27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Občas (s věkem stále více) mě zabolí tu pravý, tu levý ramenní kloub a pravá kyčel. Asi to bude revmatické (máme to v rodině). Neznáte někdo nějaké mazání anebo babskou radu, cviky ?. Nerada bych skončila jako zkroucená babička...
Váhou to nebude, váím 54 kg na 157 cm, leda od tahání nákupních taek ....
Ahoj,mě také bolí nohy a teď v tomhle počasí obzvlá,levá noha pod kolenem bolí tak,e nemohu spát.Rve mě a uvauji jestli s tím mám jít za lékařem,ale co mě na to dá?V sobotu nastupuji dovolenou ale s tou nohou nevím jak to zvládnu.Váhu a míry mám totoné s Tebou jenom já na rozdíl od Tebe postavila dům s manelem.A to není jen tak.Ono se říká,e se ve ve stáří vrací v podobě bolestí.A je to tu.
Přejí Ti hodně zdravíčka.
Není tady
na bolesti v kolenou zabírají teplé obklady.... alespoň u mě buď si koupit nějký hřející poltářek, nebo prostě jen ručník pořádně nahřát na topení a pak přiloit na holou kůi - ale pravda je, e "ručníkový způsob" chce několikrát měnit ručníky... a taky zkusit promazat při bolesti nějakým krémem proti bolesti - vyrábí se i ibuprofenový krém (ale nevím, jestli není jen na předpis) a taky různé od bolesti a na uvolnení... (Voltaren, Veral gel a řada jiných)
Není tady
Ahoj, tak na ty klouby zkus nějakou výivu, třeba enzycol. A na těch pár peněz na zkouku za to nic nedá Ale mi osobně se třeba nákup vyplatil
Není tady
CelestialPolice napsal(a):
Ahoj, tak na ty klouby zkus nějakou výivu, třeba enzycol. A na těch pár peněz na zkouku za to nic nedá
Ale mi osobně se třeba nákup vyplatil
Jo táááák! Reklamaaa
Není tady
Ahoj, já sem vyzkouela arthrona 1000-C a super. Doporučili mně ji v lékárně. A taky občas zahřívat, kdy si člověk vzpomněl.
Není tady
slyela jsem, e na klouby pomáhá alavis triple blend,nemáte s tím někdo zkuenost? je to pro kloubní výivu koní,ale mohou to uívat i lidé,jeiko je to absolutně nezávadné..?
Není tady
Uívá to hodně lidí. Ale asi není zrovna moc lehký stanovit vhodnou dávku pro člověka, kdy není kůň. Je otázka, jestli to, co je vhodný pro koně, je opravdu bez rizika pouitelný pro člověka.
Není tady
Jo, prý "Dávkování po sto kilech a přímo do tlamy "
Není tady
vrabčák napsal(a):
Je otázka, jestli to, co je vhodný pro koně, je opravdu bez rizika pouitelný pro člověka.
Jak známo, člověk vydrí víc ne kůň... a enská víc ne člověk
Není tady
Jupí, uz zas chodim cvicit do me "verejne" posilovny. Ouplne naivne vam tady popisu, jak me "cviceni" souvisi s tematem, jestli dovolite:
Na prvnim "udělátku" se rukama drzim a nohy se točí na otočném rotačním čemsi, tj.vlevo a vpravo. Počítám si otočky.
Ruce jsou teda pevne, nohy otaci spodni cast tela vlevo a vpravo. Cítím napínání nejakych svalu od ramen az po kycelni klouby.
Ramenní klouby pote zrejme "protáhnu" tím, e nohy se otočí, kolik můou a ruce (jednu uvolnim) se za zádama setkaj.
Je to hřitě-pískovitě. Kdy tam jsou mamky s dětma a "čuměj", řikám si: Jojo, taky jsem si ve vaem věku o nich myslela něco jako: Blázen?
Není tady
Dorko, dělá určitě dobře. Cvičení venku na čerstvé vzduchu je to nejlepí. Rozhodně lepí ne v zaprděné posilovně.
Není tady
Judy, tam je takove bajecne prostredi - park, dve jezirka, nyni moooc káčátek s maminkama, který jdou proste za lidma (neboji se), co jim prinesli, ja se z toho muzu zblaznit radosti, kdyz tam prichazim
Obcas si tady vzpomenu na Bloss, ktera kdysi rekla, ze se ji libi, jak si umim vazit tech krasnych jednoduchych veci, co nam zivot dava, s trosku smutkem, ze to nedokazala procitit az do konce, chjo.
No jo, ramenni klouby a kycle, auvajs!!!
Upravil(a) Dorka (12. 6. 2018 19:55)
Není tady
helena napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Je otázka, jestli to, co je vhodný pro koně, je opravdu bez rizika pouitelný pro člověka.
Jak známo, člověk vydrí víc ne kůň... a enská víc ne člověk
Heleno, doufám, e tím myslí i sebe!
Není tady
ANO!
Nejsem helena, ale myslim, ze nekdy/ne-li furt - tady porad myslime JEN sebe a na SEBE...
Není tady