29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Janico - díky, Ilseli je trapná, mnoho lidí ji už nečte....rozumuje i na stránkách boreliozy, ale ani tam se už nechytá ! Její rady jsou k ničemu.....
Není tady
Aneri, jak poradíš při zánětu močáku mě? Mají to bohužel i muži.
Není tady
Nemoc si nevybírá pohlaví. Ty, jako muž, by sis měl udělat testy na chlamydie, borelie a kvasinky, můžeš být přenašečem . Pokud bys měl některý z příznaků:nepříjemný pocit v okolí ústí moč. trubice na penisu(svědění,bolest aj.), pálení při močení, oteklá nebo bolestivá varlata, příp.bolest kloubů, a u homosex.styku zánět konečníku - udělat základní kultivační průkaz. Jako materiál k vyšetření je možno použit výtěr z moč, trubice a moč ! Podpůrným vyšetřením může být i analýza protilátek v krevním seru. Tak už si vyjdi .......
Není tady
Řezání při močení, hnisavý výtok z močové trubice, bolest. To jsou typické klinické příznaky uretritidy. Co doporučují v takovém případě odborníci na infekce?
S akutní infekční uretritidou přicházejí do ordinací většinou lidé ve věku 15 až 24 let. Nejčastější původci: gonokoky, chlamydie, Mycoplasma genitalium, Trichomonas vaginalis a Ureaplasma ureolyticum. K základní diagnostice patří vedle klinického vyšetření penisu, varlat a oblasti třísel také laboratorní vyšetření. Než však provedeme diagnostický výtěr z močové trubice, nesmí pacient nejméně čtyři hodiny močit. Mikroskopické vyšetření by se pak mělo uskutečnit s použitím methylové modři nebo ještě lépe Gramova barvení: vidíme-li při tisícinásobném zvětšení více než pět neutrofilníchgranulocytův zorném poli, jedná se s určitostí o infekční uretritidu.
Není tady
A lékař, který ti bere moč na rozbor by tě měl upozornit na to, že máš přinést PRVNI ranní moč, v jiných případech se bere střední proud ! /je to důležité/
Není tady
Ahojky, taky jsem na to trpela nekolikrat do roka, at byla zima nebo vedro.Zanety mocaku a moc. cest se mi tocily dokola.Myslim, ze nejdulezitejsi je kompletni urologicke vysetreni tebe i partnera .U tebe jeste gynekologicky, protoze to v se souvisi.Mne treba zjistili, ze to mam od toho, ze mam strasne uzkou moc. trubici a vyprazdnuju se jen z pulky a pak se mi tam mnozi ty mrchy E.coli, takze jsem byla na rozsirovani, pak mi jeste zjistili chlamydie v obou dirkach
, takze to vse melo spojitost.Ale ty rady, co tady ctu jsou dobry hlavne brusinky a ty ruzny imunitni preparaty.Taky jsem vyzkousela predtim vsechno mozny.Ale urcite to chce, aby se stopro lecil i pritel, kdyz ti na neco prijdou, jinak to na nic.Leceni zdar
Není tady
Aneri, muzu se zeptat? Ty delas nekde v laborce, ze toho tolik vis, co se tyce tech vysetreni?
Není tady
Sandonorico - nedělám, ale téměř rok se zabývám a studuji chlamydie i borelie - špatně se zjišťují, protože jak borelie, tak i chlamydie jsou potvory a mají tři stádia života. Zajímá mě to a vím, že když mě nevyléčí lékaři, vyléčím se sama, protože cesta existuje, ale v ČR je ještě málo známá, lékaři se brání! Kdybys chtěla vědět víc, písni mi na email, nejsem blázen, jak si tu někteří myslí ! , ale hodně toho vím......dnes už vím i to, co málo lékěřů, že když se chlamydie zacystují /třeba před ATB/ a schovají....množí se jen v krvi a aby je tam lékař zachytil, musí se brát kortokoidy a číhat na ně...to je věda, co ......ale páchají strašné zlo a mnoho nemocí !!!
Není tady
Ahoj Sandonorico,
píšeš, že přišli na to, že jsi měla zúženou močovou trubici. Můžeš mi prosímtě napsat, jak probíhá diagnostické vyšetření na tuto "vadu" a jak tento problém odstraňují? Čeká mě to asi také a mám docela strach. Díky moc.
Není tady
janica napsal(a):
Ahoj Sandonorico,
píšeš, že přišli na to, že jsi měla zúženou močovou trubici. Můžeš mi prosímtě napsat, jak probíhá diagnostické vyšetření na tuto "vadu" a jak tento problém odstraňují? Čeká mě to asi také a mám docela strach. Díky moc.
Napsala jsem ti zpravicku..................
Není tady
Sandonorico, děkuju Ti moc, SZ přišla. Člověk má přece jen menší strach když alespoň zhruba ví, do čeho jde.
Není tady
Ahoj, obracim se hlavne na muze, ale damy treba take maji informace od pritele. Muj pritel jde na vyter z mocoveho mechyre, hodne se toho boji. Jednou to absolvoval se zanetem a rikal, ze to strasne bolelo. Ted zadne problemy nema, jde na vysetreni kvuli me, myslite, ze to bez zanetu nebude tak strasne jako predtim? Chtela bych ho ti alespon trochu uklidnit...Dekuju za odpoved!!!
Není tady
Souhlasím se zmíněným, že největší kravinou je, že zánět zastaví brusinky, není to pravda, slouží jako prevence nebo jako podpůrný lék při léčení, ale určitě nevyléčí zánět. Co se týče konkrétní rady, tak na zvýšení imunity podle mě opravdu nejlíp fungují probiotika, mám to vyzkoušené a nedám na ně dopustit. I kdybyste je měli užívat ve formě jogurtů nebo kefírů či jako doplněk stravy třeba nějaký biopron nebo něco podobného, tak to má účinek. Co se týče těch zánětů, tak to jde samozřejmě ruku v ruce s tou oslabenou imunitou, takže nejlepší prevencí je samozřejmě dobrá imunita, neprochladnutí a hodně tekutin, nicméně když zánět přijde a chytí se zpočátku, tak někdy stačí takové ty kapičky z lékárny jako uroval akut a podobně, když už je ale zánět rozjetý, tak se člověk může snažit vyhnout antibiotikům jakkoli, ale stejně u nich nakonec bude muset skončit, protože je to stejné, jako když má člověk angínu či se mu zanítí nějaká rána, tak vždycky pomůžou antibiotika, až na druhém místě by pak měl člověk řešit příčinu těch obtíží apod.
Není tady