29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, pročetla jsem celkem dost témat tohoto fóra, ale nějak mi přišlo, že si zde stěžují jen manželky a přítelkyně mužů (ty oficiální), které jsou podváděné. Připusťme si, že na jednu podváděnou, je na světě minimálně jedna, se kterou se podvádění realizuje. Minimálně, toto zdůrazňuji, protože nevěrníci jsou většinou nevěrní i svým milenkám s milenkami dalšími. Dále si připusťme, že žena miluje ve většině případů srdcem=zamiluje se. Nemyslím tím, že by milovala odevzdaně a hodlala objetovat vše za svého milence a bez něj dál nechtěla žít a tak dál. Prostě se zamiluje a pokud "objekt" stojí za to a má mnoho P ( taky třeba peníze), je zamilování o to silnější. Muž cit k provádění nevěry až tak nepotřebuje a obávám se toho, že jej až tak nepotřebuje i k vztahu s manželkou. Ideální pro zachování rodu. Prostě láska byla, už tak moc není, nevadí, jedeme dál.... Z tohoto pramení i skutečnost, kterou jsem zde četla a to , že nevěru ze strany muže přečká 70% manželství, ze strany ženy jen 30%. Ženy jednoznačně vedou v schopnosti destrukce vztahů z vlastní nevěry, ale jsou mnohem tolerantnější k nevěře muže. To zavádí k toleranci vícečetných vztahů mužů. Tolerují dvě...manželka i milenka. A tolerují, protože obě milují!
Jaké jsou Vaše zkušenosti z pozice milenky???
Není tady
Já byla v pozici milenky jednou asi půl roku.Před tím jsem byla dvakrát ta podváděná manželka,tak jsem si asi řekla,proč bych nemohla taky,když ony mohly.poslouchala jsem ty jeho nářky,jaká je jeho manželka nemožná,marnotratná,a blablabla než nás náhoda svedla dohromady a já jí byla představena naším společným kamarádem,kterému se to nelíbilo.Padly jsme si do noty hned na začátku,nic z toho,co o ní povídal nebyla pravda.Na něj jsem se vykašlala jako na milence a beru ho od té doby jen jako trochu nevyvedeného manžela své kamarádky,která možná tuší,ale nikdy nic neřekla.Od té doby už jsme řešily jeho několik dalších nevěr.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Já byla v pozici milenky jednou asi půl roku.Před tím jsem byla dvakrát ta podváděná manželka,tak jsem si asi řekla,proč bych nemohla taky,když ony mohly.poslouchala jsem ty jeho nářky,jaká je jeho manželka nemožná,marnotratná,a blablabla než nás náhoda svedla dohromady a já jí byla představena naším společným kamarádem,kterému se to nelíbilo.Padly jsme si do noty hned na začátku,nic z toho,co o ní povídal nebyla pravda.Na něj jsem se vykašlala jako na milence a beru ho od té doby jen jako trochu nevyvedeného manžela své kamarádky,která možná tuší,ale nikdy nic neřekla.Od té doby už jsme řešily jeho několik dalších nevěr.
Ráda bych menší dotaz. Tobě nevadilo, že děláš někomu takovou bolest jako způsobil někdo tobě?
Ptám se proto, že milenka mého M je rozvedená, protože si její muž našel jinou. A já nějak nemůžu pochopit, že ona udělal to samé a není jí to blbé. Já bych tohle udělat nemohla, když vím jak to bolí. Je ženatý, má rodinu = není pro mě. Pokud přece manželství nefunguje, tak se rozpadne i bez třetího. Ale proč vědomě ničit něco, co je hezké a šťastné?
Není tady
Já byla nevěrná v době, kdy můj manžel musel užívat více než dva roky silné utlumující léky, které způsobovaly i jeho absolutní nezájem o sex. Přiznávám na rovinu, že jsem "chodila" se ženáči. Já si rodinu rozbít nechtěla a hledala jsem vždycky toho, kdo na tom byl podobně. O podváděných manželkách jsem nepřemýšlela, protože jsem jim toho jejich v žádném případě vzít nechtěla. A vždycky jsem dbala na to, aby se nic nedozvěděl ani můj manžel. Taky jsem ale nebyla nijak bezhlavě zamilovaná, šlo opravdu o tu fyzickou potřebu.
Boží mlýny melou .... teď je manžel plně zdráv, zamiloval se jako za mlada, nic netají a já sem chodím brečet. Přesto to beru z jeho strany jako hroznou křivdu.
A přísahám, že ať už naše manželství dopadne jak chce, NIKDY si nezačnu se ženatým, i kdyby tvrdil, že jeho žena je alkoholička, narkomanka či já nevím co.
Není tady
Byla jsem milenka, a využívala mě i manželka která raději dělala že nic neví, jen abych dále docházela do její rodiny a z pozice její kamarádky jsem vařila prala uklízela starala se jí o miminko, a pochopitelně nakonec jsem se stala i milenkou jejího muže...Ona mě využívala a já byla ta zamilovaná, cpala jsem do její rodiny peníze,nikoli on do mě a tak to trvalo 3 roky,dokud on konečně nepochopil jaká jeho žena je a nerozvedl se s ní.Podotýkám, že jsem ho do ničeho netlačila.Služku bych dělala dál,jen abych byla v jeho blízkosti....tak taková jsem byla milenka já.
Není tady
ja som bola par mesiacov skoromilenka, to znamena, ze sme spolu nespali a zo zaciatku boli len taki blizsi kamarati. Lenze potom mi zacalo dochadzat, co je to za sviniara, ked tu chudinu stale podvadza, mal tusim aj nejake tajne nemanzelske deti a tak. A ako dokonale vedel klamat, az sa mi chlpy jezili, ked som bola s nim a ona mu nahodou zavolala. A ako chladnokrvne zatlkal, riadil sa zjavne heslom "najlepsia obrana je utok" a ked nieco vytusila z jeho vecerneho smskovania, vynadal jej do paranoidnych ziarliviek.... No brrr....
Tak mi po case jeho zena tak na dialku zacala pripadat sympatickejsia ako on a ten vztah-nevztah ma prestal naplnat, lebo som si uvedomila, ze je to nanic, akurat plno klamstva a prazdnych velkych slov.... Okrem toho, ak by sa aj trebars bol ochotny rozviest, co mi v slabych chvilkach sluboval, ja by som ho nechcela. Uz kvoli svojej zene jednu pred nou opustil, keby aj pre mna opustil tu sucasnu zenu, bolo velmi pravdepodobne, ze by o chvilu opustil aj mna, kvoli nejakej mladsej, chapavejsej a sexuchtivejsej... Tot vsjo....
Není tady
Ale Kuřátko, milenka přece nemá v plánu někomu ubližovat! Jen přišla na pole, kde byl někdo dříve než ona! Pochop to, ten kdo ubližuje, je spíš muž. Zvlášť pokud je milenka rozvedená, takže ji už žádný "slib věrnosti" neváže. moc bych Ti přála, aby tě nic podobného nikdy nepotkalo. nNa druhou stranu, pokud nezažiješ, nepochopíš. A nikdy neříkej NIKDY!
Kuřátko napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Ráda bych menší dotaz. Tobě nevadilo, že děláš někomu takovou bolest jako způsobil někdo tobě?
Ptám se proto, že milenka mého M je rozvedená, protože si její muž našel jinou. A já nějak nemůžu pochopit, že ona udělal to samé a není jí to blbé. Já bych tohle udělat nemohla, když vím jak to bolí. Je ženatý, má rodinu = není pro mě. Pokud přece manželství nefunguje, tak se rozpadne i bez třetího. Ale proč vědomě ničit něco, co je hezké a šťastné?
Není tady
Přesně tak
Salen napsal(a):
Já byla nevěrná v době, kdy můj manžel musel užívat více než dva roky silné utlumující léky, které způsobovaly i jeho absolutní nezájem o sex. Přiznávám na rovinu, že jsem "chodila" se ženáči. Já si rodinu rozbít nechtěla a hledala jsem vždycky toho, kdo na tom byl podobně. O podváděných manželkách jsem nepřemýšlela, protože jsem jim toho jejich v žádném případě vzít nechtěla. A vždycky jsem dbala na to, aby se nic nedozvěděl ani můj manžel. Taky jsem ale nebyla nijak bezhlavě zamilovaná, šlo opravdu o tu fyzickou potřebu.
Boží mlýny melou .... teď je manžel plně zdráv, zamiloval se jako za mlada, nic netají a já sem chodím brečet. Přesto to beru z jeho strany jako hroznou křivdu.
A přísahám, že ať už naše manželství dopadne jak chce, NIKDY si nezačnu se ženatým, i kdyby tvrdil, že jeho žena je alkoholička, narkomanka či já nevím co.
Není tady
Jo jo, procento žen- milenek, které to "dělají" jen proto, aby naštvaly manželky je opravdu mizivé....musíme za tím hledat problém v muži.Ten ví, že má nějaký závazek( hezky řečeno, co?, ), ale přesto dobývá jinde.
Kuřátko, bacha, odříkaného chleba největší krajíc.....ostatně, nikdy nikdo neví, kdy se zamiluje a do koho a jsou případy, kdy jestli je on ženatý nebo ne, vyšlo najevo až dost pozdě....
Není tady
Ja som sa sice v roli milenky neocitla nikdy, ale zato muzov-zenatych, ktori mna, vydatu a s jednym dietatom oblbovali, bolo dost. A pesnicka dookola stale ta ista, manzelka je hrozna, nema zaujem o ...sex, ....deti, ....o neho,...o domacnost,....nerozumie mu,....vsetko jej vadi..., bla, bla, bla. A ja som ta uzasna, sexi, mudra, rozumna, pritazliva.....
Není tady
Já tomu byla tááákhle malinko;) A vůbec jsem to necítila jako nevěru, páč by to bylo jen jednou a nikdy více.
Navíc mě začíná štvát, jak mě má manžel akorát za hospodyni, vychovatelku a souložnici. já chci také duchovno- a kolikrát jsem si s ním o tom chtěla promluvit.Jako když hrách na stěnu háže. Takže aspoň chatuju, abych měla pocit, že o mě stojí i jinej chlap než ten, co si myslí, že mě má jistou:(.
A fakt mi jde jen o to si s někým pokecat, a když to je ještě k tomu chytrej mužskej, je to jako bonus.
Jinak chlap, co si stěžuje na manželku, je pro mě slaboch a ubožák. Vždycky mají podíl na problémech v manželství oba z páru.
Není tady
Regi ja sa na manzelku (nanestastie este nou stale je) stazujem takmer neustale (xixi xudak a ubozak som ... )
Napriklad pred 2 tyzdnami som sa na nu stazoval lebo nechala asi 2-3 tyzdne Emine dvoje mokre plavky v batohu a ked mi ich doniesla tak boli krasne vonave no, mozno keby ich bola kupila ona tak by si na to dala pozor (ale pochybujem) ...
No a to oblbovanie ... heh keby som vedel ako sa to robi tak by som aj skusil hihi ale ja som uz prakticky uuplne volny samostatny chlap takze snad by som aj mohol, nie?
Upravil(a) Oxi (4. 9. 2006 13:08)
Není tady
Oxi: ja si taky stezuju na manzelku - a co bylo vyse uvedeno to bych rekl taky ... a nemyslim si, ze by bylo moji chybou, to ze zena da mezi ciste nadobi hrnec, ktery ma dno cele od pruheldne zelatiny, sklenicky ktere jsou tak sedive, ze pres ne neni videt, mezi ziste nadobi uklidi talir, na kterem predtim cosi rozmrazovala (tudiz plny vody) a do te louze da chleba, to ze prijdu domu, manzelka pokuruje na zahrade - a v troube mezitim cerna kolac ... a cela rada dalsich veci.
Tedy - samozrejme ze jsem si vedom toho, ze rikam to, co "rikaj vsichni" a jelikoz ja nejsem jako vsichni a nechci byt jako vsichni, tak hledam kde jsem mohl udelat chybu a jak to napravit ... a neprisel jsem na nic jineho nez delat vsechno za ni.
A vubec - ja jeste zadnou 'milenku' nemam ... ale to neznamena, ze musim o vsem, co se doma deje mlcet.
Není tady
Kavaleta napsal(a):
Ale Kuřátko, milenka přece nemá v plánu někomu ubližovat! Jen přišla na pole, kde byl někdo dříve než ona! Pochop to, ten kdo ubližuje, je spíš muž. Zvlášť pokud je milenka rozvedená, takže ji už žádný "slib věrnosti" neváže. moc bych Ti přála, aby tě nic podobného nikdy nepotkalo. nNa druhou stranu, pokud nezažiješ, nepochopíš. A nikdy neříkej NIKDY!
Kuřátko napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
No tak já tedy nevím s jakými milenkami máte zkušenosti,ale já snad natrefila na tu milenku Mrchu. Ano s velkým M. Milenka mého M mu totiž po 2 týdnech co ho znala a prvním sexu začala vykládat jak ho miluje. Když se dozvěděla, že to vím, tak mu začala vykládat, že už to mezi námi nebude jako dřív, že mu to nikdy neodpustím a takové kecy. Samozřejmě M tomu věřil, protože ona to prožila, mu bušilo srdíčko něčím už dlouho nezažitým a taky to, že věděl že mi ublížil. Vždycky říkal, že mi nezahne a najednou zklamal i sám sebe. Tohle všechno zapracovalo a odešel. A když mu to došlo a vrátil se k nám domů, tak mu milenka nedala pokoj. Tak 2x týdně mu psala smsky, že je se mnou nešťastný, že trpí a přežívá, že já nemám ani trošku toho co ona. Když to nepomáhalo, tak zkusila jinou taktiku. Že jim bohužel osud nepřál, tak ať zůstane tedy se mnou a je na mě hodný.
No promiňte, ale takhle se nechová snad ani 15 letá puberťačka. Natož dospělá žena, která už má dítě. Takže jsem situaci zhodnotila takhle: Milenka, je snad ta největší mrcha, která kdy po světě chodila a můj M je buď tak hloupý nebo má tak tlusté ty růžové brýle.
Není tady
Lukas napsal(a):
Oxi: ja si taky stezuju na manzelku - a co bylo vyse uvedeno to bych rekl taky ... a nemyslim si, ze by bylo moji chybou, to ze zena ............... tak hledam kde jsem mohl udelat chybu a jak to napravit ... a neprisel jsem na nic jineho nez delat vsechno za ni.
Nemyslis, ze by to bylo tvoji chybou???...... a napravu vidis v tom, ze vse delas za ni????...... a ci je to tedy chyba????
Nebo snad myslis, ze neni tvoji chybou, ze nemas MANZELKU, ale tusim, ze dobre pocitam, ctvrte DITE????
A sakra koukam, ze tech DETICEK nma doma vicero z nas
Taky jsem doma jedno mela Nez jsem pochopila, ze je cas, aby konecne dospelo a vyprovodila jsem ho do sveta
Nechtelo se mu..nechtelo..kopalo a vztekalo se...
Nu ale prezilo a obema se nam ulevilo! Vlastne vsem ctyrem se nam ulevilo
Není tady
Lukasi, tiez umyva nadobi len z vrchu? (pretoze zo spodku sa predsa nejedlo).
Myslim ze vobec nezalezi na pohlavi, takto sa spravaju aj muzi aj zeny ... ale tym, ze je tu drviva vacsina zien dochadza niekedy k zovseobecnovaniu a nadavaniu na cele muzske pokolenie ... je to celkom pochopitelne, tiez som niekedy v zachvate zlosti zahrnul do nadavok vsetky zeny sveta ... a svoje obcasne narazky pisem uz asi len zo srandy, pretoze neverim ze sa to mysli smrtelne vazne, proste to z cloveka niekedy vypadne, ale urcite si to neberiem nijak osobne a nebral by som si to ani keby bola dotycna presvedcena ze vsetci muzi su svine - ja niesom vsetci, ja som ja , ak si to fakt fakt mysli - jej problem, moj nie, skoda nervov aj casu
A Regi vie ze som to pisal skor humorne
Není tady
Pandorro asi nieje dobre ze Lukas za nu (za nu? niesu to spolocne starosti?) robi vsetko, ale ako chces niekoho prinutit aby nieco doma urobil ked sa to s nim niejako neda a neda sa mu ani dohovorit? Alebo myslis ze nema teda tiez robit nic? Ked nenakupis tak nikdy nieje nakupene ... OK, tak nenakupim ani ja a co dam dietatu jest? Alebo sa vykaslem na dieta ako jeho matka?
Není tady
Ja som si vyskúšala všetky tri pozície: podvádzanú, podvádzajúcu i tú, s ktorou sa podvádza - a ani jedno ma veľmi nenadchlo. Lenže občas človek dostane v živote aj niečo, čo vlastne nechcel, alebo to chcel netušiac, čo to všetko "obnáša"... Ženatého som mala raz zamladi, kým som prišla na to, že je ženatý, potom som s ním už nič nemala a keďže som sa na jeho prianie stala niečím ako "rodinnou priateľkou", postupne som pochopila jeho funkciu v rodine, charakter, ako aj to, že preňho som bola nostalgickou spomienkou na jeho manželku zaslobodna, v čase pred deťmi, domácimi povinnosťami a ubíjajúcimi rozhovormi o peniazoch, opravách a detských chorobách Ďalší ženáč sa mi prihodil o hodne neskôr, v čase, keď som už mala mať rozum
a pol roka mi tvrdil, že je voľný ako vták
. Keďže v tom čase so ženou nebýval, v podstate som nemala dôvod neveriť mu či vôbec sa zaoberať jeho rečami... Keď som odhalila pravdu, bola som už zaľúbená ako somár do kopy sena - napriek tomu som nikdy netúžila trhať ho od rodiny a úprimne som mu povedala, že keby sa hoci zo dňa na deň rozviedol, nikdy by som s ním nechcela mať vážny vzťah či si ho vziať! On sa skrátka nenarodil pre párový vzťah; alebo možno len pridlho žil sám(ženil sa ako 36-ročný), voľný naozaj ako vták, mimo kontrolu vlastnej mamy a rodiny(vzdialenosť 3000 km) a už bolo nemožné rekvalifikovať ho na rodinného chlapíka, čo pasie detičky, robí nákupy a volá žienke poctivo zakaždým, keď mešká štvrť hodiny. Vedela som, že čas, ktorý trávi so mnou, nekradne rodine, ale svojím kamarátom, reps. ukrajuje zo svojich aktivít - a to sa mi aj potvrdilo po rozchode. Pre tretieho ženáča som bola dočasné vyplnenie prázdnoty počas pracovného pobytu u nás(plánované 2 roky, v skutočnosti cca 1 rok). Keď som sa ho pýtala, prečo vzal prácu 1600 km od ženy, rodiny(mal už dospelého syna a 1 vnúča) a známych, povedal: Práve preto. Stala sa mu príhoda, ktorá ho donútila bilancovať dovtedajší život(v päťdesiatke) a zrazu mal pocit, že nevie, či chce ten dovtedajší život, ale nebol si istý, čo vlastne chce, a tak šiel hľadať šťastie a sám seba na opačný koniec Európy. Samozrejme s nádejou, že sa zaľúbi a akosi vráti čas späť... Myslím, že sa mu to nepodarilo. My sme sa veľmi nezaľubovali, po mne sa ešte raz zaľúbil, ale jednostranne, a pokiaľ mi je známe, vracal sa pomerne nespokojný a nešťastný predčasne domov k žene... Toľko moje "ženáčske" rekapitulácie. Moji ženáči nehľadali novú existenciu s novšími modelmi, nevymieňali manželky - s výnimkou toho prostredného podľa mňa svoje ženy milovali, len hľadali mimo seba, zvonka, nejaké naplnenie nespokojnosti zo stereotypu, z nudného života plného povinností... Trochu detinsky a dosť nerealisticky; ale celkom ich chápem. Ich manželky určite neboli a nie sú dokonalé, ale to neboli a nie sú ani oni... Ženu prvého som poznala a skamarátila sa s ňou - bola to fajn ženská. Druhú som spoznala náhodou: vybavovala som im právničku(nie rozvodovú
) a zažila som ju v telefóne - no, primitívna fúria, ktorá začala revať na neznámu osobu ešte skôr, ako tá stihla čokoľvek povedať - ale svojmu ž som úprimne povedala, že on by urobil fúriu asi aj z Matky Terezy. A ak bola fúria ešte pred ním, tak bol skrátka idiot, že si ju vzal a mal s ňou dieťa, na to nemám iný výraz. Ženu tretieho som nepoznala a nepoznám, ale tipujem, že to je normálna ženská z mäsa a kostí okolo päťdesiatky, ktorá sa dopustila - podľa slov jej muža - jediného zločinu: zostarla spolu s ním... Smutné, ale pravdivé.
Není tady
Myslím, že nejdůležitější je si připustit, že nevěra byla, je a bude. A co se týká oněch žen z druhého břehu....toť taky hádanka...neb i zde je možností spousta. Je mnoho žen, co se o ženě svého milého dozvědí jaksi později, než se dalo předpokládat. Je také spousta těch, které sami doma mají muže a berou to jen jakési rozptýlení. A také velká hromada těch, které sami opuštěny, trpí pocitem, když nebral ohled nikdo na mne, nemusím ani já na někoho. Také tu jsou ty, které mají jaksi muže jen pro potěchu svého okřídleného mládí a rodina dotyčného ji vůbec nezajímá. No a samozdřejmě nemůžeme opomenout ony ženy bojovnice a dobyvatelky, které si zkrátka svoji obět vyberou, uloví, oprostí od plev a špíny a ponechají si jen libovoučké masíčko.
Inu je mnoho pohledů, mnoho možností.
A čekat, že bude muž případné milence vykládat, že je jeho žena báječná, skvělá, že je mimořádně dobrá kuchařka, matka a že má pro něj vždy pochopení a že ji nadevše miluje....no, tak to by si mohl troufnout říci, jen zcela vyrovnaný muž, který si je jist tím, že ta žena vedle něj, je ještě vyrovnanější než on a to si přiznejme, to si žádný muž nikdy nemyslel a nikdy myslet nebude
a pokud by ho tato myšlenka snad navštívila, zcela jistě ji zažene rychlým mávnutím a
vrátí se do onoho staletími osvědčenému "moje žena mi nerozumí"
A nyní se na mne nezlobte, ale je třeba se i zastat oněch milenek, jsou to také jen bytosti hledající lásku a jak se říká zoufalí lidé, dělají zoufalé činy. A tak mnohdy jen pro pocit toho, že je někdo miluje, někdo je pohladí, podpoří a řekne, že jsou krásné.....uhnou jaksi z cesty. Zkrátka jen chtějí být šťastné a milované. Ano, máte pravdu, omluva to není, neb zjistit, že osoba, které jste věřily vás zklamala, je strašné, ale přiznejme si ono stokrát opakované mohlo nás potkat něco stokrát horšího.
A přiznejme si, i když je mnoho těch mužů, kteří střídají milenky jen tak pro zábavu, tak je také mnoho těch, kteří to udělají proto, že jim zkrátka něco chybí, možná také jen pro svůj pocit, že je nemilovaný, nepotřebný....
Nevím jak vy, ale já jsem pyšná na to, že jsem žena, protože žena je silnější....to ona přivádí na svět děti a stará se o ně.....stará se taky o svého muže....a měl by to být ten muž na koho se má žena zlobit při nevěře....už jen proto, že těch co ho berou čistě sobecky se zištným úmyslem je málo, ten zbytek jsou zase jen ženy...stejné ženy jako vy a už jen proto bychom měli držet při sobě. To muži jim naslibují hory doly, řeknou, že chyba je na vaší straně....a ony, ony jen uvěří, uvěří protože jsou ženy a žena je zkrátka naprogramovaná postarat se o muže. Neuvědomuje si ve svém láskou zalitém mozečku a srdíčku, že to stejné provede i jí.
K milenkám mám tedy jediné stanovisko ..... je mi jich líto.
Není tady
Tora, jestli se někdy dostanu tak daleko jako ty , to nevím, ale napsala jsi to hezky.
Toro, souhlasím, ale ještě nedávno bych tě poslala s takovými názory někam
Není tady
...blábláblá všichni muži jsou svině a ženy jsou lepší blábláblá ...
Toro nevím jak ty, ale já jsem pyšný na to, že jsem muž, protože jsem silnější ....beze mě by nebylo to skvělé dítě a starám se o něj.....a staral jsem se taky o svou ženu....
__EOF__
Není tady
Oxi napsal(a):
Pandorro asi nieje dobre ze Lukas za nu (za nu? niesu to spolocne starosti?) robi vsetko, ale ako chces niekoho prinutit aby nieco doma urobil ked sa to s nim niejako neda a neda sa mu ani dohovorit? Alebo myslis ze nema teda tiez robit nic? Ked nenakupis tak nikdy nieje nakupene ... OK, tak nenakupim ani ja a co dam dietatu jest? Alebo sa vykaslem na dieta ako jeho matka?
Polozil jsi spatne otazku, ale stejne odpovim: NEPRINUTIS nijak.
Zeptam se ja: Proc chces NUTIT? Jsi takovy chudak, ktery si zaslouzi prave TAKOVEHLE partnerstvi? Pokud ano, mlc a nestezuj si. Pokud ne, zmen sebe sama a najdi si nekoho, koho nebudes muset k nicemu NUTIT.
Nu a pokud tvoje starot o zenu vypadala prave TAKHLE, tak te to vubec neslechti a nemas se cim chlubit.
Upravil(a) Pandorraa (4. 9. 2006 21:43)
Není tady
toro,
ty jsi vyjimecna zena, ale nesouhlasim s tebou v tom, ze pri nevere by se zena mela zlobit predevsim na muze.
Ona by si predevsim mela zamest pred vlastnim prahem a pravdive si odpovedet na otazku, zda byla je a bude vzdy svemu muzi doboru zenou. DOBROU, nikoliv DOKONALOU....
On totiz i muz je bytos touzici po lasce, pochopeni a pohlazeni... To, ze on chce jen TO, to je blud, ktery nam predaly nase matky spolecne s jinymi bludy, ktere ony samy zdedily zase po svych matkach....
Uvedomujete si damy, ze my se mnohdy ridime pitomymi PATRIARCHALNIMI presudky misto toho, abychom poslouchaly zdravy rozum a nasi zenskou intuici???
Není tady
Pandorro ja nemam koho nutit, zijem sam. Nikoho som ani nikdy nenutil a kedze mi to tak ako to bolo nevyhovovalo odisiel som. Mlcat, rovnako aj stazovat sa budem vtedy, ked to uznam za vhodne. Co sa tyka zmien, pokial sa mi nieco na sebe nepaci snazim sa to zmenit. A co sa tyka starosti o moju zenu ... pisat mozes co len chces ale hodnotit asi tazko, kedze do toho nevidis.
Ale zabudol som ... vidis, ty si ta najmudrejsia hehe
Není tady