|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak mi dorazila sms, že z Míši je maminka. Míry prcka jsou 3.70 a 53 cm takže pěknej kousíček.
Takže Míšo hoooodně hodně moc štěstíčka Vám všem do života a Ty si ten nový pocit vychutnávej a užívej, stojí to za to

Není tady
Velká gratulace k miminku! je to kus človíčka:-) Hodně štěstíčka a zdravíčka vám oběma
Není tady

sylviik napsal(a):
To bohužel v sms nebylo ale mám pocit že chtěli Filípka.
Sylviiku, to je fuk..hlavně že jsou oba v pořádku 

Teď jsi na řadě ty !!! Doufám, že nám dáš vědět !! přeji ti, ať už moc dlouho nečekáš a jde to jako po másle 
Není tady
přidávám se ke gratulacím - mají teda pěkného dlouhána 
Není tady

Tiffi napsal(a):
Taky moc blahopřeji, doufám, že si s tim malim obříkem moc netrpěla, ale i kdyby jo, za to krásný miminko to přeco stojí!
Jak já bych chtěla mít takovýho drorbečka 3,70kg 

Můj druhý syn měl o kilo víc !!! Ale dalo se to !!! 
Není tady
Taky gratuluju k miminku, ať se vám dobře daří
Není tady
Mišelince velikanánská gratulace'
Tak to je
pěkný macík, maminka se asi pořádně zapotila.
Tak hodně zdravíčka miminku i mamince a hodně mlíčka!
Tak Sylvii, teď jsme na řadě my dvě, viď? 

Není tady
Taky se přidávám s gratulací
Hlavně zdraví a miminko ať roste jako z vody 

Není tady

Hodně zdravíčka, štěstíčky a hlavně radosti z miminka. Ať dělá rodičům jen samou radost. Vše nej všem!!!!
Není tady
Gratuluji k narození "drobečka", hodně zdraví a štěstí 
Není tady
Miso, moc gratuluju a preju obema hodne zdravi
Není tady
Mišelinko gratuluju a přeju Ti,ať je malej Filípek zdravej a dělá Ti jenom radost.
Není tady
pridavame se ke gratulacim, a prejem hlavne zdravicko miminku i mamince:-)
Není tady

Přejeme hodně zdravíčka a moc gratulujeme

Není tady