Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 9. 2006 22:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

Oxi napsal(a):

Pandorro ja nemam koho nutit, zijem sam. Nikoho som ani nikdy nenutil a kedze mi to tak ako to bolo nevyhovovalo odisiel som. Mlcat, rovnako aj stazovat sa budem vtedy, ked to uznam za vhodne. Co sa tyka zmien, pokial sa mi nieco na sebe nepaci snazim sa to zmenit. A co sa tyka starosti o moju zenu ... pisat mozes co len chces ale hodnotit asi tazko, kedze do toho nevidis.
Ale zabudol som ... vidis, ty si ta najmudrejsia smile hehe

Vis, neprekvapuje mne, ze se ti moje odpoved nelibi smile
Spis by mne prekvapilo, kdybys ji rozklicoval bez toho, abys reagoval vztahovacne. Nu, vztahl sis na sebe ty sam, co tve jest smile)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 4. 9. 2006 22:31

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Amen

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#28 4. 9. 2006 22:37

x21365
Host

Tak já to sem napíšu, už to nevydržím, ty z druhého břehu? To, co napsala Tora, je pravda. Naše milenka byla svým mužem podváděna, pak začla podvádět ona jeho, jednou, 2x,3x, vetšinou lidé z okolí atd. A mémo muže prý šíleně miluje, je její životní láska, zároven ale  po roce zjistila, že skutečně odejít od svého muže - na to asi nemá, sílu, odvahu atd. Takže on jí mého muže bude tolerovat , je už několikátý v pořadí a ona se z toho prý dostane jako vždy. Nechá to prostě plynout, její manžel.
Nevím, jaké k tomu má on důvody a neznám úplně její  důvody,co hledá a co ji v jejím životě chybí.Vzhledem k tomu, že jsme se poměrně často stýkaly vím, že asi v manželství štastná nebyla a mého muže prý milovala 2 roky před tím, než ho "dostala". Dostala ho naplno, on se těžce zamiloval a já ve třech žít nebudu takže chci rozvod. Má rodina je v troskách, já už se snad z trosek hrabu, ale po půl roce na Babinetu jsem pochopila jedno, je to mé rozhodnutí, někdo ho udělat musí a vdaná milenka se dvěma dětmi by mi mohla můj život řídit do nekonečna. Možná nejsem tak tolerantní jako její muž, a ted jsem s prominutím občas ve srač....., ale Tora to napsala dobře. Milenky lituji. Jednak většinou nechtěně přinutí podváděné manželky uvědomit si svou vlastní cenu a chyby do dalšího vztahu, druhá věc je, že úlet na jednu noc se stane ale pokud muž hledá víc, je to i chyba manželky. Dnes jsem v dobré náladě a tak naší milence přeju hodně štěstí, ve vztahu jednou s mužem a jednou s milencem, oba o sobě vědí a její život bude po určité době asi mnohem horší než ten můj, tlačit na ni budou oba........ A život do nekonečna by mi mohla řídit proto, že mám doma slabocha, který udělá to, co řekne ona. Takže větší vina bude asi opravdu na straně mého muže, nebo v případě chlapů na straně vdané ženy, která podvádí.

A Oxi, ženy nejsou lepší, s tím nesouhlasím, jen začínám mít takový pocit, že ten kdo do vztahu dává " víc", tak na to dojede. Chtěla bych chlapa, který by se o mě staral, ale pochopením, to co píšeš ty asi není  " normál", když nenakoupíš není co dát dětem......, nevím, ale to je o něčem jiném a jak píšeš, kdo s tebou nežije tak to možná nepochopí. Proč jsi to dělal, kvůli dítěti, a kde je její odpovědnost?

#29 4. 9. 2006 23:21

tora
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

...blábláblá všichni muži jsou svině a ženy jsou lepší blábláblá ...
Toro nevím jak ty, ale já jsem pyšný na to, že jsem muž, protože jsem silnější ....beze mě by nebylo to skvělé dítě a starám se o něj.....a staral jsem se taky o svou ženu....
__EOF__

Milý Oxi, já nepsala, že jsou muži svině a ženy lepší, naopak. Já mám na své ženství stejný názor jako ty na své mužství. Vidím to zkrátka tak, že ženy jsou silnější emocionálně, muži fyzicky.
A pokud patříš mezi ty muže, kteří mají řekněme jiný poled na svět, potom ti gratuluju.
Musím se ale přiznat, že rozhodně nejsem ten typ ženy, který chce po svém muži nějaké domácí práce, starost o děti apod. To je moje záležitost. On obstarává finance .... tak jako kdysi, když muži lovili mamuty a ženy čistily kůže. V tom je můj pohled na svět zkrátka primitivní a věř mi, nehodlám na tom nic měnit. Ale na druhé straně se nebudu tvářit, že jsem chuderka v koutku, neb když lovec mamutů ulehne s rýmou, má problém v práci apod. tak je to vždycky žena, která mu zvedá sebevědomí a podává horký čaj...... a věř mi, dělám to vážně ráda a kdyby se mi motal po bytě s vysavačem, asi bych ho musela otrávit jako Maryša smile

já mám zkrátka ráda chlapa jako sekyru a sekyrou do hlavy smile  to je výzva, to je to co se mi líbí
a tak si tu sekyrku užívám a užívám smile  konec konců jsem si o to řekla ne smile

Není tady

#30 4. 9. 2006 23:25

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Miso, pozor na tie reco o tom ze "kto dava vic na to dojede", aby ta Pandorra neukamenovala smile Preco som to robil? Pretoze som mal dobru pracu a mohol som si dovolit vela a chcel som aby ked po materskej nastupila do novej prace ktora sa jej pacila mohla pracovat naplno, aby si tam zvykla, aby mala dost priestoru na profesny rast ... takze som vodil dceru do skolky, zo skolky, nakupoval, varil ... no a po case som v tom zostal sam, pretoze jej sef bol pravdepodobne ovela zaujimavejsi ... takze naco travit cas doma ked tam niekto je, kto sa postara, ze? Moja chyba? Ano moja, nepopieram.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#31 4. 9. 2006 23:34

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Tora, dost zvlastny pohlad ... no, je tvoj a ja ti ho neberiem. Ale to silnejsi som odpisal z tvojho prispevku a nemyslel som to fyzicky. Myslel som to ironicky. Nemyslim ze sa da povedat ze su zeny alebo muzi lepsi a potrebnejsi. Bez zien by neboli muzi a bez muzov zeny ... a prosim, nezaujimaju ma geneticke pokroky pri klonovani, beriem to tak ako to priroda vytvorila.

Není tady

#32 4. 9. 2006 23:48

tora
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

toro,
ty jsi vyjimecna zena, ale nesouhlasim s tebou v tom, ze pri nevere by se zena mela zlobit predevsim na muze.
Ona by si predevsim mela zamest pred vlastnim prahem a pravdive si odpovedet na otazku, zda byla je a bude vzdy svemu muzi doboru zenou. DOBROU, nikoliv DOKONALOU....
On totiz i muz je bytos touzici po lasce, pochopeni a pohlazeni... To, ze on chce jen TO, to je blud, ktery nam predaly nase matky spolecne s jinymi bludy, ktere ony samy zdedily zase po svych matkach....
Uvedomujete si damy, ze my se mnohdy ridime pitomymi PATRIARCHALNIMI presudky misto toho, abychom poslouchaly zdravy rozum a nasi zenskou intuici???

Ahojky Pan,
souhlasím se zametáním prahu, to je vskutku pravda ...... to ale nikdo rád neslyší smile.
A já se mužů zastávala, také jsem zmínila, že možná jen hledají pohlazení a něhu, kterou doma nemají. A co se týká bludů od rodičů, tak to je roztomilé. U mých rodičů to funguje naprosto naopak než u mne. Já jsem od mala měla extrémně silný vztah s tátou. Něco jako když se na svět díváš stejnýma očima smile . Táta je velice klidný, vyrovnaný muž....máma je žena, která narodit se jako muž, tak je zcela jistě generál smile . Řídí celou rodinu, stále všem vysvětluje co a jak se dělá a všichni to děláme samozdřejmě špatně smile  (teď jen pro jistotu, mámu miluju je báječná) a když to tam tak hezky komanduje, táta si sedí v obýváku kouká na TV, brnká si programy a říká jen jojo, máš pravdu..... Vždy mi to přišlo jako křivda, že na mýho skvělýho tátu někdo bafá a hučí, ale po pravdě, on to tak má asi rád smile  maj strašně hezkej vztah. Moje maminka mi nikdy neříkala, že muži chtěj jen TO, neb ta by o TOM asi nemluvila smile .....ale zase táta, ten vykládal skvělý historky jak si kde užíval a jak to bylo super (samo, aby mamka neslyšela....ta by ho hnala..)
Takže asi z nějakého pocitu, že nebudu na muže přísná a chci silnou osobnost, jsem si ze všech vybrala toho svýho...no, jak jsem psala Oximu .... chlap jako sekyra a sekyrou do hlavy (nebojte fyzicky mi neubližuje). A je pravda, že zrovna to by on potřeboval, ale jak jsem psala jinde, mě se zkrátka líbí takovej jakej je....mám sice dny, kdy bych ho jak se říká vyměnila i za .... teď mě vážně nic nenapadá smile
ale uznávám, máš pravdu Pan ..... problém vidím spíše v onom DOBRÁ ne DOKONALÁ...víš, myslím to tak, že pro někoho dobrá je mizerná.... pro někoho dobrá je dokonalá a někdo může pro jiného dokonalou vnímat jako dobrou .... jde o tu představu ...
....v tomhle mám naštěstí skvělou školu od tatínka .... ten říká:"podívej holčičko, komu se to nelíbí, ať se na to nedívá.."    a tak si jdu světem s tím, že jsem jaká jsem a komu se to nelíbí....ať se na mě nedívá smile
....já jsem dnes strašně psavá, ale teď mne napadá, že znám jednu dokonalou. Je to moje tchyně a to myslím vážně, není to žádný cinismus. Tchánovi je naprosto oddaná, udělá cokoli za jakýchkoli okolností...drží se svého, že je to úděl žen....má stále uklizeno, uvařeno, upečeno, nakoupeno, vyžehleno...nachystáno na druhý den, u toho zavařeno..... vše co vás napadne.
Je strašně hodná a mnohdy si říkám, že to zvládá, ale je to asi tím, že se v tom našla, jinak by to nemohla vydržet... apropo o dovolené jsme o ní a tchánovi mluvili s jednou příbuznou a podle toho jak to popisovala, hnedle mne napadlo, že i když se tchán tváří, že to tam řídí, tak kdyby ji neměl ..... myslím, že by dlouho nebyl.... nezvládl by nic .... a ona je tak sladká a milá, museli by jste ji znát ....

Není tady

#33 5. 9. 2006 0:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tora,
jo jo smile Muzum se da vladnout mnoha zpusoby a ten nejvice zavrhovany (nebudu za debila) ten je asi vubec nejucinnejsi smile)))))))

Není tady

#34 5. 9. 2006 0:09

tora
♥♥♥♥---

tak tak Pan, kde já bych byla udělat to jinak smile  a to mi to ta maminka tak hezky vysvětlovala....
ale to bych nebyla já ....... a nakonec bych z toho byla nešťastná a ten vybranej chlap asi nejspíš taky .....    smile a teď mne napadá ...... já bych nejspíš byla nakonec ta mrcha co ho podvádí smile

Není tady

#35 5. 9. 2006 15:24

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Toro nevím jak ty, ale já jsem pyšný na to, že jsem muž, protože jsem silnější ....beze mě by nebylo to skvělé dítě a starám se o něj.....a staral jsem se taky o svou ženu....
__EOF__

No, ale zrovna ta tvoje instance muže je velmi slabá. Kdybys byl silný, sebevědomý, velkorysý, nemajetnický chlap se schopností sebereflexe, nepřitáhl bys takovou jednoduchou slepičku, která si myslí, že vaše společné dítě svého vlastního otce vlastně vůbec nepotřebuje. Že ten nový pán bude dcerušce jako otec docela stačit (myslel jsem, že vyletím z kůže, když jsem to četl). Jsi slabý v tom, že si některé věci, jako je materialismus ve vztazích a neschopnost uřídit si svoje závislosti nechceš přiznat. Asi bych se nejprve ptal sám sebe, co jsem to za chlapa, že se na mě lepí takovéhle nány.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#36 5. 9. 2006 16:09

user
♥♥-----

Axi napsal(a):

Oxi napsal(a):

__EOF__

No, ale zrovna ta tvoje instance muže je velmi slabá. Kdybys byl silný, sebevědomý, velkorysý, nemajetnický chlap se schopností sebereflexe, nepřitáhl bys takovou jednoduchou slepičku, která si myslí, že vaše společné dítě svého vlastního otce vlastně vůbec nepotřebuje. Že ten nový pán bude dcerušce jako otec docela stačit (myslel jsem, že vyletím z kůže, když jsem to četl). Jsi slabý v tom, že si některé věci, jako je materialismus ve vztazích a neschopnost uřídit si svoje závislosti nechceš přiznat. Asi bych se nejprve ptal sám sebe, co jsem to za chlapa, že se na mě lepí takovéhle nány.

Axi,
myslím, že každý je takový jaký je, a nány se nerodí, ale i mění z docela hezkých a chytrých děvčat do kterých jsme byly (nebo jsme) zakoukaní.
Když máš recept na odhalení "nán", člověče dej ho do placu a budou s nás milionáři, to bude světová licence.
Měj se.

Není tady

#37 5. 9. 2006 20:44

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Míša II napsala....
..."jen začínám mít takový pocit, že ten kdo do vztahu dává " víc", tak na to dojede...."
já ten pocit  mám taky, nebo jsem začala mít a pak tedy vzala zpátečku a shodou i jiných okolností, najednou to jde....

Není tady

#38 5. 9. 2006 21:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....
..."jen začínám mít takový pocit, že ten kdo do vztahu dává " víc", tak na to dojede...."
já ten pocit  mám taky, nebo jsem začala mít a pak tedy vzala zpátečku a shodou i jiných okolností, najednou to jde....

Holky a neni to spis tak, ze ten kdo je ve vztahu vic zavisly, chce se vic zavdecit, byt uzitecny a nepostradatelny, bla bla bla... ten na to dojede???? Sam prece nastavuje zada.... je tak pak velmi lehke si naskocit a jen se vezt.... sad

Není tady

#39 5. 9. 2006 21:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....

Holky a neni to spis tak, ze ten kdo je ve vztahu vic zavisly, chce se vic zavdecit, byt uzitecny a nepostradatelny, bla bla bla... ten na to dojede???? Sam prece nastavuje zada.... je tak pak velmi lehke si naskocit a jen se vezt.... sad

Tak s tymto suhlasim ...

Není tady

#40 5. 9. 2006 21:43

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....

ahoj Pan, to jsem dělala doteď. Teď jsem se na to vykašlala, jsem zase sama sebou smile a můj rozvedený se mnou manžel je doma a já ničemu nerozumím. Jsme dál dobří přátelé, jenom on se nějak pořád drží doma. A to se má za tři týdny odstěhovat. Včera večer vlezl za dcerou do postele a byl tam celý večer. Já večer _"zalezu" nahorů do ložnice a on mi posílá sms, ať přijdu dolů , láká mě na víno /to ví, že zabírá smile/. Škoda, že už ho nemiluju, jak mi to říkal on v "dobách temna" už ho jenom mám ráda.

Není tady

#41 5. 9. 2006 21:43

tora
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....

.... souhlasím Pan .....i když u nás byl hlavní důvod pracovní odloučení... já tady....on v Praze od pondělí do pátku .....já si užívala mateřství ..... on žil z jednoho pracovního večírku na druhý ..... k tomu připočtěme věk ..... můj přístup, když dorazil na víkend a volali kamarádi, ať zajde na pivko či panáka .... však běž, my budem s malým doma a budeme tu na tebe myslet .... přiznávám, nikam se mi nechtělo ..... doma s malým mimi bylo tak fajn..... zkrátka každý žil ten svůj život vedle toho druhého, když jsme byli spolu bylo to super a já zkrátka žárlit neumím, takže jsem ani neodchytila ony jasné známky..... a náš velký táta by se pro nás rozdal, co jsem si vymyslela za blbůstku, to udělal ..... no a pak najednou zvoní telefon a hodná paní mi oznámí tu novinku....
.... ´jejda teď mne napadá, že už je to tak dávno.....a zrovinka dnes mu říkám, že by si ten nový oblek do práce koupit měl ..... a on že neví....a já zas že na něm vynikne .....a on zas já nevím...
.... asi to tak má být.... myslím, že určitě to tak má být ...... on je tu pro mne... já pro něj....
..... já mu budu dál opečovávat jeho přístav a on bude opečovávat mne, budu si moci malovat... vykládat mu co jsem kde zase vyčetla .... on se bude shovívavě usmívat .... a na světě bude pěkně.....

Není tady

#42 5. 9. 2006 21:47

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Toro, promiń, vy jste manželé nebo jste se rozvedli ?

Není tady

#43 5. 9. 2006 22:11

tora
♥♥♥♥---

manželé smile  a jak říká náš velký táta někdo jiný by prý jeho žena nebyl a musím přiznat, že můj pohled je, že někdo jiný by nemohl být můj muž ..... zkrátka první volba byla intuitivně správná a i když nadělal kopanců a šíleností je fakt, že se k nim vždy postavil čelem jako chlap, neutekl, nesnaží se tvářit, že on nic, on muzikant ....

Není tady

#44 5. 9. 2006 22:25

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

tora napsal(a):

manželé smile  a jak říká náš velký táta někdo jiný by prý jeho žena nebyl a musím přiznat, že můj pohled je, že někdo jiný by nemohl být můj muž ..... zkrátka první volba byla intuitivně správná a i když nadělal kopanců a šíleností je fakt, že se k nim vždy postavil čelem jako chlap, neutekl, nesnaží se tvářit, že on nic, on muzikant ....

Tak to je co mi chybí -  aby se chlap choval jako chlap, nelhal si sám sobě a anii nám doma.

Není tady

#45 6. 9. 2006 9:00

Sofi1
♥♥♥----

Pan, některé jsme už na to přišly a jiné na to příjdou. Někdy to je o strachu narovnat záda, ale když to uděláš, tak najednou zjistíš, že se Ti jde mnohem lépe.

Pandorraa napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....

Není tady

#46 6. 9. 2006 10:00

faf
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Michaela.43 napsal(a):

Míša II napsala....

absolutna pravda.....roll

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#47 6. 9. 2006 10:54

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

Byla jsem milenkou, nesliboval mi, že se rozvede, jen mluvil o tom, že manželka s ním nechce intimně žít, že to nepotřebuje tak moc apod.....po půl roce jaksi neměl na mě čas, výmluvy...pak mi řekl, že čeká dítě s manželkou a hezky na něm , co měl mě pracovali.....Připadala jsem si jako ...no raději nepsát....Tak po dvou letech od narození dítěte jsem napsala jeho manželce dopis jak to vše bylo.....třeba si pak připadal i on podobně...

Není tady

#48 6. 9. 2006 10:57

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

lelyla napsal(a):

Byla jsem milenkou, nesliboval mi, že se rozvede, jen mluvil o tom, že manželka s ním nechce intimně žít, že to nepotřebuje tak moc apod.....po půl roce jaksi neměl na mě čas, výmluvy...pak mi řekl, že čeká dítě s manželkou a hezky na něm , co měl mě pracovali.....Připadala jsem si jako ...no raději nepsát....Tak po dvou letech od narození dítěte jsem napsala jeho manželce dopis jak to vše bylo.....třeba si pak připadal i on podobně...

Lelylo, můžeš mi vysvětlit, proč jsi psala jeho manželce dopis? Ona mohla za Váš vztah? Neuvědomuješ si, že jsi ublížila především jí???!!!!! To, že ty jsi byla nešťastná, za to jsi  si mohla především ty sama a tvůj bezva ženatý milenec - od začátku jsi věděla, že je ženatý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ona Ti nic neudělala a neměla jsi právo ubližovat jí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#49 6. 9. 2006 11:02

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

nechtěla jsem , aby žila v omylu jak má skvělé manželství...myslím, si že by lidé neměli žít v omylech

Není tady

#50 6. 9. 2006 11:04

Mazlík
♥♥♥♥---

lelyla]Byla jsem milenkou, nesliboval mi, že se rozvede, jen mluvil o tom, že manželka s ním nechce intimně žít, že to nepotřebuje tak moc apod.....po půl roce jaksi neměl na mě čas, výmluvy...pak mi řekl, že čeká dítě s manželkou a hezky na něm , co měl mě pracovali.....Připadala jsem si jako ...no raději nepsát....Tak po dvou letech od narození dítěte jsem napsala jeho manželce dopis jak to vše bylo.....třeba si pak připadal i on podobně...

No tak to mě dostalo, takováhle kr...., to snad ani není možný. Copak za to mohla ta manželka? Copak si my ženský můžeme takhle ubližovat vzájemně? Cos tím chtěla dokázat? Tohle prostě je mimo moje chápání, jak se takhle může někdo zachovat. HNUS!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí