27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ségra při plnění inkoustové tiskárny stříkla tím inkoustem nechtěně na stěnu v obýváku, vymalovanou na bílo. Nevíte čím by to lo dolů?
Není tady
Jemně sekrábnout iletkou,nebo smirkovým papírem a potom přemalovat.
Není tady
zkus na to pouít zmizík,já takhle vyčistila skvrnu na tričku
Není tady
Taky přemýlím, jak dostat z čerstvě vymalované stěny v obýváku (oranová) flek od Monte (čokoládový). Dcera jedla, mávla ručičkou a bylo.
Není tady
V barvách prodávají přípravek na zakrytí skvrn,překryje i skvrny od nikotinu a kouře,ale kdy je to cizí výrobek tak pod 300Kč nejde a na český Primalex na skvrny je taky drahý.Ale je v prodeji a záleí jestli chce do toho investovat tolik peněz.
Není tady
Moje dcera si kdysi u psaní ukolu hrála s plnicím perem a taky stříkla na stěnu.Zamaskovala to bílou temperou a já si 3 roky ničeho nevimla.
Není tady