Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 12. 9. 2006 18:59

dáda.z
♥♥-----

Re: Kde jsou ty z druhého břehu-milenky?

Já budu brzo ta první manželka a jedno mi to není a nebude. Ale zvyknu si. I dcery si zvykly na střídavé víkendy. Mám obětavou milenku, dokonce dětem, když jsou po dovolené, vypere, prádlo zašije. Jen si říkám, proč si nepořídila svoje děti a zničila už 3 manželství (stihla už před tím rozvést jedno manželství s 1 dítětem, pak se vdát a rozvést - ale neměli děti, teď jsem na řadě já), (samozřejmě vím, že chyba byla i na mé straně, ale ona mi pije krev). Moje milenka je šikovná ženská.
Děti si zvykly, po pravdě otce využívají - jak to zhodnotila starší dcera
- táta mi koupil mobil
- víc se nám věnuje
- kupuje nám dárky.

Doufám, že mu to vydrží.

Není tady

#327 12. 9. 2006 19:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Je mi z toho smutno, ale: Každý bojujeme, ako vieme... dospelí aj deti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#328 13. 9. 2006 7:55

user
♥♥-----

dáda.z napsal(a):

On ten hňup na to príde, že je to všade to isté v bledomodrom(vyčítal jej, že zničená celodennou starostlivosťou o deti, dom a jeho pohodlie nečíta Dostojevského, ale pozerá bezduché telenovely a číta "hodnotné" ženské časáky), lenže to už moje deti budú vyrastať bez otca

A po pravdě, není to tomu chlapovi jedno? Pořídí si potomka jinde, děti uvidí o víkendu a to mu stačí.

Jak kterému, i když mi bylo kladeno za vinu, že v starostlivosti o rodinu je "kolega" mnohem starostlivejší, nehledě na to, že žena odcházela z domu v osm ráno a vracela se mezi osmou a desátou večer, spoustu času trávili spolu jako kolegové a já byl doma za chůvu (ne že by mi to vadilo), ale růžové brýle a pocit druhé mízy, já nevím jak to nazvat, ale stejně mi není jedno, pokud by to nedopadlo, kdo bude s mýma dětmi v kontaktu a jaký má na ně vplyv. To dnes, zítra, za deset let, pořád ...

Není tady

#329 28. 11. 2007 10:47

Belo
♥------

Zdá se mi, že v této diskuzi je málo pohledu z druhé strany. Jsem nedávno podváděný manžel, nyní se snažíme vztah rekonstruovat, ale moc nám to nejde. Vím, že prožité zklamání už nikdy v budoucnu nebudu smět ventilovat před svojí manželkou, protože by nás to vracelo zpět, ale vím taky, že na něco takového není ani milosrdná paměť dost milosrdná, ve mně to zůstane navždy. Zpět k vaší diskuzi - zamyslete se v ní někdo prosím (z vašeho ženského hlediska) nad tím, proč když je něvěrný manžel, tak vaše většina v diskuzi v tom vidí jeho (manželovu) vinu a když je nevěrná manželka, tak vaše většina v tom vidí zase jeho (manželovu) vinu. Prosím neberte to ve zlém, jen si nemyslím že by to manželé mysleli se svými manželkami zle nějak častěji, než manželky s nimi. Jsou jen jiní a proto někdy není jednoduché vztahy vyladit. A to záleží na obou. Nepodceňujte svoje možnosti. Když chcete být chápány, musíte se samy snažit pochopit. Jsme na tom podobně, tak hodně štěstí.

Není tady

#330 28. 11. 2007 10:58

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Belo, nieje to uplne tak ako tvrdis, ti "normalnejsi" vedia, ze vzdy je chyba na oboch stranach. Mozno si tu toho len malo precital ... Ale ak si uvedomis, ze toto je server pre zeny, urcite pochopis, ze budu skor stat na strane zien ako muzov smile A kedze je tu 99% zien, vacsinou sa tu riesia na nevere problemy podvadzanych zien, nie muzov. Zlozenie zien, ktore sa tu pohybuju je velmi roznorode, ale za tie roky, co som na Babinete som sa jedno snad uz naucil: Nazory zatrpknutych, jedovatych zien, snaziacich sa pomstit akemukolvek chlapovi ma nezaujimaju a tie ostatne nazory vzdy stoja za uvahu.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#331 28. 11. 2007 11:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Belo napsal(a):

...když je něvěrný manžel, tak vaše většina v diskuzi v tom vidí jeho (manželovu) vinu a když je nevěrná manželka, tak vaše většina v tom vidí zase jeho (manželovu) vinu.

Prostě my chlapi jsme hrozný svině big_smile
Ne, ženský to berou víceméně tak, že když zahne žena, tak je to většinou proto, že život s manželem má nějak nesnesitelnej, popř. že jí chlap neumí pořádně uspokojit, zatímco když zahneme my, tak nám jde jenom o to, si pořádně zašu... smile

Upravil(a) Mikeš (28. 11. 2007 11:11)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#332 28. 11. 2007 11:14

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Hehe Mikesi, vytiahol si jeden z najvacisch omylov. Okrem toho ked chlap nedokaze zenu uspokojit, tak ta zena zahne tiez preto, ze si chce poriadne zasukat, rovnako ako chlap, nie? wink Ked uz porovnavas big_smile

Upravil(a) Oxi (28. 11. 2007 11:15)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#333 28. 11. 2007 11:16

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Hehe Mikesi, vytiahol si jeden z najvacisch omylov. Okrem toho ked chlap nedokaze zenu uspokojit tak ta zena zahne tiez preto, ze si chce poriadne zasukat, nie? wink

Myslíš? lol

Není tady

#334 28. 11. 2007 11:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale pánové, tady přece nejde o to "kdo je vinen", ale "proč se to stalo". Jakmile dotyčného (dotyčnou) postavíte do role viníka, tak hezky to svádí k tomu, stát se jeho soudcem. A soudce přece může trestat, že... Jenže ve vztahu dvou dospělých rovnoprávných lidí nemůže být jeden "ten lepší, ten trestající". Může se cítit podvedený, ošizený, smutný, může se snažit o řešení, ale když ten druhý nechce, NIC s tím neudělá.
Belo - není to jen o "vině" manžela. Chlap taky dokáže svoji nevěru elegantně omlouvat tím, že manželka tohle dělá či nedělá, a když zahne ona, taky si nepřipustí, že by na tom měl podíl.
Mikeši - Oxi má pravdu :-)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#335 28. 11. 2007 11:49

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Belo,mýlíš se.Většina žen tady ví, že k nevěře došlo chybou obou partnerů. A většina žen se tady snaží najít tu svou chybu a nějak ji napravit. Ať už v současném vztahu nebo do budoucna.
Nevěra má hodně podob a hodně důvodů.....jako utíkání od problémů, nuda ve vztahu, chtíč a nebo prostě a jednoduše zamilování se.

Pohled z druhé strany tady opravdu chybí. A jak si určitě všimneš, je tady jenom vítaný  wink

Není tady

#336 28. 11. 2007 11:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

jo jo big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#337 28. 11. 2007 11:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Mikeši - Oxi má pravdu :-)

Já víííííííím big_smile
Já jen neodolal pokušení si rýpnout lol

Není tady

#338 28. 11. 2007 11:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Oxi napsal(a):

Hehe Mikesi, vytiahol si jeden z najvacisch omylov. Okrem toho ked chlap nedokaze zenu uspokojit tak ta zena zahne tiez preto, ze si chce poriadne zasukat, nie? wink

Myslíš? lol

Za seba môžem povedať: ÁNO!!! Ja osobne keď som psokojná a vzťah klape, neodskakujem si. Ak je ale niečo podľ amňa nie je OK, tak... šuch sme, šuch tam, nám už je to všetko jedno... vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#339 28. 11. 2007 11:57

faf
♥♥♥♥♥♥-

Seli, Seli, takto prznit basnicky? lol

a poznas to s tym "such sem-tam"? lol tongue

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#340 28. 11. 2007 11:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nóóó, osobne úplne nie... ale skoro.

Brita

Není tady

#341 28. 11. 2007 12:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já si neodskakuji ... partnera, se kterým jsem nespokojena, rovnou opouštím vissla protože proč se zbytečně trápit, když sqělých mužských je na světě dost a dost, stačí si jen umět správně vybrat wink
BTW že jsem na to, já trubka, přišla až teprve teď lol dumbom lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#342 28. 11. 2007 12:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

šuch sme, šuch tam, nám už je to všetko jedno...

Sel, nemělo tam být "šuk sem šuk tam"??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#343 28. 11. 2007 12:13

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiara napsal(a):

Já si neodskakuji ... partnera, se kterým jsem nespokojena, rovnou opouštím vissla protože proč se zbytečně trápit, když sqělých mužských je na světě dost a dost, stačí si jen umět správně vybrat wink

tummenupp

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#344 28. 11. 2007 13:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Mikeš napsal(a):

Belo napsal(a):

...když je něvěrný manžel, tak vaše většina v diskuzi v tom vidí jeho (manželovu) vinu a když je nevěrná manželka, tak vaše většina v tom vidí zase jeho (manželovu) vinu.

Prostě my chlapi jsme hrozný svině big_smile
Ne, ženský to berou víceméně tak, že když zahne žena, tak je to většinou proto, že život s manželem má nějak nesnesitelnej, popř. že jí chlap neumí pořádně uspokojit, zatímco když zahneme my, tak nám jde jenom o to, si pořádně zašu... smile

aneb: "jeden za vosumnáct(žena) a druhý bez dvou za dvacet(muž)"  reta
Mikeši tummenupp lol lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#345 28. 11. 2007 16:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Selima napsal(a):

šuch sme, šuch tam, nám už je to všetko jedno...

Sel, nemělo tam být "šuk sem šuk tam"??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Podľa toho, čo sa komu viac páči... wink

Upravil(a) Selima (28. 11. 2007 16:50)

Brita

Není tady

#346 28. 11. 2007 19:03

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

lol dumbom lol

tummenupp

dum spiro spero

Není tady

#347 28. 11. 2007 19:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

xxxx: ovšem že mi to, Blběně, teda trvalo na tohle přijít lol lol lol Zase lépe pozdě a později, nežli nikdy, že... wink Ale doopravdy věřím tomu, že správné věci se dějí popořádku a postupně tak, aby na ně ve správnou chvíli a na správném místě jednoduše nazrál čas smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#348 28. 11. 2007 20:55

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

xxxx: ovšem že mi to, Blběně, teda trvalo na tohle přijít lol lol lol Zase lépe pozdě a později, nežli nikdy, že... wink Ale doopravdy věřím tomu, že správné věci se dějí popořádku a postupně tak, aby na ně ve správnou chvíli a na správném místě jednoduše nazrál čas smile

klídek taky jsem dělala Blběnu půl roku,ale dneska jsem za to vděčná, protože díky tomu dost přesně vím co už v životě nechci a to je sakra dobře vědět.....Někdy je to možná zásadnější něž vědět co chci:)

dum spiro spero

Není tady

#349 29. 11. 2007 13:25

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Velké množství žen nevěru odmíta, ony si totiž občas jen odskočí, a prohlásí, že to nebylo nic vážného...:-)

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#350 29. 11. 2007 15:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

S koľkými konkrétne máš skúsenosť? Ja som takúto skúsenosť urobila s mužmi(niekoľkými, nie všetko to boli MOJI muži) a napriek otmu si netrúfam zovšeobecniť, že by takí boli VŠETCI. Nepoznala som dostatočne veľkú reprezentatívnu vzorku... Ty áno?

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí