenapadlo hladat si milenku, praveze som rozmyslal preco ... (hehe ale nenapadlo ma ze to je preto ze si vysukava s niekym inym smile )

Oxi, nemohli by Tě naklonovat? Nebo máš nějaké špatné vlastnosti o kterých nevíme? lol lol lol

Není tady

#133 6. 9. 2006 12:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Danielo jasne ze mam spatne vlastnosti, kto nema?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#134 6. 9. 2006 12:35

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

Aeva1.....někdo zase umí jen urážet, ale jo beru to, ty asi taky žiješ ještě minulostí...je mi to líto...život není lehký

možná žiju minulostí, ale neubližuju. Myslím, že se prostě můžeš zamilovat do ženatého a on do tebe, ale přece ten vztah musí mít nějakou úroveň. A to z obou stran. A jestli on ji nemá, tak potom se z toho pouč a nemsti se na jeho ženě.

Není tady

#135 6. 9. 2006 12:36

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Oxi napsal(a):

Jáááááááááá !!! lollollollol Úžasná Dakota!!!!!!!!!lollollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#136 6. 9. 2006 12:37

x21365
Host

aeva1 napsal(a):

lelyla napsal(a):

možná žiju minulostí, ale neubližuju. Myslím, že se prostě můžeš zamilovat do ženatého a on do tebe, ale přece ten vztah musí mít nějakou úroveň. A to z obou stran. A jestli on ji nemá, tak potom se z toho pouč a nemsti se na jeho ženě.

Uroveň musí mít oba, manžel i milenka winkwink
Zdravím Aevo , Míša

#137 6. 9. 2006 12:38

lelyla
♥♥♥----

Aevo...jak jsem již napsala výše...poučila jsem se ....

Není tady

#138 6. 9. 2006 12:40

faf
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Oxiii, daj sa naklonovat. big_smile A nemyslim to zle, si mi strasne sympaticky, podla tvojich prispevkov tu a aj na inych forach. :-) rodna

Dufam, ze najdes niekoho, kto si tvoje dobre vlastnosti bude sakra vazit a nie nimi pohrdat a zneuzivat ich.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#139 6. 9. 2006 12:40

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

lelyla napsal(a):

Tak ¨prozradíš mi děvče svůj věk?? Třeba i na SZ !

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#140 6. 9. 2006 12:42

BB
♥♥♥♥♥♥-

Teda dámy, mě nějaká lelyla poslat takový dopis, tak jednak nakopnu ji špičatou botkou do zadku a jednak sprdnu toho svého, že si našel takovou šílenou slepici ( jemnější duše prominou .... ) a pak ho  asi polituju, že je vlasně chudák ..... lelylo, proš jsi nedala do nosu jemu ????? Celkem mě to nadzvedlo a neměla jsem náladu to číst celé.
Ve jmenu DOBRÉHO ÚMYSLU už bylo spácháno tolik zla ....... od pálení čarodějnic až po vyhlazování národů ... každý to "maslel dobře" a nechtěl nechat žít ostatní v bludu .......  se mi z tebe zvedl kufr.
Brrrr .... dobrý úmysl ....jdu pryč      skurt   skurt   skurt   skurt

BB

Není tady

#141 6. 9. 2006 12:42

x21365
Host

faf napsal(a):

Oxi napsal(a):

Oxiii, daj sa naklonovat. big_smile A nemyslim to zle, si mi strasne sympaticky, podla tvojich prispevkov tu a aj na inych forach. :-) rodna

Dufam, ze najdes niekoho, kto si tvoje dobre vlastnosti bude sakra vazit a nie nimi pohrdat a zneuzivat ich.

No, já bych nějaký ten klon taky brala ! rodnarodna

#142 6. 9. 2006 12:43

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

já vím, jenom je škoda, žes to musela jeho ženě vyslepičit, sama píšeš , že je to typ chlapa, který ji běžně nepodvádí. Ale to já nemůžu hodnotit.

Není tady

#143 6. 9. 2006 12:43

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ja sa napriklad bez mucenia priznavam, ze by som s jednym chlapom cely zivot nevydrzala. Teda myslim, jedinym sexualnym partnerom. Zvedavost bola silnejsia, no....neutral

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#144 6. 9. 2006 12:43

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

No ale některé nevadí rodna

Není tady

#145 6. 9. 2006 12:45

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Daniela02 napsal(a):

Oxi napsal(a):

No ale některé nevadí rodna

No a ještě jak to tady čtu, tak to vypadá že by jsi byl na roztrhání.

Není tady

#146 6. 9. 2006 12:48

x21365
Host

Tak Lelyla nám je už v Dakotině energetickém depu. Dakotka ji  - sešrotuje energií - parpar

#147 6. 9. 2006 12:50

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Oooo zenske, ved ste ma (az na vynimky) nikdy nevideli. A vobec ma nepoznate. Urcite by sa naslo milion veci ktore by vam na mojich klonoch vadili. A to ste ma (ani tie co ma uz videli) nevideli ked som rozzureny. Nestava sa to sice casto ale ked to pride ... asi by ste nechceli stat predo nou. A takto by som mohol pokracovat este velmi dlho. Kazdy clovek ma nieco, na co velmi pysny byt nemoze ... aj Dakota (ale ta to pravdepodobne prave teraz v zapale zamilovanosti skryva hehe smile ) Dakoto, nic proti tebe, prajem ti to, nech ti to vydrzi a hlavne bez sklamani ...l

Není tady

#148 6. 9. 2006 12:51

sisa70
♥♥♥♥♥--

lelyla napsal(a):

Vše jsou jen krásný slova......Většina z Vás si mylsela, jaký má nadherný a zdravím kypící manželství...a pak jako blesk z čistého nebe Vám manžel zahnul....ve většině případů muži zahýbají, protože jim doma něco chybí...tak proč jim to nedáte?

...tak to máš Leylo pravdu, většinou zahýbají, protože hledají to, co doma nemají. Ale máš nějakou představu o dlouhodobém soužití dvou lidí, kteří spolu vychovávají děti, řeší každodenní problémy a po mnoha letech prostě žačnou žít spíš vedle sebe než spolu. Víš, mnohým z nás možná ani nedošlo, že našim mužů něco schází ... přála bych ti, aby ses do naší situace nikdy nedostala, a abys byla jednou svému muži vždy skvělou manželkou, milenkou, vychovatelkou dětí aby neměl důvod si odskakovat k jiné úžasné ženě, se kterou problémy řešit nemusí smile

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#149 6. 9. 2006 12:51

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

ahoj Míšo, tak na sex. se probralo tvoje téma ? Tak večer místo rohlíku prosím posilovnu, ano ?lol

Není tady

#150 6. 9. 2006 12:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

faf napsal(a):

Ja sa napriklad bez mucenia priznavam, ze by som s jednym chlapom cely zivot nevydrzala. Teda myslim, jedinym sexualnym partnerom. Zvedavost bola silnejsia, no....neutral

Teda faf sad teraz som s teba smutny ... a mam zasa o jednu platonicku lasku menej .. fnuk grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí