Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 2. 2007 20:10

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kočárek Cortina - tříkolka ???

Tak to je náhodička Lucko lol

No já jsem si to houpání před nákupem obhahovala tím, že ho stejně na to nechci naučit, ale musím se trošku přiznat, že mě to někdy i vadí. Lukášek strašně brečí, když mu nasadím čepičku a pak ještě chvíli brečí, někdy to trvá i dýl a mě to láká houpat.  Jelikož to nejde, tak s tím začnu kvedlat do strany, ale to se nesmí, někde jsem to slyšela, že prej se ten kočárek takle ničí, tak nevím. Ale za pár měsíců, možná týdnů Lukášek pochopí, že když mu dám čepičku, že se jede ven a doufám, že bude po brečení. Když jsem tenkrát v obchodě na paní vyrukovala s tím, co chci, aby to kočárek měl, řekla mě, že žádnej takovej kočárek není, že každý kočárek má něco, proto jsem vzala Cortinu. Lehký, pěkný, dobře skladovatelný.......

Není tady

#27 11. 2. 2007 21:37

Jessie
♥♥♥♥♥--

A co stabilita? http://www.emimino.cz/modules.php?name= … mp;start=0 - tady mě docela vyděsil ten příspěvek o převrhnutém kočárku.
Dá se na podvozek připevnit i sportovní korbička proti i po směru jízdy? Na všech obrázcích jsem ji našla jen po směru.
A teď bych se chtěla zeptat jen na všeobecný názor - nejvíc se nám líbí červeno-černá kombinace, ale není to pro miminko moc tmavé? Takové smutné? Nebo to neřešíte?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#28 11. 2. 2007 21:38

Jessie
♥♥♥♥♥--

Jinak všem moc a moc děkuju:-)

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#29 11. 2. 2007 22:08

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Hani, já taky někdy kvedlám ze strany na stranu, protože ani nám se nelíbí čepička dumbom

Jessie, abych pravdu řekla, vůbec si nedovedu představit, že by ten kočár mohl jít převrhnout, zdá se mi super stabilní. Jinak mi máme oranžovo - béžovej a líbí se mi moc. Teď už se dělá ve více odstínech, třeba ten červeno-béžovej se mi moc líbí. Černo.červena kombinace si myslím, že smutná není,ale mě osobně se na tomhle kočárku nelíbí,ale záleží na vkusu. Šla bych do světlejší smile

Není tady

#30 11. 2. 2007 23:11

Simi
♥♥♥♥---

Jé Hanino,taky jsem byla do Cortiny zamilovaná,je krásně lehoučká,do Jané taky,tam byla už dost vysoká cena,ale nakonec jsme koupili x-landra X1,protože potřebujem kočár do terénu.No uvidíme,jak se bude jezdit,ale holky co ho maj,jsou moc spokojený.A jak se ti s Cortinou jezdí?Co kolečka?Zdálo se mi,že na nich bude dost dvrdá jízda.

Upravil(a) Simi (11. 2. 2007 23:14)

Není tady

#31 12. 2. 2007 8:49

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Simi napsal(a):

Jé Hanino,taky jsem byla do Cortiny zamilovaná,je krásně lehoučká,do Jané taky,tam byla už dost vysoká cena,ale nakonec jsme koupili x-landra X1,protože potřebujem kočár do terénu.No uvidíme,jak se bude jezdit,ale holky co ho maj,jsou moc spokojený.A jak se ti s Cortinou jezdí?Co kolečka?Zdálo se mi,že na nich bude dost dvrdá jízda.

S Cortinou jsem moc spokojená. Je ale fakt, že kolečka jsou plastová a ta jízda je tvrdší, drncavější, ale to se Lukáškovi naštěstí líbí. Nahrazuje mu to to houpání. Je pravda, že do terénu to teda asi fakt není.

Není tady

#32 13. 2. 2007 13:04

libunda
♥♥♥♥♥--
Místo: Znojemsko
Web

Škoda,že je Eliška už větší.Jinak bych neváhala a určitě si tento kočárek koupila.Je nádhernej,líbí se mi všechny kombinace barev.godliketummenuppJá měla pro Elišku Tako Natalia.Je sice prostornej,ale strašně těžkej.Tak jsme v létě koupili trojkolku Hauck roadster SL Jeep.Jsem s ním spokojená,ale látka na boudičce je tenčí a bokem jí tam fouká.A navíc nánožník a pláštenku jsem musela dokupovat,takže nás vyšel asi na 5 tis.Tako stál 6 tis.(autosedačku jsme měli po Vojtovi),takže si myslím,že Cortina se za ty peníze určitě vyplatí.
Našla jsem i CAM Portofino,je to sportovní kočárek ve stejných barvách jako Cortina.Určitě by ho ocenily maminky přecházející z hlubokého kočáru na sportovní.tummenuppstolt
Ach jo,můžu jen tiše obdivovat.Další kočár už kupovat nehodlám.Navíc mám ještě v záloze obyč golfáč.

http://lilypie.com/pic/2009/10/17/gPXC.jpghttp://lbyf.lilypie.com/Lqvip2.png
http://lilypie.com/pic/2010/01/29/09Qt.jpghttp://lbyf.lilypie.com/aZ6tp1.png
http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/yQpZ.jpghttp://lb2f.lilypie.com/yQpZp2.png1R 9,06/75,5

Není tady

#33 13. 2. 2007 13:16

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

No my jsme s barva nejdřív trošku váhali. Tmavej jsme nechtěli kvůli případnému vyblednutí a světlej jsme se báli zase vzít kvůli nepraktičnosti. Ale vzali jsme světlej, protože ten oranžovo béžovej nám padl do oka nejdřív. bojím se pak toho sporťáku, protože, jak se bude miminko držet po těch stranách s rukama od čokolády lol  tak tam to je zrovna béžové. No uvidíme, kdyžtak to budu častěji prát. A jestli je stabilní? takle s malým mimčem stabilní je, ale trochu se bojím toho až to mimčo bude sedět. Už teď když třeba sjíždím třeba z chodníku, tak jak to dosedá na to jedno kolečko, které mám ještě jako pohyblivé, tak se mě to někdy i naklopí až se leknu, tak nevím. Uvidíme. to vám teď nepovím. Jinak na rovině mě to stabilní připadá. A vše jde nacvaknout po směru i proti směru jízdy, takže i sporťák. Teda aspoň si to myslím.

Není tady

#34 13. 2. 2007 13:21

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Jessie napsal(a):

A co stabilita? http://www.emimino.cz/modules.php?name= … mp;start=0 - tady mě docela vyděsil ten příspěvek o převrhnutém kočárku.
Dá se na podvozek připevnit i sportovní korbička proti i po směru jízdy? Na všech obrázcích jsem ji našla jen po směru.
A teď bych se chtěla zeptat jen na všeobecný názor - nejvíc se nám líbí červeno-černá kombinace, ale není to pro miminko moc tmavé? Takové smutné? Nebo to neřešíte?

Mě se teda ten červeno černej moc nelíbil, ale to je tím, že já všeobecně moc červenou nemusím. ale kamarádka ho má a vypadá to pěkně. Koupila si dovnitř fusak od Emitexu v té samé kombinaci a vypadá to moc pěkně, takže se toho neboj. Jen nevím, jestli nemůže trochu vyblednout a jestli do toho v létě nebude hodně prát slunce. Všechno má "pro" a "proti"

Není tady

#35 13. 2. 2007 17:39

Jessie
♥♥♥♥♥--

Právě tu barvu ještě nevíme - musím se sestrou poradit.Nám se ale právě červená hodně líbí.  Ono je vlastně ještě docela brzo (je ve druhém měsíci), ale já jsem prostě nadšenec:-) I když nepřispívám diskuze tu pročítám skoro denně, od té doby co jsem registrovaná.

Není tady

#36 13. 2. 2007 17:56

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Jessie napsal(a):

Právě tu barvu ještě nevíme - musím se sestrou poradit.Nám se ale právě červená hodně líbí.  Ono je vlastně ještě docela brzo (je ve druhém měsíci), ale já jsem prostě nadšenec:-) I když nepřispívám diskuze tu pročítám skoro denně, od té doby co jsem registrovaná.

Tak ať si to v klidu rozmyslí, když má ještě tolik času. Dokonce jsem někde na netu viděla něco strašně podobného Cortině a bylo to v několika krásných barvách. Bohužel mě to až zas tak nezajímalo, takže už vůbec nevím, jak se to jmenovalo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí