29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo: no ale to bys přece nechtěla, aby s tebou drahoušek dělal TO jen proto, že to je v lunárním kalendáři....holky zlatý, já to stejně nechápu....vy chcete dělat TO, on TO dělat nechce, tak proč si nenajdete někoho, kdo to TO bude chtít dělat jako vy? (S tím jsem teda problém nemívala, ne že by to bylo tak častý, ale občas chuť byla a stačilo se rozhlédnout...ale to už je minulost, jak jsem napsala, dneska jsem hodná holka.)
Není tady
Frigo napsal(a):
tak přemýšlím, proč v tom lunárním kalendáři není i kdy se má dělat TO... škoda... bych to omlátila drahouškovi o hlavu...
Mám tu lunární kalendář. je na tom Netin kalendář lunární - nadpis. A je tam, že se TO může a má dělat každý den
Není tady
Eva36 napsal(a):
Frigo: no ale to bys přece nechtěla, aby s tebou drahoušek dělal TO jen proto, že to je v lunárním kalendáři....holky zlatý, já to stejně nechápu....vy chcete dělat TO, on TO dělat nechce, tak proč si nenajdete někoho, kdo to TO bude chtít dělat jako vy? (S tím jsem teda problém nemívala, ne že by to bylo tak častý, ale občas chuť byla a stačilo se rozhlédnout...ale to už je minulost, jak jsem napsala, dneska jsem hodná holka.)
Já TO dělat chci, on TO dělat chce, tak ho měnit nebudu a nechám si ho, i kdyby TO dělat nemohl, to bych si TO musela ale dělat sama. Ale aby to nemusel dělat - jediný důvod přílišné pracovní nasazení, nepřítomnost a vážné zranění TOHO údu. Jinak TO bude dělat do alelujá.
Není tady
Frigo napsal(a):
tak přemýšlím, proč v tom lunárním kalendáři není i kdy se má dělat TO... škoda... bych to omlátila drahouškovi o hlavu...
To je jasný - sex se má dělat každý den začínající na P. V Pondělí, Pátek, Předevčírem, Pozítří, Popozítří, Po obědě, Po večeři Po půlnoci, Po ránu, A vůbec - každej Posranej den :-)
Není tady
Nety napsal(a):
Eva36 napsal(a):
Já TO dělat chci, on TO dělat chce, tak ho měnit nebudu a nechám si ho, i kdyby TO dělat nemohl, to bych si TO musela ale dělat sama. Ale aby to nemusel dělat - jediný důvod přílišné pracovní nasazení, nepřítomnost a vážné zranění TOHO údu. Jinak TO bude dělat do alelujá.
dobré rozhodnutí..
Evo, jo je to blbé... není problém jinde, ale když mně se to nejvíc líbilo doma... no, možná si to už idealizuju..
Není tady
Feuria napsal(a):
To je jasný - sex se má dělat každý den začínající na P. V Pondělí, Pátek, Předevčírem, Pozítří, Popozítří, Po obědě, Po večeři Po půlnoci, Po ránu, A vůbec - každej Posranej den :-)
Exkluzivní!
Není tady
Eva36 napsal(a):
Jája: Ach jo, bóže můj...jako že si ten sex neumíš bez vztahu užít, jo? No jo, tak to já neznám teda... (i když se vztahem to je lepší, to je fakt)....tak toho tvýho někde udej (myslím někam do charity třeba) a pak můžeš začít novej vztah. Dokud bude doma, tak asi prdlajz...co?
tak nějak
ten můj už je udanej, já nevim, co mě nějak stále drží
a vim to, že s nim nebudu (on ale asi ne, mi přijde, že si stále myslí, že mě má v záloze)
Není tady
Jája napsal(a):
Eva36 napsal(a):
Jája: Ach jo, bóže můj...jako že si ten sex neumíš bez vztahu užít, jo? No jo, tak to já neznám teda... (i když se vztahem to je lepší, to je fakt)....tak toho tvýho někde udej (myslím někam do charity třeba) a pak můžeš začít novej vztah. Dokud bude doma, tak asi prdlajz...co?
tak nějak
a vim to, že s nim nebudu (on ale asi ne, mi přijde, že si stále myslí, že mě má v záloze)
když ty o něj hezky pečuješ, tak proč by tě nedržel v záloze... !
Není tady
Jája napsal(a):
Eva36 napsal(a):
tak nějak
Jáji, ty jsi taková hodná a sebeobětující pečovatelka.....
Není tady
TO sa má robiť furt a porád, Frigo, aj keď niektoré dni TO majú priam povinne(streda) a iné tak nejako dobrovoľne
Není tady
já s tím taky nemám problém když chci TO tak k tomu ty city tak být nemusí...ale s nima to je lepčejší to je fakt, takže s citama to je milování a bez citů to je sex a já sex ráda stejně jako milování...ha há...
Není tady
Selima napsal(a):
TO sa má robiť furt a porád, Frigo, aj keď niektoré dni TO majú priam povinne(streda) a iné tak nejako dobrovoľne
to si myslím taky, jen ten můj už ne..
Není tady
Kua, zasa som bola netrpezlivá a nedočítala do konca, že vy ste TO už, dievčatá šikovné, vyriešili....
Není tady
Jája: Jo v záloze, jo? Já bych mu dala! Kámoška sem tam peče otrušíkovou buchtu, zeptám se jí, jestli jí ten otrušík nezbyl pro tebe, jo? ...no ale vážněji - vždyť ty na to taky přijdeš, co chceš a co nechceš a co můžeš dostat a co nemůžeš a že s tím teda můžeš nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co můžeš dělat. (Hele, abys nemyslela, že máš problém jen ty - já se včera dověděla, že můj BM mě celých 12 let patrně podváděl a prý platí u nás za vyhlášeného děvkaře....he he, já o ničem celý léta nevěděla. je fakt, že jsem se nepídila a prostě neřešila, kde je a s kým. Když řekl, že je v práci, byl v práci, proč ho šmírovat, že? To naopak byl on, který mě sledoval v každé hospodě, kam jsem šla s kamarádkami. Podivnou shodnou okolností a "náhodou" se tam pravidelně zjevoval...no ale k problému - mi to může být jedno, že je největší kurevník v HK, už víc než rok s ním nežiju, ale tak nějak mě zamrzelo, jak hrál celý ty roky spokojenýho taťku a já prala, vařila, smažila, smekala se, vydělávala, souložila s ním, až byl na vrcholu blaha, mi to teda taky dělalo dobře, to zas jo, .... no a von místo práce nejspíš někde š...l ještě bokem...ach jo....a nechápu, proč mi to není úplně jedno. No asi že mě podváděl ne jako fyzicky, ale hlavně že dělal přede mnou, že všechno doma máme v rychtyku. Ve skutečnosti myslím, že neskousl mojí první nevěru a pak si těmi holkami léčil sebevědomí. prý ho viděli i v bordelu, a ne jednou....no je fakt, že poslední rok s ním jsem se léčila i na chlamydie a ty jsou pohlavně přenosný...takže ten bordel by v úvahu padal....jo jo...nechám to koňovi
Není tady
K vareniu: dnes mi priletí a kúpim špargľu, vraj je to afrodiziakum(už keď si pozriete ten tvar, tak je vám všetko jasné), uvarím so zemiačkami a takou hotovou omáčkou, čo tu predávajú
To by v TOm bol čert, aby TO nebolo(jeho 13-ročného syna niekam musíme zapatrošiť, ale to je brnkačka)...
Upravil(a) Selima (29. 8. 2006 9:21)
Není tady
nejsem sebeobětující - já to fakt dělám jen proto, že to dělat chci zatim mi to vyhovuje, až mi to vyhovovat přestane, tak nic dělat nebudu
Není tady
Jáji, mne sa zdá, že až na absenciu TOho si tu jedna z najspokojnejších a najvyrovnanejších báb(ženské, odpusťte, ale taký je môj dojem), tak si pokojne pokračuj v nastolenom smere(fuj, to sú ale výrazy !) a nenechaj sa zviklať, keď budeš cítiť, že treba ísť ďalej, pohneš sa ďalej, tomu verím...
Není tady
:-))) jak jste od toho vaření,pečení, praní a smažení sklouzly:-)))) ale hezky se to čte, obvzlášť v práci.-))))
Není tady
tak taky něco přihoď:-))
Není tady
Selimo, já jsem se snažila měnit a řešit - jenže mi to stejně nešlo, akorát jsem se dostávala do deprese - protože jsem vevnitř nic měnit nechtěla
tak jsem přestala cokoliv řešit a je mi celkem fajn, starám se hlavně o sebe a už neřešim jeho problémy (občas je to fuška a musim se kousnout do jazyka )
a čekám až můj erotickej sen skončí tim, že ho pošlu do háje i ve snu
teď funguju jako maminka a je to celkem dobrý - nemusim násilim přervávat, to co mě k němu poutá
chovám se k němu, jako k odcházejícímu synovi (budu mít trénink)
Není tady
Selima napsal(a):
Jáji, mne sa zdá, že až na absenciu TOho si tu jedna z najspokojnejších a najvyrovnanejších báb(ženské, odpusťte, ale taký je môj dojem), tak si pokojne pokračuj v nastolenom smere(fuj, to sú ale výrazy
!) a nenechaj sa zviklať, keď budeš cítiť, že treba ísť ďalej, pohneš sa ďalej, tomu verím...
Já ybch zase Jáje přála, aby trošchu vybočila, zejména pokud to má být za cenu TOho
Není tady
Jáji, ja som ku koncu mala takýto vzťah k svojmu ženáčovi. Riešila som s ním manželské a finančné problémy, dokonca čiastočnú impotenciu a radila som mu, ako na ženské ! Lenže to bolo preot, že v istom bode sa vo mne niečo zlomilo a ja som ho prestala mať rada ako muža, priateľa, milenca (vtedy sme už spolu ani neTO), ale skôr ako bratranca - máš ho rada, ale nedotýka sa ťa tak bolestne, keď robí blbosti, keď balí baby a žije tak nejako "mimo"... Poradíš mu, ale skôr ako nezúčastnený pozorovateľ, a hlavne mu držíš tíško palce. Ale mne to nebránilo pomaly si hľadať niekoho, kto by mi nebol bratrancom
- až sa zadarilo.
Není tady
Jája napsal(a):
Selimo, já jsem se snažila měnit a řešit - jenže mi to stejně nešlo, akorát jsem se dostávala do deprese - protože jsem vevnitř nic měnit nechtěla
tak jsem přestala cokoliv řešit a je mi celkem fajn, starám se hlavně o sebe a už neřešim jeho problémy (občas je to fuška a musim se kousnout do jazyka)
a čekám až můj erotickej sen skončí tim, že ho pošlu do háje i ve snu
teď funguju jako maminka a je to celkem dobrý - nemusim násilim přervávat, to co mě k němu poutá
chovám se k němu, jako k odcházejícímu synovi (budu mít trénink)
Odcházející syn, to se mi líbí!
Není tady
Selima napsal(a):
K vareniu: dnes mi priletí
a kúpim špargľu, vraj je to afrodiziakum(už keď si pozriete ten tvar, tak je vám všetko jasné), uvarím so zemiačkami a takou hotovou omáčkou, čo tu predávajú
To by v TOm bol čert, aby TO nebolo(jeho 13-ročného syna niekam musíme zapatrošiť, ale to je brnkačka)...
Ježíš Seli, poraď mi a myslím že ne jenom mně, kam se patroší takhle velký děti? Nějaký bych přidala.
Není tady
Selimo, je to něco podobnýho, já řikám maminka, protože se o něj ještě starám, i když už taky jen částečně a když se mi chce
třeba včera chudinka neměl ani jedny čistý kalhoty
co se mě zatim ještě dotýká je, když je ke mě necitlivej (třeba jako ten jeho prstýnek na mý narozeniny)
a ten jinej úžasnej chlap taky přijde - jen zatim asi neni ta správná doba, protože zatim asi ve mě každej chlap vidí zachránkyni před problémama a to utíkám, co mi nohy stačej
Není tady