|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
S koľkými konkrétne máš skúsenosť? Ja som takúto skúsenosť urobila s mužmi(niekoľkými, nie všetko to boli MOJI muži) a napriek otmu si netrúfam zovšeobecniť, že by takí boli VŠETCI. Nepoznala som dostatočne veľkú reprezentatívnu vzorku... Ty áno?
Však tam také žádné zevšeobecnění není! Ale je jich dle mého dost, alespoň z mých zkušeností! A navíc jsi přehlídla toto :-)! Alepsoň ti teda posílám jednu virtuální 
Není tady

No dobre, mám dnes ťažký deň v práci, uznávam... asi som nechala humor doma.
Ale ďakujem aposielam tiež jednu virtu 
Není tady
Ahoj, zažila jsem obě strany nevěry...byla jsem nevěrná se zadaným mužem (který byl kdysi chvilinku mým partnerem), ale že je zadaný jsem nevěděla...vztah mi docela vyhovoval v tom směru, že jsem nechtěla nový vztah a vůbec cokoliv řešit, chtěla jsem se bez závazků pobavit a bavili mě spíš než sex blbinky okolo - on je prostě vtipný, inteligentní, ironický a společenský...v okamžiku kdy jsem poznala JI jsem se vztahem skončila...on měl v tomto vztahu ještě několik dalších bokovek...ted má přítelkyni, kterou miluje, občas má úlety, ale já se s ním kamaradím a dokonce i s jeho přítelkyní, která je úžasná a když mi zpočátku nedůvěřovala, teď jsme kamarádky...ZADANÝ PÁNI JSOU PRO MĚ TABU, kecům, jak jsou oficial partnerky děsný nevěřím...
Není tady

lejontina, máš to dobře srovnáno 
Jinak jedna z mých berušek - milenka z druhého břehu - dopadla jako klasická stará panna - bez partnera, bez dětí
Holt každý svého štěstí strůjcem, že. Perspektivní roky, kdy si mohla najít nezadaného partnera a založit s ním vlastní rodinu bohužel promarnila pokoutními schůzkami s mým mužem a čekáním na legalizaci jejich vztahu 
Není tady
Kiara napsal(a):
lejontina, máš to dobře srovnáno
Jinak jedna z mých berušek - milenka z druhého břehu - dopadla jako klasická stará panna - bez partnera, bez dětíHolt každý svého štěstí strůjcem, že. Perspektivní roky, kdy si mohla najít nezadaného partnera a založit s ním vlastní rodinu bohužel promarnila pokoutními schůzkami s mým mužem a čekáním na legalizaci jejich vztahu
Tak to jí gratuluji!
Není tady

Bellagambi, já taky
bohužel není k čemu 
Není tady
Kiara napsal(a):
Bellagambi, já taky
bohužel není k čemu
Ale je, nemusí se s níkým otravovat a přesto si užila!
Není tady

Není tady

Bellagambi napsal(a):
Kiara napsal(a):
Bellagambi, já taky
bohužel není k čemu
Ale je, nemusí se s níkým otravovat a přesto si užila!

Nechci zacházet do podrobností 
Upravil(a) Kiara (7. 12. 2007 22:30)
Není tady