29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dakoto.....na tomle všem jsem si uvědomila, že i mě se to může stát a je to hrozná představa, nikdy nic nemáš jisté, ani muže nic.....Nejlepší je asi se v životě spoléhat sama na sebe! nechtěla bych žít v omylu, i když vím, že pravda hodně bolí....To že jsem byla druhá...to jsem přece věděla od začátku a neprohrála jsem....nic mi nesliboval....mě jen prostě zarazil fakt, že rozdával "semeno" na všechny strany....je to hnusně řečeno, ale je to tak....
Není tady
Leylo, rozumím tvým pocitům bezmoci a smutku a zlosti...ale v tenhle moment ona za to opravdu nemhla...viníkem byl on a jeho lži...i když neříkal, že odejde, chtěl jen milenku, ne?A pak už ne...Hnusné je hlavně to, že lhal, že Ty sis myslela, že z toho bude mnohem víc a pak sis připadla podvedená, zrazená...Pokud je to typický proutník, tak by na to stejně manželka přišla, pokud to teda nevěděla (netušila) už tenkrát..udělá to znovu. Okouzlení z čekání na miminko a pak následně miminko samo nevyřeší ten problém nesouladu-mylsím v sexu, pokud ovšem nějaký opravdu byl..a Pán si nechtěl jen užívat s manželkou i milenkou
A vy holky, Leylu, nekamenujte...ona naletělo slůvkům, chování toho mizery..ONA MU TO JISTĚ VĚŘILA...možná je naivní...ale ruku na srdce..kdo není..netouží být..ONA se trápila stejně jako vy...které jsou podváděné..sobci a darebáci jsou Ti , kdož vědí, že si zahrávají s city obou stran...A TO ONI DĚLAJÍ...jen se pak schovávají za nějaké pseudodůvody...ale přečtěte si pozorně, co leyla napsala...ona čekala další dva roky než napsala ten dopis...musí to být hluboce v ní a pořád to bolí...možná ani nedomyslela, že tím ublíží hlavně jí a ne jemu...
Není tady
ffly...neberu ti to....pokud si myslíš, že je to msta...je to tvá věc....moc dobře vím, že to nebylo ode mě hezké....ale nestydím se za to.....buď to jejich manželství scelilo ještě více nebo se ¨rozešli...konec už Vám já nepovím....
Není tady
lelyla napsal(a):
Promiň Danielo, je to důležité.....pokud měl tyto plány s manželkou neměl si vůbec hledat milenku....
A preco nie, ved nechcel vymienat zenu, nechcel manzelku vymenit za teba, chcel len "milenku".
Co si si myslela, ze s nou nespava? A týýý jo, napisat ten list po dvoch rokoch, no fuj, to je priam nechutne. Ja byt tym chlapom, tak ta asi zabijem.
Na druhej strane, ked si chlap hlada milenku, musi ratat s tym, ze sa to prevali a takisto s tym, ze jeho neskor ohrdnuta milenka moze byt pekna mrcha. Tak si za svoju neopatrnost moze sam.
Ale je mi luto jeho manzelky.....
Není tady
lelyla napsal(a):
Promiň Danielo, je to důležité.....pokud měl tyto plány s manželkou neměl si vůbec hledat milenku....
Možná Ti jen včas nedokázal říci, že je konec, naprosto souhlasím s Dakotou!!!!! Možná jen nevěděl, jak se zachovat!! Nicméně faktem pořád zůstává, že ty jsi zůstala nakonec sama a protože to bolelo (a možná bolí), tak jsi se zachovala, jak jsi se zachovala, i když to bylo hnusnýýýýýýýýýýýýýýý, hnusnýýýýýýýýýýýý, hnusnýýýýýýýýýýýýý.
Není tady
lelyla napsal(a):
Třeba jí nehledal...! Jen jsi mu náhodou přišla do cesty , no a co udělá chlap?? Když už se to nabízí, tak sakra proč si ´to nezkusit?? Je to snadný, tak hupky!! Myslel si jako ostatně každej, no vono se to neprovalí, je to nový (NE JINÝ) . Ale holt narazil na .....tebe. Tvoje zloba se zcela nelogicky obrátila ne proti němu nebo sobě, ale směrem, kde to není fér. !!!
Není tady
Klarko...nebyl to typický proutník....
Mě nevadí, že mě ukamenují, zatím mi nikdo nenadává škaredými slovy, já jsem Vám holky hlavně chtěla sdělit, že i když máte muže a myslíte si, že ho máte jistého nikdy za to nemůžete dát ruku do ohně....chce se mi nad tím brečet, protože tohle , co potkalo Vás může potkat i mě....
Kolika Vám mu zahnul, protože jste se s ním často nemilovala, kolik z Vás se vymlouvá na bolení hlavy, aby se nemuseli milovat....Fakt v tom máte čistě svědomí?
Není tady
jdu vodsaď pryč. jestli mi za dva roky přijde dopis, zabiju jí, tebe i učitele Janderu......
Není tady
Danielko, už jsem o tom párkrát psaly...ten muž..ať už manžel nebo milenec není oběť..nikdo ho nenutil..možná jen postupem zjistil, kam ho to táhne víc..Tvůj muž zůstal s tebou..schválně nepíšu, že jsi vyhrála..tohle už nikdy nemůže být výhra...a někdo výše psal, že být tím mužem by Leyle za ten dopis rozbil hubu...NEE..to měla udělat ona jemu..TENKRÁT..ne že ji opustil, ale že lhal...JE PODRAZ NA OBĚ STRANY PLÁNOVAT DÍTĚ A HLEDÁT , BÝT, STÝKAT SE S MILENKOU......
Není tady
konečně jedna ubížená milenka........alespoň vidíš jak to bolí.............no ale když jsi věděla od začátku, že jsi druhá a nic ti nesliboval, mohla sis také domyslet, že se svou manželkou spí, pokud o tom chudák holka neměla tušení a byl to její manžel, tak je snad jasný, že s ní spí, nebo jsi tak naivní a věřila jsi mu jeho řečičky, že manželka mu nerozumí a nechce s ním spát................já s tím svým taky spala několikrát týdně, několikrát denně, v posteli, na stole, na zemi, v lese, co já vím kde ještě všude a přesto měl nebo ještě má milenku na sex, jenom by mě zajímalo, co jí říkal, manželka mi nerozumí nechce se mnou spát.........my se taky snažíme o miminko a jaká rána to byla pro mě, když jsem zjistila, že si to svý péro zasouvá ještě jinde pro sex bez gumy,.................fakt bych ráda věděla, co té milence říkal.......je mi to jasný................taky bych ráda dopis od milenky, nebo slovní vyjádření, možná bych jí to nandala, možná by to nandala ona mě..............ale né dva roky po vztahu, to je docela podpásovka, to jsi měla udělat hned jak od Tebe odešel........v omylech se žít nedá jsem taky pro upřímný jednání............ale za dva roky...............zamysli se nad sebou...........to jsi celé ty roky sama a užíráš se myšlenkou na něj??? Nebo co jsi ty dva roky dělala?? Máš chlapa??? Zase je ženatej???
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Michaela.43 napsal(a):
Míša II napsala....
..."jen začínám mít takový pocit, že ten kdo do vztahu dává " víc", tak na to dojede...."
já ten pocit mám taky, nebo jsem začala mít a pak tedy vzala zpátečku a shodou i jiných okolností, najednou to jde....Holky a neni to spis tak, ze ten kdo je ve vztahu vic zavisly, chce se vic zavdecit, byt uzitecny a nepostradatelny, bla bla bla... ten na to dojede???? Sam prece nastavuje zada.... je tak pak velmi lehke si naskocit a jen se vezt....
Ano, já to už chápu, záleží na mě, co dovolím druhým, podle toho co jim dovolím, tak se ke mně budou chovat. Jo, dostanu co si zasloužím. Jen uvedení do praxe
je jaksi zdlouhavý proces....
kklarkaa : nikdo ji nekamenuje za to je smutná, že nalítla, ale za to, jak se snažila ublížit jeho ženě.
Upravil(a) ffly (6. 9. 2006 11:40)
Ada...ne nejsem a nebyla jsem sama....
Není tady
lelyla napsal(a):
Mě nevadí, že mě ukamenují, zatím mi nikdo nenadává škaredými slovy, já jsem Vám holky hlavně chtěla sdělit, že i když máte muže a myslíte si, že ho máte jistého nikdy za to nemůžete dát ruku do ohně....chce se mi nad tím brečet, protože tohle , co potkalo Vás může potkat i mě....
Kolika Vám mu zahnul, protože jste se s ním často nemilovala, kolik z Vás se vymlouvá na bolení hlavy, aby se nemuseli milovat....Fakt v tom máte čistě svědomí?
Lelyla, ty nechapes podstatu..... Ked sa musim vyhovarat na bolenie hlavy, ak nechcem sex, uz v tom momente ten vztah nie je taky, aky by mal byt. A okrem toho, kolko chlapov je nevernych, napriek tomu, ze doma vsetko v podstate klape a sexu ma dost? Len ho jednoducho zlaka nieco nove, nepoznane, chce znovu zazit nejake "dobrodruzstvo".
Nikto nikdy si nemoze byt isty ani svojou vernostou, nieto este vernostou partnera. Doleztie pre mna je, aby sa moj partner pokusil najprv riesit problemy akehokolvek druhu SO MNOU a az potom pripadne s tretou osobou. Ak je ale niekto k zelaniam partnera hluchy ( nemyslim tym neustale prisposobovanie sa, ale obojstranne prijatelne kompromisy )a na vztahu nepracuje, nemoze sa nevere cudovat.
Není tady
Proč mi žádná nenapíšete, že jsem se mýlila a Vy všechny se s mužem milujete kdykoliv chce on?
Není tady
lelyla napsal(a):
Lelylo, prosím tě kolik ti je let, můžu to vědět? Vesměs jsou tu holky, co mají děti,muže a ví, co je to život !! Tady fakt není potřeba hřímat o morálce. Tady se vesměs už ví, že pohádky jsou pro děti!!! Tak se vzpamatuj a tuhle chybu už neopakuj. Zkus si najít SVŮJ vztah, žij ho a modli se, aby....
Není tady
ffly napsal(a):
kklarkaa : nikdo ji nekamenuje za to je smutná, že nalítlam, ale za to, jak se snažila ublížit jeho ženě.
Přesně, teda díky Lelyla, že mě osobně si ukázala, jak vypadá " ta z druhého břehu". Asi to bede skoro všedu stejné,....trocha osamělosti, potřeba sebevědomí....
Jsi moc hodná, že našim manželům poskytuješ to, co jim nemůžeme dát , když nás bolí hlava.
A ohledně tvého dopisu - moc hezké, já si o sobě myslela, že jsem v některých věcech svině, ale dík za poznání, že existuje skutečná stoka.
lelyla napsal(a):
Proč mi žádná nenapíšete, že jsem se mýlila a Vy všechny se s mužem milujete kdykoliv chce on?
Lebo to tak vacsinou nie je...
Není tady
Lucie33 napsal(a):
jdu vodsaď pryč. jestli mi za dva roky přijde dopis, zabiju jí, tebe i učitele Janderu......
Lucinko !!!
Není tady
faf...dělím muže na několik skupin...
1) ti co nemají sex s manželkou tak často jak by chtěli.....tady se to dá napravit vzájemným rozhovorem a tolerancí jedné i druhé strany
2) muži, co to zahýbání berou jako sport, a ti i kdyby měli sex v podobě modrého z nebe zahýbat vždy budou (Těch naštěstí asi není tak moc jako ad 1)
Není tady
lelyla napsal(a):
Leylo, jestli jsi četla správně název fóra, tak Ti snad musí být jasné, že my všechny tady víme, že nic nemáme jistého a že jsme si všechny tady do jedné nevěrou prošly..............
Není tady
Faf, jsem ženská, mám kamarádky a o těchto věcech mluvíme.....jsi si tím jista?
Není tady
Ádo, říká (říkal) jí nejspíš to stejné jako Tobě...nebo myslíš, že ji u milování nadává..to by každá utekla..
Dakotko, nemyslím, že by mu ji někdo stavěl do cesty půl roku....
Leylo, Ty sama nejlíp víš, proč jste spolu byli..jestli měl strach odejít, proto s tebou byl ještě další tři měsíce..
Není tady
lelyla napsal(a):
faf...dělím muže na několik skupin...
1) ti co nemají sex s manželkou tak často jak by chtěli.....tady se to dá napravit vzájemným rozhovorem a tolerancí jedné i druhé strany
2) muži, co to zahýbání berou jako sport, a ti i kdyby měli sex v podobě modrého z nebe zahýbat vždy budou (Těch naštěstí asi není tak moc jako ad 1)
Absolutne s tebou suhlasim, ja ich tiez tak rozdelujem. Ibaze s muzom zo skupiny č.2 by som si nikdy vazny vztah nezacala, to je to. Ak si ho niekto zacne a mysli si, ze si chlapa "predela", zaplati za svoju naivitu, bohuzial, no.....
Není tady
lelyla napsal(a):
Faf, jsem ženská, mám kamarádky a o těchto věcech mluvíme.....jsi si tím jista?
Cim ista?
Není tady