29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A jéje, když to tak čtu, tak už asi přestávám pařit. Máme to teď docela nabité, tak to snad přežiju (pátek narozeniny, sobota svíca, další týden svatba, další týden burčákový mač - fotbal, další narozeniny 50 atd.)
Mě nejlíp pomáhá pivečko (v malých dávkách), ale pak je problém, že se dostanu zase do stavu "už v tom zase lítáme" a jede to znovu. Ale to je málo kdy. Párkrát už mi bylo hóóódně špatně, takže už tak nějak poznám, kdy skončit.
Není tady
suzy napsal(a):
Prosim jen seriozni rady
ja mam zitra narozeniny a budu je potrebovat
stavu z rybicek nebrat.je to 14 dni co mi to poradila kamaradka kdyz jsem od ni v noci odjizdela.podotykam ze sem odjizdela ve velmi vyborne nalade a chuzi jsem mela rovnou.Doma jsem vypila osudne rybicky a do 5 minut jsem chytla takove zvraceni ze jsem na WC byla pul hodiny.Takze tohle ne.
jo a nevite jak na to ze ikdyz se rano vzbudite bez nejake velke bolesti hlavy a jakz takz v pohode tak jak to udelat aby ste si nepripadaly jak prejeti nakladakem?To mi vadi asi nejvic protoze nejak spatne mi ani nebyva.
jen a jen spanek, a dostatek tekutin.... ale ja jsem takova vetsinou cely den az do vecera
Není tady
Teď jsem na stránce http://recepty.labuznik.com našla další radu, jak na kocovinu (jen nevím, jestli je to vtip nebo myšleno vážně - posuďte sami, popřípadě vyzkoušejte).
Vyprošťovák
recept je určen pro 1 osob(y)
doba přípravy je cca 2 min.
Ingredience: ocet, voda, jedlá soda.
Příprava:
Určitě znáte ten pocit, když to trošku přepísknete, v noci jezdíte porcelánovým autobusem, ráno se vám zvedá kufr, pálí vás žáha a říkáte si, že už nikdy nebudete pít...
Tento recept na vyprošťovák se i mně zprvu zdál podivný, ale pomáhá to. Navíc pokud máte po tahu 'v hubě jako v polepšovně', je úplně jedno co pijete a hůř vám už stejně nebude.
Takže:
Ocet zředíme vodou do mírně kysela, zneutralizujeme jedlou sodou (pozor, dost to pění) – a kopnem to tam. Kupodivu nechutná to až tak po*ně jak to vypadá.
Místo octové vody lze použít cokoliv kyselého (kys. citrónová, lák z okurek nebo z kysaného zelí).
Pak chvilku počkáme, pojistíme to silnou kávou a odplížíme se do práce.
Doporučená příloha:
pivo nebo dva prcky
Není tady
Já si nikdy nemohla ráno dát pak panáka.. to bych hodila
mě pomáhá pálivá čínská polivka.. i když pravda, jednou to nesedlo a pak to lezlo i nosem
Není tady
sestrenice mela spolehlivy recept. rano na lacno to same, cim jsme vecer koncili. Nejlepe tak dvojnasobnou davku. pak se cloveku bud udela tak blbe ze se a je mu dobre a nebo se mu udela tak dobre, ze muze pit dal az do strizlivosti
Manza si dela cibulovou po(b)livku. 4 cibule uvarit v hovezim bujonu a trochu osolit. No a ja se vecer pred parbou zasobuju klasickou original cervenou coca colou. To byl totiz v 18 stoleti lek na zaludek prodejny jen v lekarne a fakt to pomaha, i kdyz nasledne nektere ingredience z puvodni coly vyloucili, to kdyz se stala hitem, tak furt zabira. Sice potom clovek beeeekaa, ale behem puldne je dobre
Není tady
tak lidičky, co použijete zítra ráno na povzbuzení sil?
Není tady
Když piji 1 x za rok, ale pořádně a pak umírám na kocovinu tak doporučuji přírodní produkt, díky kterému už nemusím doma sedět hodiny v blízkosti toalety a čekat co bude :-) Vždy usnu a když i ráno mi není 100% tak si dám ještě a jak to upravuje trávení , tak pak už je to v pořádku. Navíc jsou zde pozitivní zkušenosti s pocitem plnosti po jídle, nevolností,…..Více zde- http://prozdravi.usedmikrasek.cz/emulips-forte.html
Není tady
verska napsal(a):
Když piji 1 x za rok, ale pořádně a pak umírám na kocovinu tak doporučuji přírodní produkt, díky kterému už nemusím doma sedět hodiny v blízkosti toalety a čekat co bude :-) Vždy usnu a když i ráno mi není 100% tak si dám ještě a jak to upravuje trávení , tak pak už je to v pořádku. Navíc jsou zde pozitivní zkušenosti s pocitem plnosti po jídle, nevolností,…..Více zde- http://prozdravi.usedmikrasek.cz/emulips-forte.html
to už kdysi tady bylo, Emulips, nepovolená reklama jak Brno. Tenkrát to někdo propagoval na hubnutí.
Není tady
Já mám výborné zkušenosti s Alcostopem, je to zaručený zabiják na kocoinu
Upravil(a) Petzal (24. 11. 2014 7:59)
Není tady
.
Upravil(a) Petzal (24. 11. 2014 7:59)
Není tady
Proti kocovině je nejlepší neožrat se jako prase...
Všechny ty zaručené přípravky tahají jenom peníze z kapes...
Mj. z nových příspěvků je dnes snad polovina samá reklama...
Není tady
Někde jsem vyčetla a už jsem měla možnost vyzkoušet - před odchodem na oslavu apod. sním 6 tabletek živočišného uhlí - prý to umí nějak zčásti vstřebat ty toxiny z alkoholu, nevím, nejsem odborník, zapiju pořádně vodou, a ráno nalačno Vincentku - je to na ní přímo uvedené, že slouží jako doplnění minerálů po nadužití alkoholu - a naštěstí mi chutná
Ale nejlepší je prostě po první skleničce nebo půlce vyčkat a zjistit, jak moc to leze do hlavy a přestat pít
Není tady
No solidně dobou solidně trpím na kocoviny a nepomáhá mi nic moc. Někdy si dám paralen...
Není tady
solidně trpím na kocoviny a nepomáhá mi nic moc
Bych věděla... nechlastej...
Není tady
Normálně - já mám teď poslední dobou takovou chuť na pivo.....Ŕeším to tak, že si ho dávám.
Není tady
Judyna napsal(a):
Normálně - já mám teď poslední dobou takovou chuť na pivo.....Ŕeším to tak, že si ho dávám.
Taky jsem si dneska jedno dala, a na pracovní schůzce. Chutnalo mi jako vždycky.
Není tady
Nezabralo ani jedno:-(((
Není tady
Jažiš to jsem se otřepala, když jsem si přečetla nadpis Já strašně nenávidím kocoviny
Není tady