29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no tak to jsi teda dobračka...... když nejsem spokojená já, ať nejsou ani ostatní......to teda nechápu.
lelyla napsal(a):
nechtěla jsem , aby žila v omylu jak má skvělé manželství...myslím, si že by lidé neměli žít v omylech
Není tady
lelyla napsal(a):
nechtěla jsem , aby žila v omylu jak má skvělé manželství...myslím, si že by lidé neměli žít v omylech
a protože jsi byla nešťastná ty, tak jsi udělala nešťastnou i ji...... bravo!!!
Není tady
již jsem se vyjádřila.....hnusné jsou i další věci v našem životě....a mezi ty patří i nadávky na někoho koho neznáme, že:-)
Není tady
nešťastná, nebyla jsem nešťastná znovu opakuji....nemělo by se žít v omylu
Není tady
lelyla napsal(a):
již jsem se vyjádřila.....hnusné jsou i další věci v našem životě....a mezi ty patří i nadávky na někoho koho neznáme, že:-)
Myslím, že Ti tu nikdo nenadává, všechny jsme Ti vyloženě slušnou formou sdělily naše názory a všechny jsme byly podváděny našimi manžely. Ale pro to, co jsi udělala (obzvláště poté co se jim narodilo malé miminko) se už moc slušných slov nedá najít
Není tady
oprava
Upravil(a) Mazlík (6. 9. 2006 11:12)
Není tady
Daniela02 napsal(a):
lelyla napsal(a):
Myslím, že Ti tu nikdo nenadává, všechny jsme Ti vyloženě slušnou formou sdělily naše názory a všechny jsme byly podváděny našimi manžely. Ale pro to, co jsi udělala (obzvláště poté co se jim narodilo malé miminko) se už moc slušných slov nedá najít
A ještě zvláště, když už jste spolu více jak 2 roky nebyli. Nenapadlo Tě, že předtím jim to možná moc neklapalo, ale pak si dali šanci a chtěli možná být zase šťastná rodina.................??????
Není tady
souhlasím, ještě ke všemu po 2 letech......... vidím to bohužel z tý druhý strany, kdy ona se z toho vyhrabala, má mimčo a ty tohle.....ne to se mi prostě fakt nelíbí. ať se to snažíš vysvětlit svojí jakousi falešnou loajálností, aby chudinka neměla zbytečný růžový brejle - myslim, že to bylo sobecký a nehezký. promiň
Daniela02 napsal(a):
lelyla napsal(a):
Není tady
Danielo, napsala jsem, že někdo nadával mě? Vyjadřovala jsem se všeobecně.....
Myslíš, že je správné když má muž milenku a se ženou si pořídí dítě? Rovněž není správné být milenkou ženatému. Rovněž není správné žít v omylu.
Početí dítěte je krásná věc, se kterou by měli souhlasit oba a přistupovat k tomu s čistotou v duši......
Není tady
Lelylo, tobě bylo ublíženo a proto si chtěla ublížit jeho ženě. Nic jiného za tím není. To, že nechceš, aby ona žila v omylu, jsou krásný slova, ale nepravdivý. Ona je tvoje kamarádka, že nechceš, aby žila v omylu? Není viď.
Je to tvoje msta.
Lucie....z čeho se vyhrabala? Ano každá věc, kterou neděláš vysloveně pro druhýho, bez nároku na svůj prospěch, je sobecká!
Není tady
souhlasím. stopro.
ffly napsal(a):
Lelylo, tobě bylo ublíženo a proto si chtěla ublížit jeho ženě. Nic jiného za tím není. To, že nechceš, aby ona žila v omylu, jsou krásný slova, ale nepravdivý. Ona je tvoje kamarádka, že nechceš, aby žila v omylu? Není viď.
Je to tvoje msta.
Není tady
lelyla napsal(a):
Danielo, napsala jsem, že někdo nadával mě? Vyjadřovala jsem se všeobecně.....
Myslíš, že je správné když má muž milenku a se ženou si pořídí dítě? Rovněž není správné být milenkou ženatému. Rovněž není správné žít v omylu.
Početí dítěte je krásná věc, se kterou by měli souhlasit oba a přistupovat k tomu s čistotou v duši......
Myslím, že dítě počali oba a přistupovali k tomu s čistou duší, vzhledem k tomu, že manžel s tebou následně kontakty přerušil sám!!!!!!!!!!! Chápu, že jsi byla ublížená, bolavá............. pak ale nechápu, proč jsi čekala 2 roky? Pokud jsi to skutečně myslela dobře (o čemž já osobně a je to můj názor pochybuji), proč jsi jí nesundala ty brýle hned?
Není tady
Vše jsou jen krásný slova......Většina z Vás si mylsela, jaký má nadherný a zdravím kypící manželství...a pak jako blesk z čistého nebe Vám manžel zahnul....ve většině případů muži zahýbají, protože jim doma něco chybí...tak proč jim to nedáte?
Není tady
z čeho se vyhrabala ???!!!! - z toho, že jí manžel s tebou zahybal, zřejmě. když se rozhodli spolu mít druhý dítě, tak zřejmě asi chtějí spolu být - i když to asi nerada slyšíš. nic není černý a bílý, ale tohle se nedělá.
lelyla napsal(a):
Lucie....z čeho se vyhrabala? Ano každá věc, kterou neděláš vysloveně pro druhýho, bez nároku na svůj prospěch, je sobecká!
Není tady
Lelylo, kdo ti dává právo říkat druhým lidem co je správné. Každý je zodpovědný sám za sebe. A nikdo, věř že nikdo nemá právo ti vnucovat to svoje správně.
A jestli ty si chceš počít dítě s čistotou v duši je to jen tvůj pohled na věc, který nemusí sdílet každý.
Danielo....nepřerušil, přerušil až byla ve třetím měsíci...
Není tady
lelyla napsal(a):
Vše jsou jen krásný slova......Většina z Vás si mylsela, jaký má nadherný a zdravím kypící manželství...a pak jako blesk z čistého nebe Vám manžel zahnul....ve většině případů muži zahýbají, protože jim doma něco chybí...tak proč jim to nedáte?
no hlavně, že jsi to dala svému manželovi ty a milenec byl taky asi taky moc spokojený, když tě pak nechal.
(Útočíš? Vracím stejnou mincí!!)
Není tady
ty jsi nějaká chytrá hele. a kdepak máš teda manžela, kterýmu určitě poskytneš všechno co by mu někdy mohlo náhodou chybět a kterej ti určitě nikdy nezahne a budete žít v čistotě duše až do smrti........???
je mi líto, že jsem hnusná, ale tohle teda fakt nepřejdu mlčením.
lelyla napsal(a):
Není tady
Lelylo, aha tak ty jsi ta všemocná, která těm chudinkám podváděným manželkám nastavíš zrcadlo, jak moc jsou hrozný a že nedokážou dát svému muži to co chtějí.
Promiň, musím se smát, jsi směšná.
Neodsuzuju tě jako milenku, ale to, že se mstíš a je v tobě tolik zloby.
lelyla napsal(a):
Danielo....nepřerušil, přerušil až byla ve třetím měsíci...
ale přerušil, není rozhodující kdy...
Není tady
FFly to co zde píšu je můj osobní názor...od čeho myslíš , že jsou tato fóra?.... o sdělení svých názorů...to jak se má přistupovat k početí...tak to vidím já....
Určitě v tom byla pomsta, kdo je bez viny ať si hodí kamenem...
Není tady
lelyla napsal(a):
Lelylo, a jsi teď spokojenější???Působí to na mně tak, že ty jsi žila v omylu a když si tvůj ženáč uvědomil, žeto, co má doma mu ty nemůžeš dát, tak se zachoval jako chlap !!! Tedy že ulítnul a staví se k situaci čelem.! No a ty jsi zůstala "ta druhá, ta co prohrála". No a jak si pomasírovat svoje ego? Fakt myslíš, že tohle je to správný?? Holka, co když se ti to za deset let stane taky!! Ale TO TY budeš "žít v omylu", tak ti to nějaká úžasná taky naservíruje jen tak, aby se jí jen ulevilo!! Nepřeju ti to, ale zkus být víc empatická, než začneš ubližovat.!!!
Není tady
Promiň Danielo, je to důležité.....pokud měl tyto plány s manželkou neměl si vůbec hledat milenku....
Není tady
Lelylo, já ti zas pouze říkám svůj názor na tvou - pro mě hnusnou - mstu.