Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#351 29. 11. 2007 16:15

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

Selima napsal(a):

S koľkými konkrétne máš skúsenosť? Ja som takúto skúsenosť urobila s mužmi(niekoľkými, nie všetko to boli MOJI muži) a napriek otmu si netrúfam zovšeobecniť, že by takí boli VŠETCI. Nepoznala som dostatočne veľkú reprezentatívnu vzorku... Ty áno?

Však tam také žádné zevšeobecnění není! Ale je jich dle mého dost, alespoň z mých zkušeností! A navíc jsi přehlídla toto :-)! Alepsoň ti teda posílám jednu virtuální pussa

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#352 29. 11. 2007 17:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No dobre, mám dnes ťažký deň v práci, uznávam... asi som nechala humor doma. dumbom Ale ďakujem  aposielam tiež jednu virtu pussa

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#353 4. 12. 2007 13:36

lejontina
♥♥-----

Ahoj, zažila jsem obě strany nevěry...byla jsem nevěrná se zadaným mužem (který byl kdysi chvilinku mým partnerem), ale že je zadaný jsem nevěděla...vztah mi docela vyhovoval v tom směru, že jsem nechtěla nový vztah a vůbec cokoliv řešit, chtěla jsem se bez závazků pobavit a bavili mě spíš než sex blbinky okolo - on je prostě vtipný, inteligentní, ironický a společenský...v okamžiku kdy jsem poznala JI jsem se vztahem skončila...on měl v tomto vztahu ještě několik dalších bokovek...ted má přítelkyni, kterou miluje, občas má úlety, ale já se s ním kamaradím a dokonce i s jeho přítelkyní, která je úžasná a když mi zpočátku nedůvěřovala, teď jsme kamarádky...ZADANÝ PÁNI JSOU PRO MĚ TABU, kecům, jak jsou oficial partnerky děsný nevěřím...

"kdo hledá, najde. Kdo nehledá bude nalezen." Řekla klec a vyšla hledat ptáka.

Není tady

#354 4. 12. 2007 18:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

lejontina, máš to dobře srovnáno tummenupp
Jinak jedna z mých berušek - milenka z druhého břehu - dopadla jako klasická stará panna - bez partnera, bez dětí hmm Holt každý svého štěstí strůjcem, že. Perspektivní roky, kdy si mohla najít nezadaného partnera a založit s ním vlastní rodinu bohužel promarnila pokoutními schůzkami s mým mužem a  čekáním na legalizaci jejich vztahu hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#355 6. 12. 2007 15:02

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

lejontina, máš to dobře srovnáno tummenupp
Jinak jedna z mých berušek - milenka z druhého břehu - dopadla jako klasická stará panna - bez partnera, bez dětí hmm Holt každý svého štěstí strůjcem, že. Perspektivní roky, kdy si mohla najít nezadaného partnera a založit s ním vlastní rodinu bohužel promarnila pokoutními schůzkami s mým mužem a  čekáním na legalizaci jejich vztahu hmm

Tak to jí gratuluji!

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#356 6. 12. 2007 17:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Bellagambi, já taky smile bohužel není k čemu smile

Není tady

#357 7. 12. 2007 8:59

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Ale je, nemusí se s níkým otravovat a přesto si užila!

Není tady

#358 7. 12. 2007 11:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#359 7. 12. 2007 22:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Bellagambi napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ale je, nemusí se s níkým otravovat a přesto si užila!

lolretalolreta
Nechci zacházet do podrobností tongue

Upravil(a) Kiara (7. 12. 2007 22:30)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí