6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé vdané dámy, je mi hloupé se na to ptát, ale kolik z vás proilo svatební noc?
Já si to teda nedovedu moc představit, z mého okolí se skoro vdycky novomanelé troku opijí.... A já v takovém stavu chodím rovnou spinkat...
Není tady
Já za celou svatbu vypila 3 sklenky vína a manel toho taky moc nevypil, u nás svatební noc (nebo spí ráno v 7) proběhla a na mém metříku vidí jak to dopadlo Měli jsme celkem dost velkou svatbu a tak jsem na alkohol ani čas neměla bud jsem pořád s někym tancovala, nebo jsem musela obcházet hosty.
Není tady
Tiffi napsal(a):
Já za celou svatbu vypila 3 sklenky vína a manel toho taky moc nevypil, u nás svatební noc (nebo spí ráno v 7) proběhla a na mém metříku vidí jak to dopadlo Měli jsme celkem dost velkou svatbu a tak jsem na alkohol ani čas neměla bud jsem pořád s někym tancovala, nebo jsem musela obcházet hosty.
Jé, mimčo ze svatební noci, to je krásné... Moc blahopřeji, tak hlavně hodně zdravíčka vám oběma!
Není tady
Jááááááááááááááááááá.................. ano.
Není tady
My jsme taky měli řádnou svatební noc... By jsme spolu ji několik let ili, nenechali jsme to jen tak... Je fakt, e jsem byla asi ve 2 ráno u pěkně utahaná, ale i tak jsme to zvládli ....
Není tady
No jak na to tak koukám, tak divná je akorát nae rodinka ...
Není tady
Babucha napsal(a):
No jak na to tak koukám, tak divná je akorát nae rodinka ...
Není, taky se mi nechtělo a kdybych nemusela kvůli svýmu svědomí, tak bych se na to taky vykalala a la radi spinkat ... Mana byl taky hotovej, myslím, e jsme chtěli dostát svatební noci oba dva...
Není tady
Taky jsem spí slyela,e svatební noc neprobíhá moc často.Novomanelé si to nechávají na ráno.Já mam svatbu 9.9. tak vám povím,jak to dopadlo u nás.
Není tady
My jsme měli svatební noc o den později.Byli jsme dost utahaní a na něco pěkného nebyla síla.
Není tady
My měli svatební odpoledne - nějak nás to přepadlo při převlékání ze svatebního do normálního "pařicího" oděvu. A přitom nás stihli novopečený tchán 2x vyruit - vysvětlovat nám, e na to máme celej ivot a e máme jít "chlastat". Tak jsme "dokonali" a li popíjet. Noc u se nekonala, byli jsme unavení a měli jsme v pokoji nocleníka - fotografa. Ale jinak svatba byla nádherná a je to pořád stejně krásné. Brali jsme se 20.04.2004 a jsme stále spokojení a astní.
Přeju vem novomanelkám i novomanelům tolik těstí a lásky, jako máme my!!!
Není tady
ja tie a parádnu
Není tady
Tak to vidím, e je to tak 50 na 50.
Není tady
svatební noc? no, to bylo tóčo - ani jsem v poledne druhý den nechtěla věřit, e u je poledne
ne jsem si rozpletla účes, tak si miláček zdřímnul - měla jsem tam asi 50 sponek - a pak mi v plné síle vyrval tkaničku z korzetu, kterou jsme pak "ráno" společnými silami asi hodinu navlíkali - a pak u - no, po dvaadvacáté hodině to napíu
Není tady
my ne bumbali jsme moc moc a pak zalehli a budila nás a pokojová sluba telefonem
Není tady
krááááásnou, u je to 14 let, ale pořád na to vzpomínám a pamatuju si.........
Není tady
My měli svatební ráno. Večer sme toti oba padli a okamitě usnuli..
Není tady
my jsme měli svatební odpoledne :-) brali jsme se před polednem, pak byl oběd s rodinou a nejbliími a takové malé posezení a mejdan pro kámoe a druhý den, take my jsme z hostiny dorazili domů v půl estý, a dali jsme si odpolední "svatební noc" a pak jsme do noci rozbalovali svatební dary
Není tady
Nae svatební noc byla úúúúúúúúúúúúasná!
V lonici nám spali jetě dvě kamarádky a okolo druhé se k nám nastěhoval zbytek přespávajících. Byla toti olympiáda a nai měli první zápas v hokeji. ( doufám, e to nepletu ). A my měli televizi jen v lonici.
Vichni se cpali dortama, co zbyly, jedli je lícema rovnou z krabic a já neměla nic, protoe jsem měla cukrovku. A nai prohráli. Nádherná svatební noc, jen co je pravda. Ale zas mám na co vzpomínat.
Není tady
No uvidíme, pak Vám dám info jak to dopadlo
Není tady
Babucha napsal(a):
Milé vdané dámy, je mi hloupé se na to ptát, ale kolik z vás proilo svatební noc?
Já si to teda nedovedu moc představit, z mého okolí se skoro vdycky novomanelé troku opijí.... A já v takovém stavu chodím rovnou spinkat...
Ahoj,tak u nas je to podobne..Velka oslava s alkoholem..Ale uz dopredu jsem se s manzelem domluvila,ze odejdeme driv,dokud budem vnimat,mluvit a chodit,aby jsme si uzily jeden druheho..Koupila jsem si uzasnou kosilku a podvazky,tak jsem si to nechtela nechat ujit..Natesila jsem ho prislibem PREKVAPENI,ktere je jedinecne po svatbe a on to pochopil..Nebyla to super vasniva noc,ale byla krasna,vtipna a jen nase..Druhy den se dojidalo a dopijelo a podobne,takze si to vynahradil a byli jsme spokojeni vsichni..Takze mooooc krasnou svatbu a svatebni noc snad taky..Uzijte si to,je to jen vas den!!
Není tady
Tak dávám to slíbené info..Svatební noc se konala a ráno a trvala celé dopoledne ...Ale bylo to úúúaaasssnnééééé takové jiné
Není tady
teda to jsem překvapenej e si to dost holek necá ujít ? vdy je to je párkrát za ivot :-)
my to stihli v noci i ráno ... :-)))))
Není tady
My se brali na pionýrském táboře. Měli jsme sice stan pro sebe, ale kolem nás vude ve stanech dalí svatebčané a za tábořitěm koleje. Při kadém projetí vlaku (a e jich bylo!!!) z vedlejího stanu brácha volal: "Paneboe, dalí!" a nám to připadalo, jakoby nám počítal čísla. Tak jsme pro jistotu nic nedělali :-). I tak to bylo láskyplné usínání.
Není tady