Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 29. 8. 2006 17:00

flower
♥♥♥----

Jsem jako sušenka

Prosím o radu vsechny, kteří mají zkušenosti se suchou pletí. ač je mi dvacet,tak se mi delají vrasky z toho jak suchou mam plet. nepomáhá temeř nic. mazu se často,mam různé kremy,ale asi bych se nemohla koupat a umyvat,protoze nejhorsi je to kdyz se umyvam.to jsem pak stahla cela:o))albert Ta me vysusuje uplne nejvic. Predem dekuji za rady

Není tady

#2 29. 8. 2006 17:53

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Jsem jako sušenka

A co si do koupele přidat trochu olivového oleje? Nebo se s ním namazat zabalit se do starého oblečení a chvíli to vydržet? Nemá to teda ozkoušené, je to jen takový nápad, ale myslím, že by ti to nemělo nijak ublížit.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 29. 8. 2006 18:18

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

flower: Kup si v lekárně kalciovou mastičku. Je dobrá na suchou pleť......tummenupp

Není tady

#4 30. 8. 2006 7:28

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

moc tě nepotěším, máš typ pleti, který dělá vrásky ať se snažíš jak se snažíš. Mám takvou známou, ve čtyřiceti je bez makeupu jako stařena, prostě mastit a mastit,  nic víc asi dělat nemůžeš

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#5 30. 8. 2006 8:48

rogersova
♥♥♥♥♥--

znám paní která si obličej maže domácím vyškvařeným sádlem a pleť  má i ve vysokém věku velmi pěknou.Zkus to o víkendech,kdy jsi doma. Já sama jsem měla pro dceru předepsaný Excipial U Lipolotio.Měla hodně suchou pleť a pomohlo jí to.Nebo se maž bílou kosmetickou vazelínou,koupíš jí také v lékarně.

Není tady

#6 30. 8. 2006 12:32

muzzle
♥♥-----

Zkus kazdy den vypit maleho panaka olivoveho oleje. smile

Není tady

#7 30. 8. 2006 17:46

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Moje spolužačka měla taky velice suchou pleť - už na gymplu. Zůstala jí doteď, ale v průběhu let se jí to nijak nezhoršovalo a teď  ve 40 vypadá výborně. Taky být tebou, tak si vůbec neumývám obličej vodou (mýdlem už vůbec ne!). Zkus Jarišův roztok - mají ho v lékárně, stojí pár korun. To by tě nemělo "svírat".

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#8 31. 8. 2006 16:45

d2dagmar
♥♥♥----
Místo: Morava

Jarišova voda je super a zkus střídat jednu koupel s normálním kravským mlékem a druhou s olejem.Kamarádka se ptala doktora (má mimi s velmi suchou pokožkou)jaký olej jestli olivový,dětský apod... a on jí dal starou babskou radu.OBYČEJNÝ STOLNÍ OLEJ.na pleť je dobré večer se natřít dětským olejíčkem např.Aviril za pár kaček.Je to dobré i na ruce,co přes noc nevsákne to ráno umyješ.smile

Není tady

#9 5. 9. 2006 9:56

Venus
Host

flower napsal(a):

Prosím o radu vsechny, kteří mají zkušenosti se suchou pletí. ač je mi dvacet,tak se mi delají vrasky z toho jak suchou mam plet. nepomáhá temeř nic. mazu se často,mam různé kremy,ale asi bych se nemohla koupat a umyvat,protoze nejhorsi je to kdyz se umyvam.to jsem pak stahla cela:o))albert Ta me vysusuje uplne nejvic. Predem dekuji za rady

Já mám ultra suchou pleť . Od 15 let se mažu modrou Niveou. Zkusila jsem všechny možné  značkové krámy, nakonec jsem se vrátila pokorně k Nivee. Buď mě štípaly nebo jsem měla pořád pocit pnutí.Dnes  si do ní přimíchávám PUPALKOVÝ olej. Obličej, krk a dekolt si zásadně čistím mlékem . Po vykoupání (pridávám pěnu s olejem) si celé tělo nakrémuju mastnějsím krémem(klidně i levnou Marinou,v zimě i modrou indulonou)Modrou Indulonu používám i na obličej v mrazech. Jednou za 14 dní si udělám tělový peeling drsnou rukavicí . Nekupuj zbytečně drahé krémy !!!
Flower, je to blbý, co Ti teď řeknu , ale moc často se celá nekoupej, strašně to vysušuje. Moje péče (jako mé matce) se vyplatilaVrásky mám minimálne, plěť hladkou. Letos jsem měla na letišti potíže s pasem. Na svých 51 let prý rozhodně nevypadám, jestli ten pas je vůbec můj, prý mi hádali (podle obličeje) tak 38. Proto mazat, mazat, mazat, občas jemný peeling. Jo, dobrá je taky kozí kosmetika (La Chevre)

#10 6. 9. 2006 23:33

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

tak ten krem o kterem rogersova pise je SUPER...

Není tady

#11 9. 9. 2006 11:38

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

A víš co obsahuje Indulona, teda ta modrá, původní jako kdysi? Sádlo!

rogersova napsal(a):

znám paní která si obličej maže domácím vyškvařeným sádlem a pleť  má i ve vysokém věku velmi pěknou.Zkus to o víkendech,kdy jsi doma. Já sama jsem měla pro dceru předepsaný Excipial U Lipolotio.Měla hodně suchou pleť a pomohlo jí to.Nebo se maž bílou kosmetickou vazelínou,koupíš jí také v lékarně.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

#12 9. 9. 2006 11:45

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Pročetla jsem to tady jen zběžně, tak douám, že nebudu opakovat již zmíněné. Suchou pletí netrpím, spíš naopak, ale vše v míře. Nejprve bych se zeptala na hormonální antikoncepci, tedy jestli ji neužíváš. Já jsem zkusila jen jednou, z mé mastnější pleti se nestala suchá, ale něco naprosto divného. Mastná byla méně, ale stále, ovšem i při tom začaly se mi projevovat příznaky extrémně suché pleti, pnutí, šupinky po obličeji, úplně strašně suché nehty-skoro šupinaté.  Takže nebrat HA.
Pokusila bych se upravit jídelníček, nevím jak, chce to poradu s dietologem. Ma mne třeby funguje omezení tuku v potravě tak, že mám pleť mastnější. Naprosto nepochopitelné, že?
Pro koupání vyzkoušej přípravek Linnola fett, tuším, že se to tak nějak píše. K zakoupení v lékárně. Mně se dostal do ruky naprosto výjimečně, po vzzkoušení nelze nic vytknout.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí