Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 5. 2014 7:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Máte to někdo podobně?

nemá se využívat toho že musíme držet hubu a krok
Hodně vám babička v baráku překáží, koukám...
Já jsem dost stará nato abych měla svůj názor...
Třeba na to, kdo by ti měl přispívat na školný?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 22. 5. 2014 7:21

kostka
♥♥♥♥---

To tedy zírám. va
Babička je zřejmě už starší, tak zajít ji do obchodu je to nejmenší, co pro ni můžete udělat. Přece jen jste u ní na bytě a ona zřejmě většinu všech nákladů hradí.
Že se babička jen směje, zřejmě dobře ví, že na vlastní bydlení nemáte.
A proč by měla přispívat na tvé školné? Jsi zřejmě dost stará, abys šla na brigádu a na školné si vydělala.

Není tady

#28 22. 5. 2014 8:20

rudolf
♥♥♥♥---

Terezko111- proč je máma bez práce, proč nejdeš na brigádu a neuhradíš školné z toho. Když žil děda, bylo to jiné?

Není tady

#29 22. 5. 2014 11:24

annie
♥♥♥♥♥♥-

Tak to trochu koukám - žijete v domě babičky - takže se jede podle jejích pravidel... Jistě v ideálním případě si všichni sednou a rozumně se domluví - ale život není vždycky ideální, že...
Takže když se vám nelíbí, není nic jednoduššího, než se sebrat a jít žít za své ve svém. Že na to nemáte? Tak potom mi připadá dětinské "vyhrožovat" babičce, že odejdete.
A ohledně chození do obchodu - vím, že někteří staří lidé jsou neuhovení a některé věci chtějí teď hned - zkuste prostě babičce navrhnout den, nebo dobu, kdy jí do obchodu zajdete.

Není tady

#30 22. 5. 2014 12:34

vera
♥♥♥♥♥♥-

Otřesné........máma bez práce, Ter čeká na babiččiny peníze........využívají starou osobu
Babičce by bylo lépe, kdyby se takových"příbuzných" zbavila.......a aby požádala o pomoc.....jde o násilí na seniorech
vydírání........taky žiju s matkou-85 let, tak vím, o čem je řeč.....taky chce mít všechno hned, má svoje vrtochy atd...............ale je to už stará osoba,máma, která mě vychovala, v životě pomohla........a tak jí to vracím........a ráda.

Není tady

#31 22. 5. 2014 18:02

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Terezko, soužití více generací je vždycky obtížné. Chce to ústupky na obou stranách. A pokud žijete u babičky - "v jejím", tak se přece jenom budete muset více přizpůsobovat vy. Navíc - babička už se nezmění.
Na druhou stranu - je možné, že kdyby jste odešli, bude babičce smutno samotné.
Je to těžké.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#32 22. 5. 2014 18:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když si řekne tak že to musí být hned ale že mi něco potřebujeme tak to je jedno... když je potřeba pomoct tak všechno uděláme a zařídíme
A copak tak od babičky potřebujete, co vám nechce dát nebo udělat? Fakt mě to zajímá - já tohle neznám.
školné platí rodiče
Ano? Vždyť sis včera na babičku stěžovala, že "na to že já potřebuji na školené řekne já taky nemám" - nemáš v tom tak trochu nepořádek?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí