29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky - co vy na to ? Šup, šup !
Tady si můžete vařit, prát a TO do aleluja
Není tady
Fe se zbláznila
Není tady
No, já se asi picnu! Můžu tu taky vařit kafe ?
Není tady
tak jdeme prát?
Není tady
No hlavně aby se to tady nepopralo ...a vůbec - co to dělá na psychologický? Že by Kalik měl praudu?...nebo Jáji, myslíš, že měsíc má správné postavení na praní prádla? A pere Jan Tleskač taky dneska?
Není tady
Není tady
Frigo, mi to zjistila a dneska se pere - jen teda nevim, ale zase je problém se sušenim
Není tady
Eva36 napsal(a):
No hlavně aby se to tady nepopralo
...a vůbec - co to dělá na psychologický? Že by Kalik měl praudu?...nebo Jáji, myslíš, že měsíc má správné postavení na praní prádla? A pere Jan Tleskač taky dneska?
My jsme totiž psycho a ne tradičně normální hospodyňky a navíc to podle mne bude za chvíli patřit spíš na sexuologickou, protože ať vaříme, pereme, sportujeme nebo šlajstáme, stejnak u TOHO skončíme /rozuměj u totálního orgasmu/
Není tady
Jája napsal(a):
Frigo, mi to zjistila a dneska se pere - jen teda nevim, ale zase je problém se sušenim
nNeříkej mi, že dnes se pere s lunou a budeš to muset udržovat vlhké do příštího týdne?!
Není tady
Nety: No tfúj..orgasmus z praní nebo vaření ??! to je teda fakt psycho úchylka
Jája: Tak to já taky hodím do pračky, to jo, to jo ...
Není tady
Netynko - mám za to, že ty jsi vlhká permanentně, takže to nebude u Tebe zase tak velký problém
Není tady
ono se to udrží samo, když leje a leje
suší se dobře zase v jiný dny
Není tady
Já myslím, že sušit nebudeme né, ani hubu, ani jiné části :-)
Není tady
A netrvalo to dlouho a už jsou zase u TOho
Není tady
koukáco jste toho už tady "uvařili"
já si včera koupila itaslý dresink s chutí česneku a parmezánu...ňamky ňam:-))))
je mi zima...chtělo by to UVAŘIT grog a nebo chlapa do postele... jejda to bych se hnedlička zahřála
Není tady
já sušim furt
Není tady
Nejsme žádní suchaři
I když máme třeba zrovna jiné dny
Není tady
Adro - okamžitě chci mít sz ve schhránce Však ty víš !
Není tady
a jsem ošklivá na naší fenečku - hárá, tak jsem jí sdělila, že takový věci se u nás nedělaj (před drahouškem) a žádnej pejsek nebude
Není tady
Feuria napsal(a):
Netynko - mám za to, že ty jsi vlhká permanentně, takže to nebude u Tebe zase tak velký problém
Zvláštní, taky mám ten pocit
Není tady
Jája: Tak nesuš....stejně...se divim, že ty to tak dlouho vydržíš. Musíš mít svatozář, ne?...To já, když jsem sušila už asi měsíc (a předtím zalejval mou zahrádku tak asi jednou za ten měsíc), tak jsem si řekla, že mýmu drahýmu m. nasadím pěkné parohy, tak jsem mu je nasadila, řek´si o ně svým nezájmem (no, teď už je takový pěkný dvanácterák, he he....ale na to měl zaděláno už z dřívějška, teďkon už jsem hodná holka)...
Není tady
Evo, svatozář nemám - spíš blok z dětství a jelikož vim, že z toho stejně nic mít nebudu kvůli (musim mít nejdřív vztah, pak sex) tak se ani nesnažim
Není tady
tak přemýšlím, proč v tom lunárním kalendáři není i kdy se má dělat TO... škoda... bych to omlátila drahouškovi o hlavu...
Není tady
Nety: Najednoooouuuu???!!! No to ne, taková přebornice zas nejsem
Jája: Ach jo, bóže můj...jako že si ten sex neumíš bez vztahu užít, jo? No jo, tak to já neznám teda... (i když se vztahem to je lepší, to je fakt)....tak toho tvýho někde udej (myslím někam do charity třeba) a pak můžeš začít novej vztah. Dokud bude doma, tak asi prdlajz...co?
Není tady