29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
NÁÁÁÁDHERNÝ!!! Jeden z mých nejoblíbenějších, takový jemný, krásný, poetický...
Není tady
Tenhle film patří vážně mezi jedničky!!!! Je fakt krásný, uplně jiný než ostatní.. Výborný filmek pro vytvoření pohody
Není tady
misha88 napsal(a):
a která scéna se třeba nejvíc líbí?? Mě zaujal nápad s trpaslíkem na cestách...(mimo jiné)
Jé, to je těžké říct... Je jich tam víc. Nádherné třeba je, jak fotí tu oblohu a ten mrak vypadá jako králíček, nebo jak dělá naschvály tomu prodavači, jak mu v bytě pozmění pár věcí... Úžasný film, fakt. Celý film mi přišel takový poetický, nevím, jak jinak to nazvat, ty krásné barvy, hudba, herci ...
Misho, teď jsi mě na to úplně nalákala, asi se na to kouknu co nejdříve znovu
Není tady
tak já se přiznám, že jsem ho neviděla a budu to muset napravit
Není tady
Jo taky jsme byly s mamkou unešené, když jsme z tohoto filmu šly tehdá z kina. Bylo to úžasný a ještě ta francouzština k tomu
Musím říct, že když to pak dávali v TV tak jsem si to natočila a ještě několikrát to shlédla
Jinak viděla jsem pak ještě další filmy s Audrey Tatou - Špína Londýna a Má mě rád - nemá mě rád - a ty už mě tedy nenadchly...
Není tady
Tak tenhle film neznam, skoda, ale tolik kladnych kritik, tak se budu muset poptat. Ale ted trochu odbocim. O prazdninach v Cechach jsem sledovala francouzsky serial Ohnive leto. Bohuzel ten posledni dil jsem uz nestihla a moc me to mrzi. Muzete mi nekdo sdelit jak to dopadlo? Dik.
Není tady
Tak holky, můj dojem z filmu: jedinečný!!! Když ho dávali v telce, tak já akorát přišla z práce, špinavá, smradlavá z kuchyně... sedla jsem si na chvilku do křesla, než vydechnu s plánem, že se půjdu vyčůrat, ospršit a najíst... no a ani vyčůrat jsem se nešla... málem jsem to pak nestihla čt1 je známá minimem reklam... ale musela jsem u toho sedět, jak mě ten film strhnul do děje... ale napodruhý už to takový nebylo... věděla jsem co, jak a kdy... ale zážitek z prvního zkouknutí fakt super
Není tady
Amélie je úžasná!Viděla jsem jí sice před 4 rokama,ale furt si to přesně pamatuju.Sháním ji na DvD, ale nikde nic...
Shlédla jsem i ostatní filmy s Audrey,ale není to už to pravý ořechový.
Určitě si poslechněte soundtrack - navodí vám to tu správnou atmosféru!
Není tady
N DVD jsem to videla v Levnych knihach jeste pred Vunocema,takze kdyz si pospisite urco to jeste sezenete
Není tady
Ježiši děkuju moc, jste zlatý!
Není tady