|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Já jsem pořád 2v1, díky ale kdybyste tak věděli jak mi pomoct, aby chtělo prtě ven, já už nevím, co dělat, dneska jsme lítali celý den a prostě nic. A to jsem myslela, že to bude dřív 
Není tady
Sylviku, mě také pomohl sexík...Když jsem čekala syna, tak jsem 14 dní přenášela a den před nástupem do nemocnice jsme na "to hupsli" a za 3 hod. byl syn na světě..Ale já měla rizikovku, sex jsme měli od 5měs. zakázaný.
Není tady
Holkýý to už mě radila i sestřička v porodnici, když viděla, jak jsem nadšená z přenášení, tak musím nahlásit že úspěch veškerý žádný.
Teplou vodu mám vyzkoušenou taky 
Není tady
MNě doporučila dr. sklenku červeného vína, noc plnou sexu a horkou sprchu na záda, tak jsme to každý den praktikovali všechno dohromady a porodila jsem 41+0, týden po termínu. Tak ať se to rozjede samo a co nejdříve je mímo na světě 
Není tady
jojo a to co doporucila doktorka kamci, tak pak kamca radila mne a taky jsem rodila ve 41.tt:-)))
Sylviku preju at to je co nejdrive a co nejrychleji:-)
Není tady
Podle mojí zkušenosti nic nepomohlo
Miminko si řekne samo, až bude ten správný čas 
Není tady
No holky je to pravda, přenášela jsem poprvé a koukám, že teď to nejspíš nebude o moc lepší, no pokud počítám že se
nenarodí do pátku, tak nastoupím na vyvolání, protože bych začínala 42.tt a pak že to trvá 40. týdnů 
Není tady
Sylviku, pořád nic? Já přenášela 9 dní, už jsem byla objednaná i na vyvolání a den před tím si malá řekla. Taky jsem ji přemlouvala.... Tak vám obě držíme pěsti.
Není tady
sylviik napsal(a):
No holky je to pravda, přenášela jsem poprvé a koukám, že teď to nejspíš nebude o moc lepší, no pokud počítám že se
nenarodí do pátku, tak nastoupím na vyvolání, protože bych začínala 42.tt a pak že to trvá 40. týdnů
Ahojky Syliiku....neboj, ono to přijde
,pěkně si tě ten prcek v bříšku užívá 
Už tě čekáme na Letn´átkách a ty stále nic
tak šup šup na skřín a hop dolu 

Není tady
Tak pořád niiic, prej mám vyřídfit žádný šup na skříň
No vidím že vyvolání to bude jistit, vy už máte ty prcíky takhle velký a já jsem pořád 2v1.
už mi nechodí ani emaily z rodinky a metřík už taky na konci, a já pořád těhule
nebo néé že by to nebylo fajn, ale přece jenom to vyndaný mimí je lepší, snad se mu bude chtít samotnému, v pondělí jdu zase na kontrolu tak se asi budou už chtít domluvit kdy mám přijít event. na příjem na vyvolání 
Není tady
Sylviiku přemlouvej a přemlouvej, řekni mu že venku to bude lepčí, třeba si dá říct.. 
Upravil(a) Veru (3. 9. 2006 13:15)
Není tady
Stránky: 1