29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potrebuji radu.Chceme si poridit krbovky.Ale potrebujeme s vymenikem.Zatim jsme nesehnali nikoho kdo stim ma skusenosti.Na kolik radiatoru se daji pripojit.Poradite?
Není tady
Ahoj, krbová kamna máme, Romotop Venezia (8kW) s výměníkem(4kW). Nevím jakou máš představu o připojení na radiátory, ale pro zajištění bezproblémového užívání to není tak jednoduché. Systém by měl být s nuceným oběhem spouštěmým čidlem u výměníku a měla by se vytápět akumulační nádoba, teprve z ní by mělo docházet k rozvodu po domě. Jinak nezajistíš rovnoměrné vytápění. Taky je třeba mít na paměti, že se v kamnech s vložkoou nesmí topit pokud necirkuluje voda ve výměníku. Ovšem mohu vřele doporučit,v podstatě se tím dá vytopit takřka celý dům v přechodných obdobích. Pro informaci mám dům velký asi 110m zast. plochy, dvě patra, fasádně izolovaný a eurookna= minimální tepelné ztráty. Pokud bys měla další otázky, napiš.
JanaAnlaufova napsal(a):
Potrebuji radu.Chceme si poridit krbovky.Ale potrebujeme s vymenikem.Zatim jsme nesehnali nikoho kdo stim ma skusenosti.Na kolik radiatoru se daji pripojit.Poradite?
Není tady
Taky teď předěláváme dům a krbová kamana s výměníkem nás u kamarádky v domě nadchla. Ona je má z Mountfieldu, kde prý mají velký výběr. A protože teď mají mít i nějkou podzimní akci s bonusy, tak se je tam chystáme jít vybrat. Ale podívat se na ně můžeš i na jejich internetových stránkách www.mountfield.cz.
Není tady
Taky mame na chalupe krbova kamna 7kW a 5 kW vymenik. Koupila jsem je pres www.astranet.cz a nakup probehl bez problemu. Ohrivame tim i vodu v 8O litrovem bojleru.
Není tady
Já bych doporučovala hledat na heurece. Já jsem přes heureku narazila na http://www.hede-kamna.cz/produkty/krbova-kamna. Ale dobré je, že je tma hodně recenzí, takže si můžete udělat obrázek samy a nebo pak se optat i prodejce případně.
Není tady