Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 30. 8. 2006 10:06

Fatima
♥♥♥♥♥--

Co vede milenku k tolerování milencovy manželky????

Ahoj,

tohle téma mne napadlo, když jsem zabrousila do podobného tématu, jen manželka a milenka jsou v nadpisu přehozeny ;o)

Toť můj příspěvek, který jsem napsala i do toho prvního tématu

adra napsal(a):
Kvítko:
třeba ho má pořád ráda - kdo má rád ji?? to jí stačí jen to ona ho má ráda?
mají děti - děti vyrostou, vycítí už v útlém věku a pak je to jen horší, stejně odejdou a pak vyčtou...zůstávat kvuli dětem-totální blbost!!!!
společné zájmy - proboha!!
přátele - ty se stejně musí rozdělit, není nikdy člověk který sympatizuj stejně na obě strany
no a majetek - to je problém ale ne neřešitelný...
takže já nechápu proč tolerovat milenku - jo jedině v případě, že já se chovám stejně jako manžel a oběma nám to vyhovuje...kde je pak ale manželství - jeho plnění???
po zkušenostech které mám - milenku NETOLEROVAT!!! tečka

Adro, možná je tady na místě se zeptat, proč ty toleruješ manželku??

Já si myslím, že žena muži toleruje milenku zkrátka proto, že fakt, že od ní muž neodešel k milence je dostatečným důkazem, že cítí stále dost silné vazby k rodině a k ní... protože jak víme, když chlap s manželkou být nechce, odejde a nezastaví ho nic.
Takže si myslím, že je v celku snadné říct proč manželka neopustí muže, který má milenku, ale je mnohem nesnadnější pochopit chování milenky, která svému milenci toleruje manželku
Skoro čtyři roky jsem byla milenka ženatého muže a dnes se za to docela stydím a nejraději bych si "nakopala do zadku", že jsem čtyři roky plýtvala láskou na člověka, který si ji v nejmenším nezasloužil a čtyři roky jsem si říkala (jako vy tady), proč ta kráva se s ním nerozvede, když jí musí být jasné, že on ji nemiluje, jinak by nebyl se mnou, ha ha ha.
Dneska se té paní v duchu hluboce omlouvám a přeji jen vše dobré do života  A kdy jsem pochopila, že jsem a vždy budu jen milenka a že i přes všechny stížnosti na manželku ona je a bude manželka? Když jsem viděla rodinné fotky svého "drahouška", kde bylo naprosto jasné, že se ke své ženě chová velmi hezky, ani stopa po tom, jak ho ona nechápe, jak mu nedává to, co on potřebuje... no musím se smát.
Takže holky, proč vy, milenky ženatých mužů, tolerujete, že žije s manželkou? Proč se pouštíte do vztahu se zadaným pánem, abyste se pak trápily a nervovaly, zda se rozvede....
Proč jsem do toho šla já? Protože mně bylo sedmnáct, jemu 45 a byl to první dospělák, který mně bral vážně, mé názory... dal mi pocit, že jsem plnohodnotná lidská bytost.... a já husička jsem se zamilovala dřív, než jsem si uvědomila, jaká je to hloupost. probrečela jsem čtyři roky, nešla jsem kvůli němu na vysokou, neodjela jsem do zahraničí jak jsem chtěla... kvůli chlapovi, který mi tvrdil, že už svou ženu nemá rád a je s ní jen kvůli dětem , no musím se smát, jak jsem byla hloupá.
Už dávno je to za mnou, mám "normálního" přítele a jen se směji tomu, jak moc jsem byla naivní a lituju toho, že mi bylo úplně jedno, že jsem chtěla děti připravit o tátu a paní o manžela, za což se jim v duchu omlouvám. Dnes když si na to vzpomenu, myslím víc na ni než na něj a s velkým pocitem provinění.

Fatima

Není tady

#2 30. 8. 2006 10:20

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Re: Co vede milenku k tolerování milencovy manželky????

Jsem manzelkou i milenkou a co me vede k tomu,ze toleruji manzelku meho milence? Mozna to,ze predevsim toleruji jeho a s tim i jeho rodinu a zenu...

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#3 30. 8. 2006 10:36

Fatima
♥♥♥♥♥--

Slniečko napsal(a):

Jsem manzelkou i milenkou a co me vede k tomu,ze toleruji manzelku meho milence? Mozna to,ze predevsim toleruji jeho a s tim i jeho rodinu a zenu...

A nebylo by lepší najít se někoho bez rodiny? V tvém případě je to asi "jedno", máš muže, nepotřebuješ patrnera bez závazků... já mám na mysli spíše ženy, které jsou samy a rozhodnou se pro milenecký vztah s ženatým mužem... který jim, jak už na začátku musí vědět, přinese časem více utrpení než radosti... tedy řekla bych ve valné většině dumbom

Není tady

#4 30. 8. 2006 11:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Slniečko nema děti...  dle mě má velkou výhodu, začít znova !
To, že vdaná - a co ? Nějaký papír... dokud nejsou děti - nevidím v tom až takový rozdíl jestli má někdo 5 let vztah s papírem nebo bez papíru.

Buď vztah těší nebo netěší !

Upravil(a) Feuria (30. 8. 2006 11:00)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#5 30. 8. 2006 11:08

Fatima
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

To, že vdaná - a co ? Nějaký papír... dokud nejsou děti - nevidím v tom až takový rozdíl jestli má někdo 5 let vztah s papírem nebo bez papíru.

Tos mně Feurio vůbec nepochopila, pouze jsem chtěla říct, že ona je v jiné situaci než většina "milenek", protože pravděpodobně ji nic netlačí k rozchodu s manželem a atak si ani nepřeje rozchod milence....
Jinak já rozhodně vidím rozdíl mezi manželstvím a soužitím na psí knížku... zdůrazňuji JÁ, svůj pohled na věc nikomu netlačím big_smile pro mne svatba znamená vyjádření  těch nejhlubších citů a slib, že se oba budou snažit, aby jim spolu bylo fajn... tedy ne slib věčné lásky, ale slib snahy o ni dumbom Soužití na psí knížku já vnímám jeko - jo, mám tě rád(a), ale co já vím, co bude zítra? Raději to nechme tak.
Ale to je čistě mé vnímání a sama znám páry, které mou teorii popírají big_smile

Není tady

#6 30. 8. 2006 11:15

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Fati seznam se podrobněji s případem "právě" Slniečka na fóru - Může se žena obětovat aneb jina forma "soužití" s ženáčem .

Už jenom ten název Ti lecos řekne.

Není tady

#7 30. 8. 2006 11:19

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ano - je to o názoru.

Není tady

#8 30. 8. 2006 12:19

Angie
♥♥♥♥♥--

Tak co vede mě (milenku), že toleruji manželku?

Tak v první řadě, já jsem se paní Ženáčové s prominutím nas*ala do života, a to docela zásadně a v době, kdy už spolu byli přes 10 let, tak o jaké toleranci z mé strany bychom tu měly hovořit?
Navíc jsem přišla v období, kdy ona svého muže potřebovala co nejvíc doma a ne aby někde trajdal s milenkou a chodil domů vyždímaný jak citrón. Netrpím vůči ní výčitkami, to je ženáčův morální boj a pokud vím, snaží se jí to vynahrazovat jak nejlépe umí, takže možná se má líp než kdykoli jindy :-) I když asi jen materiálně, to ještě nikomu štěstí nepřineslo :-(

Můj milenec mi taky toleruje manžela, my jsme prostě báječný pár, no ne? :-))
Občas dostane malý tik do tváře, když mu třeba vyprávím, co budem dělat s manželem o víkendu, nebo jak plánujeme dovolenou, ale scény nedělá. Dusno ale nastane, když se v jeho přítomnosti začnu bavit s jiným mužem, třeba s nějakým kolegou na firemním večírku, to žárlí jak pes a začne předvádět roztomilé kousky.
A já to mám vcelku podobně vůči němu. Mohla jsem se vzteky podělat, když kolem něj kroužila jedna pěkná veselá kolegyňka, cítila jsem hrozné ohrožení a žárlivost. To kolem jeho ženy necítím. Ona je dost žárlivá a docela ho stíhá, takže mi šetří spoustu práce a sil a vlastně mi ho hlídá :-)) Já ji mám vlastně ráda :-)))

Teď to záměrně zlehčuju a dělám si legraci... ale prostě výraz "tolerovat manželku" mi přijde nepatřičný...

Upravil(a) Angie (30. 8. 2006 12:20)

Není tady

#9 30. 8. 2006 12:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ach jo...:-(((( já byla na sloh tak dobrá...ale asi ne  tááááák jak to někdy dokážete napsat vy...přesně...jen žasnu

souhlasím přesně s tímto:
1) tolerovat manželku je jaksi neštastný termín.
2) když už tak mi vadili všechny jiné když se s někým bavil jen ne jeho žena - divný jev no řekněte...???

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#10 30. 8. 2006 12:28

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Angie - prostě a jednoduše.

Buď se dva využívají a vědí o tom (je to v pořádku), nebo se dva milují - také o tom vědí a také je to v pořádku, ale pokud jeden využívá (resp. ženáč) a nějaká pipka (resp. mnoho z nás - i já) čeká, že se něco stane ... tak jeho ženu toleruje !
myslím, že se to tak dá napsat.....

Váš vztah má vyrovnané misky vah ! Můžeš se cítit v pohodě.
Ale tady je spíše řeč o těch - co chtějí mít ženáče doma a opravdu čekají - jak se ta situace vyřeší (já vím, že je to hloupost), ale pro tyto "milenky" je tu zřejmě ta otázka !

Upravil(a) Feuria (30. 8. 2006 12:32)

Není tady

#11 30. 8. 2006 12:39

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

ach jo...:-(((( já byla na sloh tak dobrá...ale asi ne  tááááák jak to někdy dokážete napsat vy...přesně...jen žasnu

souhlasím přesně s tímto:
1) tolerovat manželku je jaksi neštastný termín.
2) když už tak mi vadili všechny jiné když se s někým bavil jen ne jeho žena - divný jev no řekněte...???

No jasně - jde totiž úplně o jinou žárlivost.
Ženu přeci podvádí (se mnou), na tu jaksi nemusíš žárlit ... proto je tu ale ten termín - tolerovat.
Buď je Ti jedno nebo jí toleruješ. Fůj - to je ale hnusný !

Mě byla asi jedno ! Dokud jsem nezačala žárlit na to, že je s ní a né se mnou ! Proto jsme se museli rozejít ! Nemohla bych to tolerovat !

Není tady

#12 30. 8. 2006 13:08

Angie
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

No jasně - jde totiž úplně o jinou žárlivost.
Ženu přeci podvádí (se mnou), na tu jaksi nemusíš žárlit ... proto je tu ale ten termín - tolerovat.
Buď je Ti jedno nebo jí toleruješ. Fůj - to je ale hnusný !

Mě byla asi jedno ! Dokud jsem nezačala žárlit na to, že je s ní a né se mnou ! Proto jsme se museli rozejít ! Nemohla bych to tolerovat !

Na manželku nežárlím, protože jako manželka vím něco o realitě manželského života a mám srovnání s tím mileneckým a vím i, "čím to je, čím to je"....

Blbé je, když prostě začneš závidět. Ty jí nezávidíš, že s ní souloží, protože ty s ním taky souložíš. Ty jí začneš závidět že spolu leží večer u tv a cpou se večeří, a teď si začneš představovat jak nejdřív nakupovali v Hypernově, tvůj ženáč tlačil vozík a byl hodnej taťka, pak to zacvakal, dotáhl do auta, odvezli to domů, tam to ženáč vytahal do špajzu, večer pomáhal s přípravou jídla a pak bude ještě pomáhat vykládat nádobí z myčky. Začneš jí závidět prosté věci, i to, že mu ona pere štulpny po fotbale (fůůůj) a v noci poslouchá jeho chrápání, které má mimojiné po 10 letech úplně jiný sound než teď v útulném pokojíku hotýlku v Alpách na tajné lyžovačce.

Já jsem si touhle žárlivostí / závistí v počátcích a v prvotní zamilovanosti prošla a díky bohu se nestalo nic zásadního, co by mi můj tehdejší sen vyplnilo.

Není tady

#13 30. 8. 2006 13:10

Fatima
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Angie - prostě a jednoduše.

Buď se dva využívají a vědí o tom (je to v pořádku), nebo se dva milují - také o tom vědí a také je to v pořádku, ale pokud jeden využívá (resp. ženáč) a nějaká pipka (resp. mnoho z nás - i já) čeká, že se něco stane ... tak jeho ženu toleruje !
myslím, že se to tak dá napsat.....

Váš vztah má vyrovnané misky vah ! Můžeš se cítit v pohodě.
Ale tady je spíše řeč o těch - co chtějí mít ženáče doma a opravdu čekají - jak se ta situace vyřeší (já vím, že je to hloupost), ale pro tyto "milenky" je tu zřejmě ta otázka !

OOO díky Feurio, konečně jsem pochopena ;o)
Stručně a jasně, co "nutí" svobodnou ženu, která se chce jednoho dne vdát a založit rodinu k tomu, že začne vztah s ženatým mužem, kde je perspektiva společné budoucnosti jaksi narušena faktem, že on už se k tomu zavázal jiné.
Prostě mi přijde hloupé stavět otázku tak: co nutí manželku tolerovat milenku, protože si myslím, že to je jasné snad každému, kdo měl někdy v životě dlouhodobý vztah, zažil společné bydlení, společné roky soužití, společné přátele, společný majetek, popř. dokonce děti... vždyť kolik žen nedokáže odejít ze vztahu, kde jsou nespokojeny (a nejde tam o narušitele - milenku), protože společná minulost a problémy s rozchodem jsou silnější než touha odejít? Proč by to měla být zrovna milenka, kvůli které si nechá rozvrátit rodinu? A myslím, že i dost sobrý důvod většiny podváděných manželek (mimo přetrvávající lásku k manželovi) je pocit, že na jejím neštěstí si postaví štěstí ta mrcha milenka big_smile

Co nutí svobodné holky v nejlepších letech trávit čas čekáním na telefonát milence, poslouchat výmluvy, jak o víkendu nemůže, zažívat jeho odjezdy s rodinkou na dovolenou, zatímco ona může jet někam tak maximálně sama nebo s kámoškou... osamělé Vánoce, Nový rok... osamělého Valentýna... zákaz telefonování večer, aby manželka na něco nepřišla lol

U mně to byla víra, že jsem potkala toho nejlepšího chlapa na světě, kterého mi stihla vyfouknout jiná předemmnou a dusí ho ve vztahu, který ho netěší, ha ha ha.
No a pak jsem zjistila, že po světě chodí docela dost skvělých chlapů a někteří z nich jsou dokonce svobodní lol

Já to vidím tak, že pokud jsem "normální" žensská toužící po manželství a rodině, pak vztah s ženatým mužem zaručeně přinese trápení mně, jeho ženě a možná i ženáčovi. A naděje, že se rozvede... ta blbá naděje, kterou se člověk opájí, když sedí sám pod stromečkem a přemýšlí, jak asi tráví Vánoce ženáč, ha ha.

Není tady

#14 30. 8. 2006 13:18

Angie
♥♥♥♥♥--

Fatimo, napsala jsi to úžasně a velmi výstižně.

Není tady

#15 30. 8. 2006 13:28

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, je to tak !

Není tady

#16 30. 8. 2006 13:46

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Fatimo, bravo!

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#17 30. 8. 2006 13:48

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

A na otázku co vede milenku k tolerování milencovy manželky mám jedinou odpověď : plané iluze, planá naděje a planá víra.

Pokud se ženáč chce rozvést, tak to udělá záhy poté, co se zamiluje do jiné ženy. Jsou takové případy a vztahy pak mohou skvěle klapat. Pokud to ale neudělá v době "dohledné", neudělá to velmi pravděpodobně nikdy.

Jakmile milenka své iluze ztratí, pak sice s balíkem kapesníčků, ale přeci jen vztah ukončí. Protože ví proč.

páčko, holky! smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#18 30. 8. 2006 13:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Fatima napsal(a):

Feuria napsal(a):

Tos mně Feurio vůbec nepochopila, pouze jsem chtěla říct, že ona je v jiné situaci než většina "milenek", protože pravděpodobně ji nic netlačí k rozchodu s manželem a atak si ani nepřeje rozchod milence....

Já Tě pochopila velice dobře, ale chtěla jsem říct, že ona chce děti a rodinu a v hlouby duše doufá, že se něco stane a ženáč se přeci jen rozvede a bude s ní. A tak zatím hodlá "tolerovat" manželku a syna.
Proto jsem to napsala. Právě proto, že má toho muže, který jí ovšem nedává nic z toho, co dostává od ženáče...
V tom případě nechápu, proč tedy udržovat takový svazek, kde není nic  - jenom ten zatracenej papír (v tomto případě).
Jí tlačí především čas - je rozdíl se do toho zamotat v 17 a nebo po 30.

Upravil(a) Feuria (30. 8. 2006 13:57)

Není tady

#19 30. 8. 2006 13:56

Angie
♥♥♥♥♥--

avalonka napsal(a):

A na otázku co vede milenku k tolerování milencovy manželky mám jedinou odpověď : plané iluze, planá naděje a planá víra.

Ještě jsi zapomněla na plané neštovice big_smile

Není tady

#20 30. 8. 2006 13:57

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Angie napsal(a):

avalonka napsal(a):

Ještě jsi zapomněla na plané neštovice big_smile

tummenupp

Není tady

#21 30. 8. 2006 14:01

Angie
♥♥♥♥♥--

avalonka napsal(a):

Pokud se ženáč chce rozvést, tak to udělá záhy poté, co se zamiluje do jiné ženy.

Bůh chraň tuhle zeměkouli před muži, kteří by rozhodnutí opustit svoji ženu, děti, majetek, minulost, tchýni i pratchýni, pejsky a kočičky, udělali záhy poté, co se zamilují do jiné ženy. Cca 95% manželství by se zcela zbytečně rozpadlo.

Upravil(a) Angie (30. 8. 2006 14:04)

Není tady

#22 30. 8. 2006 14:03

Angie
♥♥♥♥♥--

Nehledě na to že by bylo potřeba nastolit zcela jiný právní systém, aby soudy mohly pracovat na dalších a dalších rozvodech...

Není tady

#23 30. 8. 2006 14:05

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Angie napsal(a):

avalonka napsal(a):

Pokud se ženáč chce rozvést, tak to udělá záhy poté, co se zamiluje do jiné ženy.

Bůh chraň tuhle zeměkouli před muži, kteří by rozhodnutí opustit svoji ženu, děti, majetek, minulost, tchýni i pratchýni, pejsky a kočičky, udělali záhy poté, co se zamilují do jiné ženy. Cca 95% manželství by se zcela zbytečně rozpadlo.

Asi tak ....

Dávám časové rozmezí 1-10 let wink

vissla

Není tady

#24 30. 8. 2006 14:07

Angie
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Jí tlačí především čas - je rozdíl se do toho zamotat v 17 a nebo po 30.

To chápu. I mě je nepříjemná představa, že budu v 38-40ti přemlouvat svoje teplé kamarády, aby mi darovali sperma a dělali mi fiktivní partnery při asistované reprodukci (pokud by se moje zrezivělé vejcovody vůbec k něčemu měly)....

Není tady

#25 30. 8. 2006 14:11

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já se z Tebe picnu big_smile šak máš muže.... to je přeci tatínek čekatel ! tak co šílíš !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí