29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se přikláním pouze k HA S kondomem si to tolik neužiješ ani ty ani přítel.. A jestli se bojíš pohlavních nemocí, tak si myslím že pokud jste spolu s přítelem už dlouho, tak nemusíš mít strach
Přeju hodně štěstíčka
Není tady
My jsme děti štěstěny, po hormonech mi klesa chuť, prezervativ nas nebaví, my si dáváme pozorně pozor
Není tady
jo - kondomy jsme používali celkem dlouho - celkem tak asi pět let - a problémy jsme s tím neměli, ještě jsme se vždycky vyřádili v drogerii při výběru druhu ale sama jsem je nekupovala, na to su stydlín
Není tady
Ja jsem toho cetla a slysela o HA take dost:
1) postupne nici chut na sex - dokonce pry zeny, ktere ji uzivaji nekolik let, mohou chut uplne ztratit
2) zdravotni problemy - vznik trombozy, rakoviny delozniho cipku, ..
3) zasah do organismu - je to jasne, jde preci o hormony!!!
4) vetsina zen po ni pribere
5) HA napomaha zadrzovat vodu v tele a take ke vzniku celulitidy
Proc to tem chlapum tak ulehcovat - kdyz chteji sex, tak at se snazi take oni, ne? Dokonce jsem cetla, ze uz je i nejaka pilulka pro muze, ale ze ma vedlejsi ucinek, ze po ni chlapi nemaji na sex chut
Upravil(a) mafy (15. 12. 2006 21:24)
Není tady
mafy napsal(a):
Ja jsem toho cetla a slysela o HA take dost:
1) postupne nici chut na sex - dokonce pry zeny, ktere ji uzivaji nekolik let, mohou chut uplne ztratit
2) zdravotni problemy - vznik trombozy, rakoviny delozniho cipku, ..
3) zasah do organismu - je to jasne, jde preci o hormony!!!
4) vetsina zen po ni pribere
5) HA napomaha zadrzovat vodu v tele a take ke vzniku celulitidy
Proc to tem chlapum tak ulehcovat - kdyz chteji sex, tak at se snazi take oni, ne? Dokonce jsem cetla, ze uz je i nejaka pilulka pro muze, ale ze ma vedlesi ucinek, ze po ni chlapi nemaji na sex chut
Ja znamost nemam, takze antikoncepci neresim, ale dala bych prednost kondomu!
Vsech pet bodu souhlasi. Brala jsem antikoncepci 7 let, jelikoz tim doktori resili moje hormonalni vykyvy. Vystridala jsem 4 druhy antikoncepce - po jedne jsem extremne pribrala, po druhe jsem byla vecne ospala a na sex nebyl chut uz vubec, po dalsi jsem se dostala do spitalu s onemocnenim kuze a tam vy ha vyslovene zakazali, ze muze byt pro me velmi nebezpecna. Pak ale nastaly hormonalni vykyvy (akne, mastna kuze, vypadavani vlasu, lamani nehtu, nepravidelna menzes...) tak mi ji zase naridili. Brala jsem ji asi dva roky, zase me zacaly bolet nohy - pak jsem se na to vykaslala. Ted jsem tehotna a musim to zaklepat, citim se dobre. O ha uz nechci ani slyset
Není tady
Je fakt, ze je to zvastni a trochu v ledascems i prijemna zmena. Odhalili jsme par veci, ktere jsme tak nejak nechavali driv bez kondomu stranou.. :-)
Není tady
Když bereš HA nepotřebuješ kondom, to je nesmysl si myslet, že otěhotníš a pojišťovat HA kondomem. Brala jsem ji 8 let a nikdy jsme kondom nepoužili, teď už ji dva roky neberu snažíme se o mimi,
Není tady
NE - nemám to ráda ani já ani manžel.
Není tady
ja tiez berem antikoncepciu a kondom nepouzivame! Ved naco ju beres ked ches este aj kondom?? A chalanovi sa necudujem, asi mu ten kondom nesedi a asi sa tesil ze si bude moct uzit sex bez kondomu! Nemas sa coho bat
Není tady