6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lepista napsal(a):
Ahoj,,
vše nejlepší! Pár tipů, co mi fungují: dobře se před pitím najíst, to dělá hodně, večer hodně pít vody, před spaním si vzít ibuprofen ( nebo acylpyrin), důležité je bolesti předcházet. Ráno silný vývar či jinou dobrou polévku. Moc se nehýbat - tím myslím, nejít si např. zaběhat - to je lékařsky potvrzeno, že když se někdo opije, tak meziprodukt, které tělo odbourává, je kyselina mléčná. A pohybem také vzniká kyselina mléčná - takže si člověk vlastně přidá to, co se tělo snaží odbourat.
V opravdu nejhorším případě - pokud před usnutím cítím velkou opilost, tak raději se nejdříve vyzvracet, pak ta voda a acylpirin.
Jsou to dryáčnické krajní věci, tělu nedělají dlouhodobě dobře, proto je dobré je používat opravdu jednou za uhreský rok, tělo to párkrát přežije. Jsem ráda, že s věkem se člověk dostává do stále méně častých stavů, kdy je to třeba použít.
Lepisto dekuji za prani a vcerejsem jsem prezila v pohode ale dnes me ceka jeste vetsi oslava se znamyma takze jsem zvedava jak tohle dopadne,alwe bude to v restauraci takze budu hodne jist..a jist..a jist..snad to ten alkohol obali
Není tady
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Choysi ,Aneri moc vam dekuju za pranicka.Jooo manza normalne rika ze ze me zacina byt skvela kucharka a treba on pres tyden chodi na menicka ale kdyz ma cas tak zajede radeji domu se najist,ze mu to vic chutna taaaze.. nechci se chlubit ale delam pokroky Diky Vam protoze nekdy fakt nevim co á jak se dela
Jinak dekuji za rady ohledne kocoviny,takze tohle vsechno taky provozuju a jakz takz to pomaha.Je pravda ze az na ty rybicky mi byva dobre.Suzy přeji též vše nejlepší a hlavně hodně zdraví,bez toho nejde nic.A dnes nás bude pít víc,já mám pro změnu svátek.Hezký den.
Otiku dikec atobe preji hezky oslaveny svatek a prima nedeli
Snad nam bude rano dobre ale ja si myslim ze pit umim,no ale nekdy se to nepovede
Suzy,taky díky,dopadlo to výborně,dnes dáme repete.
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
Suzy přeji též vše nejlepší a hlavně hodně zdraví,bez toho nejde nic.A dnes nás bude pít víc,já mám pro změnu svátek.Hezký den.
Otiku dikec atobe preji hezky oslaveny svatek a prima nedeli
Snad nam bude rano dobre ale ja si myslim ze pit umim,no ale nekdy se to nepovedeSuzy,taky díky,dopadlo to výborně,dnes dáme repete.
Ty taky jeste dnes?No jo slavit se ma poradne
Není tady
Mě pomáhá do sebe nalít džus. A manža tak tomu zabírá energy drink. Vyleje ho do sebe a je mu líp.
Není tady
Takjsem tady po oslave a svete div se ziju a neni mi vunec spatne,coz se uprimne divim ale nejak mi to sedlo.Jen mam opet ten pocit jako by me prejel buldozer ale to bude asi to ze clovek rano musi vstat k vuli malymu ikdyby nechtel.Ale zvladam to.
Ovsem kdyby mi bylo blbe tak dzusu bych se napit nedokazala.Fuj to bych asi hned letela ..no ikdyz to taky nekdy pomuze ale nejakej ten jogurtovej napad to jsem nezkousela.
Nemyslite ze to ze je clovek ikdyz je mu dobre takovej rozlamanej ze mu pomuze treba dodat vitaminy nebo ovocna stava?nebo tak neco?
Není tady
K té kocovině - je to fakt nevyzpytatelné.
Jde prostě o to vybrat si k pařbě den, kdy ti to prostě "sedne". Škoda, že na to není nějaký kalendář, podle kterého by to šlo vypočítat
Když to sedne, můžu vypít téměř cokoli o množství nemluvě a druhý den pohůdka. Když je to naopak, stačí mi i tři piva a ráno jsem nepoužitelná a pracovní dobu trávím na oné místnosti.
Když jde jen o žaludek, tak na ten mám vyzkoušené čínské instatní polévky - po malých lžičkách, a pak úplně cítím, jak se mi v bříšku dělá krásně
Není tady
janica napsal(a):
K té kocovině - je to fakt nevyzpytatelné.
Jde prostě o to vybrat si k pařbě den, kdy ti to prostě "sedne". Škoda, že na to není nějaký kalendář, podle kterého by to šlo vypočítat
Když to sedne, můžu vypít téměř cokoli o množství nemluvě a druhý den pohůdka. Když je to naopak, stačí mi i tři piva a ráno jsem nepoužitelná a pracovní dobu trávím na oné místnosti.
Když jde jen o žaludek, tak na ten mám vyzkoušené čínské instatní polévky - po malých lžičkách, a pak úplně cítím, jak se mi v bříšku dělá krásně
Mas pravdu nekdy vypiju treba jen trochu vina a citim ze mi to "neleze"
Vcera do me aler nalezly 3 flasky a pres den par panacku a jsem uplne v pohode.Ted jsem si dala uzenou polivku co jsem uvarila a uznejsem ani nejak moc rozlamanaJe to fakt o tom jak to cloveku v tu dobu sedne,protoze priste tz to muze byt tase jinak.Takze asi zadnej osvedcenej recept neni protoze na kazdyho pusobi neco jinyho.
Není tady
taky by mě zajímalo jak se to pozná, že dneska to sedne a jindy ne...někdy ( občas ) stáhnu třeba celou lahev vína a pohodka, jindy si dám dvě tři deci a je mi zle jak alíkovi...asi to záleží na milionu faktorech či co :-)
Není tady
Tiina napsal(a):
taky by mě zajímalo jak se to pozná, že dneska to sedne a jindy ne...někdy ( občas ) stáhnu třeba celou lahev vína a pohodka, jindy si dám dvě tři deci a je mi zle jak alíkovi...asi to záleží na milionu faktorech či co :-)
Tiino,ono je to taky někdy v alkoholu,koupíš od jiného výrobce a je zlo.Co teď je například výrobců rumu,každý chutná jinak a po některém je pěkně zle a nemusíš toho moc vypít.
Není tady
Tiina napsal(a):
Oto no jo, to je fakt, ale mě se to občas stane i s naprosto stejným druhem pití...
Jo jo někdy to nesedne,prý má pak člověk do sebe nacpat minerály a sůl,jenže žádný zaručený recept neexistuje.Já už si aspoň nedělám výčitky a sliby,když to někdy nevyjde:D
Není tady
Tiina napsal(a):
Presne taky mi to vrta hlavou.Nekdy mi staci dve deci a jsem ko .Asi zalezi na momentalnim rozpolozeni tela nebo co
Není tady
Oto jak je?Oslava dobry?
Není tady
suzy napsal(a):
Oto jak je?Oslava dobry?
Suzy v poho,věkem člověk získá cit (někdy) a ještě tu mám,jak říkají moji kamarádi a příbuzní z Moravy popravky.V pátek přijedou kamarádi z dovolené a už vzkázali,ať se připravím
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Oto jak je?Oslava dobry?
Suzy v poho,věkem člověk získá cit (někdy) a ještě tu mám,jak říkají moji kamarádi a příbuzní z Moravy popravky.V pátek přijedou kamarádi z dovolené a už vzkázali,ať se připravím
Aha takze to byla vlastne takova priprava na patek.No aspon mas trenink a jen te tak neco neslozi
Není tady
suzy napsal(a):
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Oto jak je?Oslava dobry?
Aha takze to byla vlastne takova priprava na patek.No aspon mas trenink a jen te tak neco neslozi
Kdysi nám říkávali,že alkohol je zlo,tak se přece nebudem bát,prevíta
Není tady
alkohol je metla lidstva....ale zametat je potřeba
jinak mě na tu opicu pomáhají trochu ty vitamíny, vývar taky - ale jen když je pořádně silný, už se mi několikrát stalo, že jsem si druhý den po nějaké oslavě udělala polévku ze sáčku a okamžitě to letělo ven brrr,už nikdy více....
a kdesi jsem zase slyšela že opicu pomáhá vyběhat....ne doslova běhat,to bych asi nedala,ale být hodně na čerstvým vzduchu....
ale at dělám co dělám,vždycky jsem total mínusová druhý den....
Není tady
Když už jsme u té kocoviny, minulý večer mě kluci pozvali ven. Manželku jsem ubezpečoval, ze přijdu okolo půlnoci! A hodiny utíkaly a pivo chutnalo .... Asi v půl třetí nad ránem, ožralej jak šarkan, jsem se vypravil domů. Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v předsíni ožily a třikrát zakukaly. Hlavou mi problesklo, že by se manželka mohla vzbudit, tak jsem duchapřítomně jeste 9 krát zakukal. Byl jsem opravdu pyšný na svou schopnost tak šikovně se vyhnout konfliktním situacím v stavu totální ožralosti. Ráno se mě manželka zeptala, kdy jsem se večer vrátil a já jsem jí řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by mi nevěřila. WOW! Dostal jsem se z toho! Později mi oznámila, že bude třeba asi koupit nový kukačky do haly. Když jsem se jí zeptal proč, odpověděla: "Si představ, že v noci naše kukačky třikrát zakukaly, potom řekly 'do řiti', ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, dvakrát zakukaly a nakonec si prdly ..."
Maxík napsal(a):
Když už jsme u té kocoviny, minulý večer mě kluci pozvali ven. Manželku jsem ubezpečoval, ze přijdu okolo půlnoci! A hodiny utíkaly a pivo chutnalo .... Asi v půl třetí nad ránem, ožralej jak šarkan, jsem se vypravil domů. Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v předsíni ožily a třikrát zakukaly. Hlavou mi problesklo, že by se manželka mohla vzbudit, tak jsem duchapřítomně jeste 9 krát zakukal. Byl jsem opravdu pyšný na svou schopnost tak šikovně se vyhnout konfliktním situacím v stavu totální ožralosti. Ráno se mě manželka zeptala, kdy jsem se večer vrátil a já jsem jí řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by mi nevěřila. WOW! Dostal jsem se z toho! Později mi oznámila, že bude třeba asi koupit nový kukačky do haly. Když jsem se jí zeptal proč, odpověděla: "Si představ, že v noci naše kukačky třikrát zakukaly, potom řekly 'do řiti', ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, dvakrát zakukaly a nakonec si prdly ..."
Tý kukačce bych zatloukl vrátka
Není tady
Maxík napsal(a):
Není tady
Maxík napsal(a):
Máš velmi vtipnou manželku
Není tady
Maxík napsal(a):
tak to nemá chybu
Není tady
Rady jsou ruzne.Ja jsem vzdycky umirala cely den.Ted je to lepsi.Pomaha mi kinedryl nebo nokinal.Je to v lekarne.Rekni ze chces tablety proti nevolnosti do auta.Fakt zabiraji.Uklidni zaludek.Jo a vsechno nej.Poradne to oslav.
Není tady
janica napsal(a):
Máš velmi vtipnou manželku
Nemám ... to byl fór!