29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nemá se využívat toho že musíme držet hubu a krok
Hodně vám babička v baráku překáží, koukám...
Já jsem dost stará nato abych měla svůj názor...
Třeba na to, kdo by ti měl přispívat na školný?
Není tady
To tedy zírám.
Babička je zřejmě už starší, tak zajít ji do obchodu je to nejmenší, co pro ni můžete udělat. Přece jen jste u ní na bytě a ona zřejmě většinu všech nákladů hradí.
Že se babička jen směje, zřejmě dobře ví, že na vlastní bydlení nemáte.
A proč by měla přispívat na tvé školné? Jsi zřejmě dost stará, abys šla na brigádu a na školné si vydělala.
Není tady
Terezko111- proč je máma bez práce, proč nejdeš na brigádu a neuhradíš školné z toho. Když žil děda, bylo to jiné?
Není tady
Tak to trochu koukám - žijete v domě babičky - takže se jede podle jejích pravidel... Jistě v ideálním případě si všichni sednou a rozumně se domluví - ale život není vždycky ideální, že...
Takže když se vám nelíbí, není nic jednoduššího, než se sebrat a jít žít za své ve svém. Že na to nemáte? Tak potom mi připadá dětinské "vyhrožovat" babičce, že odejdete.
A ohledně chození do obchodu - vím, že někteří staří lidé jsou neuhovení a některé věci chtějí teď hned - zkuste prostě babičce navrhnout den, nebo dobu, kdy jí do obchodu zajdete.
Není tady
Otřesné........máma bez práce, Ter čeká na babiččiny peníze........využívají starou osobu
Babičce by bylo lépe, kdyby se takových"příbuzných" zbavila.......a aby požádala o pomoc.....jde o násilí na seniorech
vydírání........taky žiju s matkou-85 let, tak vím, o čem je řeč.....taky chce mít všechno hned, má svoje vrtochy atd...............ale je to už stará osoba,máma, která mě vychovala, v životě pomohla........a tak jí to vracím........a ráda.
Není tady
Terezko, soužití více generací je vždycky obtížné. Chce to ústupky na obou stranách. A pokud žijete u babičky - "v jejím", tak se přece jenom budete muset více přizpůsobovat vy. Navíc - babička už se nezmění.
Na druhou stranu - je možné, že kdyby jste odešli, bude babičce smutno samotné.
Je to těžké.
Není tady
když si řekne tak že to musí být hned ale že mi něco potřebujeme tak to je jedno... když je potřeba pomoct tak všechno uděláme a zařídíme
A copak tak od babičky potřebujete, co vám nechce dát nebo udělat? Fakt mě to zajímá - já tohle neznám.
školné platí rodiče
Ano? Vždyť sis včera na babičku stěžovala, že "na to že já potřebuji na školené řekne já taky nemám" - nemáš v tom tak trochu nepořádek?
Není tady