1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Chtěla bych Vás poádat o radu. Mam na návtěvě kamarádku z Itálie a asi změna klima a stravy přispěla k neustálé zácpě a bolení břicha.Zkouí různé projímavé čaje, jogurty, olivový olej atd., ale bohuel bez gutalaxu to prostě nejde.Tento stav u trvá skoro měsíc a bojí se, aby to neskončilo tak, e bude na gutalaxu závislá. Máte někdo nějakou dobrou radu, jak na tyto potíe ? Díky moc za odpověď.
Není tady
Renča1 napsal(a):
Chtěla bych Vás poádat o radu. Mam na návtěvě kamarádku z Itálie a asi změna klima a stravy přispěla k neustálé zácpě a bolení břicha.Zkouí různé projímavé čaje, jogurty, olivový olej atd., ale bohuel bez gutalaxu to prostě nejde.Tento stav u trvá skoro měsíc a bojí se, aby to neskončilo tak, e bude na gutalaxu závislá. Máte někdo nějakou dobrou radu, jak na tyto potíe ? Díky moc za odpověď.
Zkuste Psylium. Je to vláknina (Indický jitrocel). Ráno 2 ličky do 2 dcl vody (hodně´zapíjet!).Ve střevech nabobtná jako gel a tak nějak je vymete... Dobrý je taky denně cvičit základy orientálního (břiního) tance. To si nedělám srandu. Tahle kombinace mi po x letech konečně pomohla
Díky za rady, vyzkouíme to.
Není tady
Na Victorii jsem proti zácpě nala toto: Na zácpu platí vestky, vypeckujte je, pokrájejte, zalijte trochou vody, pak rozvařte a po zchladnutí snězte. Můete v nich nechat také rozpustit ličku másla. vestky lze takté přes noc namočit do studené vody a nechat luhovovat. Ráno pak výluh vypijte a vestky snězte.
Není tady
:gloria:Colonix...a zácpa je i u mne minulostí...Zabírá na vechny moné neduhy,spojené s trávicím traktem...
Není tady
zkouela jsem i suené vestky a nepomohlo:( jsem ale těhu, tak nemuzu jen tak neco do sebe cpat
Není tady
jíst denně vlákninu a hodně pít to by těmhle potíím mělo předcházet a nebo čaje přímo směsi u namíchané na střeva.Jetě jsou dobrá jablka nebo jeblečný ocet (ředěný) pomáhá na trávení a na zácpu.
Není tady
Já teda taky jsem na to dost trpěla,ale dost mi pomáhá si uvařit jablka,nebo koláč s jablkama ty pečené taky,jinak večer nachystat vodu do sklenice a ráno nalačno vypít.Taky jsme si močila večer vstky do té vody a ráno vypila a snědla.
Není tady
Mě zabírá Fruktolax a ted jsem si koupila Probiotika- Lactobacily. Navozují správnou činnost střev a ovlivnují zaívání. Denně 1 tableta a po týdnu se dostaví účinek. Aspon u mě to zafungovalo.
Není tady
Fruktolax jsem taky zkouela, nic a je pěkně hnusnej. Ovoce pomáhá, ale takové mnoství si neumím představi pořád brát. Pouívám tablety na detoxikaci, obsahují probiotika na imunitu organismu a prebiotika, to je ivná půda zase pro probiotika. Pokud přípravek nemá prebiotika, zdravé mikroorganismy nemají anci se dostat a do střev. Na správnou činnost střev je určiý druh vlákniny. Toto sloení vytváří tablety, které pouívám a je to nejlepí pro ná organismus, co znám. Nevím u co je to zácpa.
Není tady
Namočit jednu ličku lněného semínka přes noc, na druhý den sníst.
Není tady
se zacpou jsem taky mela silene problemy. casto jsem nesla na zachod i 4-5 dni. a to byl horor.
zkousela - ovoce, jogurty, kavu po ranu. - nekdy to pomohlo nekdy ne.
laxativa jsem zkratka odmitala.
a pak jsem se bavila s kamaradkou a zjistily jsem ze mame stejny problem - ale ona ho vyresila.
ALOE VERA
v zivote by me to nenapadlo.ale funguje to neuveritelne.
normalne koupite aloe vera v kapsulich a po jidle si vezmete jednu nebo dve.
kamaradka si bere po kazdem jidle jednua vecer 2. mne staci 1 po veceri.
a svete div se pomaha to neuveritelne!!!!!!!!!!!! a je to prirodni produkt a navic pomaha na plet atd.
Není tady
Určitě vyzkouejte psyllium
Není tady
Doporučuji hodně vlákniny a pitný reim je také důleitý Trpěla jsem na zácpu hodně ale ve se zlepilo
https://defekace.info/otazky/onemocneni/zacpa/ tady doporučuji přečíst nějaké základní informace a rady.
Není tady