1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahojky, kosmetika Ziaja je polská. Znám ji od své kamarádky - Polky, od které jsem ji vyzkouela. Od té doby ji pravidelně pouívám a jsem maximálně spokojená! Vyhovuje mi a předevím je opravdu levná. Řadu "Kozí mléko" jsem ale nevyzkouela. Mám odzkouený krém Kakaové máslo a potom také Okurkový krém, a odličovač na oční make-up. Mám spíe problém, tuto kosmetiku sehnat- teda kromě Polska, kde jsou také firemní prodejny. U nás jsem na ni zatím trefila jen v drogerii Rossmann - ale mají tam jen pár výrobků. Tip: zkus se podívat na www.ziaja.com/pl - kde je přehled vech výrobků - a je jich opravdu hodně. Mohla bys mi prosím poradit kde tuto kosmetiku kromě Rossmanna sehnat? Děkuji moc.
Není tady
Je to perfektní kosmetika. Nevím, co vyrábí, já pouívám krémy. Mám citlivou ple a spousta krémů mně vadí, červená mi ple a típou oči.
Pouívám tento krém obden na střídačku s krémem Vichy. Ten je taky super.
Není tady
Pouívám od nich ten olivový krém a jsem spokojená.
Není tady
Jo já jí taky parkrát měla a vyhovuje mi.A sehnala sem jí v Tescu ve slevě za 40.-:-))
Není tady
Taky to mám z Tesca, bylo to ve slevě. Ale i tak se mi ta značka zdá levná, v porovnání s ostatními výrobky. Pouívám tu olivovou sadu, krém na obličej je docela mastný, ale to mi nevadí, na noc je ideální. Taky mám čistící gel a krém na ruce a ten je fakt úasný.
Není tady
No Ziaju mívají i normálně v síti drogerií Jasmín. Já se zase chtěla zeptat, jestli od nich někdo neznáte tekuté vlasy Plantica V (zelená flatička), příp. jak jste s nimi spokojené.
Upravil(a) Jiněnka (26. 1. 2007 12:33)
Není tady
Jiněnko tak konkrétně tyhle tekutý vlasy neznám, ale v minulosti jsem si kupovala tekutý vlasy od Wely a ty byly fakt skvělý na moje jemný vlasy. Jakoby po nich zesílily. Bohuel je asi přestali vyrábět, protoe u jsem je nikde nesehnala. Jestli někde natrefim na ty co o nich mluví ty, tak je určitě zkusim. Bohuel sí drogerií Jasmín mi nic neřiká.
Není tady
Jak to prosím vypadá ty tekuté vlasy - je na tom přímo napsáno tekuté vlasy? Něco takového by se mi hodilo, mám straně jemné vlasy...
Není tady
Danko, od Wely je asi fakt přestali vyrábět, nechápu to, byly nejlepí, co jsem za svou dlouhovlasou éru poznala (a e je to "pár" let!!!), nesehnala jsem je ani různě v zahraničí. Jasmín je hodně na Jiní Moravě.
Bety, jde o spray, který se po umytí nastříká do vlhkých vlasů, zatěuje je méně ne kondicionér (po tom jemné vlasy plihnou) a navíc mám pocit, e míň elektrizují a míň se lámou. Je na nich přímo napsáno Liquid Hair, mají do struktury vlasů dodávat různé potřebné látky (záměrně neříkám vyivovat, páč podle mě nelze vyivovat o co je u jednou mrtvé (co vlas samozřejmě je), to si vymysleli marketingoví odborníci spoléhající na nízkou informovanost spotřebitelů).
Není tady
Jiněnko díky, mně právě ty vlasy hrozně moc plihnou a tak je zbytečně pak často umývám abych to trochu načepejřila. koda e tedy není u ten od Welly, od Welly kupuju hodně věcí, ale podívám se v naí drogerii co je k mání. (Teď mám od Welly i lesk na vlasy Massive Shine - Ultimate Shine a opravdu dělá krásný lesk a vůbec vlasy nezatíí.).
Není tady
Bety ten lesk si kupuju tak, je super. Jen koda těch tekutejch vlasů....e u je nevyráběj.
Není tady
Ahoj,mám taky jemný vlasy, ale ty tekutý vlasy od Ziaji sem nikde neviděla..jen různé druhy krémů apod ale nic na vlasy...kde ste to sehnali sím?
Není tady
jetě bych se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo zkuenosti s očním krémem (kozí mléko) ? je mi 21 a uvaovala sem, e začnu pouívat oční krém na jemné vrásky...
Není tady
mankote a není to brzo pouívat v 21 krém na vrásky?Mě kosmetička řekla,e kolem 30 let stačí.Aby si na to obličej nezvykl a pak Ti nic nepomáhalo.Mě je 31 a jetě nic takovýho nepouívám jen denní a noční.
Není tady
Mám ten kakaový krém od Ziaja a pisu tam ze mi ta plet mela trosinku zhednout (ziskat spis lepsi barvu) nemate s tim nekdo zkusenost?
Není tady
Ahojky lidičky, já jsem si dneska koupila ZIAJA krém s okurkami je pro mastnou,smíenou a normální ple. A přijde výsledek tak brnknu jak se osvědčil.
Není tady
Zaba4 napsal(a):
Mám ten kakaový krém od Ziaja a pisu tam ze mi ta plet mela trosinku zhednout (ziskat spis lepsi barvu) nemate s tim nekdo zkusenost?
Ahoj. Krém s kakaovým máslem pouívám, je super. Ale není na něm napsáno, e by ti ple zhnědla - tento účinek krém opravdu nemá. Je ale vynikající, pouívám ho převáně na noc - je docela dost mastný. Na noc mi ale vyhovuje. Vak vyzkouej. Uvidí.
Není tady
Je zajímavé, jak eny berou (větinou) polskou kosmetiku (výrobky), myslí si, e je to ve větinou mejd...
U koní lékařka nám při přednákách říkala, e např.polská kosmetika Lirene má úasné účinky a srovnatelná je s L Orealem. Třeba taky říkala, e kdybychom věvěly z čeho se vyrábí Nivea, nikdy by jsme si ji nekoupily.
Není tady
Od této značky pouívám pleovou vodu. Vyhovuje mi toti, e je bez alkoholu, příjemně okurkově voní, a cena je velmi přiznivá.
Není tady
Tuhle kosmetiku jsem taky zacala pouzivat na radu kamaradky polky a je super, mam neco z olivove rady a s mesickem, sehnala jsem taky v tescu, ale rozhodne tam nemaji zdaleka vsechno, co je inzerovano na webu firmy, podivam se jeste do rossmana, ale kdyby jste nekdo vedel, kde se jeste da sehnat v praze, dekuju moc za info.
Není tady
Já jsem si koupila okurkový krém v drogerii jasmín, měli tam od ziaji docela dost věcí.Ten krém mi příjde příjemný,ale od té doby jsem začala mít trochu víc problémy s akné, tak jsem ho na čas přestala pouívát, abych zjistila jestli je to tím.Ale jinak mi přiel příjemný, lehký a hezky voní. No a taky přijatelná cena.
Není tady
Já taky pouívám ten olivový krém, ale nevím jestli není hydratační, či-li na zimu asi ne moc vhodný, nemýlim-li se?
Není tady
ajajaj, takze hydratacni vadi na zimu? a jaky je teda vhodny, poradite? mam smisenou plet a ted ji mam nekdy hodne vysusenou. tak dekuju za radu a pekny tyden vsem.
Není tady
Delishka
to nevím právě jistě, na obalu jsem nic nevyčetla, píí jen, e je na suchou ple. Ale přijde mi jako hydratační, ale jestli jím doopravdy je?!
Není tady
Agape
zkusim to zjistit na strankach a uvidime, jinak nejaky tip na mastnejsi a dobre se vsakujici telove mleko nebo krem nemate? dekuju
Není tady