Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 23. 4. 2007 10:16

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rakovina???

Holt každej jsme nějakej, vidím že špatně snášíš kritiku a zastáváš teorii že nejlepší obrana je útok...co ti tak vadí na tom že mám jiný názor, vždyť proto sem chodíme diskutovat?

Strach je malá smrt...

Není tady

#202 23. 4. 2007 13:33

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Tvůj názor mi nevadí,ani kritika,ráda diskutuji,a pokud si pamatuji tak jsi se navážela Ty do mě ne já do Tebe,Ty jsi ráčila pohanět to co dělám...pamatuješ?Jestli ne,tak si to přečti.
Pěkný den Bety.Marta

Upravil(a) maharata (23. 4. 2007 13:34)

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#203 24. 4. 2007 13:02

Marta.D
♥------

Náhodou jsem zavítala do této diskuze. Jsem sama po rakovině štítné žlázy už sedm let. Bylo mi 36 a měla jsem v té době 4 děti, dnes mám o jedno na víc smile. Když jsem to zjistila, začala jsem pít bylinky a přestala jíst maso. Proč ? Četla jsem vše co se ke mě dostalo o rakovině. Rakovinné buňky žijí hlavně z bílkoviny masa. A když si vezmeme v úvahu jejich rychlé množení, z každé buňky dvě a pak 4, 8,16... tak tady polemizovat o tom jestli jíst maso, když jde o život, je směšné...:)Chtěla jsem vidět vyrůstat své děti a to je nejdůležitější. Nádor se zmenšil, sice jen o dva milimetry, ale pan doktor se jen podivil, neptal se proč. Pak jsem byla na operaci, naštěstí pro mě nenásledoval radijojód ani jiná chemoterapie. Ta totiž vyvolává jiné typy rakoviny. Ještě 5 let po operaci jsem si nedala k jídlu uzeniny, maso atd. Jedla jsem spíš sojové výrobky, těstoviny, obilniny,sýr,hlavně zeleninu.
Dnes jím maso tak 3x do měsíce, krůtí a telecí. Kuřecí nekupuji protože je plné antibiotik, Naštěstí se v minulém režimu s léky na krůty zapomělo! Také jím kozí výrobky. Možná někdo namítne, že to je drahé, ale mě stačí kousek. My lidé jsme zapoměli, že jídlo máme jíst pro potřebu těla a ne pro zábavu. Většina z nás se přejídá, stresuje v práci nebo doma a pak přijde nemoc. Také pomáhám lidem s rakovinou, vždy je to stejné. Při nezdravém stravování jde o rakovinu ve střední části a při nedostatku výživy jsou to nádory převážně hlava, krk(jeden americký vědec to nazval rakovinou chudých a bohatých). Hlavně ono to není jen o tom co jíme, ale i o tom jak se k sobě a svému okolí chováme.

Není tady

#204 24. 4. 2007 14:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

to je tak zajímavé co se člověk dozví když se  začně o něco více zajímat....čím nahradit maso v jídelníčku??
myslím ty bílkovny?  smile
děkuju

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#205 25. 4. 2007 13:42

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Marta D.
My lidé jsme zapoměli, že jídlo máme jíst pro potřebu těla a ne pro zábavu. Většina z nás se přejídá, stresuje v práci nebo doma a pak přijde nemoc. Také pomáhám lidem s rakovinou, vždy je to stejné. Při nezdravém stravování jde o rakovinu ve střední části a při nedostatku výživy jsou to nádory převážně hlava, krk(jeden americký vědec to nazval rakovinou chudých a bohatých). Hlavně ono to není jen o tom co jíme, ale i o tom jak se k sobě a svému okolí chováme.

UŽ DLOUHO JSEM TADY ZA VÁMI NEBYLA,ALE NĚJAK MĚ ZLOBÍ PC.
CHTĚLA JSEM JEN ŘÍCT, ŽE MARTA TO NAPSALA MOC HEZKY A ŽE VÍM, ŽE BYLINKY JSOU DOBRÉ NA SPOUSTU NEMOCÍ, TAK PROČ BY SE NEMOHLY POPRAT I S RAKOVINOU.
A K MAHARATĚ...JEDEN PŘÍPRAVEK CO MÁ NA SVÝCH STRÁNKÁCH JSEM VYZKOUŠELA, KDYŽ BYLA DCERA MENŠÍ A NEUSTÁLE NEMOCNÁ....POMOHL NÁM A MOC....DODNES NA NĚJ NEDÁM DOPUSTIT.
VÍTE, ŽE JSEM TADY SPÍŠ JAKO VAŠE VRBIČKA, KDYŽ JE VÁM NĚKTERÉ NEJHŮŘ A TAK SI PROSÍM NEMYSLETE, KDYŽ PÍŠU CO TEĎ ČTETE, ŽE JSEM SE ROZHODLA NĚCO PROPAGOVAT.....CHCI JEN ŘÍCT, ŽE TI KTEŘÍ JSOU ZROVNA NEMOCNÍ, ZKUSÍ VŠECHNO PRO TO, ABY SE UZDRAVILI...JÁ SAMA NAPŘÍKLAD PRÁVĚ TEĎ LIPOVÝ ČAJÍ S MEDEM A SPOUSTU VITAMÍNU C V CITRÓNCÍCH.

Není tady

#206 25. 4. 2007 14:34

adra
♥♥♥♥♥♥♥

SLUNICKO jelikož tu není smailík pro pohlazení pro Tebe tak aspon pussa a hjarta a poděkování....:-))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#207 25. 4. 2007 22:20

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Děkuji moc SLUNÍČKO,to zahřálo srdíčko.Také posílám poděkování a srdíčko.Jsem moc ráda,když mohu někomu pomoci a těší mě,když slyším,že to mělo úspěch.
Moc krásný den plný SLUNÍČKA smile))
Marta

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#208 26. 4. 2007 13:51

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

ZLATÍČKA DÍKY rodna
A PŘEJI VŠEM V TÉTO DISKUSI TO OTŘEPANÉ SLUNCE V DUŠI big_smile
JEDNU DOBU JSEM NA TO BYLA ALERGICKÁ,
ALE KDYŽ SE NAD TÍM ZAMYSLÍM, JE TO PRAVDA....POHODA A KLID V DUŠIČCE, UDĚLÁ DOBŘE I CELÉMU TĚLU.
TAK PA, HOLKY MOJE STATEČNÝ hjarta

Upravil(a) SLUNÍČKO (26. 4. 2007 13:54)

Není tady

#209 3. 5. 2007 16:00

Pag
♥♥♥♥---

Ahoj Adro, maso v jídelníčku nahradíš sójou, dostane se jak podobná masu (to je to nejznámější a seženeš ji tak v každém obchodě, ať už granulovanou, tak jako "kousky"), ale dnes jsou už sójové párky, majonéza, vločky, jogurty, mléko atd.
nevím nakolik vhodné jsou luštěniny, ale snad bude někdo reagovat a doplní mě nebo opraví :-)
hezký den!

Není tady

#210 8. 5. 2007 10:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Vloni, v prosinci mi našli adenom v prsu, nebylo to hmatné, ale prso mě už delší dobu pobolívalo, tak jsem s tím šla. Vánoce a Silvestr bez nálady, začátkem ledna operace a čekání na výsledek. Adenom je sice nezhoubný, ale pokud se včas neodstraní, zvrtne se do zhoubného. Nevím, jak dlouho tam byl, byl velký asi 11 milimetrů. Naštěstí to dopadlo dobře, zůstala mi jen jizva a menší deformace, protože to bylo hluboko, to místo je pořád jakoby zatvrdlé a pobolívá to jako naraženina, ale s tím se dá žít. Doktor řekl, že vzhledem k okolnostem je to dobré a že to chce ještě čas na dohojení. Tak jen doufám, že už se nic "nezvrtne".

Jen ještě dodám, že vím, že to, co jsem měla já, nebylo tak zlý, ale strachu jsem si užila strašně, než mi dali "papír", že to není to nejhorší. A strach mám pořád.

Upravil(a) Modroočka (8. 5. 2007 10:26)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#211 16. 5. 2007 10:50

Snuuky
♥------
Místo: Přerov

Ahojky holky,
můj příběh začíná na konci října minulého roku kdy tátovi zjistili nádor na mozku. Bojujeme s touto zákeřnou nemocí dodnes ale mám strach že táta tento boj začíná vzdávat. Vím že tato stránka je o problémech žen ale chtěla jsem Vás poprosit o každou radu která by nám mohla pomoci. Táta má velmi zhoubný nádor Glioblastom 3-4  a doktoří nám řekli že maximální dožití je osu měsíců ale já nechci o tátu přijít. Je v nejlepších letech, je mu 42 a chtěla bych aby tady zůstal....každý den se modlým aby se stal nějaký zázrak....tak prosím poradtě co více by jsme mohli pro tátu udělat....máma mu dělá každý den šťávy z červené řepy, bere ovosany, wobenzymy a chlorelu..poraďte prosím....nechci ho ztratit.........a naopak kdyby někdo z Vás chtěl poradit kdykoliv se můžete ozvat na můj Email: Veroni.cka@seznam.cz

Moc Vás děkuji...........................weu(18)

Není tady

#212 16. 5. 2007 16:37

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

SNUUKY,
JEN JSEM TI CHTĚLA NAPSAT, ŽE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEJSOU TYTO STRÁNKY JEN PRO ŽENY A JSME JEN RÁDY, KDYŽ ZA NÁMI PŘIJDE NĚJAKÝ TEN CHLAP...I KDYŽ BYCH JÁ OSOBNĚ BYLA RADĚJI, KDYBY TO MOHLO BÝT NA JINÉM TÉMATU.
NICMÉNĚ, JÁ TI MOC NEPORADÍM, SLOUŽÍM TADY SPÍŠ JAKO VRBIČKA, ALE U HOLKEK TŘEBA NĚCO NAJDEŠ. DRŽTE SE OBA...TY I TATÍNEK...PŘEJU TI TEN ZÁZRAK PRO TÁTU JAKO VŠEM NA TOMTO TÉMATU.

Není tady

#213 16. 5. 2007 21:44

Snuuky
♥------

A JSME JEN RÁDY, KDYŽ ZA NÁMI PŘIJDE NĚJAKÝ TEN CHLAP

Ale já jsem žena Sluníčko:)
Pouze jsem si zde četla vaše příběhy a usoudila jsem že by jste mi mohly poradit co více se dá dělat......máte už přece jenom své zkušenosti s touto nemocí.......byla bych za ně vděčná......
Pápá

Není tady

#214 21. 5. 2007 14:12

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY SNUUKY...
ASI JSI MĚ ŠPATNĚ POCHOPILA A JÁ TO I BLBĚ NAPSALA...MYSLELA JSEM TÍM CHLAPEM TVÉHO TATÍNKA hjarta
A JAK JE BERUŠKO? PŘIJĎ SE ZA NÁMI ASPOŇ POTĚŠIT A NEBO VYMLUVIT.
NEBO MI KLIDNĚ NAPIŠ I SOUKROMOU ZPRÁVU.
MYSLÍM NA TEBE I TATÍNKA. PA

Není tady

#215 26. 5. 2007 22:48

Snuuky
♥------

Ahojky holky,
momentální stav mého táty je velice špatný.....temodal ani ozařování nezabralo.....táta je teď doma a naší poslední nadějí jsou injekce od pana doktora jurkoviče....jelikož tátův nádor roste tak rychle, obáváme se s maminkou že tyto injekce tátovi nestihnou zabrat....na víkend jsme si ho vzali domů neboť jeho přáním bylo se ještě podívat domů, teď spinká dole v obyváku protože by schody do ložnice nezvládl. Další operace by nebyla možná!nádor je v mozkovém kmeni a tam si do toho nikdo netroufne jít a táta říkal že takovou operaci aby z něho udělali mrzáka nepodstoupí.....moc jsme s mámou plakali jelikož jsme moc věřili!!!táta vše zvládal až moc dobře a věřili jsme že léčba zabere, ale ve čtvrtek nám řekli verdykt.......už nemáme sílu plakat a jenom chceme, až ten okamžik přijde, aby táta netrpěl............ale pořád tam někde uvnitř pořád doufáme.......v nemocnici nám řekli že se bojí aby táta vydržel víkend......ale i přesto jsme ho vzali domů a ikdyž pořád spinká a je pod silnými prášky, je šťastný.....................a můžu vám říci že dnešním světem a dnešními lidmi jsem tak zhnusená že se blížíme do záhuby...............myslete na nás prosím, pořád doufáme ikdyž s né moc velkou nadějí.......

Není tady

#216 28. 5. 2007 23:55

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY SNUKKY hjarta
JE MI TO STRAŠNĚ MOC LÍTO...
JE HROZNÉ VĚDĚT.... A ČEKAT...PRO TEBE, MAMINKU A TATÍNKA TAKY...
A JAK JSTE ZVLÁDLI VÍKEND...BYLO TATÍNKOVI hjarta DOMA DOBŘE...URČITĚ ANO, VŽDYŤ TAM PŘECE BYL S VÁMI A VY S NÍM.
MYSLÍM NA VÁS A VÍM, ŽE NEJSEM SAMA. DRŽ SE...

Není tady

#217 30. 5. 2007 18:55

Hanka2
♥------

ahoj Snuuky.pomoci vám nemůžu,ale myslím na tebe i tvého tatínka a přeju tobě i mamince hodně síly.Já mám také svoje špatné zkušenosti s rakovinou,zemřela na ní mojo babička,která byla moje sluníčko.Bylo to hodně těžké a věř mi,že vím jak se cítíš.Berušky moje-všechny co tohle budete číst,věřte že je hrozně důležité se o svoje tělíčko starat ať jíme maso nebo ne,důležité je mít zájem o sebe i o ty druhé kolem sebe.Mě pravidelné prohlídky u gynekoložky nejspíš zchránili život.i když prevence určitě není stoprocentní lék ,tak bychom měli pro sebe dělat alespoň to co můžeme,aby to ty doktoři měli jednoduší a měli pak více času a prostředků na lidi jako je tatínek Snuuky.Myslím na vás na všechny a držte se.Hanka

Není tady

#218 3. 6. 2007 20:56

Snuuky
♥------

Ahojky holky,
tak předpověď doktorů se zatím nevyplnila......ťuk, ťuk......tátu přestala bolet hlavička a ikdyž je pod silnými léky komunikuje s námi a dnes i trochu šprýmoval....pořád je velice ochablý a sám ani nevstane ale pořád doufáme.....stále mu pícháme injekce od pana Jurkoviče plus co jsme od něho dostali ještě injekce na imunitu.....navíc to zkoušíme i přes energii, a od té doby co jsme s touto léčbou začali (jurkovič + energie) se tátův stav evidentně zlepšil.....někdy si to tělíčko musí poradit samo!!!!ikdyž tedy ve čtvrtek rodiče byly znovu na žluťáku kde mu předepsali jinou chemoterapii než temodal tak uvidíme ale s naší léčbou nepřestáváme!!!navíc je tu možnost že by táta byl přiřazen do Studie s tzv. čepičky s elektryckými výboji což by pro nás bylo to nejlepší řešení.....samozdřejmě nevíme nikdy kdy se tátův stav může zhoršit, nevíme jestli je mu opravdu tak dobře jenom kvůli práškům ale jak již jsem řekla doufáme......vozíme mu čerstvou vodu z Hostýnka který máme hned za barákem(říká se že je na hostýně nejvíce energie)....táta injekcím moc věří a to je dobře!!! ale má i slabé chvilky.....věřím a doufám že vyhrajeme !!!!!!!!!!!!!!!!................naděje umírá poslední............................

Není tady

#219 4. 6. 2007 14:43

Pag
♥♥♥♥---

Snooky,
co jsou injekce od pana Jurkoviče? Napiš o nich, prosím, více...
Jak pracujete s energií, kdo Vám to poradil?
Moc děkuji, myslím na vás.

Není tady

#220 5. 6. 2007 8:49

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

MILÁ SNUUKY hjarta
JSTE BOJOVNÍCI A TĚM SE PŘECE MUSÍ PODAŘIT, CO SI PŘEJÍ. MYSLÍM, ŽE TATÍNKOVI MOC POMÁHÁ, ŽE VĚŘÍ....VĚŘÍ V INJEKCE, V LÉČBU, V ENERGII A VE VÁS. VŮLE JE MOC SILNÁ...
PAG :hjarta:TY JSI TAKY POŘÁDNÁ LVICE...TAK BOJUJTE HOLKY...POŘÁD NA VÁS VŠECHNY MYSLÍM gloria

Není tady

#221 7. 6. 2007 11:47

Pag
♥♥♥♥---

Zdravím všechny, jak se máte, jak se cítíte?
Dnes je venku nádherně, počasí stvořené na koupání, jak je u vás?

Není tady

#222 7. 6. 2007 14:50

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no Pag...u nás se zrovna zatáhlo v dálce hřmí, za chvilličku  mám padla...tak to asi schytám jen vylezu ven :-)))
včera to byl u nás mazec, kroupy ... tak doufám že dnes to bude dobrý!!!!
jinak všem pussa hjarta

Není tady

#223 8. 6. 2007 9:54

Snuuky
♥------

Ahojky holky,

dneska táta s mamčou jedou kamsi za Brno k jednomu pánovi co pracuje s enegiema tak doufám že budou mít dobrou cestu....bojujeme jak se dá......ale máme z toho dobrý pocit:)táta sice začíná trošičku zapomínat krátkodobé věci ale to jsou muchy...hlavně když ho nebolí hlavička:)

PAG: Pan Jurkovič je slovák, má i své www stránky, je to bývalý vojenský doktor, teď je sice v důchodu ale zadarmo pomáhá všech onkologicky nemocným.....nevím přesně co tyto injekce znamenají jenom vím že spousty lidem prodloužili život i o několik let.....jsou to ukrajinské injekce chemotripsin a tripsin které se musí dovážet neboť je běžně opravdu nekoupíš a těžko se schání....sestra mi to vysvětlovala a pochopila jsem to tak že je to vlasně udělané na bázi chemoterapie, jsou to zvířecí enzymy které bojují s rakovinotvornýma buňkama.......tyto injekce vlastně vyvinul on když byl ještě doktorem se s vým týmem ale u nás nebyly povoleny neboť na zkoušku mu byly dány pouze případy které už jiní doktoři odepsali....sice zachránil několik lidí ale víc jich tuto terapii nedokončilo tak to schváleno nebylo (ikdyž zachránil několik lidí které jiní doktoři nechaly)........kdybys ještě něco potřebovala nebo by chtěl kdokoli poradit můžete mi napsat na email Veroni.cka@seznam.cz máme docela dost zkušeností tak se svámi radá podělím když vím že můžu pomoct...........

A o té energii.....u nás to dělá jedna paní kterou mi poradila maminka mého přítele, ona je taky v takové skupince která stím má zkušenosti ale zatím si na to netroufly tak mě spojili s tou paní.....když jsme začali, což bylo asi před 20 ti dny tak mi ta paní říkala že táta měl pouze 20% životní energie což je opravdu moc moc málo a tělo namá sílu bojovat se škodlivinami po dobu tak tří dnů díky ní tátova energie stoupla na 100%. Každý večer když spal ho dobíjela na dálku energií a ikdyž jsem člověk který takovýmto věcěm vůbec nevěří žačala jsem na tátovi pozorovat opravdu obrovský rodíl....už tolik nespal, nebolela ho hlava a celkovou psychyku měl mnohem lepší než dříve.....nyní ho léčí ob den a navíc má vedle sebe vodu v tmavé petláhvi dobytou energií.....Ta paní nám říkala ať každý večer když ho bude dobíjet má vedle postele kde spí tuto láhev a ona se bude sama dobíjet a přes den ji má popíjet a na večer zase doplnit ale nesmí se ta flaška vypít až do dna!!!!!!!!v poslední čtvrtce dolít vodou nebo čímkoli sladčím to je jedno a 6x deně po štamprličce bumbat......může se i víc samozdřejmě ale míň ne..........

No nic holky tak já valím se sestrou místo mamči do práce...tak se mějte krásně a věřte.......Věř, a víra tvá tě vyléčí...........................pápá

Není tady

#224 8. 6. 2007 13:21

Pag
♥♥♥♥---

smile Díky Snuuky, ty jsi zlato, ty webovky jsem zkoukla, ale na webovky se dá napsat ledacos, tak jsem ráda, že jsi to sem napsala a dík i za ten email, to je od tebe fakt hezký... Ráda jej někdy využiju!
O té energii ve flašce jsem ještě neslyšela, to je zajímavý...
Tak díky Snuuky a hezkej den!

Není tady

#225 30. 6. 2007 14:53

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY ZLATÍČKA,
PŘIŠLA JSEM SEM NAKOUKNOUT wink
JAK SE DAŘÍ VÁM A VAŠIM BLÍZKÝM.POŘÁD NA VÁS MYSLÍM A I KDYŽ JSEM MĚLA ROZBITÝ POČÍTAČ, TEĎ, KDYŽ SI UŽ DAL ŘÍCT, UTÍKÁM HNED ZA VÁMA. UŽIJTE SI KRÁSNÉ A ŠŤASTNÉ LÉTO hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí