|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Znáte někdo?
Nevím jestli kritizovat nebo ne protože ji neznám ale měla jsem teď takový zážitel. V novinách inzerát, že přijmou personalistu..přímo takto uvedeno. Přišla jsem tam, čekala jsem půl hodiny, pak vyšla ven slečna s dotazníkem (který byl hned podivný, vzhledem k tomu že tuto práci dělám) otázky typu jaké mám auto a jaké chci, kolik chci do konce života peněz atd. Pak jsem byl předvedena k "manažerovi, který mi začal malovat tabulky a struktury atd. s tím ,že ta kosmetika je nejúžasnější na světě atd. Když jsem řekla že o takovou práci nemám zájem, že chci dělat personalistiku, tak mi uraženě řekl, že to personalistika je protože vybírám lidi!!!!!To bylo fakt na mě moc. Já nevím jestli jsem teď divná já nebo on.Co si o tom myslíte?
Není tady
Myslím, že divný je určitě on... Chtěl tě prostě navrtat do něčeho úplně jiného, než co sis to představovala ty... Podle mě je to obyčejná dealerská práce.
Není tady
No, já jsem už starší, ale nelíbí se mi tento způsob obchodování, každý láká každého a každý chce mít jen získ a v závěru zjistíte, že jde vždycky o letadlo. Proč bych se měla do různých firem jako zákazník registrovat, abych měla něco levnější, ze všech stran slyším, jak je něco výhodné, jak se tím dá přivydělatm, jak, když seženu několik lidí, na mě budou dělat a pod.....přímo se mi takoví prodejci hnusí, byť si třeba pěkně vydělávají ......hnusí se mi, když neustále někdo zvoní u bytu a něco nabízí, to jsem tedy v cizině nezažila. To dovedu být opravdu nepříjemná. Dle mého názoru šlo zase jen o dealerství......
Není tady
Monika Žídková má přímo svoji kosmetiku?já jsem věrná orilflame už léta a ráda bych vyzkoušela něco jiného
je to sice asi trochu mimo mísu...dělám kosmetiku fakt dlouho jen pro svoji potřebu-vyhovuje mi možnost přídně výobek vráti pkud mi z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje a vybrat si co potřebuju v klidu a vpohodě doma u kafe:-))))
Není tady
ahoj Jindro, znám Amway-lépe řečeno jejich výrobky do domácnosti-kosmetiku ne.
takže ani žádné srovnání nemám- ještě je podobná firma tzv. "Klub 21" což je prý obdobné jako Amway ale s "českými" cenami:-)))
Oriflame je ve své třídě jednička, vyhovuje mi způsob nákupu, prodeje, kvalita i cena:-))))
Není tady
Holky ja bych tak chtela kdyby byla moznost mit katalog od te firmy Amway.dost si kosmetiku kupuju a je dobry mit doma katalog a kdyz vidim ze mi neco bude dochazet tak si muzu treba podle penez neco objednat.Ale nevim kde ho vzit 

Není tady
adra napsal(a):
takže ani žádné srovnání nemám- ještě je podobná firma tzv. "Klub 21" což je prý obdobné jako Amway ale s "českými" cenami:-)))
Oriflame je ve své třídě jednička, vyhovuje mi způsob nákupu, prodeje, kvalita i cena:-))))
adro, ta firma se jmenuje missiva - a jsem v ní pro změnu zapojená zase já 
suzy, když jsi z Brna, nechceš mrknout spíš na tu missivu?
Upravil(a) tina (30. 8. 2006 12:45)
Není tady
tina napsal(a):
adra napsal(a):
Oriflame je ve své třídě jednička, vyhovuje mi způsob nákupu, prodeje, kvalita i cena:-))))adro, ta firma se jmenuje missiva - a jsem v ní pro změnu zapojená zase já
suzy, když jsi z Brna, nechceš mrknout spíš na tu missivu?
No to muzu taky ale ta Amway me laka uz delsi dobu protoze jsem na ni slysela fakt velkou chvalu. A ta missiva ma taky nejaky katalog?

Není tady
Není tady
Kde bych prosím našla katalog amway?
Není tady
ajo missiva, máš pravdu díky, missiva je obdoba amway ale LEVNĚJSŠÍ-je to tak??
Není tady