27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj,chtěla bych poradit-mám v předsíni dvoukřídlové dveře z 50 let a momentálně nemáme na koupi nových,renovace vyjde taky pěkně draho,tak prosím jestli nemá nějaká kutilka nápad jak je udělat ,aby to vypadalo hezky.
Jetě navíc mají skleněnou výplń fuj.,z jedné strany jsou v předsíni a z druhé strany je má dcerka v pokojíčku-teď jsem malé budovala pokojíček tak chci aby to měla hezké.Třeba mě napadlo ,e bych je vykoenkovala-z její strany červeně a z předsíně na hnědo,no a víc mě nenapadá-bez peněz se toho asi moc nedá kutit co
díky za nějaké nápady.
Není tady
Hlavně ne renovaci !!! Renovace vyjde na 75% nových dveří a to se váně vyplatí jen tomu co tu renovaci provádí
. Asi bych je okrábala, vybrousila, spáry vytmelila tmelem.
Kdy je poblí stolárna stačí jemňoučký prach z brouení masívního dřeva asi tak půllitrový kelímek.
Mají ho jako binec v bruskách. Ten si po částech kolik je momentálně potřeba smíchá s lakem a vznikne tmel, pachtlí nanese a po zaschnutí vybrousí brusným papírem. To kadá i neikovná holka zvládne
. Pokud se to nepovede má pokusů kolik hrdlo ráčí. Dají se tím vytmelit různé spáry jestlie je dřevo seschlé a přinejhorím dotvarovat - kdy něco chybí.
A bude mít povrch hlaďoučký podle svých představ stačí koupit tětec, barvy a namalovat. Nevím jak má starou dcerku, ale i větí slečny dají přednost své fantazii. Ze strany pokojíčku bych udělala, pohádkovou duhu nebo paseku s krtečkem, starí holky dají přednost čarodějnicím nebo vílám
a jetě starí si je nejraději pomalují samy fakt jim důvěřuj ve výběru budou o to víc spokojené a cítit se jako partnerky
. Jen to sklo bych pro jistoti zakryla papírem a dokola oblepila páskou abych jej pak nemusela pracně čistit, kdyby se mi zadařila nějaká nehoda
Pásku pak lehce odstraní a sklo bude pořád jako nové. Kadá budete mít sou stranu podle svých představ a budete se cítit báječně
Není tady
Moná bych mohla poradit,jestli nemá výtvarný talen,ale má odvahu a fantazii,tak zkus mramorování.Nanes nejdřív tmaví odstín a nechej to pořádně zaschnout a potom to zřeď bilou a má světlejí odstín a natři znovu.Hned vem houbu nebo hadr a jemně roztírej.Barvu pouij vodou ředitelnou a ti to doma nesmrdí(třeba Balakryl).
Není tady
Já jsem taky pro samolepící tapetu. Teď jsem si to tak udělala doma a dveře vypadají jako nové
Není tady