|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Moje dcera ceka asi za mesic miminko.Chtela at se zeptam jestli ji nekdo poradi.Nevi jestli musi mit autosedacku kdyz si poveze miminko domu.nebo ho muze mit v naruci.Ty nove zakony jsou hrozne.Tak jestli nekdo vite prosim poradte.Diky.
Není tady
Některé korbičky od kočárků jsou také vhodné k převozu, ale musí to být na nich uvedeno. Já se každopádně přimlouvám za "vajíčko". Z bazaru to určitě není taková finanční ,zátěž a určitě je v nem dítě v bezpečí a v poloze, která je podobná poloze v bříšku. Vajíčko jde pak použít i na kratší přenesení, či krmení. Nejde o to že vy byste neuměli jet opatrně, ale kdykoli může do vás narazit nějaký šílenec, a pak byste si to všichni vyčítali.
Není tady
Já myslím, že mimčo může mít v náruči, ale dejte tento dotaz ještě do porodního !!!
Není tady
MImčo rozhodně nemůže být v náruči podle nové vyhlášky a navíc to opravdu nedoporučuju. Musí být v sedačce. Jestli může být v korbičce to nevím...
Není tady
Mimčo určitě v autosedačce ve vajíčku s podkovičkou na držení hlavičky. Určitě ne v náručí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikdy člověk neví, co člověk potká na cestě za chuligána nebo spícího řidiče 
Není tady
Taky se pripojuju, ze mimi jen v autosedacce. Muzete jet co nejopatrneji, ale nikdy nevis, ktery blazen ti neda prednost. A kdyby neco, tak dcera mimi neudrzi pri narazu. Vte sedacce je to mnohem bezpecnejsi.
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Taky se pripojuju, ze mimi jen v autosedacce. Muzete jet co nejopatrneji, ale nikdy nevis, ktery blazen ti neda prednost. A kdyby neco, tak dcera mimi neudrzi pri narazu. Vte sedacce je to mnohem bezpecnejsi.
Diky vsem.Uz jsme si na netu objednali vajick:
Není tady