6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Holky. Měřím 180cm, vážím 62kg. Prsa mám dvojky, ručičky a nožičky mám jako Olie z Pepka námořníka (vpodstatě jsem jí dost podobná) . A teď vážně. Chtěla bych přibrat na zadku a stehnech. Prostě spodek těla. Jenže když přibírám,tak v břiše a bocích a pak vypadám jako žižala se záchraným kruhem. DO posilky , kde by mi trenér předepsal jídelníček , čas chodit nemám, nebot mám prcka a hlídání je nejisté. Máte někdo zkušenosti, co jíst a jaké cviky provádět?
Není tady
Ak xceš, skúsim ti poslať mojich zvyšných 10 kg, mám ich pomerne rovnomerne rozložené pekne po celom tele, tak by snáď aj u teba mohli byť dekoratívne... a buď na ne dobrá!
Není tady
Selimo, nedělej si ze mne kozy jo? (nebo jo, moje trojky pevné mi taky chybí) . Jestli těch 10 kg bude pevných a ne samý suc, tak sem s nimi.
Není tady
no a kdyby nevyšlo na ty kozy, tak bych se zapojila
Není tady
Kozy mám šestky, jedno číslo ti rada prihodím(no jedenapol, nech nežeriem!)... A inak je to všetko zmixované, tuk aj so svalmi(lýtka mám vraj ako baletka, ale tie prsia skôr ako Lola Ferrara ), fajnové, živené tými najlepšími, prevážne zdravými vecami neoľutuješ
Upravil(a) Selima (29. 8. 2006 17:33)
Není tady
Májajája napsal(a):
no a kdyby nevyšlo na ty kozy, tak bych se zapojila
A copak, kolikátky máš prsa, že máš na rozdávání???
Není tady
Selima........... ty jsi kus . Chjo, kdyby to tak šlo. Pošli mi fotku.
Není tady
Chomáčku...i já z Moravy bych mohla takových 10-20 kileček poslat a ještě bych dala nevrh litřík slivovičky.....ale žádný sulc třepavý...kvalita !
Není tady
Ženský jste fajn baby. A ted už mi poradte, jak jíst a co, abych byla jako vy.
Není tady
Chomáčku, já ti nemůžu poradit, protože já mám chut neustále a na všechno - sladků, slané, kyselé,ovoce,zeleninu, já bych mohla ke krupici kyselou okurku - já asi nebudu ten správný typ. A nejsem líná v noci udělat palačinky se šípkovou marmeládou a šlehačkou...,nebo salát a řízeček - kde není líný - může být jako já !!!
Není tady
chomáček napsal(a):
Ženský jste fajn baby. A ted už mi poradte, jak jíst a co, abych byla jako vy.
já jsem přibrala,když jsem si pravidelně kupovala plechovku salka a punčové dorty a taky jsem začala pít pivo.. To ty kila šly nahoru. Z 58kg na 65kg. Teď už mám naštěstí zase 56kg při výšce 169cm.
Podle mně nemá smysl se tím trápit.Pokud máš dispozice přibírat pouze v určitých partiích, tak to těžko změníš.
Není tady
Chomáčku,
jak ti závidím . Ale zkusím ti poradit Pangamin - pivní kvasnice, prodávají se v práškách (1 sáček stojí do 40,- Kč) a fungují. Přítel je také hubený, takže je bere - jakmile je bere, tak přibírá (nevím, asi tím, že má větší chuť k jídlu, pořád hlad), jakmile je přestane brát, tak jde váha zase dolů...
Není tady
Ano, ten Pangamin je asi jeden z mala, co se da doporucit. Driv se to prodavalo jako cosi hnusneho (tusim se to rozpoustelo ve vode), dnes to muzes koupit s ruznymi prichutemi a prisadami jako tabletky (ale davkuje se to treba 3x3, takze krabicka je za chvilku pryc). Jsem se dvakrat ptal v lekarne, jestli nemaji neco na pribrani pro moji zenu (168/48), tak na me koukali jak na debila, protoze vsichni chteji shazovat. Tohle mi doporucili jako jedine. No a co jeste pozitivne prispiva je odstraneni stresu a zavedeni pravidelnosti v jidle. Ale zkus to v dnesni dobe
Není tady
Chomáčku , mě pomáhá McDonald )) Fakt !
Není tady
No já řeším celej život opačnej problém, takže zkušeností mraky! Přestaň jíst a začni žrát!! A jak si to začneš vyčítat, tak kila jsou nahoře ajncvaj a hlavně se tam potvory držej!! Dobrý je taky začít s ležingem, gaučingem a hlavně omezit pohyb. Kafe sladký, samosebou se sachříkem ( né jednim) a doma pohoda. U mně to fest zabírá, je to zaručený!!
Není tady
dakota napsal(a):
No já řeším celej život opačnej problém, takže zkušeností mraky! Přestaň jíst a začni žrát!! A jak si to začneš vyčítat, tak kila jsou nahoře ajncvaj a hlavně se tam potvory držej!! Dobrý je taky začít s ležingem, gaučingem a hlavně omezit pohyb. Kafe sladký, samosebou se sachříkem ( né jednim) a doma pohoda. U mně to fest zabírá, je to zaručený!!
Dakoto, přesně tak. A taky hrozně pomáhá celodenní uždibování při vaření čehokoli a pak naložení normální porce, protože přece jsem ještě ani nevečeřela. A vyčítání? No tak to je zaručený úspěch kil nalepených nafurt.
Není tady
No jo vlastne, na to jsem zapomnel - musis si to jidlo VYCITAT, pak je uspech zarucen!
Není tady
Chomáčku,nebo začni dojídat zbytečky po mimi-to pak jde samo.Jestli neumíš -tak jako já-vařit v akurátním množství tak dojídej a dojídej.
Neboj,ono to přijde až to nebudeš potřebovat a po 35a výš je to zaručené.To pak takové starosti mít nebudeš.
Není tady
Santala napsal(a):
Chomáčku , mě pomáhá McDonald )) Fakt !
Y LOVE YOU KFC (160/60)
Není tady
chomáček napsal(a):
Ahoj Holky. Měřím 180cm, vážím 62kg. Prsa mám dvojky, ručičky a nožičky mám jako Olie z Pepka námořníka (vpodstatě jsem jí dost podobná) . A teď vážně. Chtěla bych přibrat na zadku a stehnech. Prostě spodek těla. Jenže když přibírám,tak v břiše a bocích a pak vypadám jako žižala se záchraným kruhem. DO posilky , kde by mi trenér předepsal jídelníček , čas chodit nemám, nebot mám prcka a hlídání je nejisté. Máte někdo zkušenosti, co jíst a jaké cviky provádět?
Tak to Ti řeknu hned, že s tím nehneš. I když budeš jíst cokoli a třeba ten Pangamin apod, vždycky budeš nabírat hlavně tam, kde máš predispozice - asi jsi horňačka, takže břicho, možná ruce. Takže bych zkusila nějaký sport, aby Ti zesílily nožičky a prdízna. Ovšem zase počítej se svaly a hlavně, abys jich docílila a posílila tak to chce čas a dřinu... Já tvrdím, že se na to vyprdni a nebo zkus sport. Nety 174/68-9
Není tady
Proboha!!!!!! Pardon 174/ 58-59 těch deset kilo jsem si přindala omylem. Kozy tři - tedy dvě, trojky.
Není tady
Vy jste všichni zlatíčka. Vážně. Ale já to právě myslela tak nějak jako zmínila nety. Nechci přibrat sádlo a být po*ná. Chtěla jsem spíš poradit, zda právě někdo nemáte zkušenosti z posilovny, co vám tam kdo doporučil na přibírání. Jeden kamarád závodně plaval a prý měl hodně jíst bílkoviny??? Tuším, že ano. No , ale to mě nestačí.
Ale jak koukám, asi si nechám spíš od některé výše uvedené poslat pár kileček navíc.
Není tady
To máš těžký. Já třeba na sobě vidím, že aby mi narostl malinko sval z kola, stojí mne to dva tisíce kilometrů. Třeba, dkyž budeš jezdit hodně silově na rotopedu, tak by Ti mohla trošku narůst pr...
Není tady
Netušila jsem , že mám dvojče, zdravím tě Selimo!!
Selima napsal(a):
Kozy mám šestky, jedno číslo ti rada prihodím(no jedenapol, nech nežeriem!)... A inak je to všetko zmixované, tuk aj so svalmi(lýtka mám vraj ako baletka, ale tie prsia skôr ako Lola Ferrara ), fajnové, živené tými najlepšími, prevážne zdravými vecami neoľutuješ
Není tady
Jinak na jižní moravě jsme "rozdajnější" , přenechala bych ti i tři čísla, mně by trojky stačily, mohla bych pak spávat na břiše a při sportu by mi ten pozůstatek nedělal monokly pod okem.
Není tady