18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mate prosim nekdo nejakou treba baskou ale ucinnou radu?Uz tri dny prechazim nachlazeni s Paralenem a horkym cajem s medem.Bohuzel nepomohlo a dnes odpoledne me to totalne slozilo.Jsem ko,v krku pali,telo unaveny ,poradte jak s tim zatocit.
Není tady
suzy: ve Zdraví eny, píu o ,,cibulových ponokách"-fakt pomáhají!!!
Jinak u mně vdy zaručeno: večer, ne jdu spát, si vezmu 2 Superpyriny(musí být jen ty)a lehnu do vany s horkou vodou, jak nejvíc snesu a leím, dokud mi nezačnou téct čůrky potu po obličeji. Pak hned usuit, vzít zimní ponoky, pyamo a spát!!!Ráno jsem v pohodě.
Není tady
Káča napsal(a):
Jinak u mně vdy zaručeno: večer, ne jdu spát, si vezmu 2 Superpyriny(musí být jen ty)a lehnu do vany s horkou vodou, jak nejvíc snesu a leím, dokud mi nezačnou téct čůrky potu po obličeji. Pak hned usuit, vzít zimní ponoky, pyamo a spát!!!Ráno jsem v pohodě.
Kdyz ja nesnesu horkou vanu .je mi blbe,nejak mita horka para nedela dobre.Ale je mi zle ,strasne...Jdu se kouknout kde jsou ty cibulovy ponozky.A ty popmahaji i na bolest v krku?
Není tady
suzy napsal(a):
Káča napsal(a):
Jinak u mně vdy zaručeno: večer, ne jdu spát, si vezmu 2 Superpyriny(musí být jen ty)a lehnu do vany s horkou vodou, jak nejvíc snesu a leím, dokud mi nezačnou téct čůrky potu po obličeji. Pak hned usuit, vzít zimní ponoky, pyamo a spát!!!Ráno jsem v pohodě.Kdyz ja nesnesu horkou vanu .je mi blbe,nejak mita horka para nedela dobre.Ale je mi zle ,strasne...Jdu se kouknout kde jsou ty cibulovy ponozky.A ty popmahaji i na bolest v krku?
Kloktat slanou vodu,je to sice hnus,ale trochu to uleví.Mě zabírá Jodisol ve spreji,tak hnus,ale zabere.
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Káča napsal(a):
Jinak u mně vdy zaručeno: večer, ne jdu spát, si vezmu 2 Superpyriny(musí být jen ty)a lehnu do vany s horkou vodou, jak nejvíc snesu a leím, dokud mi nezačnou téct čůrky potu po obličeji. Pak hned usuit, vzít zimní ponoky, pyamo a spát!!!Ráno jsem v pohodě.Kdyz ja nesnesu horkou vanu .je mi blbe,nejak mita horka para nedela dobre.Ale je mi zle ,strasne...Jdu se kouknout kde jsou ty cibulovy ponozky.A ty popmahaji i na bolest v krku?
Kloktat slanou vodu,je to sice hnus,ale trochu to uleví.Mě zabírá Jodisol ve spreji,tak hnus,ale zabere.
Jo ja culmam samy ty hnusy lekarny a kloktam Tantum Verde ale mam takovou zimnici ze sebou snad prastim.
Není tady
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Kdyz ja nesnesu horkou vanu .je mi blbe,nejak mita horka para nedela dobre.Ale je mi zle ,strasne...Jdu se kouknout kde jsou ty cibulovy ponozky.A ty popmahaji i na bolest v krku?Kloktat slanou vodu,je to sice hnus,ale trochu to uleví.Mě zabírá Jodisol ve spreji,tak hnus,ale zabere.
Jo ja culmam samy ty hnusy lekarny a kloktam Tantum Verde ale mam takovou zimnici ze sebou snad prastim.
Tak potom u jen dbánek svařenýho červenýho (u jsme zase u chlastu) a vypotit na cizím těle.
Ale přeju a Tě to brzy přejde.
Není tady
Noo, na záněty větinou teplo nedělá dobře, pokud tě bolí i v krku, dej si Prieznitzův obklad, t.j. hadr namočený ve studené vodě na krk,dát igelit a ručník, ovázat - nejlépe na noc, ale pokud leí, i přes den, cibule pomáhá fakt, já dělám cibuli s cukrem, majoránkový čaj, ale hlavně vyleet a vypotit, at to někam nesedne.....
Není tady
Pokud by ti to sedlo na průduky a nemohla odkalat - uvařit trochu mléka, dát do toho kus másla a med a horké popíjet ! Případně olejový zábal na prsa , t.j. hadr namočený v teplém oleji, igelit,ručník a nechat dlouho.....
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
Kloktat slanou vodu,je to sice hnus,ale trochu to uleví.Mě zabírá Jodisol ve spreji,tak hnus,ale zabere.Jo ja culmam samy ty hnusy lekarny a kloktam Tantum Verde ale mam takovou zimnici ze sebou snad prastim.
Tak potom u jen dbánek svařenýho červenýho (u jsme zase u chlastu) a vypotit na cizím těle.
Ale přeju a Tě to brzy přejde.
Sakra no to je napad. Ja jen ted snedla topinku s cesnekem aby mi to vypalilo krk takze to pochybuju ze ma draha polovicka mi bude chtit pomoct s tim pocenim
Není tady
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Jo ja culmam samy ty hnusy lekarny a kloktam Tantum Verde ale mam takovou zimnici ze sebou snad prastim.Tak potom u jen dbánek svařenýho červenýho (u jsme zase u chlastu) a vypotit na cizím těle.
Ale přeju a Tě to brzy přejde.Sakra no to je napad. Ja jen ted snedla topinku s cesnekem aby mi to vypalilo krk takze to pochybuju ze ma draha polovicka mi bude chtit pomoct s tim pocenim
Dejchej mu do ucha
Není tady
Aneri napsal(a):
Pokud by ti to sedlo na průduky a nemohla odkalat - uvařit trochu mléka, dát do toho kus másla a med a horké popíjet ! Případně olejový zábal na prsa , t.j. hadr namočený v teplém oleji, igelit,ručník a nechat dlouho.....
Jo tak to do me lije muj muz a ja se vzdycky branim protoze mi to nechutna ale asi to ma neco do sebe.Asi tomu opet neuniknu a ten zabal na krk si udelam na noc,ten je dobrej.
no tak Vam dekuju za rady ja to nejak zkombinuju a uvidim zitra.Rano jakse znam mi bude hej ale odpoledne zase polezu jak lemra
Není tady
Suzy, neboj, nachlazení s léky se léčí 7 dnů a bez léků týden....to bude dobré.......
Není tady
zázvorový nebo cibulový čaj, zázvor s cukrem, cucavé septolete
Není tady
rozmíchat med se slivovicí a pár kapkami citronové ávy a pomalu olizovat...
Není tady
PavlaH napsal(a):
zázvorový nebo cibulový čaj, zázvor s cukrem, cucavé septolete
septolete cucam uz 3 dny
Není tady
Bety napsal(a):
rozmíchat med se slivovicí a pár kapkami citronové ávy a pomalu olizovat...
nebylo by neco s rumem?
Oto,nejak nemam naladu mu dnes dychat do ucha nastesti to na me vidi tak se mi klidi z cesty.
Není tady
Tak jo, můe být i čaj s hooodně rumem,/ jako na vypocení/ ale pak ne práky !!!!
Není tady
suzy napsal(a):
Mate prosim nekdo nejakou treba baskou ale ucinnou radu?Uz tri dny prechazim nachlazeni s Paralenem a horkym cajem s medem.Bohuzel nepomohlo a dnes odpoledne me to totalne slozilo.Jsem ko,v krku pali,telo unaveny ,poradte jak s tim zatocit.
To bude nějaká virozka. Zná to... nachlazení se vyléčí za sedm dní a u
a) se léčí léky -třeba tím paralenem
b) nebo se neléčí a ignoruje ho
Take u jen čtyři dny???
Jinak seriózněji :
mne pomáhá hodně, ale opravdu hodně pít čaj, nejlépe bylinky (máta, heřmánek, kopřiva, jahodové listí)...piju tolik, e ani nejím, nemá to toti místo
manelovi pomáhá se vypotit
synovi pomáhá rozpustný Coldrex a áva z cibule s medem. (mimochodem -fuj!!!)
Tak si vyber.
Není tady
Aneri napsal(a):
Tak jo, můe být i čaj s hooodně rumem,/ jako na vypocení/ ale pak ne práky !!!!
Tak to ja mam uz v sobe za dnesek skoro cely plato Paralenu takze ten rumik neee,noo ale kdyz si jen tak zlehka kapnu do cajiku tak by se mi mohlo lip usnout ne?Nebo kapnu radeji vic at usnu rychlejc
Není tady
árka Junková napsal(a):
suzy napsal(a):
To bude nějaká virozka. Zná to... nachlazení se vyléčí za sedm dní a u
a) se léčí léky -třeba tím paralenem
b) nebo se neléčí a ignoruje ho
Take u jen čtyři dny???
Jinak seriózněji :
mne pomáhá hodně, ale opravdu hodně pít čaj, nejlépe bylinky (máta, heřmánek, kopřiva, jahodové listí)...piju tolik, e ani nejím, nemá to toti místo
manelovi pomáhá se vypotit
synovi pomáhá rozpustný Coldrex a áva z cibule s medem. (mimochodem -fuj!!!)
Tak si vyber.
Ja piju zelenej caj a jsem tak nalita ze porad jen chodim na zachod,to teda bude zase noc.Coldrex mi moc nepomaha ,je zvlastni ze ani Paralen plus moc ne ,nejlip mam zkusenosti s obyc paralen (alespon u mn eto tak je) a cibuli se muj muz do me snazi dostat pokazde kdyz se nachladim,Vzdycky se pohadame protoze ja to do sebe proste nenarvu.Takze budu dal trpet a snad mas púravdu ze uz jen 4 dny
Není tady
V lékárně (i v obchodě)mají od Teekane výborný čaj na nachlazení a chřipku. Rozpustný Coldrex, jako čaj je taky super!
Není tady
Káča napsal(a):
V lékárně (i v obchodě)mají od Teekane výborný čaj na nachlazení a chřipku. Rozpustný Coldrex, jako čaj je taky super!
caj piju hodne ale zelenej.Myslis ze ty cajicky jak byvaji oznacovany na chripku a nachlazeni opravdu pomahaji nebo jen zahreji jako jiny caj.
Není tady
Já mám opravdu dobrou zkuenost s čajema, které mají označení, e jsou přímo na nachlazení a chřipku, pak jsou na kael a průduky....Pomáhají jak mně, tak i malé(3). Vdy, kdy je někdo z nás nachlazený, nebo jen kale, jdu ho hned koupit-jsou dost silné a kdy je popíjí, je dobré, je zároveň hodně čichat (inhalovat).
Není tady
Káča napsal(a):
Já mám opravdu dobrou zkuenost s čajema, které mají označení, e jsou přímo na nachlazení a chřipku, pak jsou na kael a průduky....Pomáhají jak mně, tak i malé(3). Vdy, kdy je někdo z nás nachlazený, nebo jen kale, jdu ho hned koupit-jsou dost silné a kdy je popíjí, je dobré, je zároveň hodně čichat (inhalovat).
tak jsem si koupila na chripku a nachlazeni od Lerosu.Tak uvidime Dekuji za radu.
Není tady
Tak na chřipku potit a potit mléko a med na průduka je víborné psí sádlo ale je patně se k dostání ádnej pes ho nedá dobrovolně.
Není tady