Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 6. 9. 2006 11:47

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

Chtěly jste slyšet názor milenky? Tak se z toho poučte....já se snažím poučit z Vašich příběhů....

Není tady

#102 6. 9. 2006 11:47

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

kklarkaa napsal(a):

Danielko, už jsem o tom párkrát psaly...ten muž..ať už manžel nebo milenec není oběť..nikdo ho nenutil..možná jen postupem zjistil, kam ho to táhne víc..Tvůj muž zůstal s tebou..schválně nepíšu, že jsi vyhrála..tohle už nikdy nemůže být výhra...a někdo výše psal, že být tím mužem by Leyle za ten dopis rozbil hubu...NEE..to měla udělat ona jemu..TENKRÁT..ne že ji opustil, ale že lhal...JE PODRAZ NA OBĚ STRANY PLÁNOVAT DÍTĚ A HLEDÁT , BÝT, STÝKAT SE S MILENKOU......

Kklárkoo, já nepsala, že bych jí rozbila hubu.......ani jsem nikde nepsala, že manžel je oběť. Jestli jsi dobře četla hned v mé první reakci jsme psala, že za milenecký vztah, který nakonec Leylu tak poznamenal může nevěrný manžel a ona, ale v žádném případě ne manželka. Vážně jsi chtěla reagovat na mne?

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#103 6. 9. 2006 11:48

lelyla
♥♥♥----

O tom jak nerady spí se svými muži...

Není tady

#104 6. 9. 2006 11:49

lelyla
♥♥♥----

Lucie33...jistě ti to nedá a mrkneš se....jsem přece zvědavé ženské....takže nedělej prosím taková gesta:-)

Není tady

#105 6. 9. 2006 11:50

faf
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

O tom jak nerady spí se svými muži...

To nie je o tom, ze by nerady spavali so svojimi muzmi. Myslela som to tak, ze podla mna ziadna zena nespi so svojim muzom vzdy vtedy, ked on ma na to chut. A ze ziaden muz nespi so svojou zenou VZDY ked ma na to chut zasa ona. Ale to je v poriadku, normalne, nie?

Dolezite je, aby sa tie "chute" oboch pomerne casto stretavali.smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#106 6. 9. 2006 11:51

lelyla
♥♥♥----

Nedávno tady psala Romi, jistě si na ni všechny pamatujete....její příběh jsem četla a otevřenou pusou...obdivuji ji za to jak se k tomu postavila, nejen Romi, je Vás tady víc...závidím jak jste to dokázaly...dostat se z toho a žít dál....

Není tady

#107 6. 9. 2006 11:53

lelyla
♥♥♥----

faf, mě se tohle vše posuzuje velmi špatně, jsem jiná, myslím v této imtimní věci....proto se ptám na Váš názor...

Není tady

#108 6. 9. 2006 11:54

Áda1
♥♥♥♥---

no vidíš Lely a když jsi teda nebyla sama a nejsi sama, proč jsi udělala takovou podpásovku??? Po dvou letech?? Taky bych si to ráda s milenkou vyříkala, ale hned jak se na to dojde, né za dva roky kdy už jsme každý jinde a pokud jsi někoho měla a máš, stejně ho asi nemiluješ, jako toho dotyčného jehož manželce jsi teď napsala dopis..............pokud by jsi milovala toho koho máš, na dotyčného a dotyčnou by sis po dvou letech ani nevzpoměla, možná jim něco závidíš..........třeba tu jejich rodinu, třeba nemůžeš mít vlastní..........já nevím neznám tě, nechci odsuzovat

ano já se miluji kdykoliv chce on a taky on se miluje kdykoliv chci já, nikdá jsem neměla bolení hlavy, nikdá jsem ho neodmítla, ani když chtěl ve vlaku, ani když chtěl ve škole na záchodě, ani v lese na posedu, či na otevřené louce.........někdy to chce trochu romantiky v posteli, někdy to chce nějakou rychlovku někde jinde.......pokud teda nepočítám týdny kdy máme ty ženské problémy.......ale to se snad řešit orálním sexem...............no ono to teď vypadá že jsem sexuální maniak ale já mám sex ráda ...............a tak by mě opravdu zajímalo co ten můj hledal u milenky, když to měl doma,

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#109 6. 9. 2006 11:54

lelyla
♥♥♥----

Klarko, tebe v životě taky potkal nějaký ten milenec?

Není tady

#110 6. 9. 2006 11:56

Áda1
♥♥♥♥---

Ádo, říká (říkal) jí nejspíš to stejné jako Tobě...nebo myslíš, že ji u milování nadává..to by každá utekla..

kklarkka tím jsem myslela, jestli když si jí našel jí povídal, že s ním nechci spát, že mě věčně bolí, a že někoho hledá kdo mu dá víc sexu a tak............no a jesli jí říkal u sexu to co mě .........tak je to hajzl

Není tady

#111 6. 9. 2006 11:57

lelyla
♥♥♥----

Ada: a jak ti to vysvětlil on? Co chtěl po milence?

Víš, já na některé lidi, co mě nějak zaujaly nezapomínám....ať v dobrém či ve špatném....chtěla jsem ublížit jemu.....a nejjednodušší to bylo přes ni....a pokud by si se mnou chtěla promluvit z očí do očí nebránila bych se....

Není tady

#112 6. 9. 2006 11:58

faf
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

no vidíš Lely a když jsi teda nebyla sama a nejsi sama, proč jsi udělala takovou podpásovku??? Po dvou letech?? Taky bych si to ráda s milenkou vyříkala, ale hned jak se na to dojde, né za dva roky kdy už jsme každý jinde a pokud jsi někoho měla a máš, stejně ho asi nemiluješ, jako toho dotyčného jehož manželce jsi teď napsala dopis..............pokud by jsi milovala toho koho máš, na dotyčného a dotyčnou by sis po dvou letech ani nevzpoměla, možná jim něco závidíš..........třeba tu jejich rodinu, třeba nemůžeš mít vlastní..........já nevím neznám tě, nechci odsuzovat

ano já se miluji kdykoliv chce on a taky on se miluje kdykoliv chci já, nikdá jsem neměla bolení hlavy, nikdá jsem ho neodmítla, ani když chtěl ve vlaku, ani když chtěl ve škole na záchodě, ani v lese na posedu, či na otevřené louce.........někdy to chce trochu romantiky v posteli, někdy to chce nějakou rychlovku někde jinde.......pokud teda nepočítám týdny kdy máme ty ženské problémy.......ale to se snad řešit orálním sexem...............no ono to teď vypadá že jsem sexuální maniak ale já mám sex ráda ...............a tak by mě opravdu zajímalo co ten můj hledal u milenky, když to měl doma,

Bola proste nova, Adi. Nic ine za tym nehladaj. Mal v zivote iba teba a akosi sa s tym asi nevedel zmierit. sad

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#113 6. 9. 2006 11:58

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

lelyla napsal(a):

Klarko, tebe v životě taky potkal nějaký ten milenec?

Ja bych teda nic takoveho urcite neudelala, ale nejsem si jista , jestli bych to jako manzelka neocenila, je mi prednejsi podpasovka nez nevedomost.

Není tady

#114 6. 9. 2006 12:00

lelyla
♥♥♥----

faf....já vím, že v jednoduchosti je krása, ale takto zhodnotit nevěru muže...byla prostě nová.....

Není tady

#115 6. 9. 2006 12:02

faf
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

faf....já vím, že v jednoduchosti je krása, ale takto zhodnotit nevěru muže...byla prostě nová.....

No, citala si Adin pribeh od zaciatku? Nemyslim to vobec zle, ale maloktory chlap vydrzi v zivote s jednou jedinou sexualnou partnerkou, hm?

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#116 6. 9. 2006 12:02

kklarkaa
♥♥♥----

Danielko, pro Tebe byla jen část mého psaní...to s tím rozbitím huby psal někdo jiný...ale psal, že být tím mužem rozbil by hubu bývalé milence, kdyby napsala takový dopis..a já si spíš myslím, že hubu měla rozbít Leyla jemu A HNED, ne za to, že jí opouští, ale za to, že jí LHAL...ŽE LHAL NEJSPÍŠ OBĚMA A S OBĚMA I SPÁVAL
Ano, Leylo..potkal..ale je to trochu jiný příběh..a jsem s ním pořád...chvíli nahoře..chvíli dole..

Rázem, jakoby nebylo proč se znova nadechnout........

Není tady

#117 6. 9. 2006 12:06

kklarkaa
♥♥♥----

Ádo...nejspíš jí říkla něco podobného..že si nerozumíte, že spolu nespíte...obyčejně to tak je..jistě neřekl milence."Ty víš, mám skvělý vztah se spoustou sexu, ale chci spát i s Tebou"...možná šlo jen o rychlovku..možná se zamiloval..možná neříkla NIC...lae myslím si a většinou to všechny milenky potvrdí...že muž tvrdí, že mu doma něco (cokoliv) chybí..nevím, zda to tak je..četla jsem co jsi psala o vašem milování Ty..NEROZUMÍM PROČ HLEDAL KDYŽ TO JE TAKHLE..možná mu nestačí jen jedna žena...NEVÍM????

Není tady

#118 6. 9. 2006 12:10

lelyla
♥♥♥----

Ne faf, nečetla.....Tohle forum mi hodně pomáhá,ale není čas číst vše....

Děkuji za Vaše názory....sama vím, že to jistě nebylo správné, ale udělala jsem to s rozmyslem a při plném vědomí....A pomohlo mi to.....ženatým chlapům se vyhýbám obloukem....máte o jednu potencionální milenku méně....

Není tady

#119 6. 9. 2006 12:11

Áda1
♥♥♥♥---

Ada: a jak ti to vysvětlil on? Co chtěl po milence?

Víš, já na některé lidi, co mě nějak zaujaly nezapomínám....ať v dobrém či ve špatném....chtěla jsem ublížit jemu.....a nejjednodušší to bylo přes ni....a pokud by si se mnou chtěla promluvit z očí do očí nebránila bych se....

On...........ten parchant mi řekl, že chtěl jenom sex, že to bylo bez citu, že miluje jenom mě, ať se neobviňuji, že nic z toho není moje chyba, že chce být se mnou a jestli můžu ať mu to odpustím a pohřbím to hluboko............o té dotyčné nevím nic jestli je hezčí, jestli je štíhlejší, jestli je zábavnější, jestli má větší kozy, já možná měla větší kozy, já mám jenom dvojky, nebo že by měla větší dírku do těla.............nic víc mi neřekl

vím, že jsi chtěla ublížit jemu, ale ublížila jsi..........chlap se z toho otřepe jestli tě chtěl na sex a nemiloval tě, po těch dvou letech si na tebe možná ani nevzpoměl, užíval si šťastné rodinky, milované manželky..........a ty pošleš dopis manželce, co když mu to ani neřekla, že nějaký dopis přišel, co když ho zkrátka roztrhala a hodila za hlavu a její milovanej manžílek o ničem neví, myslíš, že pak jsi mu ublížila???........myslím, že jsi nevsadila na toho pravého koně,.....mě kdyby přišel dopis po dvou letech od milenky a náš život byl šťastný bez mráčku a já věděla, že nikoho nemá.........neukázala bych mu ten dopis a nedala to na sobě znát...hodila to za hlavu

Není tady

#120 6. 9. 2006 12:13

Áda1
♥♥♥♥---

No, citala si Adin pribeh od zaciatku? Nemyslim to vobec zle, ale maloktory chlap vydrzi v zivote s jednou jedinou sexualnou partnerkou, hm?

Myslím, že když chce a hodně chce tak vydrží

Není tady

#121 6. 9. 2006 12:13

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

kklarkaa napsal(a):

Danielko, pro Tebe byla jen část mého psaní...to s tím rozbitím huby psal někdo jiný...ale psal, že být tím mužem rozbil by hubu bývalé milence, kdyby napsala takový dopis..a já si spíš myslím, že hubu měla rozbít Leyla jemu A HNED, ne za to, že jí opouští, ale za to, že jí LHAL...ŽE LHAL NEJSPÍŠ OBĚMA A S OBĚMA I SPÁVAL
Ano, Leylo..potkal..ale je to trochu jiný příběh..a jsem s ním pořád...chvíli nahoře..chvíli dole..

Kklarkoo, vím že nejsem vítěz v pravém slova smyslu, ale sama pro sebe jsem vítěz ... ne nad ní, ale sama nad sebou, že jsem tohle všechno zatím ustála a dala nám ještě jednu šanci a že konečně po tolika týdnech pláče je tu první týden, kdy se směju, kdy nepláču, nemyslím na to, když jsem v práci kde je on (no někdy ještě trošičku jo,ale už jen maličko). Proto si sama pro sebe připadám jako vítěz, protože to bylo hodně těžké a ještě asi bude, ale znovu opakuji nepřipadám si jako vítěz nad ní.

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#122 6. 9. 2006 12:15

faf
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Myslím, že když chce a hodně chce tak vydrží

No vsak, ale len maloktory hodne chce.....sad

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#123 6. 9. 2006 12:16

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už jsem se v tom kapánek ztratila. Ale rozhodně bych nenapsala po dvou letech patrnerovi manželovy snad bývalé milenky, jaká že to byla veselá holčina...Už jen tím, že žiju přítomností, ne minulostí.Že z minulosti  beru ponaučení, ale z pocitu křivdy bych nedokázala ublížit bezbrannému nevědomému.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#124 6. 9. 2006 12:19

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

Chtěly jste slyšet názor milenky? Tak se z toho poučte....já se snažím poučit z Vašich příběhů....

Z čeho se u tebe dá poučit ? Děkuji za naši inteligentní milenku, která se nikdy nechovala jako kráva

Upravil(a) aeva1 (6. 9. 2006 12:20)

Není tady

#125 6. 9. 2006 12:20

kklarkaa
♥♥♥----

Danielko, moc ti to přejua držím pěsti, aby to všechno už klapalo jen tak, jak má...život je složitý..člověk nikdy neví, co ho potká..navíc každá jsem jiná..každý muž je jiný..pamatuju si přesně tvůj příběh...nevěřila jsem, že by to dopadlo takhle..překvapil..měla jsi pravdu...mě by trochu vadilo, že je tak nerozhodný..ale jak jsem psala..každá jsme jiná..HODNĚ ŠTĚSTÍ..:-))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí