29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak mě napadlo, když je příští týden ta svatba - to bude opilých
snad nebudu mezi nima i já
JAK SE VYPOŘÁDÁVÁTE S KOCOVINOU ?????
Co přesně děláte a nebo naopak neděláte, abyste nějak přezili ty těžký rána opilcova
Mě osobně pomáhá tak možná spaní a spousta vitamínů v tekuté formě,ale aji to není nic moc,to jsem vždycky celý den total grogy....a proto piju s Mírou
Není tady
S Mírou nepij to je srab.Vyzkoušený recept hned ráno studený pivo a až přejde ta hrozná žízeň,tak dobrou polívku a pak už člověk vidí,jestli to zabírá a může zas skotačit :-))
Není tady
Já kocovinu brzdím ještě než vypukne. A to tak, že se večer snažím vypít před spaním co nejvíc čisté neperlivé vody. Myslím, že to pomáhá, teda mi určitě, ráno mě tak nebolí hlava. Jinak jsem slyšela, že je dobré vypít nálev z okurek, no možné to je, ale myslím, že mi by bylo ještě hůř a blinkala bych natotata
Není tady
Babucha napsal(a):
Já kocovinu brzdím ještě než vypukne. A to tak, že se večer snažím vypít před spaním co nejvíc čisté neperlivé vody. Myslím, že to pomáhá, teda mi určitě, ráno mě tak nebolí hlava. Jinak jsem slyšela, že je dobré vypít nálev z okurek, no možné to je, ale myslím, že mi by bylo ještě hůř a blinkala bych natotata
A taky by se Ti zrychlil krok:D
Není tady
Ota napsal(a):
To je taky možné . A bůhví, co ještě by se mi po požití toho láku mohlo stát
Není tady
Já sice už moc nechlastám.Poslední 4 roky tak dohromady 5 litrů alkoholu,včetně piva.Ale kdysi jsem chodila na tahy a měla jsem vyzkoušený recept z nějakého TV receptáře.Hned po probuzení po opici zapít 2 acylpiriny mlíkem.Fungovalo to.
Není tady
Babucha napsal(a):
Ota napsal(a):
To je taky možné
. A bůhví, co ještě by se mi po požití toho láku mohlo stát
No při požití těhle dryjáků,je dobré být hoooodně blízko hajzlíku.
Začlo tu dobré téma naleju si panáka.
Není tady
Babucha napsal(a):
Což by taky pomohlo,ne?nebo jsem slyšela,že je dobrý vypít ten olej z rybiček.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Což by taky pomohlo,ne?nebo jsem slyšela,že je dobrý vypít ten olej z rybiček.
No já vám nějak nevím... myslím, že to bych radši přetrpěla tu kocovinu, než dělat na sobě takové hokusy pokusy
Není tady
jj souhlas s Babuchou..... šťáva z rybiček apod. když mám opici není nic pro mě
Není tady
Jak to tady tak čtu,tak bych si tu kocovinu rozmyslela!!!
Není tady
Ivetata napsal(a):
Jak to tady tak čtu,tak bych si tu kocovinu rozmyslela!!!
Jo,lidi,vykašlete se na chlast,dělá z lidí blbce.Pijte vodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
Není tady
Prosim jen seriozni rady ja mam zitra narozeniny a budu je potrebovat
stavu z rybicek nebrat.je to 14 dni co mi to poradila kamaradka kdyz jsem od ni v noci odjizdela.podotykam ze sem odjizdela ve velmi vyborne nalade a chuzi jsem mela rovnou.Doma jsem vypila osudne rybicky a do 5 minut jsem chytla takove zvraceni ze jsem na WC byla pul hodiny.Takze tohle ne.
jo a nevite jak na to ze ikdyz se rano vzbudite bez nejake velke bolesti hlavy a jakz takz v pohode tak jak to udelat aby ste si nepripadaly jak prejeti nakladakem?To mi vadi asi nejvic protoze nejak spatne mi ani nebyva.
Není tady
Suzy,já měla jen jednou takovou kocovinu kdy jsem nevěděla kterou stranou mám být obrácená k záchodové míse a tak si to pamatuji,že už vím kdy mám dost. Pravda někdy se člověk rozjede a je mu dobře, ale ta rána,Já se opravdu léčila 2 dny a dodnes nechápu ty věčně opilé bezdomovce!!! Já bych zvrátila střeva a to by byla dietka (ty víš kam mířím). Ne, vážně, když opravdu ráno cítím bolest hlavy,tzv.praštěná,dám si Algifen a jdu ještě chviličku zalehnout,ale už žádný alkohol!
Není tady
Suzy, tak všechno nejlepší. k narozkám...
Zítra má i moje nej nej kamarádka...
Není tady
Suzy...i já přeji jen to nej...ještě tě tu naučíme vařit, mladá, zdravá, švarná dívčina jsi....to bude manžel spokojený...ani nebude chtít chodit na ryby , hodně štěstí, spokojenosti a vůbec...vše, co si přeješ !!!!!
a
Není tady
Kamarádka nedá dopustit na to, že si večer před spaním dá nejmíň dvě sklenice čisté vody. Ještě jiná kamarádka přidávala šumivý aspirin (ten originální), taktéž ještě před ulehnutím. Obě to byly zkušené matadorky
My si s manžou dáváme po tahu šumivé vitamíny,hořčík a vitamín c,někde jsme to vyčetli v časopise. A mě pomáhá taky dobrá polívka-vývar.A na žízeň kofola nebo kola,což normálně nepiji,kvůli obsahu cukru,ale po pařbě to prostě tělo vyžaduje.Ještě existuje šumivé tablety-jmenují se přímo 'vyprošťovák 'a prodávají se v lékarně.Ale to nevím jak zabírá.Jinak nejlepší rada je nemíchat alkohol,držet se jedný značky,nebo pít s mírou,jestli nějakého znáš
Není tady
Choysi ,Aneri moc vam dekuju za pranicka.Jooo manza normalne rika ze ze me zacina byt skvela kucharka a treba on pres tyden chodi na menicka ale kdyz ma cas tak zajede radeji domu se najist,ze mu to vic chutna taaaze.. nechci se chlubit ale delam pokroky
Diky Vam protoze nekdy fakt nevim co á jak se dela
Jinak dekuji za rady ohledne kocoviny,takze tohle vsechno taky provozuju a jakz takz to pomaha.Je pravda ze az na ty rybicky mi byva dobre.
Není tady
suzy napsal(a):
Choysi ,Aneri moc vam dekuju za pranicka.Jooo manza normalne rika ze ze me zacina byt skvela kucharka a treba on pres tyden chodi na menicka ale kdyz ma cas tak zajede radeji domu se najist,ze mu to vic chutna taaaze..
nechci se chlubit ale delam pokroky
![]()
Jinak dekuji za rady ohledne kocoviny,takze tohle vsechno taky provozuju a jakz takz to pomaha.Je pravda ze az na ty rybicky mi byva dobre.
Suzy přeji též vše nejlepší a hlavně hodně zdraví,bez toho nejde nic.A dnes nás bude pít víc,já mám pro změnu svátek.Hezký den.
Není tady
Oto: Taky vše nej nej a hlavně to zdravíčko
Safriš, to bude hromadná kocovina...
Tak na zdraví................
Není tady
choysia napsal(a):
Oto: Taky vše nej nej a hlavně to zdravíčko
![]()
Safriš, to bude hromadná kocovina...
Tak na zdraví................
Díky Choysio,kocovina nebude,léta tréninku a jeden už umí pít
Není tady
...........................
.....jo,jo, praxe je praxe
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Choysi ,Aneri moc vam dekuju za pranicka.Jooo manza normalne rika ze ze me zacina byt skvela kucharka a treba on pres tyden chodi na menicka ale kdyz ma cas tak zajede radeji domu se najist,ze mu to vic chutna taaaze..
nechci se chlubit ale delam pokroky
![]()
Jinak dekuji za rady ohledne kocoviny,takze tohle vsechno taky provozuju a jakz takz to pomaha.Je pravda ze az na ty rybicky mi byva dobre.Suzy přeji též vše nejlepší a hlavně hodně zdraví,bez toho nejde nic.A dnes nás bude pít víc,já mám pro změnu svátek.Hezký den.
Otiku dikec atobe preji hezky oslaveny svatek a prima nedeli
Snad nam bude rano dobre ale ja si myslim ze pit umim,no ale nekdy se to nepovede
Není tady
Ahoj,,
vše nejlepší! Pár tipů, co mi fungují: dobře se před pitím najíst, to dělá hodně, večer hodně pít vody, před spaním si vzít ibuprofen ( nebo acylpyrin), důležité je bolesti předcházet. Ráno silný vývar či jinou dobrou polévku. Moc se nehýbat - tím myslím, nejít si např. zaběhat - to je lékařsky potvrzeno, že když se někdo opije, tak meziprodukt, které tělo odbourává, je kyselina mléčná. A pohybem také vzniká kyselina mléčná - takže si člověk vlastně přidá to, co se tělo snaží odbourat.
V opravdu nejhorším případě - pokud před usnutím cítím velkou opilost, tak raději se nejdříve vyzvracet, pak ta voda a acylpirin.
Jsou to dryáčnické krajní věci, tělu nedělají dlouhodobě dobře, proto je dobré je používat opravdu jednou za uhreský rok, tělo to párkrát přežije. Jsem ráda, že s věkem se člověk dostává do stále méně častých stavů, kdy je to třeba použít.
Není tady