Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 8. 2006 14:27

enndi
♥♥-----

imunita

ahoj holky nevíte o něčem, co by mi mohlo zvýšit imunitní systém a obranyschopnost mýho organismu? Je mi 21 a tento rok se potýkám s tím, že není měsíc, co bych nebyla nějakým způsobem nemocná, teď už mám např. podruhé v tomto r. zánět močových cest a návštěvy na gynekologii už ani nemůžu spočítat opakuje se mi zánět a kvasinky s téměř měsíční železnou pravidelností. Už jsem o tomhle problému psala na Zdraví ženy, ale chtěla jsem ještě radu od vás holek bylinkářek. smile

Není tady

#2 30. 8. 2006 15:35

Venus
Host

Re: imunita

enndi napsal(a):

ahoj holky nevíte o něčem, co by mi mohlo zvýšit imunitní systém a obranyschopnost mýho organismu? Je mi 21 a tento rok se potýkám s tím, že není měsíc, co bych nebyla nějakým způsobem nemocná, teď už mám např. podruhé v tomto r. zánět močových cest a návštěvy na gynekologii už ani nemůžu spočítat opakuje se mi zánět a kvasinky s téměř měsíční železnou pravidelností. Už jsem o tomhle problému psala na Zdraví ženy, ale chtěla jsem ještě radu od vás holek bylinkářek. smile

Zkus propolisovou tinkturu. Pár kapek do  vody nebo do čaje a vypít denně.. Poradila mně to léčitelka , když syn měl skoro pořád hnisavou anginu, a fakt byl pak dlouho bez nemoci

#3 31. 8. 2006 14:05

Daniela M
♥♥♥----

Venus napsal(a):

enndi napsal(a):

Zkus propolisovou tinkturu. Pár kapek do  vody nebo do čaje a vypít denně.. Poradila mně to léčitelka , když syn měl skoro pořád hnisavou anginu, a fakt byl pak dlouho bez nemoci

Ano zkus. Já být tebou, pořídila bych si nějakou publikacei pro začátek o bylinkách a hledala, co by mi dělalo dobře. Určitě bych zvýšila přísun vit. C včetně zinku, vit. řady B je rovněž důležitý, mastné nenasycené kyseliny EPA, DHA a DPA, které příznivě ovlivňují náš organismus. Místo dopolední kávy, vypíj jen sklenici vody s citronem. Vše je samozřejmě nejlepší v přirozené formě. Máš k dispozici internet, kde najdeš spoustu informací, které Ti mohou pomoci. Nedala bych vždy na rady ostatních a řídila se svým rozumem. Pokud nějakou informaci přijmu, jistě si jí ověřím, zda svému tělu dopřeji to nejlepší - protože, když nám má dobře sloužit, tak si to zaslouží.

Upravil(a) Daniela M (31. 8. 2006 14:07)

Není tady

#4 6. 9. 2006 15:07

Joe
♥♥-----

Echinacea zvyšuje imunitu, koupíš v lékárně.

Není tady

#5 16. 9. 2006 13:49

Jiněnka
♥♥♥♥---

Enndi, na kvasinkové záněty doporučil můj gynekolog  mé kámošce každodenní pití kefírového mléka (např. jahodové a višňové(!!!) z mlékárny Valašské Meziříčí sou ňamňam tongue ). Frekvenci zánětů měla asi stejnu jako Ty, od té doby má tak jeden ročně. Já kefírky piju pravidelně jen tak, protože mi narozdíl od jogurtů apod. chutnají a kvasinky jsem měla jednou v životě, asi před 8lety. Za zkoušku nic nedáš, hodně štěstí a kefírkům ZDAR storstark

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#6 16. 9. 2006 15:11

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Holky, dostala jsem propolis (je přímo od včelaře), ale je to jen ta čistá sebraná z úlu hmota , takové kuličky (vypadá to jako psí hovínka). Nevím, co s tím.....Chtěla jsem tinkturu a dostala tohle.

Není tady

#7 16. 9. 2006 20:36

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Káčo - já bychj řekla, že nechat rozpustit v lihu, ten bych si šla koupit do lékárny a zeptala se tam. Enndi, nechej si udělat imunologické vyšetření, ale kompletní testy/IgA,IgG,IgM,C3,C4,CIK,antinukl.protil., DNA Elisa,ENA scren,ANCA,,CD3,CD4,CD8.CD19 a dalších  16 položek/, pokud se nezbavíš infekce, nebo zánětů, kvasinek, mikrobů - budeš mít imunitní buňky stále napadené a nebudou správně fungovat.můžeš posilovat a nic / Testy do ruky, měly by tam být i meze, kterým bys rozumněla a budeš vědět, na čem jsi, až pak léčit, jinak je to o ničem ! Všechny rady můžou být dobré, ale ne pro všechny ! Zbytečně budeš vynakládat finance.....

Není tady

#8 16. 9. 2006 22:54

enndi
♥♥-----

Ahoj holky díky za odpovědi, musím priznat, že ochucený kefír jsem začala pít když jsem si náhodou v obchodě všimla, že obsahuje i lactobacilus, takže si říkám, že takhle to do sebe dostanu přirozenější cestou než tabletky. Teď v pondělí se dozvím od doktorky jak mi dopadly testy na kvasinky. Jinak jsem začala jíst tabletky Imuregen, které jsou na posílení imunity, sice to není přírodní,,ale zkusím to. Tento přípravek jsem už užívala jako malá ve formě koktejlů, jako prevenci před častými chřipkami  a fakt mi pomohl, tak doufám, že se to všechno zlepší, teď se konečně ale poslední týden cítím fajn, tak snad to bude s testama taky dobrý, holky mějte se moc hezky a děkuju za váš čas. Enndi

Není tady

#9 10. 7. 2007 12:47

xcluso
♥♥-----

Já na posílení imunity užímám tablety Multi-tabs Herboral, většinou se dají koupit v lékarně i když teď už je delší dobu nemůžu sehnat. A taky Bkomplex forte. Vyzkoušej to.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí