29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradte, jak na tu potvoru. Já se jí stále nemůžu zbavit. Vyléčím a za 14 dní je tu zpátky.
Není tady
lulu, já nevím, jestli to pomůže i Tobě, ale mně pomohlo pití kopřivového čaje. Taky jsem se léčila a problémy se opakovaly. Jednou jsem si jen tak uvařila kopřivový čaj - ani mně nenapadlo, že by mi to mohlo pomoci a pomohlo. Teď si ho dám tak dvakrát týdně preventivně a mám pokoj. Taky bys měla při akutních potížích vynechat sladkosti a omezit kynuté pečivo. Já vím, že to s tou kopřivou vypadá hrozně jednoduše, ale mně to opravdu zabralo. Třeba Ti to taky pomůže.
Není tady
ahoj lulu já na to trpím taky a už jsem z toho nešťastná, mám to samé co ty, myslím, že asi doktoři by do nás měli přestat ládovat pokaždé jiný tabletky a zkoušet co zabere, ale udělat pořádný vyšetření, ale buď se jim nechce, protože když přijdeš na návštěvu víckrát je to pro ně finančně výhodné nebo Ti nechtějí udělat laboratorní testy, které jsou podle nich drahé, ale s porovnáním k lékům, které předepíší haléřová položka. Takže bohužel moc nepomůžu, ale zanadávám si s Tebou, protože mykóza je fakt FUJTABLÍK
Není tady
lulu24 napsal(a):
Poradte, jak na tu potvoru. Já se jí stále nemůžu zbavit. Vyléčím a za 14 dní je tu zpátky.
Co je dobré vědět o hormánální léčbě nebo HA
Estrogeny mohou přispívat k rozvoji candidózy - tzn. přemnožení kvasinek a plísní v organismu. Při candidóze vzniká ve střevě nadměrné množství jedovatých látek, které se mohou dostávat narušenou střevní stěnou do krve a dále oslabovat funkce jater. Navíc dochází k zhoršenému vstřebávání výživných látek, vitamínů a minerálů. K uvedenému postižení může docházet také po opakovaném použití antibiotik. Jedná se o sníženou imunitu! Je vhodné posilovat imunitní systém a přistoupit k celostní léčbě postiženého organismu.
Není tady
Holky, já se nedávno v čekárně u doktora dočetla, že na kvasinky zabírá laktobacilus a že se dá použít i vaginálně. Tak to obden zkouším a zatím dobrý.
Není tady
Hani napsal(a):
Holky, já se nedávno v čekárně u doktora dočetla, že na kvasinky zabírá laktobacilus a že se dá použít i vaginálně. Tak to obden zkouším a zatím dobrý.
Já ho beru už dlouho, ale jen prášky. Ten vaginální to je co a kde se to dá koupit, popř. jak se to přesně jmenuje?
Není tady
lulu skúšala si to tantum rosa? a čajovníkové veci? nič nezaberá? lekára si už zmenila?
Není tady
gynekologická mykoza
Dotaz: gynekologická mykoza
Prosím poraďte jak se zbavit mykozy pochvy,jsem po gynekologické operaci a v poslední době po užívání antibiotik,se mi pravidelně objevuje mykoza pochvy,je to velmi nepříjemné a ráda bych se tohoto zbavila,předem děkuji
Odpověď: gynekologická mykoza
Krásný den,v této době antibiotika nic neřeší.Mohu Vám nabídnout bylinnou směs na mykozy,kdy při pravidelném užívání dojde k vyléčení.Pokud si budete přát ozvěte se mi prosím na 605 456 682,a zároveň vám objasním duševní příčinu onemocnění.
Dotaz zodpověděl: Jonáš
Mokré plavky mohou být zdrojem různých mykóz, gynekologických zánětů a zánětů močového měchýře," řekla gynekoložka Eva Mazánková.
http://www.levret.cz/texty/casopisy/mb/ … bf7eea8387
Není tady
Ludmila (50) 13.08.2006
Dají se koupit bez receptu čípky,nebo mast na gynekologickou mykozu ?
--------------------------------------------------------------------------------
Lékař vám doporučí vhodný lék a postup léčby. Pokud jste si jistá, že se jedná o vaginální mykózu a zvláště v případech, kdy lékařská péče není okamžitě dostupná, můžete se velmi rychle zbavit nepříjemných příznaků použitím přípravku Gyno-Pevaryl (econazoli nitras).
Gyno-Pevaryl je účinný lék proti vaginální mykóze, který si můžete sama zakoupit v lékárně. Gyno-Pevaryl léčí přímou příčinu onemocnění - infekci.
V balení Gyno-Pevaryl 150 naleznete 3 ovule určené k zavedení do pochvy (denně večer tři po sobě jdoucí dny). Pokud onemocnění postihlo nejen pochvu, ale i zevní genitálie (stává se u 8 z 10 případů), měla byste použít Gyno-Pevaryl 150 COMBIPACK, který obsahuje navíc i léčebný krém k zevnímu použití.
Není tady
http://www.imunotop.cz/zkusenosti.html a doufám, že mi tu zase nějaký trouba nenapíše, že jsem chytrá.....není to zkušenost, jen jsem hledala na netu, kdyby to k ničemu nebylo, tak se omlouvám, ale osobně bych se nebránila žádné radě ! Zdravím a přeji uzdravení !
Není tady
Lulu: vaginálně se užívají ty stejné prášky, co polykáš. Zatím mi to funguje, ale užívám jen krátce, tak uvidím.
Není tady
Ja si vzdy po skonceni menstruacie "namiesam" tantum rosa a mam pokoj...
vyskusaj to, mozno ti to pomoze. je to taka prevencia a pomaha to aj v pripade, ak mas nejaky zapal, kvasinky, alebo ako to mam nazvat...
Není tady
Ahoj holky, taky mám tyto problémy a jsou napsaný celkem dobrý rady na www.gynekologie-olomouc.cz v sekci mykosa. V pondělí jdu na gyndu, tak mi nejspis kvasinky potvrdí, no uvidím, ale jsem rozhodnutá vysadit antikoncepci a s těma potvorama bojovat
Není tady
Aneri napsal(a):
gynekologická mykoza
Dotaz: gynekologická mykoza
Prosím poraďte jak se zbavit mykozy pochvy,jsem po gynekologické operaci a v poslední době po užívání antibiotik,se mi pravidelně objevuje mykoza pochvy,je to velmi nepříjemné a ráda bych se tohoto zbavila,předem děkuji
Odpověď: gynekologická mykoza
Krásný den,v této době antibiotika nic neřeší.Mohu Vám nabídnout bylinnou směs na mykozy,kdy při pravidelném užívání dojde k vyléčení.Pokud si budete přát ozvěte se mi prosím na 605 456 682,a zároveň vám objasním duševní příčinu onemocnění.
Dotaz zodpověděl: Jonáš
Mokré plavky mohou být zdrojem různých mykóz, gynekologických zánětů a zánětů močového měchýře," řekla gynekoložka Eva Mazánková.
http://www.levret.cz/texty/casopisy/mb/ … bf7eea8387
Aneri a co to je za tu bylinnou směs?Ty jsi to užívala?
Není tady
Mozna vam to bude smesne, ale me pomohl tampon namoceny do bileho jogurtu. Asi tak tri dny a problem byl pryc.
Není tady
Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně a snad zvítězila vysazením antikoncepce, úpravou jídelníčku, užíváním laktobacilů, změnou myšlení a intimní hygienou od firmy Karl Hadek - na bázi bylinek, dělají i takové kapky, které se dávají na tampón. To se u mě ukázalo jako ideální řešení, protože se mi ty potvory vždycky přemnožily během menstruace, kdy jsem chodila s "plínkou" a byla celá zapařená
Kapky od Hádka - ALBISAN, jsem začala požívat na doporučení kamarádky a zatím je to nejlepší, co jsem kdy měla. Nakape se 5 - 10 kapek na tampon, zavede třeba 3x za den a po deseti dnech je to OK. Pak občas vzít jako prevenci. Navíc jsem si od Hádka koupila i mycí olej Intima, kterej je skvělej, krásně voní po bylinkách a dá se máznout i před stykem nebo po umytí, aby měl čas působit. A laktobacil občas vezmu taky. Holky, přece nad těma potvorama musíme nějak zvítězit! )
Není tady
Ahojky,
můžu doporučit kapky od Hadka - Albisan, na noc nakapat na tampon 5 kapek a zavádět do odeznění příznaků. Z lékárny 2x denně Lactobacylus a preventívně každý den jednu tabletu. U mě to zabíra na 100%. Katka
Není tady
Me kamaradka na zaklade doporuceni jeji gynekolozky poradila kapnout na tampon jednu, dve kapky teetree olejicku. Pusobi protizanetlive, proti bakteriim a plisnim, hoji rany. Je pry vhodne to takto praktikovat i preventivne pri koupani v bazenu. Ja to parkrat zkusila a super, takze taky pridam trosku te "babske rady". :-)
Není tady
Mykoza je šílená věc, která se stále vrací Jeden čas jsem měla asi tak 10 x do roka zánět. močáku a na to jsem dostávala stále prášky (většinou ATB). Po těch jsem dostala zase vždycky mykózu - bylo to pořád dokola (sex na bodu mrazu)...a časem mi začaly i problémy se střevy (křeče, nadýmání, průjmy a zácpy), padaly mi vlasy, dělaly se mi opary..... Prostě jsem měla zaplísněné tělo, oslabenou imunitu a špatně se mi vstřebávaly vitamíny. Už jsem si nevěděla rady. Nakonec mi pomohla změna stravy (vynechat sladké, více zeleniny, ovoce atd) - vyčištění a zahojení střev (ty jsou prý základem imunity!)pomocí Nopalinu + osídlení nové mikroflóry pomocí laktobacilů AC Zymes, k tomu jsem navštěvovala jednu homeopatku a musím říct, že se to zlepšilo o 90%. Holky čípky a prášky nic neřeší! Je třeba to vzít do vlastních rukou...a nepočítejte s tím, že budete za měsíc zdravé - je to na delší dobu, ale stálo to za to - je mi zase dobře. Držím vám palce, nevzdávejte to - vždycky existuje nějaké řešení, ale chce to odhodlání a trpělivost!
Není tady