|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
lelyla napsal(a):
Sisa: myslíš, že tohle se v životě neděje?
A odpověď na tvou otázku...nemyslela.
...to víš, že se to stává, i když do nevěry se mužský většinou pouštějí s jiným záměrem, než se rozvést a budovat novou rodinu..... jen to prostě někdy dojde až takhle daleko. Nevím, jestli jsi k sobě dost upřámná, že tvrdíš, že jsi nechtěla, aby opustil ženu a byl s tebou. Tak si tedy odpověz, proč tě tak sebralo, když zůstal se svojí ženou a pořídil si s ní dítě. Proč jsi se jí pomstila? Za co?
Není tady
Málokterá milenka jde do toho skutečně jen ve stylu pouze sex a nic víc, přiznejme si to....... Na rozdíl od chlapů.
anetka1 napsal(a):
Vždyť to jde i s těma dobrýma stránkama, ne? Myšlenku si můžeme zvolit. Na co myslíme to přitahujeme.Myslete na své manželky a druhy či družky s láskou, vrátí se Vám to. Akce-reakce.
Opravdu staci na neco myslet? Je to tak jednoduche ?
Není tady
lelyla napsal(a):
Ada: chlapi to mají v životě více srovnané než-li my...čím to bude? Občas si myslím, že nejlepší je chovat se jako oni, nezatahovat do ničeho city, nic neřešit, ono se to nějak vyřeší samo, zbytečně nemluvit o "hloupostech", být v poho a nad věcí....asi by bylo lépe, ale to bychom pak jako ženské ztratily to proč ženské jsme.....:-(
No já si myslím, že většina chlapů je na tom jako ženský jen to na nich není tolik vidět. nedávají to tak najevo.
Není tady
Pan,opět jsi to napsala velmi jasně a srozumitelně, ostatně jako vždy.
Aevi,
jó, projimadlo. Taky za to nejsem na sebe hrdá, ale to byla spíš akce "strachu" než, že bych chtěla ublížit. Však víš, jak to myslím.
Takže koupil ledničku? Hmm. Dobrý, to jsem zvědavá, jaký tam bude mít pořádek. Jinak jak je Tobě?
Není tady
Sofi1 napsal(a):
Pan,opět jsi to napsala velmi jasně a srozumitelně, ostatně jako vždy.
Aevi,
jó, projimadlo. Taky za to nejsem na sebe hrdá, ale to byla spíš akce "strachu" než, že bych chtěla ublížit. Však víš, jak to myslím.
Takže koupil ledničku? Hmm. Dobrý, to jsem zvědavá, jaký tam bude mít pořádek. Jinak jak je Tobě?
Asi nejsem úplně normální, ale je mi dobře. Zmizel takový ten strach z opuštění a taky už nemám takovou potřebu se v tom přehrabávat. Teď jsem zjistila, že asi umím žít bez něj a časem se ke mně třeba někdo přidá
. Ale nechci tlačit na pilu, víš , jak to myslím.
Není tady
K tomu strachu z nevěry a opuštění - Sára Saudková, která mi tedy není moc sympatická, prohlásila jednu mooc pravdivou věc - pokud se budete bát, že vás partenr poustí, či že vám bude nevěrný, ničemu nezabráníte a tak se zcela zbytečně užíráte
je to težké, vím, ale je to tak.
Není tady
Fatimo, je to tak, ale je to moooc těžké a musíš být hoodně silný člověk. 
Není tady
Kukačka napsal(a):
Aeva - znám to a mám podobný pocit.
Kukačko, ale taky se cítíš někdy taková prázdná a zbytečná ? Není do depka nebo tak, ale takový pocit, že si sice žiju fajn, ale tak nějak zbytečně.
Není tady
Aevo,
jsi naprosto normální. Prostě po tom stresu a "době temna" přišla najednou obrovská úúúleva. Takový skvělý člověk jako jsi Ty nezůstane sám. A ani nebude třeba pilu. Prostě to příjde samo. Přešla jsi "řeku"Styx" a jsi už na druhé straně, ale né na té, kde jsou už jen stíny, ale opačně, jsi už tam, kde může být jen cesta vzhůru do světa plného života. Je moc fajn, že nejsi zatrpklá a netopíš se v bolesti, i když věřím, že jsou občas chvilky, kdy to na Tebe příjde. Ale jak říká psycholog Kaiser v Kouzelníkovi "Uďo to je naplosto nolmální". 
Není tady
aeva1 napsal(a):
Kukačko, ale taky se cítíš někdy taková prázdná a zbytečná ? Není do depka nebo tak, ale takový pocit, že si sice žiju fajn, ale tak nějak zbytečně.
To mozna bude tim, ze jeste malo pracujes na sve vlastni sebelasce...
Vis, kdyz ma clovek vlastni citovou nadrz prazdnou, nema dost lasky ani sam pro sebe, nema ji ani pro ostatni, nemuze ji pak ale ani rozdavat a spatne se mu i prijima.... Ty prece nezijes zbytecne, zijes sama pro sebe! Nauc se to. raduj se z drobnosti a malych hlouposti, casem se ti vsechno vrati z vychylene drahy do tech spravnych koleji..... a pak kam se hrane pendolino 
Není tady
Lelylo , vůbec tě neodsuzuju , za to co jsi napsala manželce tvého milence .
Člověk někdy udělá věc , za kterou se později s chladnou hlavou stydí .
Sama s tím mám zkušenost , ale jsem si jistá , že ti to stejně nepomohlo a příště by jsi se takhle nechovala ...
Není tady

lelyla napsal(a):
Klarko...nebyl to typický proutník....
Mě nevadí, že mě ukamenují, zatím mi nikdo nenadává škaredými slovy, já jsem Vám holky hlavně chtěla sdělit, že i když máte muže a myslíte si, že ho máte jistého nikdy za to nemůžete dát ruku do ohně....chce se mi nad tím brečet, protože tohle , co potkalo Vás může potkat i mě....
Kolika Vám mu zahnul, protože jste se s ním často nemilovala, kolik z Vás se vymlouvá na bolení hlavy, aby se nemuseli milovat....Fakt v tom máte čistě svědomí?
Nezjednodušuj to, prosím... My sme s BM mávali pravidelne sex 2 x týždenne celých 9 rokov, dokonca aj počas rozchodu a po ňom... a napriek tomu mi 3 razy zahol so spoločnou kamoškou a na záver odkráčal s ďalšou spoločnou známou... Svet je trošku komplikovanejší, ako sa zdá tebe, kuriatko. A to, čo si urobila, je síce do istej miery pochopiteľné, ale skutočne: Mierila si úplne mimo, trafila nevinných a teraz sa môžeš len modliť, aby si ti bumerang nevrátil, ako sa v živote človeku vracia veru všetko dobré i zlé, čo kedy popáchal...
Není tady
Zdravím vás všechny, konečně se mi povedlo se po několika dnech zaregistrovat... Čtu vaše příspěvky, životní zkušenosti z nich jen čiší, to je tedy fakt.
Musím se ale hned ve svém prvním psaní zastat lelyly. Tedy ne toho, co udělala, ale toho, že to sem napsala. Diskuze se otevřela přece na téma, kde jsou ty milenky - a myslím, že když se ozvala právě i ta milenka, vy ostatní absolutně nemáte právo ji jakkoli zatracovat. Možná si jen můžete děkovat, že tohle neudělaly ty "vaše" milenky vám.
Vždyť se tady všechny vypisujete ze všeho možného (od prohlídek mobilů atd...), tak proč by ona nemohla napsat svůj příběh a nazírání na dění, které jí život přinesl.
Ze všech "prskajících" příspěvků mám dojem, že ve vás - zhrzených manželkách - momentálně převládl trošku vztek, neboť náhle tady máte potenciálního viníka v tom, co se děje vám!!! (ovšem díky vašim manželům, které jste si vybraly VY)...
Většina je vás tu těch, co jste byly podvedeny, proto asi nemůžete strávit chování té druhé strany. Je to pochopitelné. Ale holky, nekamenujte ji. Teď prožíváte období, kdy se tu vypisujete z toho, jak vám manžel zahýbá, ale nikdy nevíte, do jaké situace vás život postaví a jaké momenty budete muset ve vypjatých emočních chvílích zvládat.. Trošku shovívavosti na ty napsané názory by to chtělo. A držím vám všem palce.
Není tady

faf napsal(a):
lelyla napsal(a):
faf...dělím muže na několik skupin...
1) ti co nemají sex s manželkou tak často jak by chtěli.....tady se to dá napravit vzájemným rozhovorem a tolerancí jedné i druhé strany
2) muži, co to zahýbání berou jako sport, a ti i kdyby měli sex v podobě modrého z nebe zahýbat vždy budou (Těch naštěstí asi není tak moc jako ad 1)Absolutne s tebou suhlasim, ja ich tiez tak rozdelujem. Ibaze s muzom zo skupiny č.2 by som si nikdy vazny vztah nezacala, to je to. Ak si ho niekto zacne a mysli si, ze si chlapa "predela", zaplati za svoju naivitu, bohuzial, no.....
Faf, závidím ti naivnú vieru, že chlapi zo skupiny č. 2 sú ľahko rozoznateľní ako napr. zlosynovia v naivných ázijských filmoch, majú čierne karatistické odevy a zlovestný úsmev Jacka Chana
V živote je väčšinou všetko vždy inak, ako sa zdá, milý Watson... 
Není tady
TERCIA napsal(a):
Zdravím vás všechny, konečně se mi povedlo se po několika dnech zaregistrovat... Čtu vaše příspěvky, životní zkušenosti z nich jen čiší, to je tedy fakt.
Musím se ale hned ve svém prvním psaní zastat lelyly. Tedy ne toho, co udělala, ale toho, že to sem napsala. Diskuze se otevřela přece na téma, kde jsou ty milenky - a myslím, že když se ozvala právě i ta milenka, vy ostatní absolutně nemáte právo ji jakkoli zatracovat. Možná si jen můžete děkovat, že tohle neudělaly ty "vaše" milenky vám.
Vždyť se tady všechny vypisujete ze všeho možného (od prohlídek mobilů atd...), tak proč by ona nemohla napsat svůj příběh a nazírání na dění, které jí život přinesl.
Ze všech "prskajících" příspěvků mám dojem, že ve vás - zhrzených manželkách - momentálně převládl trošku vztek, neboť náhle tady máte potenciálního viníka v tom, co se děje vám!!! (ovšem díky vašim manželům, které jste si vybraly VY)...
Většina je vás tu těch, co jste byly podvedeny, proto asi nemůžete strávit chování té druhé strany. Je to pochopitelné. Ale holky, nekamenujte ji. Teď prožíváte období, kdy se tu vypisujete z toho, jak vám manžel zahýbá, ale nikdy nevíte, do jaké situace vás život postaví a jaké momenty budete muset ve vypjatých emočních chvílích zvládat.. Trošku shovívavosti na ty napsané názory by to chtělo. A držím vám všem palce.
Nejen proto, ze nejsem zhrzena a podvedena manzelka, ale i pro sve nazory na neveru a lasku, vztahy vubec, si dovoluji s tebou nesouhlasit, myslim, ze tentokrat jsi trochu vedle....
Holky se vypisuji ze svych bolistek, ale to nema s tim, jak se lelya zachovala, nic spolecneho. Zapominas asi na ty dva roky, ktere v jejim pripade uplynuly...a to je hodne dulezity atribut. Je velky rozdil jedna-li clovek v afektu, pod vlivem bolesti a emoci, kdy se defakto meni v debila - jeho IQ je v hladine debility, ci zda jedna po letech a s rozvahou a sve jednani jeste obhajuje jakymsi pofidernim pravem na pravdu. Aby zasahl "vinika", ublizi "nevinnemu". To je skutecna zakerna hanebnost.
Není tady
Tercia: já se trochu ohradím. Klidně Lelylu zatratím. Ale ne za to, že byla milenka. Ale za to co udělala a ještě z toho mám pocit, že je ráda, že to udělala - myslím tím ten dopis. Je to opravdu hnus.

dakota napsal(a):
Lelylo, přestaň už kopat okolo sebe a zkus se na sebe podívat jinýma očima! Ty jsi velmi nešťastná, i když tvrdíš opak!! Sem , na tohle téma nikdo "v poho " nejde jen tak...
Ale ano, Dakotka, vy ste také smypošky, že sa sem vraciam len kvôli vám, inak ma tie témy len vťahujú späť do minulosti, ktorou s anormálne nezaoberám a nemám na to čas ani chuť - ale kvôli vám všetko... 
Není tady

Áda1 napsal(a):
................ale bohužel i se mnou v jejich budoucím obýváku, za štěkání jejích pejsků.......
no takže kdo by měl dostat ránu od života.......určitě on a né ona, ona s tebou nespala v budoucím obýváku, .......ona za to nemohla.........a taky by jsi měla dostat ránu od života ty...........promiň nepřeji Ti nic zlého ale já se v tom teď plácám čerstvý měsíc a jsem na jakékoliv zmínky o nevěře a milenkách a milencích trochu více háklivá...........slovo věrnost jsem stavěla hodně vysoko v žebříčku, ale bohužel život mi dal ránu.............je mi zle z toho když si představím, že můj manžel spal s někým jiným, šahal na někoho jiného, trávil intimní chvilky, které měli být jen naše s někým jiným než se mnou, rozséval sémě jinde a my se přitom snažili o miminko, .........nenávidím ho za to ale miluji ho........vím, že ona milenka za to nemůže, že je to jen problém mého manžela..........ale v současné době bych každou ukamenovala, protože i každá milenka, která ví že jde o ženatého má od něj dát ruce pryč...........nikdy bych nechtěla být ta druhá, ta milenka, taková si sebe neváží, nikdy bych se nechtěla smířit s tím, že pro mne si krade jenom letmé chvilky, ktežto se ženou je stále, že já bych musela být ta která čeká, kdy si udělá volno, zdrhne z domu, já bych se musela dívat jak se po dvou hodinách obléká a vrací se k manželce, ...........to by mi teda hodně vadilo a do toho bych nešla
Never say never...
Není tady

lelyla napsal(a):
Angi: Nevím, zda je důležité, že se nemůžeš rozhodnout co přesně jsem.....Myslím, že v tuhle chvíli je to nepodstatné....mnozí již rozhodli co jsem....A pokud vím napsala jsem , co doma neměl:-)Ale nebudu se s tebou přít o slovíčka:-)
Dakota: Mě je o něco míň než tobě, asi toho mám za sebou taky dost....ale nejsem ta co ji muž podvedl, zneuctil a odkopl...proto jsem ta špatná....opravdu Dakoto, myslím si stále a po tom dnešku ještě více, že je to tady černé a bílé....I když ty jako jedna z mála kolem sebe vyzařuješ to fajn náladu a nechceš slovně ubližovat, škoda že neumím být alespoň podobná...
Prepáč, Lelyla, ale keby naozaj nemal doma sex, tak do jeho ženy musel vstúpiť Duch svätý, a to, pokiaľ mi je známe, cirkev zatiaľ neohlásila... Takže asi ten sex doma mal a mal ho aj s tebou. Budem sa asi opakovať, ale: Keby som mala dvacku za každého chlapa, ktorý tvrdí, že mu manželka nedá, a pritom doma tr..sá ako králik, bola by som boháčka a nemusela by som si podávať športku. Toľko k rozprávkam pre škôlkarov.
Není tady
lelyla napsal(a):
faf...dělím muže na několik skupin...
1) ti co nemají sex s manželkou tak často jak by chtěli.....tady se to dá napravit vzájemným rozhovorem a tolerancí jedné i druhé strany
2) muži, co to zahýbání berou jako sport, a ti i kdyby měli sex v podobě modrého z nebe zahýbat vždy budou (Těch naštěstí asi není tak moc jako ad 1)
Pridala by som:
3) tí ktorí majú sex s manželkou tak často ako by chceli. Ale inak si nerozumejú. Hľadajú bútľavé vŕby, ktorým sa môžu vyžalovať, pri ktorých môžu zabudnúť. Nejde im o sex... ide o spriaznenosť duší... aj keď to sexom spravidla končí.
Není tady
Ano, je rozdíl mezi okamžitým jednáním a jednáním po letech. Ale nemůžeš ji odsuzovat, možná že nemáme stejně vyvinuté cítění jako ona... Nevíme, jak moc ji to všechno zasáhlo - a píšu i proto, že mně se samozřejmě jako vám všem, stalo stejné - příběhy jsou tu jako přes kopírák. A dodneška - jsou to 2 roky, si říkám, zda jsem si tu situaci s JEHO manželkou neměla vyříkat. No, neudělala jsem to, ale vzhledem k situaci, kdy on byl (jak už tu někdo zmiňoval) tzv. na Oskara
, jsem MU to možná měla udělat.
Jednoduše - po seznámení byl mnou tak "okouzlen", že ihned mluvil o společném bydlení. S manželkou se prý rozvádí, je zlá, vyžaduje po něm sex i hodně tvrdě, on vaří, protože ona děti nechá doma a jezdí si do kosmetiky, štěká na děti, je generálem... Nenadával na ni, jen mi "oznamoval". Téměř 3 roky jsem čekala
, pak mu manželka projela mobil, zavolala mi, vynadala mi. A já jsem jí neprozradila, že on za mnou jezdí už 3 roky a nezeptala jsem se jí, jaktože neví o tom, že se rozvádějí 
Přes veškerý přísný tón v telefonu pak ona doma sehrála divadlo, omdlela, musel ji vézt na uklidňovací injekci, vyžadovala jeho péči.... Poté on jako čestný muž mi dovezl kytku a rozloučil se. Nebyla jsem jeho první mimomanželská známost, už jednu mladou milenku vydával na druhém konci republiky za svou manželku. Na rozdíl od lelyna expřítele, důvodně se domnívám , že i teď pokračuje, je to prostě - hledací typ
.... Ale od vzteku na něj, na jeho manželku a na to všechno... jsem se posunula k tomu, že bych jí nemohla ani napsat dopis, ani jí zavolat atd. Protože ji lituji.
Takže - každý máme ten svůj kříž a nikoho, Selimo, neodsuzujme. Koneckonců - všichni jednáme podle svých inteligenčních a emočních schopností.
Tak, holky, popřejme si hodně štěstí a málo citových karambolů, ne? 
Není tady

TERCIA, ja som - ako som už písala - zažila všetky 3 pozície a strany nevery a môžem za seba napísať - všetko na svete sa dá robiť rôznymi spôsobmi... Mňa podvádzali trápne a bez zatĺkania, ja som podviedla tíško a so zatĺkaním takým aspoň minimálnym, ale necítila som sa nejako šťastnejšia oproti tomu, keď podvádzali mňa - ako milenka som HLAVNE NIKDY NECHCELA NARUŠIŤ JEHO RODINU. Ak sa žena dá na vzťah so ženáčom vedome, mala by rátať s tým, že preňho je všetko možné, len nie RODINA. Ona a rodina sú dve veci a vždy by to mali dve veci zostať. Chlap to tak väčšinou aj chce. Pokiaľ to žena naoko chápe, ale v skutočnosti dúfa v niečo, čo sa nestane, nesmie svoju nasratosť na seba samu a svoju hlúposť a následné zbytočné sklamanie otočiť proti nevinným ľuďom, ktorí sú v tomto smutnom a iste nie hrdinskom príbehu púhymi štatistami... Lelyla zareagovala ako teroristi, ktorým trebárs armáda zabije príbuzného, a oni vyhodia do vzduchu trh s tisíckou nevinných civilistov. Prepáč, ale ja to nikdy nebudem obdivovať a nebudem prikyvovať, že áno, veď ona na to mala vlastne morálne právo, bola nasratá, ublížená, tak čo... Padni komu padni. Ja som sama bola milenka, ale jednak to nepovažujem za niečo, na čom by som mala byť pyšná, a jednak som naozaj nikomu(okrem seba samej, možno, a ani to veľmi nie) neublížila. Môže to povedať Lelyla? Asi nie... A to, že predtým sa ubližovalo jej? Ale ani vtedy to asi nebola manželka jej milenca, že? Pridávam sa k Pan: v koži Lelyly by som nechcela byť ani za všetky prachy sveta, to už radšej v koži tej podvádzanej manželky, tentoraz v tom mám úplne jasno... ale najradšej asi v koži nikoho zo zúčastnených, teda pokiaľ si môžem vybrať.
Není tady