29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
co jsi mu řekla na ty kalhoty? co dělal, drahoušek??
Není tady
že nejsou a až vyperu, tak budou
tak si vzal bílý, co už neměl na sobě kolik let a stěžoval si, že v nich nemůže dejchat
Není tady
Jája napsal(a):
Selimo, je to něco podobnýho, já řikám maminka, protože se o něj ještě starám, i když už taky jen částečně a když se mi chce
třeba včera chudinka neměl ani jedny čistý kalhoty
co se mě zatim ještě dotýká je, když je ke mě necitlivej (třeba jako ten jeho prstýnek na mý narozeniny)
a ten jinej úžasnej chlap taky přijde - jen zatim asi neni ta správná doba, protože zatim asi ve mě každej chlap vidí zachránkyni před problémama a to utíkám, co mi nohy stačej
Jájo, doufám, že mne zítra "nakazíš" tím správným směrem!!!
Není tady
ten špatnej směr nechám doma
Není tady
teď jsem zjistila, že jsem fakt blb.. já myslela, že otrušík je bylinka..
Není tady
a neni?
Není tady
Jája napsal(a):
a neni?
je to zastaralý název pro nějakej arsen
Není tady
Ahoj Huš jsem tu - jsem tu nebyla
... no tak já zase jdu. Jen perte dál :-)
Není tady
Frigo napsal(a):
Jája napsal(a):
a neni?
je to zastaralý název pro nějakej arsen
Otrušík je arsen. A "Otrušík zelený" je bylina..........
Není tady
arsen se dá sehnat ??? Tu bylinku nemůžu najít jak vypadá..
Není tady
Svas napsal(a):
Selima napsal(a):
K vareniu: dnes mi priletí
a kúpim špargľu, vraj je to afrodiziakum(už keď si pozriete ten tvar, tak je vám všetko jasné), uvarím so zemiačkami a takou hotovou omáčkou, čo tu predávajú
To by v TOm bol čert, aby TO nebolo(jeho 13-ročného syna niekam musíme zapatrošiť, ale to je brnkačka)...
Ježíš Seli, poraď mi a myslím že ne jenom mně, kam se patroší takhle velký děti? Nějaký bych přidala.
My sme vymysleli, že ho kamoška vezme na plaváreň(chlapec pláve pretekársky a tuná majú krásny olympijský bazén), prípadne ho my vyšleme do hotelového bazéna, vzdialeného cca 200 m; ďalšia alternatíva bola posadiť ho do kina, lebo má rád filmy, ale vzhľadom na jazykové indispozície(v angličtine ešte nie je veľmi dobrý a ostatné cudzie jazyky nestoja za reč) sme to vzdali. Na spoločnej lyžovačke sme predstierali náhlu stráááášnúúú únavu(o 9 ráno) a poslali ho samého na svah. No a o hodinku už sme lyžovali spolu Ak má takéto dieťa kamošov na mieste činu, podľa mojich skúseností potrebuje rodičov prevážne len ako sponzorov... Horšie je, ak sú rodičia(= dospeláci) jediní parťáci široko-ďaleko
Není tady
Otrušík nepoznám, ale arzén je súčasťou jedu na potkany - ale určite účinkuje aj na tých väčších "potkanov".
Není tady
A Jáji, záchranárstvo poznám, aj ja som bola "vždy pripravená" timurovka, ochotná pomáhať - to funguje u kamarátov, ale na milencov to nepôsobí dobre(aspoň u mňa). Tak som si povedala, že musím pribrzdiť a nechať sa rozmaznávať a dávať, ale len toľko, aby som ho nedusila a aby som mu dala šancu tiež sa prejaviť ako nápomocný, ochotný gentleman. A vyšlo to až zázračne skoro. Treba zmeniť seba a svoj postoj, a hneď sa nájde tá správna pokrievka na tvoj hrnček
Není tady
a jak vypadá ta houba lisohlávka ?
Není tady
Ale bacha, Frigo!!! Málo arsenu neublíží, ale naopak. Prospívá organismu ................
Udělej "borůvkovej" koláč z vranních oček..............
Není tady
Nety napsal(a):
Eva36 napsal(a):
No hlavně aby se to tady nepopralo
...a vůbec - co to dělá na psychologický? Že by Kalik měl praudu?...nebo Jáji, myslíš, že měsíc má správné postavení na praní prádla? A pere Jan Tleskač taky dneska?
My jsme totiž psycho a ne tradičně normální hospodyňky a navíc to podle mne bude za chvíli patřit spíš na sexuologickou, protože ať vaříme, pereme, sportujeme nebo šlajstáme, stejnak u TOHO skončíme /rozuměj u totálního orgasmu/
Co znamená "šlajstat"???
Není tady
Frigo, lysohlávka pôsobí skôr halucinogénne a vyvoláva zmenené stavy vedomia - to by si mu dopriala? Keď nezvládaš veľmi dobre ani jeho nezmenené stavy?
Není tady
třeba by při změněných stavech vědomí chtěl To
Není tady
No, tak to je jdu sehnat taky
Plnou nůši.....
Není tady
tak na to kašlu.. při mé smůle by to učinkovalo jako ten rohypnol..
Není tady
ADFka napsal(a):
Co znamená "šlajstat"???
šlajstat? ne to, co si myslíš Chlastat!
Není tady
Nety napsal(a):
ADFka napsal(a):
Co znamená "šlajstat"???
šlajstat? ne to, co si myslíš
Chlastat!
Hoj
......
Není tady
Jája napsal(a):
třeba by při změněných stavech vědomí chtěl To
Změněných ? to jako jiných? TĚCH JINÝCH ? Už zase Jájo?
Není tady