Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 8. 2006 13:31

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Používáte kondomy?

Já beru už strašně dlouho HA, kondom jsem k tomu navíc nikdy nepoužívala.

Není tady

#2 29. 8. 2006 13:44

janica
♥♥♥♥♥♥-

Re: Používáte kondomy?

Já beru HA už 10 let, kondom jsem použila jednou v životě roll
Ale teď se chystám vysadit takže to asi bude nutnost butter

Není tady

#3 29. 8. 2006 13:55

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

já jsem asi před rokem vysadila HA od té doby používáme jen kondomy a někdy ani to ne big_smile zatím to vychází tummenupp
jinak mě kondomy vůbec nevadí, když se použije lubrikant....bez něj mi to moc nejede... usch lol  a jak se říká - kdo maže, ten jede! tummenupp

jo a ještě - mi kondom nenasazujeme hned, ale spíš až když už jsme u konce styku...abychom mohli pochytat  "miminka" dudlik
nestěžuji si....
gloria

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#4 29. 8. 2006 13:57

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Když bereš pravidelně prášky, tak kondom používat nemusíš.To jedině kvůli pohlavním nemocem. Já je brala taky strašně dlouho a kondom jsem nepoužila nikdy.to víš, chlapy pláštěnku neradi lol

Není tady

#5 29. 8. 2006 14:02

janica
♥♥♥♥♥♥-

ESKYMKA napsal(a):

já jsem asi před rokem vysadila HA od té doby používáme jen kondomy a někdy ani to ne big_smile zatím to vychází tummenupp
jinak mě kondomy vůbec nevadí, když se použije lubrikant....bez něj mi to moc nejede... usch lol  a jak se říká - kdo maže, ten jede! tummenupp

jo a ještě - mi kondom nenasazujeme hned, ale spíš až když už jsme u konce styku...abychom mohli pochytat  "miminka" dudlik
nestěžuji si....
gloria

A ty miminka co jdou ještě před, jak se tomu říká - kapičky rozkoše??? tak ty neřešíte?

Není tady

#6 29. 8. 2006 14:24

enndi
♥♥-----

Ninka napsal(a):

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli používáte kondomy. Mám stálého přítele a až doteď jsme kondomy používali ale on teď už nechce. Stále na mě naléhá. Sice beru HA ale stejně mám strach že otěhotním. Vysvětlovala jsem mu, že se bojím ale on to nechápe. Děkuji moc.

Ahoj ze začátku jsem taky měla strach plně důvěřovat HA a taky jsme nějakou dobu používali dvojí ochranu, ale nemusíš se bát, antikoncepce je podle mě dost spolehlivá, nesmíš se tak moc bát. Tak ať vám to vyjde wink

Není tady

#7 29. 8. 2006 14:25

Lulu
♥♥♥----
Místo: Východní čechy

Kondom nepoužíváme. Spíš mě příjde u tebe zbytečný brát HA a chránit se k tomu ještě kondomem, stačí buď jedno nebo druhé.

Není tady

#8 29. 8. 2006 14:56

macháček
♥♥-----

Ano používáme a už jsme si zvykli. Můžeme si to bez obav užít až do konce. Partnerce kondom nevadí a mě také ne. Doufám, že Vám holky nevadí, že se tu dotoho míchá mužskej?.

Není tady

#9 29. 8. 2006 15:01

x256987
Host

Používání kondomu mi přijde demokratičtější - znamená to malinkou obtíž pro oba (pokud kondom snáší - mluvím jen o tom, že používání kondomu vyžaduje určitou zručnost a samotný prožitek je lehce jiný), zatímco všechny ostatní formy antikoncepce znamenají bohužel to, že veškeré riziko (a umělé hormony znamenají vždycky riziko) nese žena jen proto, aby to měl milý pohodlné.

#10 29. 8. 2006 15:12

macháček
♥♥-----

Judita napsal(a):

Používání kondomu mi přijde demokratičtější - znamená to malinkou obtíž pro oba (pokud kondom snáší - mluvím jen o tom, že používání kondomu vyžaduje určitou zručnost a samotný prožitek je lehce jiný), zatímco všechny ostatní formy antikoncepce znamenají bohužel to, že veškeré riziko (a umělé hormony znamenají vždycky riziko) nese žena jen proto, aby to měl milý pohodlné.

Svatá pravda Judito. Myslím, že i chlap by se měl na antikoncepci podílet a jediná spolehlivá možnost je kondom. Hormony jsou vždy rizikové v jakékoli podobě a k dlouhodobému užívání se stejně nedoporučují a každá žena je snáší jinak.

Není tady

#11 29. 8. 2006 15:29

enndi
♥♥-----

macháček napsal(a):

Judita napsal(a):

Svatá pravda Judito. Myslím, že i chlap by se měl na antikoncepci podílet a jediná spolehlivá možnost je kondom. Hormony jsou vždy rizikové v jakékoli podobě a k dlouhodobému užívání se stejně nedoporučují a každá žena je snáší jinak.

Připojuji se k souhlasu vás obou. Když jsem řekla příťulovi, že bych přestala užívat HA, tak nebyl moc nadšenej, přijde mi to sobecký a z jeho strany až moc pohodlný říct, ale vždyť ty prášky už jsou dnes tak šetrný...Jo a na mě ohled nebere, že mi to rozházelo všechno ostatní. Vím, že je to pohodlný i pro mě a když jsem mu řekla co všechno může HA mít za následky, tak sklopil uši a samozřejmě, že chce i  pro mě to nej, ale o tom už jsem psala na jiným tématu (pharmatex)..

Není tady

#12 29. 8. 2006 15:30

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Kondom.....ani nevím, jak to vypadá glorialollol

Není tady

#13 29. 8. 2006 16:19

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

choysia napsal(a):

Skoro jako balónek z pouti big_smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#14 29. 8. 2006 17:00

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Kondomy používáme spíš pro zpestření (takové ty vroubkované atd..) a jenom výjimečně. HA sice už rok neberu, ale kdyby se náhodou "povedlo" mimčo, nevadilo by to až tak moc...

Není tady

#15 29. 8. 2006 17:42

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

choysia napsal(a):

Skoro jako balónek z pouti big_smile

gloria....aha....vissla

Není tady

#16 29. 8. 2006 17:47

Jessie
♥♥♥♥♥--

Pokud HA užíváš tak jak máš, tak se ničeho bát nemusíš. My kondom používáme jen občas - když by z nějakého důvodu mohla selhat pilulka. Takže např. když jsem byla nemocná a brala jsem antibiotika. A navíc - i mě samotné to přijde lepší bez něj - je to mnohem příjemnější.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#17 29. 8. 2006 18:01

Sellme
♥♥-----

ahoj...ja beru prasky a pouzivame i kondom protoze mi strasne vadi kdyz se do me pritel udela a pak to vsechno vytece...sad pride mi to takovy hygienictejsi s kondomem...takze kondom ne kvuli strachu...ale radi bysme se na nej vykaslali teda ale ja nevim jak to probiha potom..? s rucnikem...?

Není tady

#18 29. 8. 2006 18:06

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

nehygienické lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#19 29. 8. 2006 18:06

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

Sellme napsal(a):

ahoj...ja beru prasky a pouzivame i kondom protoze mi strasne vadi kdyz se do me pritel udela a pak to vsechno vytece...sad pride mi to takovy hygienictejsi s kondomem...takze kondom ne kvuli strachu...ale radi bysme se na nej vykaslali teda ale ja nevim jak to probiha potom..? s rucnikem...?

ručník, ubrousky, prostě cokoliv co je po ruce lol to jsme používali mi....a potom pokračování ve sprše big_smile

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#20 29. 8. 2006 18:35

Lulu
♥♥♥----
Místo: Východní čechy

Sellme napsal(a):

Potom to probíhá různě, někdy to vyteče hned, někdy až zachvíli a někdy až druhý den. Já k tomu ručník nepotřebuju leda když je to hned tak ubrousek. Zbytečně bereš hormony, stačí Vám jen kondom anebo obráceně ale to sem tu už dnes psala.

Macháček: nevadí, šák dotaz snad nebyl jen vyloženě na baby...

Není tady

#21 29. 8. 2006 18:41

x256987
Host

Sellme napsal(a):

Je tady samostatné téma Co děláte potom?, kde se toto řeší velmi detailně smile

#22 29. 8. 2006 20:54

Sellme
♥♥-----

dobre dekuju moc...godlike

Judita napsal(a):

Sellme napsal(a):

Je tady samostatné téma Co děláte potom?, kde se toto řeší velmi detailně smile

Není tady

#23 29. 8. 2006 22:14

Jessie
♥♥♥♥♥--

Tady přece nejde řešit hygienu - ne že bych si vytíkání sperma nějak užívala, ale stačí jeden dva papírové kapesníčky a všechno je v pořádku.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#24 30. 8. 2006 7:29

janica
♥♥♥♥♥♥-

Jessie napsal(a):

Tady přece nejde řešit hygienu - ne že bych si vytíkání sperma nějak užívala, ale stačí jeden dva papírové kapesníčky a všechno je v pořádku.

To mně zas občas přijde, že by mi nestačil ani celý balíček těch kapesníčků...kolikrát mě to pak ještě v noci vzbudí...nic příjemnýho.

Není tady

#25 30. 8. 2006 10:15

backie
♥♥♥----

No me ted po skoro dvou letech vysadila doktorka prasky na par mesicu a tak jsme museli prejit na kondom a je to uplne o necem jinem. Proste bez nej je to uzasnejsi, intimejsi a bez problemu a partnerovo vyvrcholeni si bez kondomu uziji tak tisickrat vic. :-)
Uz se tesim, az budu mit zase prasky a kondom bude minulsoti. HA verim..... :-)

Neexistuje muz, ktery by nesel opustit....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí