29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ariesek67 napsal(a):
Tak na chřipku potit a potit mléko a med na průduška je víborné psí sádlo ale je špatně se k dostání žádnej pes ho nedá dobrovolně.
tfuuuuj
Není tady
Suzy - neříjek fuj, kdyby šlo o tvé dítě...ráda ho seženeš.....
Není tady
Jo to psí sádlo je prý vážně zázračné
Jinak co tu ještě nepadlo - do toho horkého mlíka s medem přilít RUM!!! Super na vypocení.
Mně to vždycky spadne na průdušky, takže popíjím průduškový čaj a co se mi poslední dobou osvědčilo vždy bez výjimky je AMBROSAN - prášky, koupí se v lékárně bez receptu za necelých 20 Kč.
Není tady
Teď jsem se dočetla, že na nachlazení je dobrá tzv. "hořčičná koupel". Do kyblíku nalít horkou vodu a v ní rozmíchat celý kelímek hořčice, vydržet tam s nohama alespoň 10 minut, obléct ponožky a vlézt do postýlky.
Není tady
janica napsal(a):
Jo to psí sádlo je prý vážně zázračné
Jinak co tu ještě nepadlo - do toho horkého mlíka s medem přilít RUM!!! Super na vypocení.
Mně to vždycky spadne na průdušky, takže popíjím průduškový čaj a co se mi poslední dobou osvědčilo vždy bez výjimky je AMBROSAN - prášky, koupí se v lékárně bez receptu za necelých 20 Kč.
Já dávám do horkého mléka med, rum a máslo. To je pak nadost být nachlazená.
Není tady
zdravim, chtěla bych se zeptat jaká máte názor na doplnky stravy..užívátě nějaké? a pomáhají vám? díky moc
Není tady
ja užvám vigantolvit - je to na zvýšenní vi. D, který je dobrý na svaly a klouby
Není tady
Jo tak na nachlazení doporučit nějako blbost na svaly a klouby. To je fikané.
Není tady
Co tak se vypotit na cizím těle?
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Tak na chřipku potit a potit mléko a med na průduška je víborné psí sádlo ale je špatně se k dostání žádnej pes ho nedá dobrovolně.
Drsné, ale pravdivé a opravdu funguje
Není tady